|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
25.5.2007 21:47:02   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

V Charly pub-a!!!!!!!

A danes maš pa nočno?  Katera štanga je tvoja?

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
26.5.2007 2:32:06   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

V Charly pub-a!!!!!!!

A danes maš pa nočno?  Katera štanga je tvoja?

kr tvojga vpraši..on ve na kateri sm bla....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
26.5.2007 7:44:56   
Čebelica - trot

kr tvojga vpraši..on ve na kateri sm bla....user posted image user posted image user posted image

Ja mi je že povedu. Sam je reku, da si kmal mela dost in šla domov.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1928
26.5.2007 8:12:38   
F*S*M
Jutro punce

ja kake pa mate a je kaka lun al kaj za hudiča. Drgač pa dons bo vroče, jaz pa rabim pumpo za turbomaksimus ma kera za posodit mamo bazen za na pumpat pa kot hudič jo nobedn nima.

Ajde mejte se čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Neposredna povezava do sporočila: 1929
26.5.2007 9:08:32   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Ja mi je že povedu. Sam je reku, da si kmal mela dost in šla domov.

se je tvoj pred mano šel....user posted image ...edino, če je zunaj vohunil za mano, da ve kdaj sem šla domov....user posted image

sam mora res bit kaka luna....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1930
26.5.2007 9:39:32   
tea
Jutro!

Moj Jaši je pa zbolel in smo odpovedal jutrišnje praznovanje rojstnega dneuser posted image  Je včeri dobil vročino, pa smo kar na hitro vsem odpovedal. Danes sicer vročine nima več, ampak je kar bolje tako. Bom pa danes namesto da pripravljam za jutrišnjo zabavo malce po hiš počistila. Je že skrajno nujno!
Lep dan vsem skupaj!

Neposredna povezava do sporočila: 1931
26.5.2007 14:13:49   
Anonimen
Torto ste pa ziher vseen pojedli, je bla dobra? user posted image
Mi gremo pa jutri na RR piknik! user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
26.5.2007 15:11:06   
lunca2
Lep pozdrav!

Tea upam da se Jaša kmalu pozdravi in da bo lahko praznoval rosjtni dan.

Sam je pa res dons vroče. Je notr taka sparina, da je za pocrkat. Bo treba nabavt klimo če bo tko.user posted image Midva z user posted image sva šla zjutri na user posted image u Burger bar pol pa v Celjue na kosilo in mal v Interspar ter Hervis. Pa sma se spet znebila mal €. Matr ku greš v trgovino si kr hiter brez njih.user posted image user posted image user posted image

Nč, lepo se mejte pa uživite na sončku al kjerkoli že ste.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
26.5.2007 23:49:50   
eva1
najbolj da tle vprašam...zagorjanke...a je res, da gre dr. Rus Alenka nekam drugam delat? Kdo bo pa namesto nje pršu? Pa kdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1934
27.5.2007 9:11:21   
lunca2
Dobro jutro!

Tako z  user posted image greva na Lopato s prijatelji imamo piknik. Upam, da bo vreme zdržalo in da se bomo imeli lepo. Tudi ve uživajte in imejte se lepo. Jutri pa greva na CTG, že oba komaj čakava, da slišiva utrip najinega user posted image . Vam sporočim kako je bilo.
A res delajo CTG od 8-10 ure. Sem malce pozabila.user posted image

F*S*M imaš Z.S.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
27.5.2007 9:43:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2
A res delajo CTG od 8-10 ure. Sem malce pozabila.user posted image

Ja.

Mi gremo pa na RR piknik! user posted image  Upam da bo vreme zdržalo.user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
27.5.2007 17:35:32   
alja01
Ja ura za CTG bo že držala, sam vprašanje je kdaj se te bojo usmil da te bojo na aparat prklopl. Jst sem bla kr nekikrat tm pa so me celo dvakrat pozable na aparatu da je blo spodi že cel kup tistga papirja ( pa ni to tko deleč nazaj, nekaj mesecev). Ja se naredi so rekleuser posted image .
No pa še pozdravček vsem zasavkam, jst sm bol bralček kot pisalček, tko da še nismo glih kej čvekale. Upam da bom  v bodoče bolj pridna za oglašanje.
Lp 

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
27.5.2007 19:16:34   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

najbolj da tle vprašam...zagorjanke...a je res, da gre dr. Rus Alenka nekam drugam delat? Kdo bo pa namesto nje pršu? Pa kdaj?

ja res je... in jaz sem zelo razočarana in res ne vem kje bom sploh dobila tako dobrega pediatra kot je dr.Rus-ova... Glede zamenjave pa še nič ne vem....user posted image

mislim pa da je  do konca junija!!!!

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 27.5.2007 19:17:42 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
27.5.2007 19:40:54   
lunca2
Lep pozdrav!

Mi smo pravkar prišli iz Lopate. Imeli smo se super, vreme je bilo  user posted image   in malce nas je opeklo sonce, vmes je bila ploha a je trajala samo 2 minuti. Ko pa smo prišli v Zasavje pa user posted image . Zdej pa se grem stuširat pol pa mal počivat in user posted image , pa dons bom hmal zaspala ker sem malce utrujena. Jutr zjutri pa greva z user posted image na CTG. Že komaj čakava da greva in da slišiva user posted image bitje srca. Vam sporočim kako je bilo.

Lep pozdrav!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
28.5.2007 7:46:27   
Anonimen
Jutro!
A bo danes dež? user posted image  Joj, midve pa same doma. user posted image  Pa še cepljenje mamo ob 9ih, me tok skrbi kako bo prenesla. Držte pesti, da je ne bo bubalo, pa da kake vročine ne staknemo potem.
Včeri je blo super na pikniku, tud vreme je zdržalo vse do petih, potem nas je pa na AC tako neurje dobilo, kot v filmih. user posted image  Začelo je dežvat, tok da nisi par metov naprej vidu, vsi so vozili z vsemi štirimi, ene 60 na uro, potem se je še toča usula, user posted image  je jokala ko je tok ropotal po strehi in k sreči smo se pripeljali ravno pod en nadvoz, da smo bli pod streho. V par sekundah je blo okrog nas polno avtomobilov, vsi pasovi so bli polni, noben ne bi mogu sploh mimo, celo na prehitevalnem so stali. Pa celo na nabrežju gor je folk vozil, ne vem kako jim je ratal, sam da so svoje konjičke pod strho spravli. Ko je pa nehala toča, smo šli pa naprej, sam smo se vozili kot po kamnih, ko je blo tok toče po tleh. user posted image
Zdele pa pokofetkamo, pa gremo na sistematskega po pikico. user posted image
pa pa

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1940
28.5.2007 8:40:14   
mily
Hoti, če še nisi šla. vzami nekaj s sabo, da ji boš dala na pikico obkladek. MAgari ji takoj položi gor en vlažilen robček in ga kr pusti gor, ko jo boš oblekla. Jst sem tko vedno nardila in ti povem, da nikoli ni blo nobene otekline ali kakršnikoli posledic.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
28.5.2007 9:37:36   
Bubamaraa
morning....

jaz sem pa frej danes...sem tolk vesela.... kakor je že Hoti povedala, da je bilo na pikniku super in komaj čakamo na drugo leto.....user posted image user posted image user posted image

pa ena super  novica: Moj prijatelj Matej se je zbudu iz kome!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
28.5.2007 11:01:14   
mtina
user posted image   Halo Ta.nja ...

Kje se skrivata, a se bojita dežja?

user posted image

Sonce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1943
28.5.2007 11:05:03   
mtina
Hoti držimi pesti za malo punčaro. Se strinjam, da ji daš obhladek. Jaz sem tako delala, in je bilo vedno bp.

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
28.5.2007 11:34:27   
lunca2
Pozdravljena dekleta!

Hothien tud jz držim pesti za malo, da je ne bo preveč bolelo.user posted image
Romana čestitke za prijatelja, da se je zbudil iz kome. Upam, da je z njim vse uredu.Fajn da si dans frej.user posted image

Midva z user posted image sva prej prišla iz CTG-ja. Res je lepo slišati user posted image bitje srca. Vmes ko je prišla sestra mu je tako srček razbijal, da je rekla če bo tako da bom mogla ostat v bolnic. Sam da nisem ker se mi ne da ležat v bolnic jo mam že vrh glaveuser posted image . Sej vem, da bom mogla ko rodim. Aja pa vmes je rekla, če čutm kej popadkov, ker jih aparat zazanava, jz pa nisem neč čutila.user posted image Zanimiv.
A ve ste čutile popadke tu na CTG? A je morala katera ostati v bolnic zaradi prehitrega bitja user posted image srca? Kaj pa ti delajo?

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
28.5.2007 11:41:20   
mily
Čao.

Lunca, jst sem mogla ostat v bolnici, ampak ne zaradi prehitrega srčka, ampak zaradi tega, ker je bila premirna. Nič tazga, samo malo bolj te nadzorujejo, kar mislim, da je čist ok. Sam dolgočasno je pa res. Pa še na porodnem oddelku sem bila in vse okoli mene so že imele svoje štručke, samo jaz sem strašila s tistim ogromnim trebuhom.

Romana sem vesela za tvojega prijatelja, da se je zbudil iz kome. Lepo je slišati dobre novice user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
28.5.2007 12:06:36   
nemsis
Lunca meni CTG popadkov sploh ni risal, še takrat ko je šlo zares. Je pa naša princeska imela mejno tahikardijo (ji je tudi srček ful nabijal), pa sem samo bolj pogosto hodila na CTG. Vsake dva dni, če se prav spomnim. Enkrat pa sem bila tam celo dvakrat v enem dnevu (zjutraj in popoldne).

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
28.5.2007 12:36:05   
alja01
Ojla , lunca2 jst sem bla že na postli za rodit, pa CTG sploh ni kazal popadkov, mene je pa že ful zavijal. Tud moji user posted image  je srček full bil na vsakem CTG in je tista amplituda full visoko skakala, so me tud plašil da bom kr not ustala (sploh kr sem mela povišan pritisk), pol me je pa moja G potolažla da vseeno ni tako hudo, da moraš gledat povprečje udarcev- drugače pa ti sprožijo porod če si že bliz in so ti udarci čez mejo. Drugače je pa zvok ki ga slišiš na CTG res eno lepo doživetje - mislim na bitje in premikanje.
user posted image Lp

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
28.5.2007 13:32:40   
Bubamaraa
punce živjo....

ja Lunca lahk se naredi in jaz poznam veliko primerov, da so se kazali popadki na CTG-ju, sam mamica jih pa ni čutila... pri meni je bilo pa obratno.... imela grozne popadke na 3 minute in jih pa CTG ni zaznal...user posted image

vglavnem zjutri sem bila s čebelico na kavici... je moja Danaja nekaj naredila za njenega Taja in tudi za Elo od Hijence...Tko, da Hoti spomni Čebelco, da ti ne pozabi dati.....Se je Danaja zelo namatrala....user posted image

in kaj opravite, a bo dež??? jaz morm iti na predavanje.... pa se mi spet ne da (zdele si ziher Biba misli, da so me spet sami izgovori user posted image )

In Biba, a si bila na morju????

(odgovor članu alja01)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
28.5.2007 13:41:50   
Anonimen
In Biba, a si bila na morju????

JJJJJJJJJJJAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful smo se luštno mel...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Topl je blo ful, voda je že ful topla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Edino včeraj smo mel mal "nesrečo", ker nas je od meje, pa do Zagorja pral k zmešan.. Tok je šou dež, da je bla groza.. Tko da sva čist zmatrana domov pršla..user posted image Moj user posted image je imel tok premočene škornje, da sva vodo še domov prinesla...user posted image user posted image Ampak blo je pa super...user posted image user posted image

Ja, romana, ti pa takoj v šolo...user posted image user posted image

Lunca:  a pol lahk pa kmal prčakujem tist SMS?!??!user posted image user posted image

Nič, grem še mal delat- dons mam res ful dela.. Sem se šele zdajle uspela priklopit na RR..user posted image user posted image user posted image res mi gre slabo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.