|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  677 678 [679] 680 681   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.5.2007 12:21:39   
frrrr
Lu in @lina - bravo za suhe rite brez plenice... nej vam rata s čimmanj preoblačenja!

Lu
in *anč* - pozdravte se!

Arabela, pridna si bla... prideš še k meni?

clody in Nejc - čestitke... pa mamica pridi kaj poklepetat!

midva s sprehoda, juhca kuhana, zdej pa spat user posted image lep dan!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16951
18.5.2007 12:30:22   
nanica
*anč*, a smo kaj na telovadbi fasali? julija je bila vsak smrkava. blaž tudi smrka, kar teče mu iz nosa, pa kiha. jaz sem sicer ok, ampak mogoče pa tudi mene kaj zagrabi

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16952
18.5.2007 12:52:12   
*anč*

nanica  nevem kje pa kako, ampak pomoje se je tristan od mene nalezu. dans ponoč je začel smrkat, tko da zdej svečke briševa... drugač je pa dobre volje! upam da bosta oba pikca kmalu dobro!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16953
18.5.2007 12:54:59   
*anč*
možno pa je da je blaž od julije dubu... se mi zdi, da ona skor vedno neki smrkauser posted image , tristan se prejšnjič ni družu z njo, tko da niod nje dubu!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16954
18.5.2007 13:18:43   
nanica
blažu teče prozoren smrkelj, malo kiha, drugače pa na srečo dobre volje, normalen apetit (do zdaj je pojedel že dve 190ml kašici z dvema žlicama riževih kosmičev), kuhan krompir in yam pa je ven spljuval. mulc, kako ve, pa sem jaz enako jedla, da bi ja zgledalo bolj mamljivo. zadnjič je pa na vsak način hotel jesti ričet z mano in ga tudi je, pa nič ni ven pljuval, čeprav je bilo slano in čist drugačen okus, kot je navajen. seveda mu nisem dala več kot par zrnc ješprena.

sem pa razmišljala, kako je to s soljo. do enega leta ne smemo dati nič soli, kako pa je potem s prehrano v vrtcu, če gre otrok z enim letom v vrtec? a tam postopno uvajajo sol? najbrž ne. najbrž ga moramo že mi počasi privaditi na sol. ali vi že kakšno zrnce soli daste ali še ne? kdaj ga pa boste?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16955
18.5.2007 13:40:00   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mami spucala kopalnico, pomila okna, pripravila vse za odhod.. mala pa še vedno spi user posted image .. že 2urci

user posted image  pa saj ti si čist naspidirana... Le kako ti to uspeuser posted image  Moj možek je zadovoljen že, da ma kaj za jest, ko pride damuser posted image .....Arabelca, ma kaj ti praviš na to, da bi te najelauser posted image  Bi zihr mela boljš šiht pr men kot ga maš zdajuser posted image ....Edin potni stroški bi bli mal hudi. Saj veš štajerska in gorenjska.......

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16956
18.5.2007 13:54:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Brdo. Kdaj zdaj?

za ponedeljek je napovedano sonce, a ste za?

jaz sem.user posted image

Bom kar tu javno vprašala, z Lu namreč nekaj dilava ( eno rolkico), pa glede na to, da se z Moci naslednji vikend dobiva, a bi mi lahko Moci to prišvercala v Pomurje?
Samo vprašam user posted image  user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16957
18.5.2007 14:17:17   
*anč*
tooooooook lep dan, mi pa not gnijemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16958
18.5.2007 14:36:37   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Brdo. Kdaj zdaj?

za ponedeljek je napovedano sonce, a ste za?

jaz sem.user posted image

Bom kar tu javno vprašala, z Lu namreč nekaj dilava ( eno rolkico), pa glede na to, da se z Moci naslednji vikend dobiva, a bi mi lahko Moci to prišvercala v Pomurje?
Samo vprašam user posted image  user posted image  user posted image

seveda muki, zate vse user posted image
samo nismo še rezervirali, tako da 90% pridemo user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16959
18.5.2007 15:25:20   
frrrr
muki, kk pa vaše zdravje?

midva spet jedla zelenjavno juhici in mu je bla že bolj všeč user posted image
sol - pomoje imajo manj slano hrano v vrtcu ali se pač motim? izkušene?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16960
18.5.2007 15:39:16   
Maxica
Jaz malo malo vendarle posolim. Meni osebno je neslana hrana obupna in ko poizkusim npr. danes sem mu spet skuhala polento z bučkami (mater, sem vztrajnauser posted image  in zoprna, bi rekel Lanuser posted image ), pa sem probala brez soli, ampak je bilo res groznega okusa. Tako da lih za okus sem mu pa posolila in je pojedel kakšnih 35 ml. Morda bi vseeno, no, pojedel, ampak malo soli pa po moje tudi ne more škodit. Ne rečem, če bi človek pretiraval, ampak tisti ščepec soli enkrat na teden mu pa tudi ne bo škodil.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16961
18.5.2007 16:08:07   
muki1
Solim jaz tudi. Saj še ne ve, kaj je slano in kaj neslano..... ampak user posted image  babji bolj je, če posolim, torej ji je okus bolj všeč.

Zdravje je pa tak. Kašlja tu in tam, iz noska teče, vročine ni.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 16962
18.5.2007 17:36:28   
Lu
Muki seveda lahko. Samo če bo moci za user posted image user posted image

Drugače pa naše morje odpade ta vikend. Mali je dobil antibiotik user posted image user posted image Trenutno spi že skoraj 2 urce. Tako ga čakam pri naših, da se zbudi in da gremo domov. In za piko na i ima Maja prehlajen uček in še pravi da jo ušesek buba. Kaj mi je storiti???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16963
18.5.2007 17:47:59   
Evik
hej meni si bzigi dogajajo!

to je recimo takole: včeraj ko je prišla andreja sem ji predstavila moci, potem sem pa še svojega dragega vprašala, če se že poznata z andrejo - mislim ja valda da se - že cca eno leto pa nekajkrat smo bili pri njih na obisku ipd.

danes  - mi zvonijo na vrata - nočem odpreti potem me kličejo po telefonu se ne javim,  no potem me le dobijo, sem zaklenila vrata od znotraj zunaj pa ključe pustila viseti...

mali ne spi od pol dvanajste, ko sva šla na plavanje... prepeva v stajici - zdajle je bolj varno da je v njej, ker sem mal cerknjena za loviti ga...

sam to vam rečem, odkar je dragi na porodniški je tempo čist prehud - nič ni pavziranja , nič - prej sem počivala, ko je bil v službi...

ajd,
bzig

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16964
18.5.2007 18:21:55   
moci
sem trikrat prebrala, pa mi ni bilo jasno kaj za user posted image je bzig. user posted image user posted image user posted image user posted image

samo za informacijo: zoja se je ravnokar po kolenih odplazila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neverjetno. jaz sem pa stala zraven in cvilila in ploskala. revčku ni bilo nič jasno user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 16965
18.5.2007 18:23:49   
moci
zoja tudi danes ne spiuser posted image je spala na sprehodu ene pol ure in potem jo je mami peljala, da je še enih 20 minut. pa kaj je zdaj touser posted image jaz imam pravico do ene ure miru na danuser posted image
predale pa še vedno odpira. roke ji ne upam zlomit user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16966
18.5.2007 18:48:46   
nanica
bravo zoja, blaž ji čestita in ji pošilja lupčka (smrklje sem zadržala doma)user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16967
18.5.2007 18:54:01   
frrrr
tk, bejbike... js vas do ponedeljka ne bom brala... pozdravite se vsi! mejte se fajn! fejst se kotalite in plazite, pa ne odpirat predalov user posted image

Evik, tebi želim pa čimmanj bzigov user posted image

lep in uspešen vikend!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16968
18.5.2007 19:23:56   
beki24
user posted image

user posted image

user posted image

tako se pa mi na previjalni potrudimo splezati do predala in ga malo pospravitiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 16969
18.5.2007 20:14:39   
piskot
cer.

no dan se je zacel lepo, vrocine ni bilo. zdaj imamo pa 38. sva ga skopala, dala spat. ati je sel na "fantovscino".

aja, tista santa barbara se je koncala tako, da so nevesto nasli v enem hotelu tukaj v blizini. in je prisla domov in priprave na jutrisnjo poroko tecejo naprej.

beki vidis, bos imela dobro pomocnico za pospravljanje user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16970
18.5.2007 20:29:41   
altati

Piskot - pogrešala sem tvoj klic! zamudila si res en lušten, zabaven čvek...a ne Viv in Gaya?????

Kako se pa počuti Martin?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16971
18.5.2007 20:32:27   
nanica
altati, kaj pa ti misliš o soljenju jedi za malčke?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16972
18.5.2007 20:35:10   
piskot
altati sori, sva samo sibala do babi, ker nisem hotela da sva predolgo na vetru, ker tudi zjutraj ni bil cist pravi, ceprav ni imel vrocine. pocuti se pa zanic po mojem. take motne ucke ma, pa veliko joka. saj ce bomo imeli zjutraj se temperaturo, ga peljem tjale cez na obisk.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16973
18.5.2007 20:36:16   
altati
Nanica - jaz sem jim vedno malo solila. Ampak res malo, ker semi zdid rugače neukusno. Jašu zaenkrat nimam še kaj solituser posted image
V jaslih je tudi manj solena hrana, ampak je pa....
Saj sol je tudi nujno potrebna organizmu, a ne?

Aja, pa še to, Nasnica- Tara ni maturantka, zato je plesala ob 15h...saj tako stara pa še nisem, da bi imela maturantkouser posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16974
18.5.2007 20:37:23   
piskot
mi nic ne solimo, damo kapljico olivnega olja, ce ze hocemo kaksen okus.

a gluten je zdaj ze dovoljen? nas ati je ene piskote prinesel, pa je vsega hudica od teh zit noter. verjetno bi bilo bolje najprej zacet samo z enim ane.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  677 678 [679] 680 681   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  677 678 [679] 680 681   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.