Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 24.5.2007 22:07:53
|
|
|
|
Fargesia
|
Punce jaz sem pa danes tako vesela in tako grozno žalostna, da me kar srce boli. Moj brat in njegova deklica sta danes nazananila da sta noseča...(beri dva meseca nazaj je nehala jest tabletke, oba še študirata, čeprav je brat od mene starešji 2, 5 let ona pa eno leto mlajša od mene in nimata rešenega stanovanjskega problema)...in mene je čisto dotolklo...sem se po šampanjcu, sladoledu in jagodah zaprla v kopalnico in do onemoglosti jokala...grozno mi je pri srcu...Priznam, sem ful ful ful vesela, da jima je prihranjeno to kar meni ni, ampak me tako boli, da bi si kr srce izparala in ga dala zažgat! TETA BOM!!!!
< Sporočilo je popravil maša82 -- 24.5.2007 22:08:38 >
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 24.5.2007 22:57:25
|
|
|
|
jadrnica
|
Maša, te popolnoma razumem, med tem ko midva z možem trenirava za dete, je sestra že zanosila in tudi rodila drugega otroka. vem, da to ni nikakršna tolažba, ampak malo vem kako se počutiš in katera vprašanja ti hodijo po glavi; zakaj pa meni ne rata, jaz si tudi želim eno stručko, kje pa jaz grešim, da mi to dete ni namenjeno.....ampak vem, da nam bo vsem enkrat ratalo, samo si pomojem tako blazno prevec želimo , da smo že kar egoistične in prave foušijke postale. Vsaj jaz sem taka na trenutke, ker res boli, ko te ljudje gledajo v tebuh in skrajno nevljudno sprašujejo če bomo kaj naročili ...) bedno do konca.No pa saj za dežjem vedno posije sonce, Aja moja teta upam da ne pride ta mesec,čeprav me nekaj špika. ta mesec sem prvič jemala klomifen , pa da vidimo, če bo kaj ratalo. Seveda iskrene četitke novim nosečkam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 0:14:09
|
|
|
|
amaya
|
Hvala punce...ful sem vesela, da vas mam ...je šlo že mimo. Tisti dan sem bla pa res ful down. Zdaj sem pa itak polno zaposlena: skači sem, skači tja,... Vsem ki je ne čakate: zmagajte in pokažite ji jezik še v mojem imenu (tudi sredinca lahko) pa kaj imate zdej s temi anginami? klima naprave, ne? Za vse, ki obožujete sonček in morje: v nedeljo sem se kopala, torej plavala in priporočam vsem, da se malo pomartinčkate in poribicate
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 6:33:38
|
|
|
|
Mbee
|
Maša popolnoma te razumem, jst sm v obdobju k so poleg moje sestre noseče še 4 zelo dobre kolegice in mislim samo na to, njim je ratalo v prvo...kaj pa jst...a mi je že usojeno????potem pa si tko v glavi rečem, vse se zgodi z razlogom in mislim, da bom zanosila, ko bo "čas" za to. sicer delava na tem s polno paro, ampak mislim, da ima vsak začrtano eno tako nevidno pot v življenju in mislim, da ji ne moreš uiti. tako, da se močno veselim za vse ki so noseče in jim želim zdravja in sreče in ob takem mišljenju začutim, da sem boljši predvsem pa "polnejši" človek...in sem srečna in zadovoljna ter polna upanja. vrjamem, da ti je hudo ampak pomisli, kaj če bi bilo obratno, pa bi si tvoj brat zelo zelo želel imeti otroka pa ne bi šlo...veš da se ne bi počutila dobro...nikoli ni lahko, vendar pa zaradi tega ne smeš izgubiti upanja...Maša vrjemi, da ti je usojeno biti mati!!!!!! samo mogoče še ni pravi "čas". Ohrani upanje in uživaj vsak dan, bodi dobra do soljudi, bodi srečna za njih in predvsem zase! Vrjemi tudi zate je nekje na tej tvoji poti narisan tisti sonček, ki si ga zelo zelo želiš! drži se!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 7:34:04
|
|
|
|
aurora28
|
Maša te popolnoma razumem. Ko sem jaz splavila sem bila čisto sesuta že zaradi tega, potem sem pa v roku 2 mesecev izvedela, da so moje 4 kolegice noseče. Dol padeš od žalosti. Ampak vsem ljudem moramo privoščiti in se veseliti z njimi, ker tudi me bomo prišle kmalu na vrsto. Saj bo Maša, drži se. Pošiljam ti velik
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 10:01:21
|
|
|
|
Fargesia
|
ojla...sem želela zbrista moj zgornji post, pa ne gre že včeraj zvečer sem se pomirila in sva se tudi z bratom pogovorila... ...je pa zdej ena stvar...ne vem al bom teta al stric, če še en vemo kaj nosi naša tamlada pod srčkom! Punce, hvala za vse besede, le kaj bi brez vas!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 11:47:06
|
|
|
|
ledenka
|
maša82, ti boš sigurno teta sam mela boš nečaka al pa nečakinjo vem, kako je to težko, sem dala podobno skos... ampak zjokat se moraš in potem je boljše.
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 11:54:17
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka maša82, ti boš sigurno teta sam mela boš nečaka al pa nečakinjo vem, kako je to težko, sem dala podobno skos... ampak zjokat se moraš in potem je boljše. a misliš da gre res to tko...sem pa mislila da morš najprej vedt al je fantek al punčka, pol pa šele lahko določiš al si teta al stric. ja, zjokat sem se mogla in dat bolečino ven iz sebe in danes sem 100% boljša!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 12:09:19
|
|
|
|
Mbee
|
lepo to slišat maša...mislim pa da boš naprej kr bolj MA kokr kakršna kol teta Maša jst sm bla ene pol leta Ma pol pa teta Ma no zdej sm pa Maja
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 12:55:32
|
|
|
|
pina-1
|
bravo maša za da si že bolje.. sčasma boš na nek način uživala tudi v tej nosečnosti sploh pa ko bosta obe hkrati nosečki, ker itak veš da do septembra bomo vse srečke nosečke!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 13:39:23
|
|
|
|
pajkica
|
Pozdravljene punce! Kako ste kaj? Zame se je že začel vikend, saj sem službo že končala. Zdaj pa dva dni uživanja in lenarjenja. Mene pa tam spodaj že dva dni kar nekaj špika. Zdaj pa ne vem ali se štima že M ali pa nekaj lepšega. 28. dan ciklusa je bil sicer že včeraj, na seznamu pa sem šele 30.5. ker imam neredno M. Drugače mi pa zadnje dni zelo lušta solata, kar je zelo nenavadno zame saj je do lanskega leta sploh jedla nisem. Zdaj pa bi jo jedla tudi 3x na dan. Prav zdaj imam pred sabo veliko skledo solate s koruzo. Mmmmmm
< Sporočilo je popravil pajkica -- 25.5.2007 13:40:30 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 14:09:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Maša - pri meni je bila podobna zgodba prejšnji mesec - na dan, ko sem dobila to pr* sem izvedela, da bom teta veselje in navdušenje.. Ampak, ko sem prišla domov pa en črvek, ki je kar glodal: strah zakaj še meni ni uspelo, njima pa takoj v prvo, no pravzaprav popolnoma nenačrtovano - moja terapija? Ha ha ha - podobna kot tvoja: sladoled, čokolada in kopalnica (kad polna vode in pene, in seveda mojih solzic). Pa je pomagalo. Pa to ni smiljenje sami sebi, kot sem že prebrala v enem izmed ringaraja forumu. Jaz to imenujem le procesiranje podatkov (uh, se vidi da je moj računalničar). Mislim, da so taki občutki naravne stvari - zaradi njih nismo nič manj ljudje. Opažam tudi, da mi je lažje, če take stvari napišem sem na forum, ker vem, da me razumete in ko kaj podobnega preberem popolnoma razumem kaj se dogaja v vas. In tudi to je svojevrstna terapija. Zakaj bi ga pa izbrisala? Ne sramuj se svojih občutkov. Tu te pa res vse razumemo! A ni tako, punce? Pajkica - dober tek, si mi kar lušte naredila!
< Sporočilo je popravil Jasnaa -- 25.5.2007 14:12:35 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 14:30:32
|
|
|
|
mala_pikica
|
Sedaj pa tudi jaz z največjim veseljem sporočam, da sem , danes zjutraj sem ponovno delala test in se je kar hitro pokazala, lepo vidna . Tako, da me kar modro pobarvajte. Mi je pa žal za vse vas, ki vam ta mesec ni uspelo in držim pesti, da vam uspe že kar naslednji mesec.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 14:32:30
|
|
|
|
T1979
|
Mala pikica čestitke . Lepo ti želim. LpT
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 15:06:39
|
|
|
|
aurora28
|
Mene pa nekaj zanima, tečko pričakujem 31. 5., sem pa zdajle šla ne wc in imam na spodnjih hlačkah sled nekakšnega izcedka svetlo rjave-roza barve , kaj to pomeni? A je mogoče to nekakšna reakcija na antibiotik, je pa res, da me je danes zjutraj nekaj črvičilo v trebuhu, ampak me je tudi nehalo? Ampak noseča sploh ne morem biti, saj je moj G rekel, da ni videl 15. dan znakov O Nič mi ni jasno. Mogoče se pa vse to pripravlja na prihod in bo prišla. Full bi bila vesela, če je ne bi bilo, ampak verjamem da je to skoraj nemogoče
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 15:18:37
|
|
|
|
Fargesia
|
Majske borke...za otroke 2008 02.05. - PC Baby - spet v naslednji krog 02.05. - matejka78 - spet v naslednji krog 02.05. - martinca 04.05. - Paprika76 - spet v naslednji krog 05.05. - nussy 05.05. - kepica -spet v naslednji krog 05.05. - renata nana -spet v naslednji krog 05.05. - mateja80 05.05. . SABP 06.05. - jill 06.05.- TittyK - spet v naslednji krog 06.05. - sapi - spet v naslednji krog 06.05. - zofija nr.2 07.05. - Taula 07.05. - Linda 25 07.05. - Muca Copatarica -spet v naslednji krog 07.05. - bumbum -spet v naslednji krog 07.05. - maša82 -spet v naslednji krog 07.05. - bugnavilea -spet v naslednji krog 07.05. - aurora28 -spet v naslednji krog 07.05. - Jasnaa -spet v naslednji krog 07.05. - ALEJINAD 08.05. - lunca69 - spet v naslednji krog 08.05. - **NiNa** -spet b naslednji krog 08.05. - Stella80 - spet v nasl ednji krog 08.05. - Mbee -spet v naslednji krog 09.05. - kitka1 - spet v naslednji krog 09.05. - dolenjka -spet v naslednji krog 10.05. - TinkiBinki 10.05. - britt 10.05. - pupika27 10.05. - Mateja81 - spet v naslednji krog 11.05. - mlavla - spet v naslednji krog 11.05. - Anitka - spet v naslednji krog 11.05. - teejaa - spet v naslednji krog 12.05. - bela vrtnica - spet v naslednji krog 12.05. - pikicaa25 -spet v naslednji krog 12.05. - PINGVINČICA 12.05. - Tinča1 12.05. - lara light - spet v naslednji krog 13.05. - Larisa69 - spet v naslenji krog 13.05. - trma79 - spet v naslednji krog 15.05. - SILVA - spet v naslednji krog 15.05. - PATRICIJA_22 - spet v naslednji krog 15.05. - luna68 - spet v naslednji krog 15.05. - natasa76 -spet v naslednji krog 15.05. - piki 2 15.05. - Pat74 - spt v naslednji krog 15.05. - frida1 15.05. - Srčekgirll - spet v naslednji krog 17.05. - Lupita -spet v naslednji krog 18.05. - SM10 - spet v naslednji krog 18.05. - puri 19.05. - amaya - spet v naslednji krog 20.05. - naša črtica koraka - spet v naslednji krog 20.05. - daga11 - spet v naslednji krog 20.05. - bekyca - spet v naslednji krog 21.05. - baby baby 22.05. - janney - spet v naslednji krog 23.05. - listek 24.05. - torcica - spet v naslednji krog 24.05. - Anay - spet v naslednji krog 24.05. - *anc*- spet v naslednji krog 24.05. - 80kaja - spet v naslednji krog 25.05. - ledenka - spet v naslednji krog 25.05. - lejca - spet v naslednji krog 25.05. - mala_pikica 26.05. - monikap 28.05. - smotka_me 29.05. - andre3a 30.05. - rebeca 30.05. - mefisto 30.05. - Jo@n 30.05. - pajkica 31.05. - stunfek 31.05. - sapi 31.05. - aurora28 31.05. - jadrnica 31.05. - polonca78 Punce, hvala, hvala, hvala!!! Sm se s tamlado pogovarjala in ji rekla da bom zlo hitr za njo prišla! pa je rekla da si bova druga drugi trebuščke božale...malo sem se včeraj smilila sama sebi, dala iz sebe to grdobo in zdaj spet v nove boje! Pina, ja valda bova že septembra noseči!!!! pa ostale tudi!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 15:38:37
|
|
|
|
Serendipity
|
Mala_pikica - Go girl! ČESTITKE! No, zdaj pa tako - od male_pikice naprej na seznamu pričakujemo samo in izključno le modro barvo! Zmenjeno??? Wish you luck!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 15:44:56
|
|
|
|
puri
|
Mala pikica čestitke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 16:21:15
|
|
|
|
baby baby
|
Maša82 - mene si spet spregledala.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 16:24:22
|
|
|
|
luna68
|
Mala pikica, pa upamo da ti sledimo kmalu.Lepo nosecnost
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 16:32:54
|
|
|
|
listek
|
Mala pikica ! Jaz pa javljam, da je moja z dvodnevno zamudo oglasila.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 17:54:24
|
|
|
|
mateja80
|
Bravo, mala_pikica!!! Čestitke in lepo !!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 18:52:10
|
|
|
|
ANIME
|
jaz sem tudi mislila,da je ne bom pričakovala v maju, ampak glede na to, da cel dopust nismo skoraj nič , se bom kar kmalu preselila v junijske. Je bil pa vsaj dopust nepozaben
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 18:58:41
|
|
|
|
Mbee
|
bravo mala pikica!čestitam!!!!!!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo v maju! 25.5.2007 20:52:04
|
|
|
|
andre3a
|
pozdravljene!Čestitke mali pikici in srečno in zdravo ti želim! Tudi moj čas se bliža in bomo videli če smo kaj pridelali seveda si močno želim .Pa tudi ostalim ki še čakate želim samo .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?