frrrr
|
MAMICA81, samo prvi zobek in prvi korak imamo zabeleženo poleg teže in višine to bi blo pa preveč evidence pa čestitke za 4. zobek! lucika, če sem prav razumela ste imeli pregled včeraj 23.5., al je blo točno na 7 mesecev? drgač pa bravo za mere! nanica, tut vam srečno vožnjo! seznam novo nastalega kluba se pa itaq ne sme daljšat, ker ne sprejemamo novih članov! Pikabu, mogoče bo pa tvoj seznam še kdaj prav prišel... se ga splača shranit... hvala! Evik, super za hranjenje @lina, Evik, nanica... bravo, ker ste tolk pridne in še kej gradite, dograjujete, vglavnem štimate štalco Maxica, potem ste že osvojili GH men je rekla P, da je zaprtost prehodna, ker načeloma naj bi po GH bolj fajn kakali kot dojeni otroci... no, mi tut ob dojenju nismo meli kakšnih problemov moci, Maxica - nehajta se hvalit kake avte imate moci - zelene gate so mi pa všeč, tvoja zadnja moda mau manj in tut komentar altati je prav luštkan ne me tepst! altati, upam da čimprej ugledate zobek vašega sončka! Lu - mere zabeležene! js sm pa dans tak vzoren video clip posnela našega tamauga, ki hoče doseč svoje sem ga dala v posteljico in je prav začel nabirat... pa ni mogel in si je mau obraz zakril, pa spet poskušal šobice nardit je bil tolk smešen, da se nism mogla zadržat... pol se je pa smejal z mano drgač sm pa včer zvečer doživela eno šok situacijo, ki sem jo čist mirno prenesla... mož jo je pa tk, da sm še zdej čist paf... sva montirala mušje mreže in na balkonska vrata bova neke lamele izobesila... ker je nosilna palica predolga, jo je mož s tapetnim nožekom hotel odrezati stran (sm ga že full opozarjala na nesreče z njim, ker si je moj oče žilo na roki prerezal ob špičenju novoletne jelke in je blo veliiiko krvi)... no, in si je nožek v nogo zapiknil... pa mi mirno reče kaj mu nej prinesel, pol sva mu pa naredila kompresijsko in je ležal na hodniku z nogo v luft kako uro, pol sva ga pa samo do sobe pošleprala... danes pa mau težje na nogo stopi, pa povezan je... bomo videli kako bo tekom dneva... no, zdej mam pa dost tipkanja... Jaša je rekel, da se morm z njim igrat
|