|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  693 694 [695] 696 697   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.5.2007 12:52:47   
Lu
MUUUUKKKIIIIIIIIIIIIIIIII Moci me ni spomnila in sem jo nazaj domov pripeljala  user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno mi Brdo ne uide. Bom videla, če mi bo mami lahko priskočila na pomoč z Majo. Samo pred 10 ne bom mogla it iz Grosuplja. Za kdaj ste se pa menile?

Smo pa že iz telovadbe. Super je bilo. Naš mali je pa enmau puklast in ne sme sedet. Bo treba delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17351
24.5.2007 14:17:59   
Maxica
Lu, a veš, da sem se v avtu spomnila, sem rekla, a sta z Moci pozabili na rolko al sta jo prej že izmenjali?user posted image
Na telovadbi je bilo super, res.user posted image  Sam jaz bi to učiteljico kar doma imelauser posted image , sem že vse pozabila, kaj moram delat in predvsem kako.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17352
24.5.2007 14:52:36   
borovnicka
altati

ponavljate za nami: pri nas je bil včeraj opazen zobek, ni še čisto predrto ampak bo kmalu, upam, ker smo tečniuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17353
24.5.2007 14:53:15   
borovnicka
kaj je z brdom?

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 17354
24.5.2007 14:59:00   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lu, a veš, da sem se v avtu spomnila, sem rekla, a sta z Moci pozabili na rolko al sta jo prej že izmenjali?user posted image

Hm... pa zakaj nisi vprašala, no???
Na telovadbi je bilo super, res.user posted image  Sam jaz bi to učiteljico kar doma imelauser posted image , sem že vse pozabila, kaj moram delat in predvsem kako.user posted image   Enako.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17355
24.5.2007 15:00:26   
Lu
Jaz odpovedujem Brdo. Maja ima skoraj 39 vročine, varstva bom pa imela samo toliko da oddam rolko. Moci bi lahko kar k tebi prinesla? Sporoči mi uro. Mogoče tudi danes zvečer lahko. Zdaj jo grem ap cartat. Je čisto boga.

Čau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17356
24.5.2007 15:03:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

altati

ponavljate za nami: pri nas je bil včeraj opazen zobek, ni še čisto predrto ampak bo kmalu, upam, ker smo tečniuser posted image

borovnička pri nas nismo pa nič tečni, samo ful spimo in jemouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17357
24.5.2007 15:04:38   
altati
Lu - pozdravite se! saj nas ni treba non stop kopirat: najprej Tian bolan, nato avto tak kot mi, zdaj Maja bolana.......nehajte že kopirat nouser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17358
24.5.2007 15:06:40   
moci
joj smo kure user posted image lahko bi bila še muki z nami, pa bi šla rolka vseeno z luuser posted image
user posted image user posted image
jaz imam sestanek za vrtec ob pol 6h, ne vem do kdaj trajauser posted image lahko se pa slišiva.
uboga maja, lepo se crkljajta.

evik, je andreja našla ključe ali je šla peš domov?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17359
24.5.2007 15:08:00   
borovnicka
altati - kaj pa če bi mal spanca posodil

sicer ne bom jamrala, ker je včeraj eno rundo spal 1.5 ure potem pa nisem vedla kaj naj delam

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17360
24.5.2007 15:08:53   
frrrr
danes je pa multi uspešen dan... res, da še nisva bila na sprehodu, ampak sva pa jedla in kakala user posted image
sem tut js že mau obupavala, ker ni več tolk rad usta odpiral kot je na začetku kazalo, da bo hitro steklo... no, pa sm sprobala Frutek brekev-riž, ki sva jo sicer že nekajkrat poskusila, ampak ponavadi je po žlički ali dveh mamica pojedla... danes je pa celo tamalo kašico pojedel... potem spal in po previjanju sva se podojila, je pa še rafal spustil user posted image mamica pa srečna user posted image
drgač sva pa danes mau čistila... ogromno naredila, vendar ne bom pisala kaj in koliko, da ne bom vzbujala slabo vest tistim, ki imajo za pospravit user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17361
24.5.2007 15:11:55   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

danes je pa multi uspešen dan... res, da še nisva bila na sprehodu, ampak sva pa jedla in kakala user posted image
sem tut js že mau obupavala, ker ni več tolk rad usta odpiral kot je na začetku kazalo, da bo hitro steklo... no, pa sm sprobala Frutek brekev-riž,
ta frutek je pa najbolj zaničuser posted image    user posted image user posted image user posted image

drgač sva pa danes mau čistila... ogromno naredila, vendar ne bom pisala kaj in koliko, da ne bom vzbujala slabo vest tistim, ki imajo za pospravit user posted image
hvalauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17362
24.5.2007 15:13:13   
frrrr
aja, naše današnje spanje... mislim, da bo zdej ena dooolga runda, ker do zdej je bla samo ena 30 minutna in ena 45 minutna... še vsaj uro in pol bo padlo zdej... prej sm ga skoz neki motila vmes, pa je skrajšal spanje, zdej bom pa z njim zadrnjohala user posted image

tati se je pa zmenil za pregled jutri, ker že od 86. leta ni bil proti tetanusu cepljen... pa pogledali bodo kako je... če bi šla včer na urgenco, bi zihr šivali... tko pa... mah, upam da jo dobro odnese...

lep dan! zvečer jo pa mogoče kaj prmaham okol... al pa tut ne user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17363
24.5.2007 15:14:58   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem tut js že mau obupavala, ker ni več tolk rad usta odpiral kot je na začetku kazalo, da bo hitro steklo... no, pa sm sprobala Frutek breskev-riž,
ta frutek je pa najbolj zaničuser posted image    user posted image user posted image user posted image
men je pa dober user posted image še js ga mam rada user posted image
ker je pa teb/vama dober?

hvalauser posted image
upam, da boš tut ti tolk prijazna, ko te pikne kaj podobnega kot je mene dans user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17364
24.5.2007 15:15:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Hm... pa zakaj nisi vprašala, no???

Sem se spomnila v avtu, ko smo bili že na poti proti domu. Prepozno v vsakem primeru.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17365
24.5.2007 15:20:04   
frrrr
punce, približujemo se 700. strani user posted image
a smo mau zmešane? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17366
24.5.2007 15:21:08   
beki24
ojla

mi pa smo bili na sprehodu, zdaj se pa notri skrivamo in hladimo!
Včeraj nam je potem uspelo iti spat malo čez 21, ne vem kaj je bilo, no s kobacanjem se še naprej trudimo, na parketu nekoliko manj uspešno, po itesonu pa že kar finouser posted image

jaz vas kar občudujem, kaj vse skuhate malčkom- razne kosmiče, suho sadje, riževo, mandljevo mleko- jaz se sama še spomnim neuser posted image
Kako goste pridejo te vaše juhice??

nA BRDO NAJU JUTRI NE BO, KER V AVTU NIMAVA KLIME, NO PA ZA POVRHU DANES IN JUTRI ŠE AVTA NIMAVA, KER SEM GA POSODILA OČIJU!

Ena vesela novica
še ena kolegica je danes rodila- sinčka Klemena- končno fant med samimi babami- no sej, ona pa ima zdaj 2 fantka!!

pa še ena bolj žalostna novica
eni prijateljici, so zdej, v 32 tednu, na UZ ugotovili, da njena punčka nima ene ledvičkeuser posted image , drugače pa da je velika in....zdaj mora čez 14 dni v porodnišnico, da bodo videli kaj in kako

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17367
24.5.2007 15:22:37   
beki24

o pa res, a ni bilo pred kratkim 600user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17368
24.5.2007 15:22:59   
altati
borovnicka, naš fant spi še vedno po trikrat na danuser posted image  2 x po uro in pol in enkrat po uro....upam, da tako ostaneuser posted image , hitro trkam na lesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17369
24.5.2007 15:24:36   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: moci

sem tut js že mau obupavala, ker ni več tolk rad usta odpiral kot je na začetku kazalo, da bo hitro steklo... no, pa sm sprobala Frutek breskev-riž,
men je pa dober user posted image še js ga mam rada user posted image
ker je pa teb/vama dober?

meni in Tinkari je najbolj všeč višnja jabolko

hvalauser posted image
upam, da boš tut ti tolk prijazna, ko te pikne kaj podobnega kot je mene dans user posted image

mene bo pomoje tale pospravljalna mrzlica prijela enkrat v torek, sredo naslednji teden, ker seuser posted image v četrtek vrača domov- jst kar ne verjamem, da je že 2,5 meseca minilo odkar je šel

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17370
24.5.2007 15:25:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

beki, jaz mu naredim takšno bolj redko...ne da kar teče, kot voda, ampak niti ne da žlica not stoji....nekaj vmes....vedno pustim še nekaj tekočine, ko miksam, da je bolj tekoče. Vidim, da mu gre to bolj dol, kot če je pregosto.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 17371
24.5.2007 15:26:51   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

borovnicka, naš fant spi še vedno po trikrat na danuser posted image  2 x po uro in pol in enkrat po uro....upam, da tako ostaneuser posted image , hitro trkam na lesuser posted image

tinkara spi dopoldne 1 h in popoldne 1-2h, pa spat je hodila okoli 19ih

kaj bo pa po tanovemuser posted image , sporočimo po "kratkih oglasih za šoping"- al kaj že reče Ninauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17372
24.5.2007 15:27:40   
moci

u pa res. danes je vroč dan, ni za ven ... kaj če bi ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17373
24.5.2007 15:28:06   
altati
beki, predvidevam, da te tam od naslednjega četrka, pa tja do srede julija nič več ne beremo, ker boš non stop zaposlena s user posted image user posted image user posted image  in bodo večeri zasedeni, čez dan boš pa počivala, tako da prosim, da si do naslednjega četrtka na RR maximalno aktivna in naklofaš vsaj 30 strani, da te bomo lahko brale, ko te bomo pogrešale, ok?????
In to je vsekakor ukaz mame altatije, tako da prosim, da ubogaš in začneš klofatuser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17374
24.5.2007 15:28:48   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

beki, jaz mu naredim takšno bolj redko...ne da kar teče, kot voda, ampak niti ne da žlica not stoji....nekaj vmes....vedno pustim še nekaj tekočine, ko miksam, da je bolj tekoče. Vidim, da mu gre to bolj dol, kot če je pregosto.

mi imamo pa problem, da če je preredko,vse iz ust ven priteče
pol imaš to približno konzistenco frutka jabolko??

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  693 694 [695] 696 697   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  693 694 [695] 696 697   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.