|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
20.5.2007 17:24:04   
Anonimen
Če bo katero zanimalo to glede porodniške in brezposelnosti sem končno nekaj pametnega našla in sicer tukaj gor si preberite: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp
Izračunaš si lahko tudi npr. da bi bruto plače dobila npr.700 eur kolko bi pol stalo to delodajalca in tista minimalna plača znaša v sit okoli 125.000, to pomeni 67.430 sit - 55%. Malo se mi je že začelo svitati kako to gre, samo grem vseeno jutri še na socialno povprašat, moram to čim prej rešit, da bom začela kao delati že z junijem.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
20.5.2007 17:29:55   
karin.
en dan me ni pa tok napišeteuser posted image
a se vi tuki že kej tko med osebno med sabo poznate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
20.5.2007 17:59:39   
nana 27
Mala, ne vem, koliko stane. A napotnico za pregled že imaš? To ti da delodajalec, kjer označi, kaj točno hoče, da se preveri - delo na višini, vid, higienski minimum, če je delo v strežbi itd. Meni je pregled plačal delodajalec. Mora pa biti nekje okrog zneska za pregled za vozniški izpit. Saj ga tudi opravljaš pri zdravniku medicine dela. Vem, da ena septembrska nosečka dela izpit in bo lahko iz prve roke povedala. Spol? V prvo sem mislila, da bo punčka in ko sem izvedela da bo fantek, kar nisem mogla dojeti, ampak v dveh dnevih sem se privadila na to. Zdaj pa našega fantka ne dam, ker je tak cukrček in če bo še en, bo super. Če bo punčka, bo pa luštno, ker bo par. Komaj čakam, da vidim, kaj bo tokrat. Mož tudi nima nekih želja glede spola.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
20.5.2007 18:30:12   
cuma
Čau pupe!

Tudi čez vikend pridno čvekate user posted image user posted image user posted image  .. in jaz z vami user posted image ...

otrdevanje trebuha(dorotea):  Meni se tudi občasno dogaja in kolikor pravi moja G, je še prezgodaj ... to so namreč lažni popadki, ki baje nekako pripravljajo maternico na prave. V prvi nosečnosti so se mi začeli v 8.mesecu, zdaj pa že veliko prej ... Tako kot pravi nana, bo treba upočasnit tempo in več počivat, tvoja G pa ti bo najbrž pregledala tudi stanje materničnega vratu, da se ne bi slučajno že kaj odpirala ...

melasa: user posted image nana, da si se spomnila ... Nam je v materinski šoli takrat predavala o tem in veliko punc jo je kupilo. Mislim, da so jo tudi v šparu in merkatorju dobile. Baje je res zelo učinkovita zadeva!!!!
bodoča: kako je, si kaj novega izvedela? Držim pesti, da bo vse ok!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spol: moj je že od vsega začetka trdil, da bo user posted image , ker je on tata za punčke in mu je z Emo tako fajn user posted image . Tudi fantka bi bil vesel ... Jaz sem imela prvič in drugič občutek, da bo user posted image  ... user posted image  želim pa si samo, da bi bil otroček zdrav.

brezposelne: se pridružujem klubu ... Trenutno ne prejemam prav nič od nič ... in bo treba kaj v akcijo na CSD, da mi povejo, če mi sploh pripada kak Euro ... A mogoče katera ve koliko znaša cenzus za socialno? Glede fiktivne zaposlitve pa je tako: dovolj je, da si v trenutku pred nastopom porodniške zaposlen. Glede višine pa se seveda potem zelo pozna, če si lahko zrihtaš kak mesec prej, da se ti povprečje dvigne. Računati pa moraš na prispevke, ki jih moraš tačas sama plačevati in če nimaš denarja, so lahko ti prispevki že kar prevelik zalogaj. Stran CSD šiška je sicer super pa vendar punce pozor: med občinami so velike razlike in odstopanja ... najboljše se je direktno na svojem CSD pozanimat.

Imena: Za našo sem že pisala, da bo Tinkara. Če bi bil fantek, pa bi bil Vito.
Drugače so mi všeč še :
Ema user posted image ,Jona, Brina in Samo, Lovro, Oskar

karin: Jaz osebno ne poznam nobene, sem pa virtualno navezana na moje sonosečkeuser posted image ! Z decemberkami 2005 čvekam že od nosečnosti in sem jih nekaj že tudi osebno spoznala ... Dnevno si pišemo in se pravzaprav po dveh letih že res poznamo. Meni je super in upam, da bo pri septemberkah podobno!

Zdaj pa še šibam še kaj postorit, dokler se moja dva ne vrneta z igrišča ...

Lep večer vsem!

Cuma

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
20.5.2007 18:31:17   
sandra85
ja nana prav imaš...js delam izpit user posted image
za zdravniški pregled sem dala nekje 28 €, ampak ima vsak ZD drugo ceno...meni je rekla v izoli, da so oni najcenejši, zaj če je top res nevem...ker kolegica je rekla, da je dala 3 leta nazaj 17000 situser posted image ma skoraj da ne verjamem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
20.5.2007 18:55:28   
karin.
a imate že vse imena izbrane?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
20.5.2007 19:05:30   
sandra85
_mala_ lepa imena si predlagala, sam mojemu niso kratka všeč, meni pa so...
meni so všeč tomas, nik, gaj, sean-zgovorjeno šon(tuje, ampak mi je bilo vedno všeč)
edino enej oz. anej je obema všeč...kaj pravite ve na ENEJ/ANEJ

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
20.5.2007 19:20:15   
nana 27
Anej, Enej...oba sta lepa!Mi imamo ime za punčko. Za fantka pa še iščemo...prvi je Miha. Ker smo nori na M-je, bo tudi drugo ime (za punčko ali fantka) na črko M. Smo pa doma sami klasiki in bo otrok imel čisto klasično ime - ne prekratko, ne predolgo in ne preveč sodobno (razne hecne skovanke). Drugače pa sem začela na forumu sodelovati v prvi nosečnosti in sem se z nekaterimi mamicami  - oktobrkami 2005 že osebno srečala. Z nekaterimi čvekam še sedaj. Se mi zdi, da je lepo brat izkušnje - mogoče bolj pride v poštev, ko imajo dojenčki kče, ali ne spijo, in za vse vrste vzgojnih prijemov, reševanja izpuščajev na ritki, pitja po flaški, umetno mleko...ni, da ni. Poleg tega pa vidiš, kako se razvijajo drugi, kaj obvladajo. Super zadeva!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
20.5.2007 20:25:12   
Anonimen
Guppy, meni kar Žan napiši pod imeuser posted image

Sandra, meni sta obe imeni všeč, malo bolj pa Enej.

Jaz imam pa danes rojstni dan, sem dopolnila 28 letuser posted image . Bravo meniuser posted image .
Mož me je zjutraj pustil spat, šel mi je v tem času nabrat rože (dandanes težje kot kupituser posted image ), mi naredil zajtrk, corn flakes (imam najraje zjutraj) in jagode s smetano in mi prinesel v posteljo. Potem sva še malo poležavala in se cartala, je cel trebušček preljubčkal...., nato pa sva šla na doooolg sprehod po gozdu, zraven je vzel koco in prigrizek in sva se utaborila v senci in se pogovarjala in se cartala....joj kao je bilo lepo, lepšega rojstnega dneva si nebi mogla zaželeti, kar na user posted image  mi je šlo od sreče. Se mi je opravičeval da me ne more peljat na kosilo in mi kupit rože in darila, ker sva zelo na tesnem z denarjem....drek pa darila in denar, samo nekdo ki te ima resnično rad se je pripravljen tako potruditi in pričarati tako čudovit dan. Bravo za mojega user posted image .
Za zvečer pa je nahecal svojo mamo da mi skuha moje najljubše jedi in da se "povabiva" na večerjo. Joj, kako lep dan je danes, jaz sem tako srečna da bi se kar user posted image .......

Pridne boditeuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3184
20.5.2007 20:59:26   
sandra85
SRČEK user posted image

MAL ZAPOJEMO  user posted image VSE NAJBOLJŠE ZATE........

PA EN VELIKuser posted image ZATE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
20.5.2007 21:04:26   
sandra85
ZAJ SEM ŠELE PREBRALA, KAJ TI JE DRAGI PRIPRAVIL...
pomembna je pozornost! res ti je pričaral lep dan in večer! user posted image bravo za njega!
ne rabiš denar da se imaš lepo in izkažeš iskreno ljubezen!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
20.5.2007 21:14:53   
dorotea
Srček, VSEEEE NAAAJ NAAAJ!!! Ljubezni in zdravo bebico!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
20.5.2007 22:07:09   
nana 27
Čestitke, Srček user posted image user posted image user posted image  ti pa ravno še bikce ujameš? Vse najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
20.5.2007 22:14:59   
sandra85
septembrke?! kje ste danes...vem da je nedelja...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
20.5.2007 22:27:23   
karin.
septemberke ja, js ne bom več septembrka. to je pa če otročki nočjo na varnem ostatuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
20.5.2007 22:31:14   
sandra85
karin prosim?!?!

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
20.5.2007 22:32:08   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

CUKRČEK, vzela sva Peg Perego Aria Twin z dvema vrečama s trdim dnom, ker je to edini voziček, ki nama ga z lahkoto (oz. sploh) rata spravit v avtomobil (KLIKNI TUKAJ). Poleg tega ima samo 8 kg!

Aha, poznam ta voziček, ja. Sem ga videla, samo mene blazno motijo tako strašno majhna kolesca. Je pa lahek, ja. Naš ima kar 18 kil.....no ja, mene to ne moti. Važno da smo dobili enega z velikimi kolesi.

Srcek..vse naj najuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
20.5.2007 22:34:51   
sandra85
punce, kaj je karin hotla s tem povedat?????????user posted image user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
20.5.2007 22:41:12   
guppy
karin., kaj se je zgodilo???

misska, TUKAJ je brošura za 2007.
Pred prvim obiskom ŠS pojdi v porodnišnico v sprejemo po nalepke (rečeš, da jih potrebuješ za šolo in ti jih sprintajo). Te nalepke imej s seboj ob prvem obisku. Junija se tečaj začne 4.6. ob 10, 16 ali 18h. Točno lokacijo predavanj si oglej v omenjeni brošuri, ker je od ure začetka odvisno, kam moraš it. Tam dobiš urnike za želen termin (šola se izvaja ob 9, 16 ali 18h) in potem hodiš naprej v svojo skupino.

_mala_, žal ne vem kako je s temi pregledi za službo, mene je služba napotila in plačala.

OTRDEVANJE TREBUHA: še enkrat bom zamorila, čeprav sem enkrat že. V Šoli nam pravijo, da tako zgodnje otrdevanje trebuha pomeni, da malce pretiravamo z aktivnostmi. Treba se je umirit in počivat, punce!!

srček, VSE NAJBOLJŠE !!!
user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
20.5.2007 22:45:21   
karin.
nič se ni zgodilo samo moja G mi je rekla da bom zlo kmal rodila, rekla je naj bom srečna če bom do junija zdržala. sam js res nočm še rodit, nimam še nč za otročke, sama sm doma,....user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
20.5.2007 22:46:59   
sandra85
karin-ti priporočam, da jutri pokličeš v bolnico in zahtevaš da te boljše pregledajo in naj ukrepajo!!!
kako si sama?

(odgovor članu karin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
20.5.2007 22:47:23   
nena80
SRČEK user posted image VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image !!!! In user posted image user posted image  za tvojega, male pozornosti so veliko bolj dragocena za user posted image . kot pa draga user posted image ...

Se bolj malo oglašam, ker enostavno nimam časa in tudi prebrati vas nisem uspelauser posted image user posted image  , tako da tudi ne morem komentirati kaj dosti,...user posted image  Bom z petkom, ko začnem dopust in bom prebrala za nazaj kar veliko straniuser posted image ..
Sicer sem jaz v redu, mali user posted image  brca in počutim se pa tudi ok, če odštejem utrujenost, ko pridem domov in samo padem,...imava pa jutri redni pregleduser posted image user posted image  in bomo preverili kaj sonček dela...
Kar se pa tiče kg, sem jih pridelala že 10/11user posted image do 25t, vendar se bom o tem sekirala v jeseni!!!

No sedaj pa šibam, se oglasim kaj več, ko bom na dopustu in z bolj umirjenim tempom...

En lep pozdravček vsem souser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
20.5.2007 22:47:40   
guppy
user posted image
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
27.8. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna
1.9. CUKRČEK (28), 2n (dvojčki), ok. Vrhnike --> Lj. user posted image
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Lj --> Lj user posted image +user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab, 1n, --> Celje user posted image

3.9. karin. (27), 1n (dvojčki), Domžale --> Lj/Mb
4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (34), 3n, Maribor user posted image
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Maša
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož user posted image
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan
13.9. PBJ , 2n 
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. ribica23, 1n, --> Ljubljana user posted image
15.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
15.9. helenav (27), 1n, Izola --> Izola
16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image
19.9. buškica (32), 1n, Medvode --> Po/Lj user posted image
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj

20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?
22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image
23.9. naja07
23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki) 

Trenutno dogajanje pri septembrkah: morfologija, trebuščki rastejo, krči v nogah, gledamo vozičke, jagodo-češnjo-manija user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
20.5.2007 22:49:03   
dorotea
Tudi jaz sem se ustrašla za karin. Upam, da smo narobe razumele in je vse ok. Nočem niti pomislit, da bi blo zdaj kaj narobe.Upam, da se nam hitro oglasiš...smo v skrbeh zate!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
20.5.2007 22:50:56   
lemavrica
karin. to se mi pa zdi najbolj prijazno od G. da ti na tak način reče. Najboljš da takoj jutri pokličeš na ginekološko k. in se naročiš za pregled da ti dajo drugo mnenje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?