Freycha
|
Ekola, ajm bek! Situacija pa je sledeča. Še enkrat je preverila spol (ker sem G namignila, da upam, da mala v tem času ni že dobila prirastka) in bo še vedno DITA Punca je malo večja (obsega glave ima že 31 cm - jaooo ), ampak še vedno v mejah normale (bo po mamici in atiju, k sta dva poštena kosa mesa). Če sem prav videla, je imela dve nogici , edino pozicijo je spremenila. Mala baraba se mi je obrnila in jo imam sedaj v medenični vstavi (torej z ritko navzdol) noge pa nekam za vrat tlači (zopet po mami ). Sedaj vsaj vem, kaj me kje buta in brca in poriva....... G mi je rekla, da ima še možnosti se obrniti, da "nikoli ni prepozno", če pa se ne bo, grem pa pač na carski rez. Itak sem se že odločila, da grem na carskega, če bo glava večja od 36 cm (in je na dobri poti), tako da se SPLOH ne sekiram........ Mi je pa slikala obrazek in si bom jaz to slikico kar povečala in bom z njo hodila spat - no, malo se hecam, ampak se pa na sliki tako srčkano vidi, kako ima kar debela lička - aja, ima že 2400 g - prava baba, vam povem! Vse ostalo pa je b.p. Sicer pa imam še en UZ 11.6.v Feldbachu (kjer mislim roditi), pa bomo videli, če se bo mala do takrat kaj obrnila. Moram se tudi pohvaliti, da so mi KONČNO poslali iz službe izpisek zadnjih 12. plač in grem KONČNO LAHKO urejati na CSD - vsa čast Noge sem imela dopoldne v čakalnici spet noro zatečene, ampak sedaj pa cca 15. minut ležim in imam noge v vodoravnem položaju in je zateklina že skoraj čisto splahnela tako, da očitno ne bo nič hujšega. Bom pa tole otekanje omenila G naslednji teden, ko imam pregled. Ja, sem tudi sama mnenja, da je fajn imeti otroke enega za drugim. Če bi bila kakih 15. mesecev narazen, ne bi bilo nič hudega.... No, pa dajmo najprej Dito na svet spraviti, ne? Madonca ste se razpisale!! Pa taka lepa druščina je za v torek splanirana za kofetkanje, da mi je kar hudo, da sem tako daleč stran in še pregled imam pri G in ravnokar sem ugotovila, da imam še zadnji- praktični del materinske šole - vse ob devetih... jaooo spet nisem na nič mislila! JOJ, kaj se mi je pa ravnokar zgodilo... pa to ni res hehehe kaj se danes z mano dogaja Nekaj me je začela leva bradavica boleti, pa sem si jo obrnila proti obrazu, da vidim, če je kaj vneta in primem za kolobar in mi je "voda" špricnila v čelo Mislim, to je pa že hudo, da z lastno joško sam sebe zadaneš v glavo s curkom Me spominja na čase, ko smo preživljali čase na eni kmetiji, kjer nam je "mama" vedno pustila malo mleka v vimenih krav in smo se potem špricali - smo imeli cele vojne Zvesta, ne se sekirat.... saj sva se o tem že veliko pogovarjali... pač moraš čez eno uho notri in čez drugo ven, drugače ne gre....... Zdej pa dost, sem cel Dr. roman napisala.....
|