gaja*
|
Tak slabo smo čvekale čez vikend, da nas je vrglo na drugo stran No, da malo popravim situacijo, bom pa jaz malo čvekala Moja 2 še spita; to pomeni gaja in ati. Ta teden bo zgleda popoldne v službi, pa mi je tako čudno, ker je zdaj doma, saj že fuuuuul dolgo ni delal popoldne Ah, ni fajn.... Med vikendom sem si vpičla v glavo, da bi rada gaji kupila ležalnik in to tistega z vibro. Finta je v tem, da sem v petek nekaj brskala po rr in vidla en tak ful dober ležalnik, samo nisem posebej registrirala. Potem, ko sem pa začela o tem razmišljat, ga pa nisem več najdla... No, zdaj sem našla samo od fisher pricea dva taka ležalnika, sam mi tukaj noge niso všeč... Še iščem kake druge Ima katera tak ležalnik doma al pa vsaj pozna kakšnega drugega V sredo imava pa z gajo že drugič posvetovanico. Lahko rečem, da je moja deklica že na oko fuul zrastla in se poredila, tako da upam da bo vse vredu. Itak bi mogli it še ta teden se pokazat zaradi pikic, pa smo združili dva obiska v enega. Tako da bomo še tole pregledali. Jaz upam, da imam mleka dovolj, vsaj občutek imam takšen. Zvečer imam dojki sicer bolj mehki, samo se gaja vseeno naje. Imamo pa še vseeno težave s kakanjem. Sploh nam ne gre. Včeraj sem ji po 6-ih dneh dala sirup. Spet se je pokakala do popeka in sredine hrbta Maaa, ogromno. Samo sem žalostna, ker drekec ne gre sam ven. Preden se je začelo tako, je kakala skoraj vedno, ko sem jo previla. Vsaj 4-5x na dan. Noči so se nam nekoliko umirile, več spimo, dopoldne je gaja tudi zelo pridna. Sem pogruntala sistem, da če imam kaj za opravit, pa gaje ne morem imet pri sebi... Dam jo v jajčko in postavim v kopalnico, tam pa prižgem sušilec .... in vola, Gaja zaspi No, vsaj po večini. Če ne, pa prižgem sesalec (pol pa sosedi mislijo, da jaz vsak dopoldne samo sesam po bajti ) Velikokrat rata ta fora No, tako da dopoldne sva že našli sistem, kako lahko jaz naredim še kaj drugega. Čez dan je itak . Spi, se naje, malo gleda okol, spet zaspi... Potem pa se okol sedmih zvečer začnejo naše težke ure. Gaja ful joka. Ne pomaga nobeno nošenje okol, nobene kapljice proti krčem... Nič. Meni se prav smili, ker se niti najest ne more, tako jo zvija. Včasih pa vidim, da joka tudi kar tako, da verjetno niso krči, ker ne brca z nogicami. Se mi zdi, da je takrat že tako zaspana, da bi takoj zaspala, če ne bi bila lačna. Kot da ne zna zaspat Uh, sem zabluzila Pač, začaran krog. Zaradi krčev ne more jest in joka, potem je od joka že utrujena, pa bi zaspala, samo je lačna... Včeraj zvečer je že bilo noro Upam, da bomo še zvečer našli rešitev. Potem bo pa res luštno Hariba, za mireno sem že slišala, samo kako pa zgleda ta zadeva? No, jaz sem že malo pozabila, da bi mogla razmislit o zaščiti. Mah, malo sem neresna, kar upam, da bo brez vsega uspelo in šlo po mojih načrtih. Takoj zdaj res kar ne bi rada zanosila. .... Bom kasneje naprej napisala, zdaj me mož kliče, da morem it pogledat, kak se mala fuuul smeji LP