|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
24.5.2007 23:03:50   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

A to ti počneš? user posted image A si mal preveč iceov spila na obisku? user posted image

Jz sem že vse pomila, likala bom pa jutr zjutri.
Icea pa nisem pila, sem lemona, pa ne velik.

Kdaj gremo jutri ne sončka?

la la la

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
25.5.2007 7:42:01   
Anonimen
Dobro jutro babe!!user posted image

Že pijete prvo user posted image , tako kot jaz?? Ja, zdej sm pa važna, odkar lahk user posted image na šihti pijem..user posted image user posted image

Dons mi je pa kr neki čudn tale dan.. Ne vem ali bi šla na morje al ne... kao, mal je slabo v nedeljo napovedan.user posted image Pa sploh ne vem, al kr spokam nazaj domov, al ostanem do 3 na šihtu..user posted image Kr neki vse skup.

Ma, bomo vidl..

In drugače? Kofi učer uspel???user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
25.5.2007 7:50:25   
Anonimen
Jutro!
Ž'belca, na sončka greva midve z Elo, ko mi stroj cunje opere. user posted image  Jah kaj češ, eni smo pridni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
25.5.2007 7:58:54   
mily
Jutro čveke čvekaste.

PA jst bi tut šla na kofeeeeeee. Babe mi lušte delate, jst pa zaprta not in gledam v luft cele dneve.

Men tut stroj že pere user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
25.5.2007 8:40:44   
Anonimen
Ojej mily, sej ti verjamem. user posted image  Sej bo, drug teden boš že z nami kofetkala. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1905
25.5.2007 8:41:54   
tea
Punce, jaz že mučkam mojga Gregcauser posted image  Je prišel domv poln vtisov, kar ne more nehat govort. Zdele pa pleše Jašku pred stajco, ta mali pa vriska od veselja!
Se grem z njima igrat!

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
25.5.2007 8:48:53   
mily
JA drug tedn se me ne znebiteuser posted image

Joj sej ne vem če čem tlele napisat. Sem tuk sprovicirana. Sem včeri dobla iz zavoda da morem it na razgovor. In to kam?? Najslabi kamor me lahko pošlje kura zmešana. V Dežmanauser posted image . Si že govore pripravljam, kok se bom izgovorilauser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
25.5.2007 9:22:38   
F*S*M
mily ti pejt pa reč da nimaš varstva ob vikendih ker tvoj dela cela dneve in ti povem da te ne bo vzeluser posted image user posted image . Pa nič bit zaiteresirana glih. Matr pol pa lahk jaz tut to dobim, hudiča men tut ni glih pr dežman delat cele dneve. Kake so pa plače?
Katera pa je tvoja svetovalka? Moja je Izgorškova.

Nič mejte se gremo ven za malo časa kr bomo šli kmalu spat čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
25.5.2007 9:35:26   
mily
F*S*M moja je Kamnikarjeva. Ma sej sem si že pripravla mal "govora". Bom kr rekla, da sploh ne iščem za prodajalko, ampak za ekonomskega tehnika. Pa da mam majhnega otroka... V glavnem mal bom sama sebe v drek tišala, ker v Dežmana pa res ne mislim it. Delaš res petek in svetek, za verjetno zlo zanič plače. Ne vem zakaj bi se drugač kr menjavale prodajalkeuser posted image . Mah, morem še dobr pretuhtat vse.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
25.5.2007 9:41:49   
Miss Piggy
mily, če rečeš, da nočeš za trgovko, te lahko skenslajo z zavoda, z razlogom, da si namerno odklonila službo. Ti pejt lepo na razgovor in ko te vprašajo za omejitve, reč da nimaš varstva za tamalo. Vikendi odpadejo in popoldanska tud, pa ni šans da te vzame. Pr njemu babe garajo od jutra do sutra...
Razen, če ti je vseen, če te skenslajo oz. če nimaš nič od zavoda, pol je pa tko vseen kaj rečeš.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
25.5.2007 9:48:05   
mily
Ja no vseen mi ni, čeprav od zavoda res nimam nič. Mislim, itak nič ne dobim ne od zavoda ne od socialneuser posted image . Sam mam tak filing, da če sem gor, me bo kdo prej vzel na šiht. No, se bom ful na otroka zgovarjala. V skrajni sili bom rekla, da  v bližnji prihodnosti planiramo še enga user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
25.5.2007 9:56:30   
Anonimen
mily, jaz bi tud tko nardila: nimaš varstva, pol tamala je skos bolana in zato zdej še 100% ne bi mogla kr jutr začet delat, ampak šele čez kak mesec ali dva, ker jo res ne morš zdej u vrtec dat, k ti je bla skos bolana...user posted image Pa tko mal namign, d čist možno, da si tud zanosila ta mesec, ker že kao ful časa delata na tem...user posted image Garantiram, da te ne bo vzel..user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
25.5.2007 10:08:28   
mily
user posted image  Ja sej neki bom že. Joj sam sem vseen tuk živčna. Una me pa tut na take butaste vedno pošilja da ni za nikamor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
25.5.2007 10:11:14   
lunca2
Lepo pozdravljena dekleta!

Mily ti se kr zgovor kot so ti rekle dečve. Majo čist prav, so kr taprave za izgovore iskat.user posted image

Jz morm tud cote pospravt kr so suhe pa druge dat prat.  Dons sm si prvošla pa mal dali spala pa sm zdej še bol zmatrana.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
25.5.2007 10:25:42   
mily
Hehe, ja tkole si mislim kuk je težko šiht dobit, tlele ga pa zdej tkole sirjem. Sam ne morem pomagat. V Dežmana pa res ne bi rada šla.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
25.5.2007 10:28:00   
Miss Piggy
mily, baje da v hoferju rabjo, tudi poslovodje, pa plača se mi zdi ful dobra, sploh če gledaš, da si skor doma. Jaz bom dala kar tja prošnjo, sam da še tamal mal zraste.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
25.5.2007 10:32:10   
mily
Elis@ jst mal cilam na Lidla, ko baje drugo leto pride k nam. me že moj neki štuli zraven, ko enga pozna. Sem zadnje čase slišala sam dobre stvari o Lidlu, glede na to kok so na začetku fajn šimfal. Ka pa vem no. NO sej Hofer more bit pa neki podobnega. Tle pa res nobene ne poznam ki bi povedala kok je kej tle z delom in plačami.

Neposredna povezava do sporočila: 1917
25.5.2007 10:33:33   
lunca2
Elis veš pravjo, da v Hoferju ne veš za en dan naprej kako boš delal.user posted image Aja za poslovodjo je pa drugo. Tist pa itaq veš kako boš v službi.Tud jz nebi šla v dežmana kr vidm kako trgovke delajo od jutra do večera. Hvala lepa.
Veš služba se kr najde, jz sm vidla da so pr nas v sparu spet tri al štiri nove.user posted image   Fajn pa je če maš koga poznanga in če dolgo ne najdeš službe da ti pomaga in te spravi kam.user posted image

Jz sm si tud zdele cappuccino od Milke skuhala pa dala cote prat. Zdej pa mal tle na RR visim, user posted image pa spi ker je prišel ob 8 iz nočne.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 25.5.2007 10:35:33 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Neposredna povezava do sporočila: 1918
25.5.2007 10:38:31   
Miss Piggy
milly enkrat sem vidla oglas, da v Hoferju dajejo poslovodji cca 1800€ bruto, in cca 1400 € bruto za trgovca.user posted image Men seto zdi že kar lep denaruser posted image .

Kako je z delovnim časom pa res ne vem.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
25.5.2007 10:39:16   
Miss Piggy
Aja, nedelje so ziher frej, ker imajo zaprto.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1920
25.5.2007 10:44:04   
mily
Ne res ni švoh colnga. Ma sej jst tko tuhtam. Itak ni nikjer popoln. Delat morš tko vsepovsod a ne? Probaš pa sam vidiš, ker nehaš še zmeri lahko. Sam v primiru da že pa v naprej vem da je sranje, pa tut probat ne grem. S tem mislim na Dežmana.

Zdele res še mal zabušavam glede tega. Po dopustih se morem pa res mal bol v roke vzet in začet mal bolj iskat šiht. Nika je tut že zdej tuk vlka, da me ne rabi nonstop zram sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 1921
25.5.2007 10:56:09   
Anonimen
Js grem pa na user posted image !!!!!!!!!user posted image .
Upam da ne bo user posted image ..

Sicer gremo šele popoldne, ampak ok.. Bolš k nič!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
25.5.2007 14:11:48   
maya2
Romana26: danes žal ne bo šlouser posted image kdaj drugič
lepo se imej

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
25.5.2007 20:40:34   
Čebelica - trot
Romana26, a lahko tu jz dobim telefonsko od tvojga user posted image , ga je Hoti ful pohvalila, pa, da vidim če je res tko.
Pa na zs mi jo pošlji, da jo ne bo še kdo videl.

No in kako ste kej ostale?

la la la

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
25.5.2007 21:43:54   
Bubamaraa
Čebelica sej vem, da mojmu ni enakega... tko, da itak, da dobiš telefonsko...drgač jo pa itak ima tvoj user posted image ... tko, da jaz nimam kej, če je tolk moj dober.....user posted image ...pa v vrsto se postavite....user posted image

punce a vete kam zdele jaz grem??????? še posebno je tole namenjen Elisi!!!! V Charly pub-a!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

a mi je kera kej fovš???? vsaj mal????? user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.