|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  694 695 [696] 697 698   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.5.2007 15:30:52   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

beki, predvidevam, da te tam od naslednjega četrka, pa tja do srede julija nič več ne beremo, ker boš non stop zaposlena s user posted image user posted image user posted image  in bodo večeri zasedeni, čez dan boš pa počivala, tako da prosim, da si do naslednjega četrtka na RR maximalno aktivna in naklofaš vsaj 30 strani, da te bomo lahko brale, ko te bomo pogrešale, ok?????
In to je vsekakor ukaz mame altatije, tako da prosim, da ubogaš in začneš klofatuser posted image !

že pišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne bo tako hudo, ker tam okol 3tjega pričakujemo obiske user posted image , tako da bom 1 teden spet lahko v družbi mojih RRjevk, pa pomoje bom še več tukaj, kot zdaj, ker bo še dragi malo na tinkaro popaziluser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17376
24.5.2007 15:33:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Kako goste pridejo te vaše juhice??

beki, jaz mu naredim takšno bolj redko...ne da kar teče, kot voda, ampak niti ne da žlica not stoji....nekaj vmes....vedno pustim še nekaj tekočine, ko miksam, da je bolj tekoče. Vidim, da mu gre to bolj dol, kot če je pregosto.

mi imamo pa problem, da če je preredko,vse iz ust ven priteče
pol imaš to približno konzistenco frutka jabolko??

ne boš verjela, nisem še kupila frutkauser posted image
ampak kot vidim pri drugih, ja nekaj takegauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17377
24.5.2007 17:13:16   
Maxica

Kako goste pridejo te vaše juhice??

beki, jaz mu naredim takšno bolj redko...ne da kar teče, kot voda, ampak niti ne da žlica not stoji....nekaj vmes....vedno pustim še nekaj tekočine, ko miksam, da je bolj tekoče. Vidim, da mu gre to bolj dol, kot če je pregosto.

Tudi jaz tako delam. Pride pa res nekak take gostote, kot so frutki.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17378
24.5.2007 17:16:29   
altati
pri nas je soden danuser posted image
Najprej toča, zdaj pa ful dežuje, bliska in grmi, da se bom ravnokar polulala od strahuuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17379
24.5.2007 17:23:08   
Lu

Lu - pozdravite se! saj nas ni treba non stop kopirat: najprej Tian bolan, nato avto tak kot mi, zdaj Maja bolana.......nehajte že kopirat nouser posted image

A veš da sem se prav nate spomnila user posted image user posted image user posted image No avto smo imeli pred vami tko da boš vedela user posted image user posted image Ta je naš tretji. No pa povej kakšne barve imate? Pa da je srebrn dol padem user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17380
24.5.2007 17:23:32   
Lu
Maxica je Lan OK? A ima buško?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17381
24.5.2007 17:24:28   
Lu

pri nas je soden danuser posted image
Najprej toča, zdaj pa ful dežuje, bliska in grmi, da se bom ravnokar polulala od strahuuser posted image

Pri nas še sonček.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17382
24.5.2007 17:34:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Lu - pozdravite se! saj nas ni treba non stop kopirat: najprej Tian bolan, nato avto tak kot mi, zdaj Maja bolana.......nehajte že kopirat nouser posted image

A veš da sem se prav nate spomnila user posted image user posted image user posted image No avto smo imeli pred vami tko da boš vedela user posted image user posted image Ta je naš tretji. No pa povej kakšne barve imate? Pa da je srebrn dol padem user posted image user posted image user posted image

srebrn, srebrnuser posted image
a se greva tepst katera je prvauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17383
24.5.2007 17:40:45   
Lu
user posted image user posted image user posted image user posted image te premagam user posted image user posted image user posted image user posted image al bi se rada mal tožila

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17384
24.5.2007 17:42:09   
altati

user posted image user posted image user posted image user posted image te premagam user posted image user posted image user posted image user posted image al bi se rada mal tožila

zmeljem te v prah,tko da veš, ker sem močnejša, debelejša in nasilnejšauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa še tožila te bom ker si prava ponavljankauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17385
24.5.2007 17:59:37   
beki24
uf, kakšna vojna se tukajle odvijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17386
24.5.2007 18:01:32   
beki24
sploh ne vem kaj naj napišem, no, nahranjeni smo, zdaj jo še umijem, preoblečem in spat- upam, no sej 1 uro je še lahko pokonci, drugače bo čisto prehudauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17387
24.5.2007 18:35:44   
moci
lu, pejt dol z rr pa majo pedenat user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mukiiiiii jaz mam pa rolko user posted image user posted image user posted image je ne upam iz avta vzet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17388
24.5.2007 18:37:47   
moci
to je bil ekspres sestanek. user posted image

mah midve greva ven, v stanovanju je noro soparnouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17389
24.5.2007 18:40:03   
Maxica

Ne, čist ok je videti, tudi buške ni. Saj k sreči ni bilo tako visoko, mi je bolj zdrsnil iz rok. Sam tako grdo to poči, da me še zdaj strese.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17390
24.5.2007 19:10:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne, čist ok je videti, tudi buške ni. Saj k sreči ni bilo tako visoko, mi je bolj zdrsnil iz rok. Sam tako grdo to poči, da me še zdaj strese.user posted image

Maxi kaj si ti to delala z Lanom??????????
A si ga pila, pa ti je zdrsnil iz rokuser posted image user posted image ?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17391
24.5.2007 19:12:28   
Lu
moci kaj si že doma, al kuga??? Si pa mojega moža spoznala, a, a. user posted image user posted image user posted image

Altati: zmeljem te u prah, ti že pokažem,.... a ni neki od gargamela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maxica super, da ni nič. Zadonela je pa res, ja.

In kaj sem danes naredila. 2 dni pred poroko. ene hlače imam pa sem jih ene 4 tedne nazaj probala in so bile seveda čez boke preozke. Sem rekla oki neki bom še hujšala, in eto ti ga na. Meni so še vedno, ampak samo za malenkost preozkeuser posted image user posted image Moram jutri v nabavo pa sploh ne vem kdaj, ker nimam varstva, mojga tud ne bo, zvečer mlaj,... Najbolj da grem kar v pižami user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17392
24.5.2007 19:14:12   
Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Maxi kaj si ti to delala z Lanom??????????
A si ga pila, pa ti je zdrsnil iz rokuser posted image user posted image ?

Pomojem jo je tale telovadba čisto iztirila user posted image user posted image user posted image Al pa knjigica?user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17393
24.5.2007 19:15:46   
viv_
Madona kure! Nič čudnega, da tako dežuje, če tok čvekate...user posted image

altatija - pri nas pa ni bilo toče user posted image  To zato, ker jaz 70x manj od tebe pišem tukile gor...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17394
24.5.2007 19:42:32   
Arabela
Pri nas na Štajerskem je še vedno sonček, je pa lilo ko iz škafa zadnja dva dni... pa grmelo...brrr... ampak mala je spala ko ubita med grmenjem, ji je prav pasalo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17395
24.5.2007 19:45:51   
Arabela
Dva resna vprašanja:

PRvo:
Ali vam malecki zdaj kaj manj papajo ko je tako vroče?! Moja samo čaje pije, par žličk poje, potem pa noče več, najbolj ji tako gre v slast skuta, ker je osvežilna?!

Drugo:
Naši Katarinci pa na palcih na nogicah nohtki rastejo v mesouser posted image pa lomijo se... ima rdečkasto okrog? user posted image user posted image user posted image Ampak je nič ne boli... Ne pomaga nič drugega kot da greva k zdravniku?! Pri odraslih vem da narediljo operacijo z lokalno, ampak pri dojenčku?!user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17396
24.5.2007 19:54:56   
altati

Altati: zmeljem te u prah, ti že pokažem,.... a ni neki od gargamela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lu: olupim te, pojem teuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17397
24.5.2007 19:55:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

altatija - pri nas pa ni bilo toče user posted image  To zato, ker jaz 70x manj od tebe pišem tukile gor...

buuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image
to je zato, ker ti nimaš časa, ker si mama samohranilka, jaz pa poročena gospauser posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17398
24.5.2007 19:58:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Dva resna vprašanja:

PRvo:
Ali vam malecki zdaj kaj manj papajo ko je tako vroče?! Moja samo čaje pije, par žličk poje, potem pa noče več, najbolj ji tako gre v slast skuta, ker je osvežilna?!

arabela, moj je začel jesti in je po žlici, doji se pa več kot običajno! mislim, da se hodi odžejat, ker drugega žal ne pije!

Drugo:
Naši Katarinci pa na palcih na nogicah nohtki rastejo v mesouser posted image pa lomijo se... ima rdečkasto okrog? user posted image user posted image user posted image Ampak je nič ne boli... Ne pomaga nič drugega kot da greva k zdravniku?! Pri odraslih vem da narediljo operacijo z lokalno, ampak pri dojenčku?!user posted image user posted image user posted image

Moja Tara je to imela, operacijo naredijo v splošni narkozi. Ampak Tari se je že gnojilo, je ila že prava zanohtnica. V prvih dveh letih se nam je to zgodilo 2x.user posted image  
Če je samo še rdečkasto maži z bepanthen plus, pa kakšno razkužilo kupi!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17399
24.5.2007 19:59:57   
@lina
dober večer!user posted image

samo na hitro se javim, preden gremo spat...  če ste me slučajno kaj pogrešale user posted image user posted image
ta teden ima Jure še vedno Ospen, čeprav je čist OK, pravi mali user posted image , hkrati pa ga ne morem prehvalit, ker smo uspeli - smo brez pleničk čez dan, ima jo še za ponoči.  Matjaž je zakuhal z nedelje na ponedeljek, neka virozica, ki je izzvenela v dobrih dveh dneh... ful se postavlja na vse štiri in se malo ziblje, pa se odrine in pikira na nosek user posted image  ampak odneha pa ne user posted image

ful se nam dogaja, začel so nam pohištvo vozit v našo hiško, parket položen, še zlakirat ga morajo, drugi teden fasada....saj po eni strani sva ful vesela, ker se nam mojstri tako lepo izmenjujejo, samo vmes pa sploh ne moreva zadihat svežga zraka

in seveda sem posledično ful utrujena zvečer, pa moram še kaj poštimat za službo, pa zmanjka dneva za RR... a sem veliko zamudila? Ne bom brala za nazaj, ker sem čist nekje daleč nazaj ostalauser posted image  Upam, da ste se že vsi bolniki pocajtali, mi smo se skoraj že!

Mislim da nisem čestitala Katarini za 8. mesecev, pa Ivi, Sari, Blažu, Aidanu, Lanu, Andražu in Žanu za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte! @lina & co.

< Sporočilo je popravil @lina -- 24.5.2007 20:00:49 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 17400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  694 695 [696] 697 698   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  694 695 [696] 697 698   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.