|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.5.2007 22:52:54   
guppy
karin, ne sekiraj se, to ti bo samo škodilo. Glej, če sta otročka že pripravljena za prit na svet, boš tudi ti. Ta tvoja G je morda malo grobo rekla "da bodi srečna, če boš do junija zdržala"... po moje bi te morala v tako kritičnem primeru poslati v porodnišnico na kakšne preiskave, da imaš vsaj možnost, da ti zadržijo porod.

Morda te je hotela pa samo fajn prestrašiti in ti dopovedati, da moraš čim več počivati? Ni važno, a si sama doma, ali ne... vsak trenutek izkoristi za počitek in bodi pripravljena poklicat rešilca, če bo treba it v porodnišnico. Pojdi pa TAKOJ ob kakršnem koli drugačnem počutju.

Ne verjamem, da bo katera koli od nas dvojnih septembrk zdržala do septembra. Sicer pa sploh ni pomembno, zdaj si naša in vztrajaj z nami in za nas in ne bodi žalostna!!!

Držim pesti, da malčka čim pozneje prideta na svet!
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
20.5.2007 22:53:07   
CUKRČEK
joj, karin, saj bo vse OK. Potrebščine boš že kupila...vano, da bosta maladva zdrava. Bosta pač malo dlje v inkubatorju. Pozitivno misli in bo vse OK.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
20.5.2007 22:58:21   
dorotea
mala bom poskusila najprej z melaso in če ne bo bolje s šumečkami...upam, da danes ne bo krčev, ker je vse zaprto in moram zdržat do jutri.
Cuma in guppy, glede otrdevanja, saj nisem še 100% da je to kar čutim otrdevanje, je pa res da če se ne preveč utrudim se ne pojavi. Bom pač malo bolj lenarila in manj plesala na žurih..user posted image ...saj ne da hodim redno...user posted image . Pregled imam pri ginekologinji 1.6. pa se bom malo posvetovala, maternični vrat pa mi vsakič pregleda...mislim da je ok.
Sandra85 midva imava izbrano ime za fantka: Vid - sem jaz izbirala, pa Blaž mi je tudi všeč...sam menda imamo punčko...pa izbira mož...tako da bo Patricija - ker mu je to najlepše ime na svetu( čeprav je meni veliko bolj všeč druga moževa izbira Sonja, Laura) Glede imena sva danes vlekla listke s temi tremi imeni za punčko, da bi mi uspelo ga prepričat v drugo izbiro, pa je izvlekel listek s Patricijo...joj, kako se je smejal...potem sva pri njemu doma ponovila žreb z 10-imi imeni in ne boste verjeli spet je izvlekel Patricijo!!! Tako da se moram kar privadit na to ime in jo bom kar Pikica klicala. Drugače pa mi je oboje Enej in Anej všeč, od teh novejših imen sta mi ti lepi.
Pobožajte trebuščke! Pa, pa!

< Sporočilo je popravil dorotea -- 20.5.2007 23:04:38 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
20.5.2007 23:03:30   
dorotea
No zdaj sem šele prebrala, pa saj bo vse ok karin! Ti počivaj, dobro misli in se ne sekiraj. Boš videla da bosta še malo počakala. Drugače pa jih veliko dvojnih rodi prej, pa so že dobro zverzirani in znajo pomagat...zaenkrat se sprosti in jih pobožaj...da jima bo še bolj prijetno notri, pa bosta vztrajala. Srečno!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
20.5.2007 23:20:14   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. karin. (27), 1n (dvojčki), Domžale --> Lj/Mb
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan
13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki) 

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke, jagodo-češnjo-manija user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
20.5.2007 23:23:39   
sandra85
dorotea pa sej patricija je lepo...user posted image
karin tako kot ti druge pravijo-ne sekiraj se in počivaj...če delaš, pomisli prvo na user posted image user posted image in nehaj delat! v bolnici bojo že prav poskrbeli za vas 3 ko bo čas za to! user posted image drži se

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
20.5.2007 23:32:02   
nana 27
Uf...Karin, imaš pa čudno G. Ne vem sicer, kdaj točno imaš rok, ampak daj jutri pokliči v porodnišnico ali pa se kar pojdi tja pokazat in povej za svoje težave. Nekaj se da sigurno storiti. Opremo naj ti kupi kdo od domačih ali katera od prijateljic. Nikar sama ne hodi po trgovinah. Še najbolje bi bilo (sploh, če si sama), da bi te kar v porodnišnici zadržali in te spremljali - tam vsaj ne moreš pretiravat z delom, hojo itd. Nekatere tam preležijo tudi dva meseca. Naj te še malo pomirim. Kolegica je rodila dvojčka dva meseca in pol pred rokom. Z njima je vse v redu in sta prava mala navihanca. Nimata težav. Bila pa sta kar nekaj časa v inkubatorju in ju je mamica od doma hodila kengurujčkat in dojit. Mislim, da bi opremo lahko kupila v tistem vmesnem času, če te porod res prehiti, saj otroke zadržijo tam dokler ne dosežejo teže 2,5 kilograma (lahko, da je dva). Držim pesti, da bo vse v redu in da čim daljši čas ostaneta v trebuščku!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
20.5.2007 23:38:20   
karin.
upam da bo še neki časa tko k je, najbl me skrbi k bi bla user posted image user posted image v inkubatorju, js bi ju pa pr seb hotla met.
G me je ful prestrašila k to je pa res področje o katerem nobene knige ne koristjo ampak samo izkušnje,teh pa nimam na tem področju in me zato pol vse še bl skrbi.
počivat pa probam kokr se da, mam doma 6letnika k se je treba čist skos z njim ukvarjat, sej vrjetn kera ve kako to gre pol...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
21.5.2007 6:48:40   
Anonimen
Dobro jutro user posted image !

Srček - vse najboljšeuser posted image

Karin - POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ. 6 letnik pa že lahko razume, da mora mamica počivat in da se mora sam malo zamotit.

Jaz sem v soboto dobila v Kepici poletne nosečniške hlače za 32€ (-15%), pa še 2 tuniki sem si kupila v indijski trgovini. Skupaj sem zapravila malo več, kot bi dala za ene hlače v Popkuuser posted image
Še dobro, da sem spravila kupovat, saj bo danes sončno in vroče.

user posted image  Missika - a bova istočasno hodili v šolo za starše?
Lep ponedeljek vsemuser posted image

(odgovor članu karin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3209
21.5.2007 7:27:23   
cuma
Juutro!

srček:Malo z zamudo, pa vseeno: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  VsE NajBoLjŠe!!!!user posted image  možeku za pozornost!

karin: saj so ti že druge napisale ... jaz se z njimi strinjam: če je res tako kot pravi tvoja G, naj nekaj ukrene. Ti pa si poskusi organizirat življenje tako, da spreviš napore na minimum. V končni fazi bodo morali brez tebe če greš v bolnico ... naj se še zdaj malo potrudijo! Upam, da imaš koga, na katerega lahko računaš! Sicer pokliči patronažno službo v tvojem kraju. En user posted image za spodbudo in dve user posted image user posted image  za tvoja sončka, da bi še počakala v trebuščku!

Lp Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
21.5.2007 8:03:40   
jst86
SRČEK vse najboljše ti želim tud jst!-sem sele dons vidla.Ful ti je lepo nastimu tvoj...

KARIN men se tud zdi mal čudna izjava G.veliko pocivaj in se čim manj obemenjuj!

Glede imen pa imava za user posted image  izbrano-LEON za user posted image  pa se ni cist odlocen.Dorotea tud midva bova mela mogoče Patricijo,pa se jst tud nekak ne morm navadt pa mi je res lepo ime.Men je Neža ful lepo ime ampak me moti k  je tok pogosto...sam mi je tko...moje.user posted image

SANDRA men sta oba imana lepa, čeprov zmaga mi pa Enejuser posted image !

Lep ponedeljek vam želim!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
21.5.2007 8:49:06   
Pikica pokica
SRČEk, VSE NAJ NAJ za rojstni dan in seveda, da se ti uresniči vse, kar si želiš!!  user posted image  

KARIN, mene je moja g. na morfologiji podobno prstrašila, da imam maternični vrat v obliki črke Y in da bom prej rodila, mi predpisala strogo mirovanje, čeprav sem se sama ODLIČNO počutila. Zato sem šla na samoplačniški pregled k dr. Pušenjaku, ki mi je MV še enkrat premeril in me POPOLNOMA pomiril, da sicer samo malo zavije v črko Y, ampak da je dovolj dolg in zaprt ter se je čudil, kako lahko ena g. da takšno izjavo in čisto prestraši nosečko. Res ti svetujem, da greš kam drugam na pregled, da potrdijo besede tvoje g. in te preventivno zdravijo - če bi bilo tako zelo hudo, bi te skoraj zagotovo poslala v bolnico, oz. da te pomirijo.

Toliko ste napisale, da sem 4 strani nazaj brala in še nisem vsega prebrala user posted image  .

Ime že imava izbrano, ampak naj bo še skrivnost user posted image

PA PA

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
21.5.2007 10:15:38   
dorotea
Sandra85, saj res ni tko slabo Patricija, sam jih imamo polno v okolici, in meni so lepša krajša imena, tega pa težko skrajšam...ne vem, mogoče se moram sam navadit. Drugače pa imam kolegico Patricijo, ke ji že ves čas pravimo Pika ...No, dejmo počakat do konca, mogoče bo tud meni tako lepo ratalo, se bomo privadili, kajne jst86?
Danes ni blo krčev na srečo in sem spala kot angelček...uuu, kolk je ura...tečem na pozen zajtrkuser posted image (razvajeni študentje zaspanci!user posted image )

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
21.5.2007 10:17:14   
nana 27
Dorotea, kaj pa, če bi bila skrajšano Pati? Meni je zelo lepa okrajšava.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
21.5.2007 10:19:45   
CUKRČEK
Karin, nisem zasledila vzroka, zakaj naj bi že rodilauser posted image Kakšen vzrok je navedla G??

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
21.5.2007 10:27:41   
Anonimen
Dober dan vsem!

Če zanima katero glede tega zaposlovanja v nosečnosti mi naj piše na ZS, sem bila na socialnem in mi je natančno povedala vse. Se pa splača bit zaposlen vsaj en dan. Podrobnosti pa na zasebnem.

LP
Janja

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3216
21.5.2007 10:44:06   
karin.
vzroki so previsok pritisk, hujšanje, premalo počitka,...
se trudim čim več počivat sam skos pa tut ne morm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
21.5.2007 11:32:20   
sevenka
Srček tudi z moje strani vse NAJ NAJ! Da bi bil otroček zdrav!

Punce eno vprašanje: A ve spite na hrbtu? Je to ok? Jaz drugače sploh ne morem spati kot na hrbtu. Včasih mi rata na boku.

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
21.5.2007 11:59:58   
PravaTečka
Hojla souser posted image !!
Joj, septembrke saj ste čisto zbalznele. Saj sploh ne morem slediti, koliko ste načvekaleuser posted image user posted image user posted image . Od prejšnjega ponedeljka delam 4 urnik, pa nisem utegnila pogledat na forum, zdaj bi pa morala reči G da grem delat celih 8ur, ker vas drugače sploh ne morem prebrat, kaj šele kaj napisatuser posted image user posted image .
Čestitam vsem za morfologije, diplome, zaroke, poroke, rojstne dneve,... pa ne zamerit če sem kakšno stvar izpustila, da poimensko sploh ne poskušam odgovarjat, ker nas je mali milijon.user posted image

Guppy meni lahko PDP spremeniš na 26.9., tako se je moja G odločila na podlagi UZ. Upam da bo sonček zdaj lepo rasel primerno tednom, in da ne bo kakšnih neprijetnih presenečenj. Kontrolo in morfologijo imam 31.5. tako da upam da bo vse O.K.

Karin najdi si drugo G, ker se mi ne zdi normalno da ti takšno novico sporoča kr tako. Če pa so težave pa bi ti morala povedati na drugačen način in te poslat v bolnico na mirovanje, da ti poskušajo sončka zadržati čim dlje v tvojem trebuščku.

Spet me čas preganja, upam da bom lahko drugič napisala in pokomentirala kaj več. Lepo se imejete. Ful vas je fajn brat. Res ste polne pozitivne energijeuser posted image user posted image user posted image .

Sem vesela da sem septembrka.

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
21.5.2007 12:18:54   
nana 27
Karin, kako, da nimaš pomoči? Je fantek že v šoli? Jaz bi tako, kot ti je svetovala Pikica Pokica, šla na dodaten pregled do Pušenjaka. Raje bi plačala za dodatno mnenje in bila bolj pomirjena. Imaš G v Domžalah?  Sevenka, jaz spim na hrbtu in na obeh bokih. Mi je pa zoprn položaj za spat, ker sem navajena spat na trebuhu. Telo ti bo že samo povedalo, če bo kaj narobe oz. se boš že med spanjem sama od sebe obrnila v pravilno lego.

(odgovor članu PravaTečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
21.5.2007 12:35:16   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. karin. (27), 1n (dvojčki), Domžale --> Lj/Mb
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan
13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki) 

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke, jagodo-češnjo-manija user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
21.5.2007 12:43:12   
guppy
sevenka, spim v vseh mogočih položajih. Na boku, bolj proti naprej na blazinah, na boku pravokotno na posteljo, na boku naslonjena v nazaj na blazine, na hrbtu, na drugem boku... pokrčene noge, iztegnjene noge... vse gre. Ponoči se zbudim in se obrnem, ko me začnejo boleti kolki ali zatekati roke, načeloma pa super spim. Tako kot pravi nana - ne obremenjuj se s položaji, telo že samo ve, kdaj je kaj "narobe" in takrat se boš že obrnila.

user posted image  Punce, a še katera težje preživlja današnji dan? Ne vem, kaj se pri meni dogaja, ampak srce mi spet nenormalno razbija in prej sem si privočila eno urico ležanja v tišini. Za drugo se ne počutim sposobna.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
21.5.2007 12:47:29   
karin.
Nana 27, tko je nanesl da trenutno ni nobenga ki bi mi bil v pomoč. Fantek še ni v šoli, verjetno bo šel letos (če se bo privadil, ni slovenec), pri nas je šele par dni pa me še ni navajen je zelo boječ in se moram skos z njim ukvarjat. G imam v Kamniku, sej bom šla drugam, že kar nekaj časa razmišljam o tem, čudno je zdj k je že tok delč G menjat sam bolš za otroka če to nardim.
Kolk je septembrk user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
21.5.2007 12:54:21   
nana 27
Karin, to pa je zakomplicirano. Upam, da ti bo kdo lahko pomagal pri fantku. Držim pesti, da se vse dobro izteče in da mala dva čim dalj časa zdržita v bušiju. Guppy, mene je danes od znotraj hudo nabrcal/a moj podnajem-nik/nica. Sem se kar malo ustrašla user posted image  Drugače pa imam že nekaj dni zelo nizek pritisk. Komaj čakam na pregled in na 3D. Upam, da končno izvem točen PDP.

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
21.5.2007 12:57:03   
lemavrica
Ojla,

jest se danes dobro počutim, čez vikend sem bila pa čist preč, sicer bolj psihično kot fizično ampak vseeno. Danes sem pa kar ok.

Guppy upam da se boš kmalu bolje počutila.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?