dorotea
|
Sevenka, jaz spim kakor pade, malo na boku, malo na pol na trebuhu, včasih tudi na hrbtu, čeprav ne preveč rada...res je, da ti telo samo pove, če ga moti kakšen položaj. Zaupaj si! nana27, dobra ideja, mogoče bo tud Pati, seveda neuradno, trenutno je itak Pikica , ker je še tako mala. Guppy, danes je težek in vroč dan...sicer se jaz fizično kar dobro počutim, sem pa psihično tko občutljiva, sem že 2 krat jokala...brez veze.Bo menda 30 stopinj, bolj za počivat in se crtat. No, trenutno sem še fizično paf, ker sem se preveč najedla pašte. Karin,glede imen je meni od izbora lepo Tiana in pa Tilen - samo ne z Y. Ne vem , jaz nisem toliko za tuje izpeljanke. Ampak saj veš, vsakemu je drugače všeč. Glede depresije, sem pa danes bolj taka občutljiva in jokcam, kot sem že rekla, drugače pa sem srečka nosečka! a si vidla kolk smo babe tu firbčne?! Pa počivaj kolikor se da. Srček, jaz sem imela prej preglede na 6 tednov, sedaj pa na 4...se mi zdi da je tud na 3 normalno...vsak ginekolog malček po svoje razvršča, mal tud glede na to kolko ima gužve. Katjuša79, nisem prav dobro razumela vsega kar si mi napisala, to da vseeno dobim starševski in otroški dodatek mi je zdaj jasno, kaj je pa ta razlika socialne pomoči...nisem prav razumela... a dobim to razliko še poleg starševskega dodatka, kolikor bi bilo, če bi bila brezposelna, prijavljena na zavodu? Pa ne morem biti prijavljena če sem študentka al ne? Če se ti da mi na ZS lohko malo bolj obrazložiš! Hvala!
|