|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Samohranilka
24.5.2007 14:53:25   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Bravo, Marogica in Tjaga. Tjaga, samo to, jaz nisem poročena, pa ravno tako plačujem "pošteno" ceno vrtca, pa bi lahko tudi jaz obirala "državo" oz. moj in vaš denar, pa ga ne, ker se mi res zdi butasto in vedno ratam pikasta, ko država dopušča takšne stvari.

naivnost včasih stane veš user posted image

s tvojim denarjem razpolagajo drugi.. in tisti ki vzame denar, ki ga država ponuja.. ga ne vzame tebi.. ampak državi user posted image

je razlika.. če je ne vidiš.. pol sem vesel zate.. samo ne obremenjuj se.. krade te samo država.. ne pa mame, ki vzamejo pomoč državi user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 101
24.5.2007 16:43:27   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi
.. krade te samo država.. ne pa mame, ki vzamejo pomoč državi 

Ne vem. Od leta 1948 mislim da ne, oz. je vrnila na nek način z denacionalizacijo. Da pa te država krade danes? Aja? In kaj ti je ukradla? Država osebo tebi. Me pa res zanima, ti je ukradli stanovanje, denarnico? Ali morda misliš da te krade ker plačaš davek. Ko pa hodiš ponoči se pa nič ne vprašaš od kje svetilke. Ko se pelješ po cesti se nič ne vprašaš od kje asfalt. Kar z neba je za tebe padu. Ko te napade nasilnež, nič ne vprašaš od kje pride policaj.

To, da te krade država je samo tvoje opravičilo sami sebi, da si potolažiš vest. Saj tako tudi mora biti, če kradeš, da lahko vsaj spiš.

Ampak, da kradeš ravno tistim mamam, ki resnično potrebujejo pomoč. user posted image . Ni čudno da iščeš opravičila.

Veš, mam je mnogo. Nisi edina, čeprav rada vidiš samo sebe.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 24.5.2007 16:47:57 >

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 102
24.5.2007 19:25:09   
tjaga
naivnost včasih stane veš

A daj no. Zdaj so pa tisti, ki so pošteni, naivni. Zato pa je tako, da tisti, ki je potreben pomoči, zaradi nenaivnih zvisi. Uf, kak me to razpizuser posted image .
In poanta tvojega pisanja: Way to go, goljufivci. To sem jaz razbrala iz tega, kaj drugi vidijo je njihova stvar.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 103
24.5.2007 19:26:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ne vem. Od leta 1948 mislim da ne, oz. je vrnila na nek način z denacionalizacijo. Da pa te država krade danes? Aja? In kaj ti je ukradla? Država osebo tebi. Me pa res zanima, ti je ukradli stanovanje, denarnico? Ali morda misliš da te krade ker plačaš davek. Ko pa hodiš ponoči se pa nič ne vprašaš od kje svetilke. Ko se pelješ po cesti se nič ne vprašaš od kje asfalt. Kar z neba je za tebe padu. Ko te napade nasilnež, nič ne vprašaš od kje pride policaj.

To, da te krade država je samo tvoje opravičilo sami sebi, da si potolažiš vest. Saj tako tudi mora biti, če kradeš, da lahko vsaj spiš.

Ampak, da kradeš ravno tistim mamam, ki resnično potrebujejo pomoč. user posted image . Ni čudno da iščeš opravičila.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
24.5.2007 20:13:03   
Anonimen

naivnost včasih stane veš user posted image

s tvojim denarjem razpolagajo drugi..

S svojo pametjo pa razpolagaš sam.

Žalostno predvsem zate, da je ne znaš vklopiti za kaj bolj produktivnega (in finančno donosnega) kot je jemanje državi.

Država je med slabšimi gospodarji; nekaj ji lahko vzameš, prav veliko pa ne.....

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
24.5.2007 22:02:11   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

S svojo pametjo pa razpolagaš sam.

Žalostno predvsem zate, da je ne znaš vklopiti za kaj bolj produktivnega (in finančno donosnega) kot je jemanje državi.

Država je med slabšimi gospodarji; nekaj ji lahko vzameš, prav veliko pa ne.....

sam, na žalost ljudje vedno menijo, da imajo denarja premalo, več pameti si pa noben ne želi user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
25.5.2007 10:56:43   
srki

A ti to meni odgovarjaš, ali Zahiju? Ker, Zahi je drugače moški, pa tudi citiral si njega.

Skratka, na kratko: Samohranilk, ki le te niso, ne podpiram!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 107
25.5.2007 13:23:02   
Zahi

no.. ne bomo o definiciji kraje.. dejstvo je da smo daleč najbolj obdavčen narod na tem področju in z ne daleč najvišjim standardom..

kar država dela z denarjem je kriminal.. da ne bom začel o zlorabljanju položaja cerkve v državi ipd..

tistih nekaj fičnikov, ki lahko državi ukradeš nazaj.. sem veselo za.. s tem ne bo živela nobena boga mamica nič slabše..

če bi država dala ljudstvu to kar daje npr. cerkvi.. nebi blo sploh takih tem..

in NE.. ne kradem.. vzamem samo tisto kar se ponuja.. in ne rabim si tolažiti vesti.. spim zelo dobro, čeprav vem da sem in bom vzel državi nazaj na vsakem koraku kjer bo to mogoče.. tisti ki pa na take zadeve čaka je pa zame.. sorry.. naiven..

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 108
25.5.2007 13:26:50   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga

daj no. Zdaj so pa tisti, ki so pošteni, naivni. Zato pa je tako, da tisti, ki je potreben pomoči, zaradi nenaivnih zvisi. Uf, kak me to razpizuser posted image .
In poanta tvojega pisanja: Way to go, goljufivci. To sem jaz razbrala iz tega, kaj drugi vidijo je njihova stvar.

nisem rekel da so pošteni naivni.. ampak sem rekel, da je danes naivno čakat na nekaj.. je treba pač vzet.. ne pa bunit se in ****at sistem..

in ja.. way to go vsi ki se znajdejo in vzamejo to kar jim pripada user posted image

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 109
25.5.2007 13:37:13   
maruškaŠ
Ampak finta je ravno v tem,da jim NE priprada. Nič ni narobe, če se znajdeš, je pa če lažeš, goljufaš in skrivaš,....

Sicer pa verjamem, da za vsako rit raste palica.

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 110
25.5.2007 13:43:17   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Ampak finta je ravno v tem,da jim NE priprada. Nič ni narobe, če se znajdeš, je pa če lažeš, goljufaš in skrivaš,....

Sicer pa verjamem, da za vsako rit raste palica.

marsikaj nam je zlagano.. marsikater zakon prikrojen na napačno stran.. tako, da.. prikrivanje resnice še ni laž user posted image

za vsako ritjo je tut žep.. prazen al pa poln..

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 111
25.5.2007 14:36:13   
srki
Ja, Zahi, sam če nisi človek in če nimaš toliko "jajc", da bi goljufal, potem je žal tako.

Ne bi jaz rada v strahu živela, da me enkrat dobijo pa da moram kaj vračat, rajši zdaj pošteno plačam, kolikor pač moram, pa živim s čisto vestjo.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 112
25.5.2007 14:50:04   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: srki
A ti to meni odgovarjaš, ali Zahiju? Ker, Zahi je drugače moški, pa tudi citiral si njega.

Malo sem pomešal Zorgo in Zahi. Zagovarjata pa isto.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 113
25.5.2007 14:52:55   
tehnofil
in NE.. ne kradem.. vzamem samo tisto kar (MI NE PRIPADA, NI MOJE, JE ZA DRUGE) se ponuja..

......in ne rabim si tolažiti vesti..

Ravno včeraj je moji ženi žepar ukradel denarnico iz torbice. Prepričan sem da tudi on verjame, da vzame samo tisto, kar se mu ponuja.

Kdor je daleč od luči ne vidi, da je umazan.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 25.5.2007 14:56:12 >

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 114
26.5.2007 23:10:08   
Meggi
Me prav zanima neki!!!

Koliko v celotni državi jih je dejansko moralo vrniti denar zaradi tovrstne goljufije?! Še nisem za noben primer slišala. Pa jih okol mene kar mrgoli. Ja me ma da bi jih prijavila, priznam.  A mene kdo vpraša če imam za jest in moji otroci? Ker nekje na papirju piše da me je mož dolžan preživljat? No. hvala Bogu, sem dobila službo. Ker ve mda moram delat. Ne bo me nobeden fojtru, da bom doma noge v luft držala.

Ja, meni vse pove o človelu tak način ravnanja. In najhujš je to ko se iz nas še norca brijejo. Zaupajte mi, če so vredne prijave?

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 115
28.5.2007 7:19:51   
srki
Tudi jaz ne vem, če so že koga preverjali, enkrat mi je sestrična rekla, da se je o tem nekaj sušljalo in da je sestra njenega moža v strahu. Kaj je bilo,  če je kaj bilo, ne vem.

Tako žleht, da bi jih šla prijavljat nisem, čeprav se mi res bolno zdi, da si nekdo lahko rit briše z denarjem, tistega denarja za plačilo vrtca pa ne more dat! Ja, to me pa zelo boli in če država oz. neka ustanova tega ni zmožna končat, potem pa res sramota.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 116
28.5.2007 8:01:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Me prav zanima neki!!!

Koliko v celotni državi jih je dejansko moralo vrniti denar zaradi tovrstne goljufije?! Še nisem za noben primer slišala. Pa jih okol mene kar mrgoli. Ja me ma da bi jih prijavila, priznam.  A mene kdo vpraša če imam za jest in moji otroci? Ker nekje na papirju piše da me je mož dolžan preživljat? No. hvala Bogu, sem dobila službo. Ker ve mda moram delat. Ne bo me nobeden fojtru, da bom doma noge v luft držala.

Ja, meni vse pove o človelu tak način ravnanja. In najhujš je to ko se iz nas še norca brijejo. Zaupajte mi, če so vredne prijave?

Ne poznam sicer nikogar ki bi mogu vračat, jih poznam pa kar nekaj ki so jim ukinili pomoč, ker jih je nekdo prijavil. To lahko narediš anonimnouser posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
28.5.2007 8:05:33   
Anonimen

Me prav zanima neki!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
28.5.2007 10:16:48   
Zahi

live and let live user posted image

kaj te briga.. zakaj bi prijavljala? nič ne boš dosegla s tem.. samo nafutrala boš svoj ego user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 119
28.5.2007 11:17:43   
Mešamdrek
live and let live

kaj te briga.. zakaj bi prijavljala? nič ne boš dosegla s tem.. samo nafutrala boš svoj ego

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 120
28.5.2007 11:29:34   
Anonimen
Oh, tudi če prijaviš, vprašanje, če boš kaj dosegla. Ker eni ljudje so tako pokvarjeni, da ne moreš verjet, da lahko mirno spijo. Ampak ja, spijo.
Za mojo znanko je CSD prav zasebno detektivsko agencijo najel, da so "preverjali", pa niso ničesar dokazali.

(odgovor članu Mešamdrek)
  Neposredna povezava do sporočila: 121
28.5.2007 11:49:14   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni
Za mojo znanko je CSD prav zasebno detektivsko agencijo najel, da so "preverjali", pa niso ničesar dokazali.

pa so spet vrgli v smeti kak miljon SIT user posted image

tako, da.. vsak op svoje.. če enmu paše vzemat dnar.. ga naj.. če pa ne.. pa naj ne želi slabega temu ki ga vzema...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
28.5.2007 16:53:52   
Anonimen
meni se pa toi zdi full nesramno, na nekdo izkorišča državo..povem iz primera.

kolegica je bila mati samohranilka, ker jo je fant pustil že nosečo, non stop ji je povzročal neke probleme, tako da sta se res samo prepirala.skratka od njega ni imela nič lepega.pa ni dobila niti preživnine, vrtca je plačevala največ.vs eje imela najvišje..

zato mi pa ni to fer ..da tisti, ki oba zaslužita, živita skupaj pa se prijavi kot mati samohranilka.
to mi pa res ni lepo..
če lahko nekateri z mirno vestjo spijo pol jim je res lepo. pa mislim, zakaj bi otrokovega očeta v bistviu zatajil.. ne bi mogla na sodišču lagat, da sma šla kao narazen pa take finte. res brezveze.mogoče gledam drugače iz tega stališča, ker dela mama na sodišču!

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
28.5.2007 17:01:41   
Anonimen
Kaj češ anonima.Ti ljudje nimajo vesti.Najbolj žalostno je pa to,da se bodo njihovi otroci od njih naučili kako goljufati in lagati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
28.5.2007 17:15:55   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

pa so spet vrgli v smeti kak miljon SIT user posted image

tako, da.. vsak op svoje.. če enmu paše vzemat dnar.. ga naj.. če pa ne.. pa naj ne želi slabega temu ki ga vzema...

Bljak.

(odgovor članu Zahi)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?