aurora28
|
Kako je mogoče, da se je celotno moje sporočilo zbrisalo No v glavnem ga bom še enkrat napisala. Imam potrjeno angino in sem dobila Ospen 1500. Zdaj ga jemljem na 8 ur/1 tableto. In ta ospen je ful dobrega okusa, bljak . Moja se bo čez 7 dni prikazala in kmalu bom lahko začela jemati klomifen, zelo sem vesela in odločila sem se, da se ne bom več obremnjevala tako s tem, kdaj bo, pač bo. Je že res, da prav hrepenim po tem, da bi bila kmalu , ampak če ne gre, ne gre. Telo moje že ve, mogoče si pa še ni čisto opomoglo od operacije, mah se nekaj tolažim . Saj bo, z dvignjeno glavo grem naprej . Danes sem se tudi naročila na pogovor k psihologinji , ker vse skupaj me je zelo potrlo, stvar je v tem, da se z mojim možem veliko pogovarjava o tem in hvala bogu, da je takšen kot je, ampak vseeno mislim, da neprestano pogovarjanje o splavih, operacijah, pa zakaj ne zanosim, bla..... moje pesimistično gledanje na vse skupaj, ne vpliva dobro na medsebojni odnos, zato sem se odločila, da se grem poiskati še strokovno pomoč in tako grem v torek zjutraj k psihologinji. Se že veselim . Želim se malce bolj sprostiti in odmisliti vse skupaj. Saj bo ratalo, vsem nam bo uspelo. Poglejte si mesec maj, kako je modro obarvan, kakšen bo šele mesec junij , le tako punce naprej in čist ga bomo prebarvale, a je tako Maša. Ti si koordinatorka, me pa tvoje sodelavke
< Sporočilo je popravil aurora28 -- 24.5.2007 10:20:38 >