|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
24.5.2007 19:02:59   
petarda
Petarda, mi pijemo še samo iz kozarca ali direkt iz plastenke

Ja...se mi zdi, da je večina novembrčkov na tem področju bolj pridnih od Lukita....Vid je že doooolgo, doooolgo nazaj pil k en velik frajeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... Naš je pa kar čustveno navezan na to nagravžno flašo....hvala bogu navezanost popuščauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
24.5.2007 19:10:00   
petarda
jaz bi mu jo tudi rada ponoči vstran vzela, samo ne vem kako.

A Pentleyeva pa nič ne piše o temuser posted image . Jaz ti ne vem svetovati, ker je Luka kar sam pozabil nanjo...No, znal se je tudi zvečer spomniti nanjo in jo zahtevat...potem pa je nastopil oči. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko smo mu vzeli dudo, smo mu dali v posteljico tisto veliko pika-poko, ki je bila v telegramih. In smo rekli, da zdaj bo ona z njim spala, pa da ona tudi nima dude...In ko je zahteval dudo, je oči rekel strogo: "Luka, spat! Če ne boš spal, ti bo oči še pika-poko vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image " Ne me vprašat, če me je kaj bolel user posted image ...samo nam je šlo predobro, da bi popustiliuser posted image user posted image user posted image user posted image ....no in se je Luka še jokal duda, duda....in mu je oči vzel pika-poko...rekel lahko noč in odšel iz sobe....in čez minuto je Luki začel vpit...PIIIIKAAAAAAAA-POOOOKA, PIKA-POKA in potem mu jo je oči nesel in Luki je ves srečen, da jo je dobil nazaj zaspaluser posted image . In od takrat vsak večer pali na to foro. Je pa res, da zdaj več ne kliče dude, ampak hoče recimo se nosit....pa zmeraj naredimo pika-poka partyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In tako vsak večer srečen zaspi s pika-poko, mi pa tudiuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
24.5.2007 19:14:33   
petarda
Urša razturajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej...jaz bom pa noč preživela pred računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mam nalogo za spisat, pa dnevnik....user posted image user posted image user posted image user posted image ...joj pestro bo do ponedeljka...potem pa si bom oddahnilauser posted image ...

Ej...v soboto bom pa noč preplesalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
24.5.2007 19:49:31   
Anonimen
M tudi spi. JAz pa grem zdaj uživat user posted image . ZA začetek sem si naredila sendvič s poli ter paradajzom, noben mi ne bo težil kaj bom gledala po TV-ju, ...verjetno Maši od deci piva tudi nič ne bo ali user posted image ?

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
24.5.2007 19:51:33   
Anonimen
Eh...grem še enega naredit...mogoče pa do takrat katera pride

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
24.5.2007 19:56:44   
Anonimen
za tvoj avatar user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2456
24.5.2007 20:57:46   
petarda
Eh...grem še enega naredit...mogoče pa do takrat katera pride

Si pa hitro taprvega zmazalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za slikico, samo sem imela v mislih nekaj bolj nežnega...nekaj čisto v nasprotju z mojim nickomuser posted image , ker sem dvojček in bi rada pokazala obe svoji straniuser posted image

Uršaaaaaaaaaaaaaa? Si se že zmenila? Al se še menišuser posted image ?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
24.5.2007 21:13:46   
*bubi*
Uršaaaaaaaaaaaa!

Če gre katera slučajno te dni v Avstrijo, mislim, da se splača:
http://www.toysrus.at/index.php?mapid=954&PHPSESSID=bd893cc5baa84cbb359d0cb467de7e38

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
24.5.2007 21:14:14   
Anonimen
izberi:

[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.weeksroses.com/images/GentleGiant.jpg&imgrefurl=http://www.weeksroses.com/gentlegiant.php&h=277&w=300&sz=12&hl=sl&start=185&tbnid=RWRldeRFCKvP_M:&tbnh=107&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Dgentle%26start%3D180%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Dsl%26sa%3DN]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.wikihow.com/images/7/76/Foot_massage5.jpeg&imgrefurl=http://www.ednevnik.si/%3Fw%3Droxa%26category%3Dekspresije&h=337&w=450&sz=13&hl=sl&start=14&tbnid=Bbjs0F19kXgmbM:&tbnh=95&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dne%25C5%25BEno%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dsl][/link]

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
24.5.2007 21:15:50   
Anonimen

nam ne, ker v 24 urah porabimo eno pleničko. JAz pa imam zaloge za 4 leta, če bo šlo tako. Prodam plenice user posted image

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
24.5.2007 21:18:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

nam ne, ker v 24 urah porabimo eno pleničko. JAz pa imam zaloge za 4 leta, če bo šlo tako. Prodam plenice user posted image

user posted image user posted image user posted image  Misliš, da bo še dolgo tako? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
24.5.2007 21:18:30   
petarda

Prodam plenice

Boš kmal za Mašo rabilauser posted image user posted image user posted image

Kuham user posted image . Pride kera?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
24.5.2007 21:19:17   
ada2
Drugače pa vse polno lepih in opranih zobkov je rekla G.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
24.5.2007 21:19:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kuham user posted image . Pride kera?user posted image

Jaz bi takoj bubija v avto spakirala in prišla, če ne bi bili tako daleč user posted image . Kar spečega bi v avto naložila.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
24.5.2007 21:21:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

P user posted image user posted image   Ada, vidim, da vsaj ti bereš user posted image user posted image

A da maši dam na rit 4+ user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
24.5.2007 21:21:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Joj, kak ti pozorno bereš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
24.5.2007 21:21:54   
ada2
no, moje delo v kleti je za danes končano. jutri je pa nov danuser posted image

se pa že vidi napredek in to sem pridno proslavila z dvema brezerjemauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
24.5.2007 21:24:05   
*bubi*
Paštetka, koliko krat na dan/teden pa se vam "nesreča" zgodi?

Kaj zdaj imaš mišeka kar doma al je v varstvu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
24.5.2007 21:25:14   
petarda
Paštetka drugega linka mi ne odpre, samo mi že itak že prvi ni všečuser posted image ...nebi pasal k moji osebnosti. Ali ti misliš, da bi?user posted image  user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
24.5.2007 21:25:36   
ada2
Joj, kak ti pozorno bereš

ja, ampak ima to tudi svoje slabosti, saj če je kje kaka napaka se potem okoli te napake zadržim 100 letuser posted image user posted image user posted image   

itak pa, da sama delam pri tipkanju ogromno napak, ker pač nisem v srednjo ekonomsko hodila in nismo imeli strojepisja (user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
24.5.2007 21:28:51   
Anonimen
Petarda, ta 1. je bil za foro. Drugi je bil ena čudoovita roza vrtnica, 3. pa pa seksi ženska  stopala.

Bubi, kak kdaj. DAnes npr. ni bilo nezgodice, zadnjič se je pa atiju pokakal sredi dnevne sobe, ker je šel dol s kahle, ko se je polulal. Če ga dajem na kahlo tako kot je njegov ritem potem nezgodic ni.

M je pa trenutno z mano, ker so vsi šli nekam.

(odgovor članu petarda)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
24.5.2007 21:29:09   
petarda
z dvema brezerjema

user posted image user posted image user posted image user posted image  že itak sem se zdaj nasmejala G., pol pa še ti tako ven ruknešuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

Paštetka...saj maša bo kmal na 4 plus....čas hitro beži...rok trajanja pa pri plenicah ni omejen...aliuser posted image

Če so ti pa v napoto....naslov vešuser posted image  Mi jih bomo zgleda kar še nekaj časa rabiliuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
24.5.2007 21:30:22   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
24.5.2007 21:31:27   
Anonimen
petarda imam še ene 5+, ko jih je M. dobil ob rojstvu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
24.5.2007 21:31:29   
*bubi*
Če so ti pa v napoto....naslov veš Mi jih bomo zgleda kar še nekaj časa rabili

4+ rabite??? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.