Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:24:44
|
|
|
|
Taula
|
Me je prizadel ne rečem, da me ni. Komi se bom sestavu skupi. Je pa res , da če bi to ponovila je nebi gledal niti minute več in to ona dobro ve in se zaveda tega. Ji ne mislim oprostit karkoli bi se zgodilo v naprej, in ne ne bojim se da bi jo zgubil je še velik drugih žensk na svetu, bolj bo ona na zgubi kot jaz. (odgovor članu No ja....torej ve, da če te bo varala..da naj bo bolj spretna pri tem da ne boš izvedel. Upam vseeno da te ne bo. Upanje umre zadnje.
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova Kdor vara, vara VEDNO! Brez občutka krivde, tako jim paše.. Sploh tvoji ženi, ker ko te vara, ti to oprostiš.. Saj boš prišo k sebi Od tega stavka je Misek zadnjic bruhala.. Tud men se ze dviguje..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:25:56
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne sploh mi ne kapne. Če je to tolk normalno,zakaj pa pol vsi tega ne delamo Ja zato vendar, ker smo različni ..... kot tudi vsi ne jemo enakih jedi kot sosed, ne hodimo spat ob isti uri kot prijatelji, ker ne izbiramo istih konjičkov kot znanci ....... tako nekako.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:27:01
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33 Zadnjih par odgovorov bom komentiral skupi. Me je prizadel ne rečem, da me ni. Komi se bom sestavu skupi. Je pa res , da če bi to ponovila je nebi gledal niti minute več in to ona dobro ve in se zaveda tega. Ji ne mislim oprostit karkoli bi se zgodilo v naprej, in ne ne bojim se da bi jo zgubil je še velik drugih žensk na svetu, bolj bo ona na zgubi kot jaz. besede naivnosti.. komi si se sestavu.. zdej bo pa spet prletel.. če bi ona vedla, da bo na večji zgubi.. potem tega v prvo sploh nebi naredila.. pa je.. in te je prizadela.. verjemi pa, da če ona ve da si ji oprostil 1x.. ji boš tudi 5x.. hrbet model.. hrbet.. to ti fali.. in mogoče ženska, ki te bo spoštovala.. tale tvoja te ne..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:27:45
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Zahi svaka čast model toliko tolerance ne premore cel moški svet.. To je zelo zelo malo tolerance.. še vedno več kot premore cel MOŠKI svet
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:28:54
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne sploh mi ne kapne. Če je to tolk normalno,zakaj pa pol vsi tega ne delamo Ja zato vendar, ker smo različni ..... kot tudi vsi ne jemo enakih jedi kot sosed, ne hodimo spat ob isti uri kot prijatelji, ker ne izbiramo istih konjičkov kot znanci ....... tako nekako. zato se pa taki ljudje med sabo ne razumejo .. če se žena poriva z vsakim.. njemu pa to ni fajn.. pomeni, da sta si različna.. pomeni, da nista ravno za skupaj
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33 Zadnjih par odgovorov bom komentiral skupi. Me je prizadel ne rečem, da me ni. Komi se bom sestavu skupi. Je pa res , da če bi to ponovila je nebi gledal niti minute več in to ona dobro ve in se zaveda tega. Ji ne mislim oprostit karkoli bi se zgodilo v naprej, in ne ne bojim se da bi jo zgubil je še velik drugih žensk na svetu, bolj bo ona na zgubi kot jaz. Ja, pa kako si lahko z žensko, ki te ne spoštuje? Veš, da te bo še naprej varala, in bo to lepo skrivala, da ne boš nič opazil.. Mogoče ti pa res hrbet fali, kot pravi Zaho..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:31:15
|
|
|
|
Taula
|
Tud men se ze dviguje.. Opa...samo da ne bo varanja.
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:32:06
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: daddy IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne sploh mi ne kapne. Če je to tolk normalno,zakaj pa pol vsi tega ne delamo Ja zato vendar, ker smo različni ..... kot tudi vsi ne jemo enakih jedi kot sosed, ne hodimo spat ob isti uri kot prijatelji, ker ne izbiramo istih konjičkov kot znanci ....... tako nekako. zato se pa taki ljudje med sabo ne razumejo .. če se žena poriva z vsakim.. njemu pa to ni fajn.. pomeni, da sta si različna.. pomeni, da nista ravno za skupaj Ja nekako tako sem nameravala odgovorit! Namreč Tjazy ga je imel za egoista,ker si ne želi,da gre žena z drugim. Torej je zanj to normalno,da mora biti on enak njej in se s tem strinjat
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:32:07
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova Ja, pa kako si lahko z žensko, ki te ne spoštuje? Veš, da te bo še naprej varala, in bo to lepo skrivala, da ne boš nič opazil.. Mogoče ti pa res hrbet fali, kot pravi Zaho.. jasno.. al pa rabi enga kolega k bi ga mal nabrcu v rit.. pa mu povedu kako se to dela..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula Tud men se ze dviguje.. Opa...samo da ne bo varanja.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:33:24
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Ja nekako tako sem nameravala odgovorit! Namreč Tjazy ga je imel za egoista,ker si ne želi,da gre žena z drugim. Torej je zanj to normalno,da mora biti on enak njej in se s tem strinjat če sem egoist zaradi tega, ker nebi toleriral ženinega sexanja za vogali.. potem sem največji egoist na svetu.. in sem ponosen na to!!!
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:34:22
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi IZVIRNO SPOROČILO: madela Ja nekako tako sem nameravala odgovorit! Namreč Tjazy ga je imel za egoista,ker si ne želi,da gre žena z drugim. Torej je zanj to normalno,da mora biti on enak njej in se s tem strinjat če sem egoist zaradi tega, ker nebi toleriral ženinega sexanja za vogali.. potem sem največji egoist na svetu.. in sem ponosen na to!!! BRAVO!
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:34:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dvojcek33 Zadnjih par odgovorov bom komentiral skupi. Me je prizadel ne rečem, da me ni. Komi se bom sestavu skupi. Je pa res , da če bi to ponovila je nebi gledal niti minute več in to ona dobro ve in se zaveda tega. Ji ne mislim oprostit karkoli bi se zgodilo v naprej, in ne ne bojim se da bi jo zgubil je še velik drugih žensk na svetu, bolj bo ona na zgubi kot jaz. Sam dvojcek.. sem bral takrat tvojo zeno.. in jst bi se upal zivet s tvojo zeno.. in sem ziher, da mi tega ne bi delala.. To kar je tebi muka.. bi bil meni zelo zabaven izziv.. Sej.. mogoce pa bi jo na koncu tud skenslu.. kdo ve.. Ampak lej.. se neki.. zdej me bojo spet sklofali ampak briga me.. me pac bojo.. he he.. Punca ki tole proba.. ki ima v ozadju taksno zeljo.. ki je malce v to smer naspidirana.. je tudi drugac v laifu velik bolj zanimiva.. kreativna.. pogumna.. vecji izziv.. vec uzitka ti lahko da.. vec barvitosti.. vec razlicnih obcutkov.. vec hribov in dolin.. ker te lahko spravi tud v zelo bed voljo.. kar pomeni, da bos cez nekaj casa.. zelo zelo hepi.. ko se spet odloci zate.. oziroma.. nekak mora to tko bit.. da je skoz odlocena zate.. samo.... ehhh itak me ne boste stekali.. No bom vidu.. kako me boste prevedli.. :))))
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:37:40
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Sam dvojcek.. sem bral takrat tvojo zeno.. in jst bi se upal zivet s tvojo zeno.. in sem ziher, da mi tega ne bi delala.. To kar je tebi muka.. bi bil meni zelo zabaven izziv.. Sej.. mogoce pa bi jo na koncu tud skenslu.. kdo ve.. Ampak lej.. se neki.. zdej me bojo spet sklofali ampak briga me.. me pac bojo.. he he.. Punca ki tole proba.. ki ima v ozadju taksno zeljo.. ki je malce v to smer naspidirana.. je tudi drugac v laifu velik bolj zanimiva.. kreativna.. pogumna.. vecji izziv.. vec uzitka ti lahko da.. vec barvitosti.. vec razlicnih obcutkov.. vec hribov in dolin.. ker te lahko spravi tud v zelo bed voljo.. kar pomeni, da bos cez nekaj casa.. zelo zelo hepi.. ko se spet odloci zate.. oziroma.. nekak mora to tko bit.. da je skoz odlocena zate.. samo.... ehhh itak me ne boste stekali.. No bom vidu.. kako me boste prevedli.. :)))) Aja,on pa naj kot kako bogo revše čaka kdaj se bo odločila za njega Pa saj je človek s čustvi, kak mi grejo take izjave na jetra.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:38:23
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Punca ki tole proba.. ki ima v ozadju taksno zeljo.. ki je malce v to smer naspidirana.. je tudi drugac v laifu velik bolj zanimiva.. kreativna.. pogumna.. vecji izziv.. vec uzitka ti lahko da.. vec barvitosti.. vec razlicnih obcutkov.. vec hribov in dolin.. ker te lahko spravi tud v zelo bed voljo.. kar pomeni, da bos cez nekaj casa.. zelo zelo hepi.. ko se spet odloci zate.. oziroma.. nekak mora to tko bit.. da je skoz odlocena zate.. samo.... ehhh itak me ne boste stekali.. No bom vidu.. kako me boste prevedli.. :)))) tkole bom jaz prevedu punca ki tole proba.. je normalna punca.. samo punca ki to proba je stara med 16 in 20 let.. se daje dol z vsem kar leze.. se izživi.. in je zato bolj kreativna, zanimiva, odštekana... punca ki se pa poroči.. se pa v tem momentu odpove temu.. in tako pač je.. če to še naprej dela.. potem taka punca ni več zanimiva in kreativna.. je samo navadna varalica, katera se je preprosto naveličala svojega dvojčka33.. ta ubogi tipček je pa tok posran pred idejo, da bi to "zanimivo" punco izgubil.. da ji to seveda vse oprosti in tolerira.. tako, da.. če se punca ni izživela.. se tut sedaj ne bo.. in dvojček lahko čaka doma in fantazira o njej.. ona žal ne fantazira več o njemu..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:40:19
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi punca ki tole proba.. je normalna punca.. samo punca ki to proba je stara med 16 in 20 let.. se daje dol z vsem kar leze.. se izživi.. in je zato bolj kreativna, zanimiva, odštekana... punca ki se pa poroči.. se pa v tem momentu odpove temu.. in tako pač je.. če to še naprej dela.. potem taka punca ni več zanimiva in kreativna.. je samo navadna varalica, katera se je preprosto naveličala svojega dvojčka33.. ta ubogi tipček je pa tok posran pred idejo, da bi to "zanimivo" punco izgubil.. da ji to seveda vse oprosti in tolerira.. tako, da.. če se punca ni izživela.. se tut sedaj ne bo.. in dvojček lahko čaka doma in fantazira o njej.. ona žal ne fantazira več o njemu.. Zahi,s tabo se pa full strinjam,enako mislima.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:41:31
|
|
|
|
Taula
|
Punca ki tole proba.. ki ima v ozadju taksno zeljo.. ki je malce v to smer naspidirana.. je tudi drugac v laifu velik bolj zanimiva.. kreativna.. pogumna.. vecji izziv.. vec uzitka ti lahko da.. vec barvitosti.. vec razlicnih obcutkov.. vec hribov in dolin.. ker te lahko spravi tud v zelo bed voljo.. kar pomeni, da bos cez nekaj casa.. zelo zelo hepi.. ko se spet odloci zate.. oziroma.. nekak mora to tko bit.. da je skoz odlocena zate.. samo.... ehhh itak me ne boste stekali.. No bom vidu.. kako me boste prevedli.. :)))) A če nimaš take želji si pa podn in dolgočasna nuna ali kaj?
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:41:38
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi zato se pa taki ljudje med sabo ne razumejo .. če se žena poriva z vsakim.. njemu pa to ni fajn.. pomeni, da sta si različna.. pomeni, da nista ravno za skupaj Narobe; že od nekdaj se nasprotja privlačijo.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:43:19
|
|
|
|
Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: daddy Narobe; že od nekdaj se nasprotja privlačijo. no.. tale kliše v tem primeru ne drži.. če je en partner proti varanju.. potem tak partner ne bo več srečen.. ko bo drugi partner porival vse kar pride.. simpl..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:43:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi tkole bom jaz prevedu punca ki tole proba.. je normalna punca.. samo punca ki to proba je stara med 16 in 20 let.. se daje dol z vsem kar leze.. se izživi.. in je zato bolj kreativna, zanimiva, odštekana... punca ki se pa poroči.. se pa v tem momentu odpove temu.. in tako pač je.. če to še naprej dela.. potem taka punca ni več zanimiva in kreativna.. je samo navadna varalica, katera se je preprosto naveličala svojega dvojčka33.. ta ubogi tipček je pa tok posran pred idejo, da bi to "zanimivo" punco izgubil.. da ji to seveda vse oprosti in tolerira.. tako, da.. če se punca ni izživela.. se tut sedaj ne bo.. in dvojček lahko čaka doma in fantazira o njej.. ona žal ne fantazira več o njemu.. Se strinjam s teboj
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:56:40
|
|
|
|
maruškaŠ
|
Zahi točno tko.
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 12:58:20
|
|
|
|
srki
|
Saj ne vem, ali naj se , ali naj ti .
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 13:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Namreč Tjazy ga je imel za egoista,ker si ne želi,da gre žena z drugim. Ne ne ne.. zato.. ker si ne zeli.. ampak ker je ni poiskusal razumeti.. ker zihr ima tudi on svoj delez pri tem.. da hoce ona it z drugim..
|
|
|
|
RE: Tjazy je imel prav....in zgodilo se je 22.5.2007 13:05:01
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi ženi tale dvojček33 ni več dovolj.. probava drugje.. dokler ne bo en, ki ji bo dal več.. trenutno ima zagotovljeno "varnost".. naivnega moža, ki ji vse oprošča.. in kup ****ačev v vrsti.. počasi bo šla skozi vse.. precenila kje je bolje.. in tja tudi šla.. potem bo pa tale dvojček33 gledal kot tele v nova vrata.. "saj sem ti dal priložnost".. Aja?? Kjer je boljsi sex, tam je najboljse?? Pejd si prebrat prejsnjo (prvo) temo!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?