|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: izkušnje na otroškem oddelku v KC, LJ
23.5.2007 13:40:12   
brigitaa
So taki in taki, so zdravstveni delavci z srcem in tisi ki tam delajo.
Sem jih preizkusila v porodnišnici, na ortopedski in v zdravstvenem domu, izkušnje pa so take, da se je hčera izpisala iz zdravstvene šole, pa ne zaradi slabih pogojev šolanja....user posted image

(odgovor članu ne_kritiziraj)
Neposredna povezava do sporočila: 26
23.5.2007 13:41:59   
ne_kritiziraj
sploh se ne skrivam pod drugim nickom,ampak sem šele sedaj opazila ta forum.Kar se pa Trbovelj tiče,je pa to rekla moja hči,ki je veliko v bolnici in pravijo,da otroci ne lažejo!

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.5.2007 13:47:21   
ne_kritiziraj
Ne skrivam se pod nobenim drugim nickom.Ko boste pa toliko časa preživeli na tem oddelku kot ga jaz boste pa malo drugače gledali na te pritožbe.Kar se pa Trbovelj tiče,je pa to rekla moja hči in pravijo,da otroci ne lažejo.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 28
23.5.2007 14:11:31   
nina166
ne_kritiziraj pri nas ni šlo na par dni ampak tudi za kar nekaj mesecev, tako da mi lahko verjameš, da vem kaj govorim. Če imaš ti dobre izkušnje s tem oddelkom, to še ne pomeni da jih imamo vsi.

p.s. si se vživela v našo kožo?!?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

Neposredna povezava do sporočila: 29
23.5.2007 15:33:40   
ne_kritiziraj
Jaz imam na tem oddelku dobre izkušnje,če jih pa drugi nimate mi je pa prav žal.Sploh pa se mi ne da več razpredati o tem,ker imam dovolj drugih stvari za počet.Me je pa najbolj razkurilo Atteyino obrekovanje,ker bi se lahko pritožila na oddelku,ne pa da to piše na forum.Pa tudi Lukca ji ne bi bilo treba omenjati.Moram ji pa še to povedati,da zaradi njenega pisanja sestre ne smejo več piti kave.Mislim,da jo lahko pijejo v vseh pisarnah in ostalih službah,na otr.krg. pa nič več za kar se lahko osebje zahvali Atteyi.Sedaj se grem pa raje posvetiti hčerki!

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 30
23.5.2007 15:37:05   
ne_kritiziraj
Nixxon,kar se pa tiče nicka,ga je pa hči izbrala,ker redno spremlja vašo debato

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.5.2007 17:07:48   
emaa
Ne vem zakaj ste se spravili na ne_kritiziraj, saj nas je kar nekaj takih, ki smo bili več mesecev na otr. kirurgiji in ne moremo nič slabega reči o sestrah (nekateri zdravniki so pa druga pesem) in nismo mi krivi, da ste nekateri imeli slabe izkušnje.
Zato ker je bilo bivanje na oddelku drugačno, ni potrebno ljudi kar vse vprek napadati, niso mi krivi, da smo pač imeli drugačno izkušnjo. Sploh pa glede Lukca in njegove 'infuzije', ki to ni, ampak je tista cevka zelo pomembna in iztaknitev zanj lahko pomeni smrt.

Neposredna povezava do sporočila: 32
23.5.2007 18:05:03   
Aja32
No, jaz moram povedati, da imamo same dobre izkušnje...

Sredi marca smo imeli našo malo štručko (staro en mesec) tam zaradi dihalnega zastoja oz. akutnega bronhiolitisa. Prepeljana je bila iz Infekcijske kliniki (v primerjavi z infekcijsko, je intenzivna v KC pravi luksuz), kjer so jo takoj intubirali...
Seveda je bil to za naju največji šok in nobenemu staršu kaj tega ne privoščiva.
Moram povedati, da je bila naša user posted image   samo na intenzivnem oddelku (levi hodnik), nakar so nas po enem tednu prestavili nazaj na Infekcijsko kliniko.
Najbolj mi je v spominu ostala sestra Fani - name in na mojega user posted image je delovala zelo pomirjajoče... Za najino štručko in ostale štiri otroke v sobi je zelo lepo skrbela... In kadar je bila ona zvečer oz. ponoči, sva poklicala po telefonu in vprašala za najino sončico... In vedno nama je lepo pomirjajoče povedala stanje... In le tako sva lahko za kakšno urico vsaj malo zaspala.
Jaz sem seveda vsak dan čepela tam ob moji pikici in tudi sestre i doktorje opazovala. Vse, do zadnje, delajo to delo s srcem. In kapo dol pred takimi sestrami... Kljub temu, da so bili otroci intubirani, so se vedno pogovarjele z njimi, naši so vedno dale njene roza copatke na nogice, njena igračka je bila vedno ob njej. Kadarkoli so se ustavile pri naši, so to igračko navile, da ji je igrala pesmica. In take stvari so meni veliko pomenile - občutek, da nekdo lepo skrbi za tvojega otroka, takrat ko si ti, kot starš, čisto nemočen...
Ker sem po naravi firbec, me je seveda vse zanimalo, karkoli so delali na moji punčki. In brez problema so mi povedale.... To bo bile naše izkušnje...
Moramo se pa zavedati, da smo vsi iz krvi in mesa... In tako kot mi, imajo tudi sestre, mogoče kakšen slab dan...

Toliko o našem bivanju tam... Je pa res, da ne morem nič povedati oz. komentirati ostale oddelke, ker je bila naša samo na intenzivi...

Lp A

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.5.2007 6:47:00   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: ne_kritiziraj

Moram ji pa še to povedati,da zaradi njenega pisanja sestre ne smejo več piti kave.Mislim,da jo lahko pijejo v vseh pisarnah in ostalih službah,na otr.krg. pa nič več za kar se lahko osebje zahvali Atteyi.

To bi pa res rad videl, ja.

Neposredna povezava do sporočila: 34
24.5.2007 13:45:05   
ne_kritiziraj
Pojdi tja in se prepričaj!

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.5.2007 6:49:05   
Nixxon
Bom. Ob svojem času.

Neposredna povezava do sporočila: 36
25.5.2007 20:13:38   
atteya
Draga gospa Zore, oziroma ne_kritiziraj!
S svojim mnenjem nisem hotela nič slabega, ampak vidim, da danes človek NIKOLI in NIKJER ne sme povedat svojih izkušenj in mnenja, če je to negativno. Pa bom zato napisala takole, da boste zadovoljni:
oddelek otroške kirurgije v KC LJ je najboljši oddelek vseh bolnic v Ljubljani, ki sem jih dala skozi. Tam so zbrane najprijaznejše sestre, saj jih izbirajo po posebnih, zelo zahtevnih pogojih. Sestre svoje srce, čas in ustrežnost nosijo na pladnju in z veseljem se staršem in otrokom razdajajo največ kar se da. Ves čas se ukvarjajo s svojimi malimi pacienti in pazijo nanje kot na punčico svojega očesa. Poleg vsega pa celo staršem ponujajo udobje hotela, čeprav to ni njihovo delo. Malega Lukca (imena nisem napisala do sedaj ravno zaradi osebnih podatkov, pa ste ga itak napisale druge) imajo neizmerno rade, kar se odraža v njihovem ukvarjanju z njim; ves čas ga trepljajo po ritki, se z njim ukvarjajo. itd, tako da naj vas nikakor ne bo strah, če bi slučajno morali na ta oddelek za kak dan ali mesec. Zdravniki so fenomenalni, odgovorijo na vsa vaša vprašanja, celo na osebna, če le imajo čas, prostori so pač malce majhni, ker so stari, a se v njih z lahkoto preživi. Na tem krasnem oddelku s super zaposlenimi se boste počutili bolje kot doma ali na počitnicah, le privoščite si ga!

Bo sedaj v redu? Vse najlepše in najboljše o njih, samo da ne bo hude krvi, pa čeprav imam v mislih popolnoma drugačno mnenje. Si želite, da bi takole pisali?!!!! Pa saj naj bi bili v demokraciji in vso, popolnoma vso pravico imam povedati o svojih izkušnjah in mnenju!!!!!!!!! Žal niso pozitivne. Mogoče bi morala priti tja kak drug dan, da bi jim pisala zgornjo hvalnico. Moram napisat, da z zdravniki nisem imela popolnoma nobenih težav, so mi odgovarjali, se pogovarjali, razlagali, tako da zanje lahko rečem kapo dol in zdaj v stilu gospe Zore začnem šikanirat in bit jezna na vse starše, ki ste napisali, da so zdravniki tam podn: mislim, kaj se pa greste, da pišete take bedarije, zdaj bojo pa morali delat, pa nadzorni jih bojo grdo gledal, čeprav so krasni in so mi nudili vse informacije! Kako ste nekateri krivični, da govorite slabo o njih, so mi bli kot najbližji sorodniki. blablablabla (kajne, ne_kritiziraj?)

Glede Lukca pa še tole, tudi, če bi to bil sin tiste sestre, ne bi mogla kar požret, da ga je udarila samo zato, ker si je zaželel pozornosti in ker si jo ZNA pridobiti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj šele, da za to tepe tujega otrokauser posted image .

Pa še nekaj pozitivnega o sestrah. To, da so iz Lukca naredile to, kar danes mali je, je fantastično, zelo lepo. Čeprav niso tam zato in niso plačane, da bi vzgajale tujega otroka, so to naredile, naučile so ga marsičesa in danes je pravi korenjak. Brez njih bi verjetno bil zelo drugačen in mnogo bolj nesrečen otroček. Zanj so se od začetka zagotovo zelo žrtvovale, žal pa sem videla, da se je vsaj v času mojega bivanja zanj žrtvovala zdravnica (verjetno vam je lahko jasno, da zdravniki pa res ne morejo imet časa, da se igrajo s pacienti, posebej, če jih je le nekaj na oddelku), z njim se je ukvarjala kako uro, se pogovarjala, ga učila nove besede, se igrala. Sestra (ki ga je udarila) mu je kar nekajkrat čez dan ukazala, da mora iti spat, pa mali tega ni hotel, po igri z zdravnico pa je zdravnici obljubil, da bo šel spat in ko je odšla iz sobe, se je lepo ulegel in v pol ure zaspal brez pritožb. Tako malo je bilo treba, samo lepa beseda in malo pozornosti, pa je naredil kar si želiš. A je to tako težko razumet.

In ja, tams em se ukvarjala s svojim malčkom, skoraj bolj kot vsi ostali starši. Ves čas se mu je nekaj dogajalo (že po naravi je zelo zahteven in ne prenese, da minutko ni akcije), sva se igrala, pa nosila, pa pogovarjala, pela sem mu, ga žgečkala, hecala in še marsikaj. Celo na stranišče sem čakala, dokler ni prišel mož ali pa ko je spal.
To, da sem pa zlezla v posteljico je pa pač tam edina rešitev. Moj malček NE zaspi nikakor drugače kot na zizi, pa mi tiste, ta pametne povejte kako otroka dojit skozi rešetko na posteljici, pa bom drugič to storila. Imate kako idejo, jaz je nisem odkrila in je to bila edina rešitev. Stekleničke in dude pod nobenim pogojem ne mara, brez zize pa ne zaspi, torej...? Mislite, da mi je bilo v veselje in da mi je bilo udobno????user posted image Lahko si mislite. Še posebej pa si odgovora na tole vprašanje želim od gospe Zore.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.5.2007 20:21:06   
atteya
Aja, glede tega, da so morale kavico ukinit zaradi mene...
Dajte no!
Pa tudi, če je res... imajo pol ure za malico in naj jo popijejo takrat ali pa pred službo/po službi, tako kot večina delavcev.
Meni med službo ne pripada malica in niti stranišče ne. Hvala bogu je moj delavnik v službi kratek (je doma še vsaj dvakrat toliko dolg - delo za službo), ampak, če pa moram bit tam od 6h do 16h, pa resnično ne morem in po zakonu NE smem na WC, na kosilo pa. Sestre pri malčkih pa vse dopoldne in popoldne lepo sedijo ob kavici in čvekajo, pa kakšna slaba volja je, če jih zmotiš. Krasno delo in za to kar počnejo je super plačano, pa si še upajo pritoževat. Jaz bi tudi 6 ur sedela ob kavici in s prijateljicami debatirala, se smejala in obrekovala, dve uri bi že nekaj počela, pa vsake pol ure bi se sprehodila po hodnikih in za to dobivala plačilo.

Potemtakem bi morala vsaj enkrat višjo plačo dobiti sestra, ki tam dejansko dela in dela s srcem in veseljem, tiste, ki so pa tam zato, da imajo za kruh, dopust in da jim teče delovna doba, bi pa morali premestit v skladišče za snažilke, da bi malo migale in manj čvekale in pile kavico, da bi videle kaj pomeni zaslužen denar.user posted image

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.5.2007 23:20:54   
ne_kritiziraj
Naj ti odgovorim,ker si se končno oglasila.Tista kavica,ki ti gre najbolj na živce:sestre bi jo lahko pile v prostoru za rekreacijo,pa je ne zato,da so bližje otrokom,ki jih potrebujejo.Kar se tiče Lukca sem imela čast spoznati tudi njegovo mamico,ki ga že zelo dolgo ni obiskala,zato kapo dol pred osebjem,ki tako lepo skrbi zanj.Kar se pa tiče dojenja skozi rešetke,sem pa že napisala,da obstaja na oddelku tudi apartma kjer starš lahko biva z otrokom.Ko boš pa vsako leto najmanj enkrat na tem oddelku in to najmanj štirinajst dni,boš pa tudi ti verjetno imela drugačno mnenje,ker mi smo ,kot sem že napisala ena velika družina,ki skrbi za MOJEGA otroka.Upam pa še to,da se boš tudi ti predstavila s svojim,če že imenom ne,pa vsaj s priimkom,ker imaš skrit profil po moje zato,da lažje obrekuješ,ker nihče ne ve kdo si. LP

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.5.2007 23:59:50   
ne_kritiziraj
Atteya,še nekaj sem te pozabila vprašat,če je že tvoja izkušnja na tem oddelku tako zanič,zakaj se pa nisi pritožila na oddelku ali pa predstojniku?Mogoče si se pa bala,da bi osebje izvedelo kdo si ?

(odgovor članu atteya)
Neposredna povezava do sporočila: 40
26.5.2007 0:12:35   
Anonimen
Ne_kritiziraj, napačen nick si si izbrala, ker že kot nova članica kritiziraš! Vsak ima pravico izražiti svoje mnenje, naj bo slabo ali dobro...

In napisala si za Atteyo tole: Upam pa še to,da se boš tudi ti predstavila s svojim,če že imenom ne,pa vsaj s priimkom,ker imaš skrit profil po moje zato,da lažje obrekuješ,ker nihče ne ve kdo si.

A ti pa nimaš skritega profila in se za nickom skrivaš? Pometi prvo pred svojim pragom, nato pred drugim... Lp

Neposredna povezava do sporočila: 41
26.5.2007 23:25:41   
ne_kritiziraj
Kakor vidiš jaz nimam skritega nicka,ki ga je izbrala moja hči,kar sem že parkrat napisala in tudi ti bi ga lahko videla v prispevku Atteye.Kar se pa tega oddelka tiče pa lahko upoštevate mnenja nas staršev,ki se že desetletje bojujemo za preživetje naših otrok,ki so že skoraj "inventar",da ne bo spet kake pomote je to izraz za kronične bolnike na tem oddelku in kapo dol,da se moja hči počuti na tem oddelku kakor doma.Če bi bilo osebje na tem oddelku tako zanič,si HČI ,ki je stalni pacient na tem oddelku ne bi izbrala takega nicka.Zato prosim,če pustite oddelek otroške kirurgije pri miru ali pa naj Atteya napiše zakaj je bil njen otrok sprejet na ta oddelek.In še naša diagnoza,ker vem,da prej ne bo miru:syndrom kratkega črevesa st. po operaciji malignega teratoma v medenici(pred 10 leti)Hči je na infuziji že 10 let,zato tudi vem kakšen je primer malega Lukca.Prosim pa tudi,kdor nima hudo bolnega otroka,naj ne blati tega oddelka!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
26.5.2007 23:55:49   
ne_kritiziraj
Pa še nekaj sem pozabila napisati,če ne bi bilo takega osebja,ki se tako razume z otroki na tem oddelku,mi hči,ki je zelo navezana name nebi rekla,da naj grem domov ,ker bi rada šla še malo "po svoje"(to je A oddelek in intenzivna,kamor jaz ne sodim),ampak bi se verjetno jokala,ko bi jo zapustila.Pa še to,da vam povem iz prve roke,če me je že Atteya "razkrinkala",tam sva bili s hčero od 16.5.do22.5.,zato vem,kako je na ta oddelek vplival Atteyin komentar.Nixon,če boš pa tam 29.5.se pa lahko dobiva na kavi,ker na oddelku je zagotovo ne bom deležna in se ve zaradi koga!!Pa še to "šetanje sester" mi ne da miru,to je sprehajanje od oddelka pa do operacijske ali pa urgence in nazaj!!!!!Pa tudi na ta forum se je vpisala hči,kar je Atteya sigurno opazila,zato me je naslovila z gospo(preberite v njenem komentarju),ker ji je šlo zelo na živce,ker blatite njene sestre,vendar ji mami ne pusti,da bi se bodla z vami,se raje sama,zato tudi pišem tako pozno,ko hči že sladko spančka!!!Upam pa tudi,da se bo včlanil še kakšen starš od kroničnih bolnikov in vam dal vedeti,kakšen oddelek je to.Če bi bil tako zanič,nebi imeli pacientov iz vse Slovenije in tudi iz tujine!!!Pa tudi naših otrok nebi peljali na prvi tabor brez staršev,ker prevzemajo polno odgovornost nase,s tem,da sestre niso hotele imeti nobene koristi od tega.Tudi moja hči je šla  po 10 letih s črpalko za infuzijo prvič brez mene kam!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 43
27.5.2007 0:21:36   
* Mateja *
JOj, kakšno zdraho znate ene delat! Haloo, tam rešujejo življenja naših otrok! Sam to je pomembno, da nekdo preživi, da se mu da pomagat, da se zanj nekdo trudi...pa naj bo tisti človek tak ali drugačen, tam je zato, da opravlja svoje delo in ga zagotovo opravlja 100%, ker tle ni popravnih!!

Neposredna povezava do sporočila: 44
27.5.2007 0:27:02   
ne_kritiziraj
Se čisto strinjam s tabo,pa upam,da se bojo še našli kakšni podobni starši.Atteya,upam pa semo da ni tvoj otrok tisti,ki je padel mamici s previjalne mizice,ker mi imamo že 11 let plenice,pa mi hči še nikoli ni padla dol                1

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 45
27.5.2007 0:35:03   
ne_kritiziraj
Da ti odgovorim,nas so tudi ponoči klicali,da hči defibrilirali,pa sva z možem takoj odšla v Ljubljano in smo jo tudi z najino pomočjo "rešili".Zato mi ne bo nobeden,ki ima otroka tam par dni pameti solil,ker sem že preveč prestala.Hči je že bila dvakrat "odpisana",pa je še danes tu z nami in obiskuje 5.r OŠ in to uspešno,zakar ima tudi otr.krg. svoje zaslugeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 46
27.5.2007 4:34:41   
Nit@
Kot mamica 3 letnega fantka se oglašam tudi jaz z izkušnjami na otr.krg. Gospa, ki ni zadovoljna z delom osebja na otr.krg. naj obišče drugačno ustanovo - recimo hotel in plača zasebnega dr. in zasebno sestro!
Za svoj denar bo lahko zelo udobno nastanjena in se ji ne bo potrebno stiskati v majhni otroški posteljici. Kajti zdrav razum bi ji moral povedati, da posteljica ni nemnjena njej ampak njenemu otroku. Ker pa ji te vrline primanjkuje je od dolgčasa uspela gledati v sosednjo sobo in ubogega fantka v njej!
Najbrž še ni slišala za besedi bonton in zasebnost. Ponavadi, če pometeš pred svojim pragom imaš dela vrh glave.
Zaradi svoje občutka krivde, ker ji je otrok padel iz previjalne mize, pa je uspela analizirati sestre in zdravnike!
Z vsem spoštovanjem do sester in ostalega osebja upam, da boste v prihodnje nastanjeni v hotelu Ritz.Dobrodošla bi bila kakšna razglednica, če vam bo to dopuščal finančni položaj.

Zdravnike in sestre pa lepo pozdravljam in se jim zahvaljujem za toplino in skrb, ki ste jo namenili mojemu fantku!  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 47
27.5.2007 12:02:11   
ne_kritiziraj
zaenkrat je na otr. krg. vse lepo in prav.aja pa še nekaj Gorazdova jaz nič ne kritiziram tako da veš ampak kritizirajo drugi jaz jim samo povem kar mi leži na duši.
Vas pa je lahko sram ker tako kritizirate ker tole sigurno zdajle bere kakšna medicinska sestra in zdravnik in to je sramota za celo otroško kirurgijo.kar pa se tiče malega lukca kot sem že napisala poznam njegovo mamico in ga sploh ne obiskuje več,zato pa ga medicinske sestre crkljajo.drugače pa moja hčerka kadar gre v kc pravi,da komaj čaka ko bo spet videla sestre in zdravnike saj se tam počuti kot doma.Se pravi da je otroška kirurgija njen drugi dom

(odgovor članu Nit@)
Neposredna povezava do sporočila: 48
27.5.2007 19:59:54   
atteya
OK, bi blo treba napisat definicijo kritiziranja, ker očitno nekateri tu ne ločite izražanje mnenja od kritiziranja, oziroma pri drugih nekaj imenujete kot kritiziranje, pri svojih komentarjih z enakimi simptomi pa uporabljate izraz izražanje mnenja, že to je pokazatelj tega kakšne osebe ste.
Ja, samo mnenje sem povedala in sem tudi nekaj, žal zelo malo, pozitivnih točk se potrudila napisati in tudi dodala, da bi znalo tam biti drugače, če bi mogoče prišla v drugem času. Na žalost so očitno ravno takrat skupaj zmetali najslabšo varijanto sester in sem jo pač doživela. Sem mar jaz za to kriva?
Koliko so na uslugo otrokom kaže tudi to, da je takrat v drugi sobi od bolečin jokal, se drl fantek, ki je bil kak dan poprej operiran, ob njem so bili starši, ki so ga skušali pomiriti, potolažiti, a je bila bolečina očitno prehuda. Sestre žal tja niso prišle, ampak so čakale, da je očka stekel do njih in jim pojamral ter jih poprosil za pomoč. Pa to se ni zgodilo le enkrat, čeprav se je fantka slišalo po vsem oddelku, torej tudi v prostor, kjer so se zadrževale, pa se ni nobena odzvala. Toliko o tem. In še enkrat poudarjam, žal mi je, da sem naletela na tako izmeno, raje bi napisala kaj lepega in raje bi videla, da se tega oddelka ne bi bala, ker se nikoli ne ve, kdaj se bom MOGOČE (a upam, da ne) morala spet napotiti tja.

Ne_kritiziraj in Nit@, kje pa sta vedve pobrali idejo o previjalni?

In naj še dodam: ne_kritiziraj, tvoja tamala je pa strašno brihtna, da si je pri teh letih izmislila tak nick in da ji je jasno kaj pomeni. Vendar sem mnogo bolj odkrita glede tega kot pa ti, Atteya je moje osebno ime. Zadovoljna? In to ne samo na forumu, temveč tudi v resnici. Te zanima še kak drug moj osebni podatek?

Me pa veseli, da kdo, ki je zaposlen tam bere tole, upam, da bodo tisti, ki so jim nadrejeni poskrbeli za tistih nekaj sester, ki jim delajo sramoto in slabo ime. Sama žal nisem imela časa ubadat se z iskanjem predstojnikov in drugih nadrejenih tam, ker nisem ravno tako fit, da bi pol ure bluzila po kliničnem s tamalim v rokah (je žal mnogo pretežak za to). Sem se pa odločila, da bom (zdaj, ko si že tako napisala), za dobro tistih, ki bi rade to službo in bi jo opravljale s srcem in bolje kot tistih nekaj, ki jim je to zgolj zaposlitev, ker nekaj morajo delat, napisala pritožbo glede tega oddelka in jo poslala na KC. Samo čas si še najdem. No, ve, ki ste pa tam samo za slabo ime in tole berete, naj se vam pa počasi začnejo trest kikle...user posted image
No, gospa ne_kritiziraj, ste zadovoljni, do tegale na koncu so pripeljale vaše besede in spravljanje name, ker sem zgolj napisala svoje izkušnje in mnenje. Tokrat ste vi krivec. Aja, imam občutek, da tam niste samo mama, temveč ste na oddelku nekaj več, kaj, pa že medve veva, kajne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 49
28.5.2007 7:22:35   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Ne vem zakaj ste se spravili na ne_kritiziraj, saj nas je kar nekaj takih, ki smo bili več mesecev na otr. kirurgiji in ne moremo nič slabega reči o sestrah (nekateri zdravniki so pa druga pesem) in nismo mi krivi, da ste nekateri imeli slabe izkušnje.
Zato ker je bilo bivanje na oddelku drugačno, ni potrebno ljudi kar vse vprek napadati, niso mi krivi, da smo pač imeli drugačno izkušnjo. Sploh pa glede Lukca in njegove 'infuzije', ki to ni, ampak je tista cevka zelo pomembna in iztaknitev zanj lahko pomeni smrt.

Ah, lepo te prosim. Ne vem katero temo si ti brala, ampak tu se niso ostale spravile na ne_kritiziraj ampak je bilo obratno. Get real, will you!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.