|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  692 693 [694] 695 696   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.5.2007 7:03:07   
Lu
Jutro!

MI smo že v polnem zagonu. Se odpravljamo k P. Z Majo je slabše. user posted image Bom videla kaj bo rekla. Ob 10.20 bom pred Merkatorjem. He, he Maxica tale rdeč naglej me je prav fajn nasmejal, he he

Se vidimo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17326
24.5.2007 7:15:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Naš pa ni neki vztrajnež. je bolj lene sorte.user posted image user posted image Je pa priden. Spi že od 18 ure.user posted image user posted image user posted image Očitno je preskočil tretje spanje pop. in gre kar za noč. Maja se je pa že enrkat zbudila v joku. je spet kaj sanjala. Do kdaj to traja?

mi smo stari 6 let (Tia) pa še vedno trajauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17327
24.5.2007 7:16:29   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, kako se je pa vaš laringitis končal? Jaša še šarmira ala Predin?

šarmer ostaja, zdaj ga itak ne dam večuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 17328
24.5.2007 7:25:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Dejte povedat kakšne nove recepte da mal jedilnik popestrim. Predvsem me zanima kakšne kaše dajete (ajdova, ječmenova...), pa s čim mešate. Pa kaj delate s suhim sadjem? Danes sem naredila ajdovo kašo z bučko pa je blo men totalno zanič. Tina je še kar jedla, ampak ni to to...

jaz sem Jašu včerak skuhala ovsene kosmiče na riževem mleku in zraven vmešala kuhane suhe slive...bilo je njamiuser posted image

danes dobi pa proseno kašo na riževem mleku in jabolka kuhana noter

riževo mleko je samo po sebi sladko, zato vse to izpade zelo njamiuser posted image poskusi!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17329
24.5.2007 7:27:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Sem pa razmišljala, da bi mu dala kuskus. Kaj se to že lahko? Altati? Je katera že probala, se kaj davijo s tem?

jaz mu ga bom v kratkem dala, ker se mi zdi to zelo zdravo in primerno zanj...pri nas ga tudi Tia obožuje

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 17330
24.5.2007 7:27:44   
moci
dobro jutro,
sem zvečer dala prat trenerko, prepričana da se bo do 10h posušilauser posted image zdaj pa nisem več. lu, maxica, spoznali me bosta po golih nogah in zelenih gatah

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17331
24.5.2007 7:28:38   
moci
altati, a ti s tem riževim mlekom delaš čisto enako kot s kravjim?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17332
24.5.2007 7:30:20   
altati
moci- čakam tvojo sliko na Akanalu v oddaji Svet ...marko potrč komentira: ' gledalec nam je poslal sliko osebe, ki je očitno prakar ušla iz zaprtega oddelka psihiatrične bolnišnice na Polju....hm...zanimivo, da od tam še niso poslali povpraševanja na ljubljansko policijsko postajo...Bodite z nami tudi jutri, kajti to zgodbo bomo preverjali.....mogoče kdo pozna to osebo?'user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17333
24.5.2007 7:31:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a ti s tem riževim mlekom delaš čisto enako kot s kravjim?

ja, vse enako!
samo to mleko ni alergeno, je zelo lahko prebavljivo, otrokom pa tudi zelo všeč, ker je sladko. Pa glej da kupiš takšnega z dodanim kalcijem. Dobiš jih v Mercatorju na oddelku zdrave prehrane!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17334
24.5.2007 7:32:17   
pikapolona2
jutro,
kak me pa danes bolijo bradavic...to je vsak dan hujše...odkar je dobila zobek si ga očitno brusi na mojih joškah....ponoči nism več zdržala pa sm ji po flaši dala da sm vsaj 6 ur pustila bradavice namazane in v miru.....je mela še katera ta problem....sm včeraj kupila nastavke....pa jih ne šmirgla...joČe tako dolgo da jih snamemuser posted image user posted image user posted image .

Mamica81 pa vi ste hitri kar 4 zobke....se ti fejst slini....naša se ne slini...iz naše pupe se kar cedi.....v zadnjem mesecu nisem uspela tudi ene fotke naredit da ji ne bi iz obeh kotičkov ust teklo....user posted image user posted image user posted image

Dans grem pa v Lidl...majo duplo kocke ta velik paket sam za 20 Eur....pa jih imamo že veliko vendar ravno teh osnovnih primankouje....delam zaloge že za naprej...paš še z obiski ki pridejo z malo večjimi otroci je potem mir....se ful pridno igrajo.

Kaj ste potem fiksno dorekle Brdo ta teden? AL boi mogoče rajši drugega....tudi jst lahko katero poberem....bom karavana vzela p gresta dva vozička notri kamot.

nč grem si kavo skuhat....kot vedno ponoči dežuramo....gospodična bi ob dveh bedela...pol pa jo mal poslušam in poskušam nazaj uspavat.

papa

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17335
24.5.2007 7:34:27   
pikapolona2
se opravičujem za tipkarske napake ampak tamala zraven sodelujeuser posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17336
24.5.2007 7:34:36   
altati
No še to dodam: ponoči spali lepo, nočnega dojenja nimamo več.
Dobivamo pa zobek, desno spodaj. danes se že vidi bela bunkica, predrto pa še ni. Me prav zanima, kako hitro bo ven pokukaluser posted image .
Je pa takšen sonček ta naš mali Jaša, da se jaz kar topim zraven....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17337
24.5.2007 7:36:11   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci- čakam tvojo sliko na Akanalu v oddaji Svet ...marko potrč komentira: ' gledalec nam je poslal sliko osebe, ki je očitno prakar ušla iz zaprtega oddelka psihiatrične bolnišnice na Polju....hm...zanimivo, da od tam še niso poslali povpraševanja na ljubljansko policijsko postajo...Bodite z nami tudi jutri, kajti to zgodbo bomo preverjali.....mogoče kdo pozna to osebo?'user posted image

ja pa jade. marko potrč komentira: gledalec nam je poslal sliko dekleta oblečenega po čisto zadnji modi iz milana. to so malo strgane in zadaj rjave bokserice.
in jutr bodo vse babe v umazanih gatahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17338
24.5.2007 7:40:49   
pikapolona2
ko omenjate kakanje 5x na dan.....a to veliko kakajo...ker naša tudi sicer kaka 5x ampak vsakokrat tako malo...da je treba glih plenico zamenjat......ni nč gorenjkauser posted image user posted image user posted image

aja pa včeraj sem v mercatorju vzela komplet frutkov zraven pa dobiš slinček gratis...ja hvala.....ko sem ga namontirala tamali okoli vrata je po 5 minutah njena slina razmočila rob slinčka ki je živo rdeč....in njena jopca in nov bodi vse je bilo rdeče......tolk o gratis stvareh...še sreča da ga nisem dala prat najprej...bi imela celo žehto roza najbrž....da se nebo še katera zafrknila

Neposredna povezava do sporočila: 17339
24.5.2007 7:45:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: altati

ja pa jade. marko potrč komentira: gledalec nam je poslal sliko dekleta oblečenega po čisto zadnji modi iz milana. to so malo strgane in zadaj rjave bokserice.
in jutr bodo vse babe v umazanih gatahuser posted image user posted image user posted image user posted image

no, ne bom ti vzela veselja, a prav?
Naj bo po tvoje....bom začela umazane gate hranit, da bom bolj INuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17340
24.5.2007 8:04:47   
nanica
lu, eno samo zdravje vam želim, to se pa že čisto predolgo vleče

altati, jaz sem pa zdaj z mandljevim poskusila, je tudi njamsi, pa še bolj hranljivo je kot riževo. mandlji pa so od oreškov najmanj alergeni

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17341
24.5.2007 8:18:40   
altati
nanica- sem videla, da si mandljevega oz. brala. Saj vem da je bolj hranljivo, ampak jaz ga ne upam, zaradi oreščkov, ki veš da se odsvetujejo. Jaz imam prehudo družinsko anamnezo, da bi se igrala. Če pri vas ni alergij, ni panike.....Kar se tiče pa hranljivosti, hm...moj Jaša je pravi dedec, tako da bo zanj riževo kar ok, a neuser posted image ....Pa gledam da kupim tistega z dodanim kalcijem, to mi je bistvo!
Sem pa razmišljala, da bi poskusila še kokosovo, kaj praviš??????? A kaj veš, kje se ga dobi?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 17342
24.5.2007 8:59:43   
Arabela
JutrO!

Vstali ob 6.5, zdaj že pančka drugo rundo... ko se zbudi šibava ven.... upam da bo danes kaj bolj ješča...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17343
24.5.2007 8:59:54   
moci
a zdej gremo jutri na brdo? da jaz avto rezerviram. nanica, gresta z nama?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 17344
24.5.2007 9:19:23   
Lu
Mi prišli od P.

Maja viroza. Ostane doma danes in jutri. Punce glede Brda bom videla kako bo. Če bo taka kot danes me ne bo. Varstva pa nimam jutri. Moja mami je še v službi, babi se pa po morju potepa.

Tian je pa zdaj zdrav. No, ima še malo sluzi v sebi. Do pred dopustom moram biti zdravi, da nas cepijo. Ker bo šele drugič cepljen. In če ne bo, bo kriza za v vrtec. Še vpisala sem ga danes. Bo hodil v istega kot Maja.user posted image user posted image user posted image Sem full vesela.

Frrr merce. Imamo samo kilažo. 7.200g. Z zjokat punce. Sem čist tko kartoteko od Maje pogledala pa je imela pri 6 mesecih skor 8 kg. Ne pa on pri 8 komaj 7 kg. Ah bo že.

mis jedilnik. Včeraj sem mu naredila riž, brokoli,cvetačo,kolerabo,korenček bučko, zalila sem z vodo, en majčkeno solila in ko sem zmiksala sem dodala malo žličko kisle smetane. Bilo mu je zelo všeč. Jaz kar vse skupaj kuham. Zanekrat še nič ne ločujem. Ima pa tudi zelo rad ( je sadna kapica ) kuhano jabolko in albertov piškot notri.

Tiana pustim še 10 min spat potem se bo treba pa že pakirat.

moci ok po zelenih te najdem.user posted image user posted image

Muki rolka že v avtu. Moci spomni se, da ti jo dam user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 17345
24.5.2007 9:35:13   
moci
lu, kdo ti bo pa danes na majo pazil?

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17346
24.5.2007 9:47:41   
frrrr
nekaj fotk:

- nove spalne poze našega tamaučka
user posted image
user posted image

- in vse vtaknem v usta - kar pride mimo v mojem vsakodnevnem življenju user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 17347
24.5.2007 10:02:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Mal vas berem. Sem bila na aerobiki, čist mokra domov prišla, stuširana, umito glavo, pojedla pomarančo in na RR.

Frrrr, jest tud ne bi bila v tem klubu. Se da to?
NE sprejemamo novih članov!!!

Dejte povedat kakšne nove recepte da mal jedilnik popestrim. Predvsem me zanima kakšne kaše dajete (ajdova, ječmenova...), pa s čim mešate. Pa kaj delate s suhim sadjem? Danes sem naredila ajdovo kašo z bučko pa je blo men totalno zanič. Tina je še kar jedla, ampak ni to to...
imaš Veliko paparico za male papavčke? sicer je sama še nisem pogledala, ampka predvidevam, da je notri veliko idej... če nimaš, povej... pošljemo...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 17348
24.5.2007 10:22:54   
frrrr
MAMICA81, samo prvi zobek in prvi korak imamo zabeleženo poleg teže in višine user posted image to bi blo pa preveč evidence user posted image pa čestitke za 4. zobek!

lucika, če sem prav razumela ste imeli pregled včeraj 23.5., al je blo točno na 7 mesecev? drgač pa bravo za mere!

nanica, tut vam srečno vožnjo! seznam novo nastalega kluba se pa itaq ne sme daljšat, ker ne sprejemamo novih članov!

Pikabu, mogoče bo pa tvoj seznam še kdaj prav prišel... se ga splača shranit... hvala!

Evik, super za hranjenje user posted image

@lina, Evik, nanica... bravo, ker ste tolk pridne in še kej gradite, dograjujete, vglavnem štimate štalco user posted image user posted image user posted image

Maxica, potem ste že osvojili GH user posted image men je rekla P, da je zaprtost prehodna, ker načeloma naj bi po GH bolj fajn kakali kot dojeni otroci... no, mi tut ob dojenju nismo meli kakšnih problemov

moci, Maxica - nehajta se hvalit kake avte imate user posted image user posted image

moci - zelene gate so mi pa všeč, tvoja zadnja moda mau manj user posted image in tut komentar altati je prav luštkan user posted image user posted image user posted image ne me tepst! user posted image

altati, upam da čimprej ugledate zobek vašega sončka!

Lu - mere zabeležene!

js sm pa dans tak vzoren video clip posnela našega tamauga, ki hoče doseč svoje user posted image sem ga dala v posteljico in je prav začel nabirat... pa ni mogel in si je mau obraz zakril, pa spet poskušal šobice nardit user posted image je bil tolk smešen, da se nism mogla zadržat... pol se je pa smejal z mano user posted image user posted image

drgač sm pa včer zvečer doživela eno šok situacijo, ki sem jo čist mirno prenesla... mož jo je pa tk, da sm še zdej čist paf... sva montirala mušje mreže in na balkonska vrata bova neke lamele izobesila... ker je nosilna palica predolga, jo je mož s tapetnim nožekom hotel odrezati stran (sm ga že full opozarjala na nesreče z njim, ker si je moj oče žilo na roki prerezal ob špičenju novoletne jelke in je blo veliiiko krvi)... no, in si je nožek v nogo zapiknil... pa mi mirno reče kaj mu nej prinesel, pol sva mu pa naredila kompresijsko in je ležal na hodniku z nogo v luft kako uro, pol sva ga pa samo do sobe pošleprala... danes pa mau težje na nogo stopi, pa povezan je... bomo videli kako bo tekom dneva...

no, zdej mam pa dost tipkanja... Jaša je rekel, da se morm z njim igrat user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 17349
24.5.2007 12:37:45   
Anonimen
škorpijonček, dolgo te ni bilo ...

o vsaj ena ki opazi da me niuser posted image user posted image
ja ni časa sj pravim...

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 17350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  692 693 [694] 695 696   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  692 693 [694] 695 696   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.