|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  661 662 [663] 664 665   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.5.2007 9:51:23   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

moci tudi mi imamo podobno. zbudi se in se kar mece, dere (dobesedno dere, ne joka), tako da ga imam komaj v narocju. in tudi ne pomaga nic drugega kot dojenje. je pa res da se zbudi manjkrat.

Tudi to se je nam dogajalo.. niti dojka ni pomagala, trajalo kakšnih 5dni,nato pa nehalo.. sem mislila da so zobeki pa smo še vedno škrbasti...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 16551
16.5.2007 9:56:19   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

So pa pri nas noči tudi take kot jih je opisovala moci. Ampak to je pri nas že cca 1 mesec. Tako se dere, da samo joška pomaga. Sva ravno par dni nazaj z dragijem probala tisto foro, da bi šlo brez dojenja pa še on ga je miril. Ni šlo. Histerični jok. Mali je tako name navezan, da je joj. Posledično me tudi zato toliko bolj skrbi kaj bo danes.user posted image

vava tale PAmetni kuža, se kar sam od sebe oglaša. Sem se enkrat prav ustrašila. Zdaj vem zakaj si ga izklopila user posted image

čau bau

Lu, kar mirna bodi, boš videla da bo vse ok... saj naša je tudi ful navezana, zdaj jo načrtno pri babici puščam in je vedno boljše... ful je pridna, ampak ko pa se vrnem takrat pa jok... kot da šele takrat ugotovi da mame ni bilo zraven... jo pa vedno tako pustim da vidi da grem... ker če spi in se zbudi pa me ni takrat je največja možnost da bo jokala... Pa saj boš videla da bo ok...

Ja ta kuža je tako pameten, da greš samo mimo njega pa že nekaj poje... scary..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16552
16.5.2007 9:56:42   
moci
ok, bom mislila na to, da bo minilouser posted image
a si jo dajala k sebi v posteljo?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16553
16.5.2007 9:57:42   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

2. VESELI NOVICI:

1. Našli Rozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Z Valovim pradedijem je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Za dežjem vedno posije sonček..

Rozika porednica, kje pa si se skrivala!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16554
16.5.2007 9:58:43   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ok, bom mislila na to, da bo minilouser posted image
a si jo dajala k sebi v posteljo?

JA, takrat je še pri meni spala... mi je pa bilo grozno ker je nikakor nisem mogla pomiriti.. pa sem jo samo božala....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16555
16.5.2007 10:02:09   
Lu
Bravo arabela.user posted image

Sama ko se spomnim, sem pa Majo v bistvu potem že bolj proti koncu dojila samo še 1-krat zvečer in to je bilo to. Odstavila se je pri 11 mesecih.

Mali je pa čisto druga pesem. On pa je ko ga dam spat, po kašici in potem 1-2krat še ponoči oz. proti jutru.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16556
16.5.2007 10:05:46   
Lu
Evo sem prav našla, ker sem si vse zapisovala. Maja je prvič prespala noč brez dojenja pri 10 mesecih.

Se vidi da imam cajt pa vam malo morim tuki gor. Sej ne bom več.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16557
16.5.2007 10:08:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

2. VESELI NOVICI:

1. Našli Rozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Z Valovim pradedijem je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Za dežjem vedno posije sonček..

Rozika porednica, kje pa si se skrivala!!!!

Imeli smo jo dobesedno pred nosom...bila je na majhnem travniku pred hišo....3 metre stran od tam, kjer sva zadnjič s škratom imela dekico in se igrala...

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 16558
16.5.2007 10:10:16   
Lu
barby84 super da ste jo našli in pa tudi da je z dedijem bolje.user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16559
16.5.2007 10:14:40   
mis
barby super za dobre novice!

naša Tina je pa začela ful mal jest. Glede na to kolk je včasih pojedla. Poje recimo en velik frutek, pa recimo cca 200g zelenjave, zvečer ji pa skoraj ne paše jest. Čez dan se še 1x podoji, zvečer pa ji naredim kašico iz treh žlic, pa jo moram že na polovici animirat, da usta odpira. Po tem jo še podojim (večinoma je to bolj cartanje) in potem zjutraj spet podojim. Kaj pa vem...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16560
16.5.2007 10:15:05   
Arabela
Čestitke za 7mesecev:

user posted image user posted image
GAEL in TASHAuser posted image user posted image

user posted image user posted image VAL in BARBY
user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16561
16.5.2007 10:15:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

barby84 super da ste jo našli in pa tudi da je z dedijem bolje.user posted image user posted image

Hvala.

Gael čestitke za 7 mesecev....Val pa pošilja sotrpinu eno user posted image

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16562
16.5.2007 10:18:17   
mis
mal moram še pojamrat...

sva se včeraj z možem spičla...user posted image  pravi da se že govori o tem da sem vsak dan na kavici da tam sedimo s kolegicami in da bi on mal obrate pojačal, češ da bi lahko tolk stvari zraven naredila. Ko je mal abudna bi komot počela velik stvari in urejala razne zadeve... da naj ne sedim tam in čvekam...user posted image  ne vem, kot da cel dan v luft gledam. Sej skoz neki počnem, pa vse kar me prosi naredim... pač ne iščem parcel in baj in stanovanj, kar bi on rad, ampak počnem druge stvari, urejam po mestu, vse nakupujem... saj mu ni nič treba... jest sem čist žalostna...user posted image  mal vam moram zamorituser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16563
16.5.2007 10:18:53   
mis

Čestitke za 7mesecev:

user posted image user posted image
GAEL in TASHAuser posted image user posted image

user posted image user posted image VAL in BARBY
user posted image user posted image user posted image

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16564
16.5.2007 10:19:06   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: mis

barby super za dobre novice!

naša Tina je pa začela ful mal jest. Glede na to kolk je včasih pojedla. Poje recimo en velik frutek, pa recimo cca 200g zelenjave, zvečer ji pa skoraj ne paše jest. Čez dan se še 1x podoji, zvečer pa ji naredim kašico iz treh žlic, pa jo moram že na polovici animirat, da usta odpira. Po tem jo še podojim (večinoma je to bolj cartanje) in potem zjutraj spet podojim. Kaj pa vem...

Mater se jaz danes pametno delam... Najlažje je drugim pametovat, ampak mi smo res to dali skozi...
Pri nas mis je bilo isto... kar naenkrat ji ni nič pasalo... vse kar mami skuhala je romalo v koš, pardon, psički v gobček... dojila se je tudi bolj tako..  potem pa naenkrat spet akcija... pa pridno papa...saj še vedno ne velikih količin ampak malo po malo ves dan... je pa nikoli ne silim.. ko noče več pač noče...

Mislim da je pravi recept pri teh malih navihančkih vztrajanje in potrpežljivost...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16565
16.5.2007 10:25:41   
Arabela

mal moram še pojamrat...

sva se včeraj z možem spičla...user posted image  pravi da se že govori o tem da sem vsak dan na kavici da tam sedimo s kolegicami in da bi on mal obrate pojačal, češ da bi lahko tolk stvari zraven naredila. Ko je mal abudna bi komot počela velik stvari in urejala razne zadeve... da naj ne sedim tam in čvekam...user posted image  ne vem, kot da cel dan v luft gledam. Sej skoz neki počnem, pa vse kar me prosi naredim... pač ne iščem parcel in baj in stanovanj, kar bi on rad, ampak počnem druge stvari, urejam po mestu, vse nakupujem... saj mu ni nič treba... jest sem čist žalostna...user posted image  mal vam moram zamorituser posted image

Ma ti naši dedci malce drugač gledajo na te male pamžeke, predvsem če so prvič očkoti.... Moj tudi misli da lahko karkoli naredim medtem ko imam malo.. saj se da, ampak vse traja 3x dlje, a ne.... že nakup mi vzame ogromno časa...
Tako je bil pred časom jezen name, ker nama je zapadla neka položnica pa je nisem šla plačat, sem pozabila... pa je rekel "ja saj se vsak dan z vozekom pelješ mimo pošte, pa bi šla noter pa položnico plačala!" In to je bil čas, ko je mala ful tečnarila v vozeku, pa če si se ustavil in šel kam noter v zgradbo je bil halo....  Brezveze...
Pri eni uhi not, pri drugi ven... trenutno  naše službe trajajo 24ur na dan!!!! Vzgoja in nega otročkov je naša profesija...
Lepo se z njim pogovori pa bo.. pri nas je ratalo.... in je zdaj vse boljše... čeprav ko pomislim da bom danes štrihala deske za stopniceuser posted image ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16566
16.5.2007 10:28:47   
mis

mal moram še pojamrat...

Ma ti naši dedci malce drugač gledajo na te male pamžeke, predvsem če so prvič očkoti.... Moj tudi misli da lahko karkoli naredim medtem ko imam malo.. saj se da, ampak vse traja 3x dlje, a ne.... že nakup mi vzame ogromno časa...
Tako je bil pred časom jezen name, ker nama je zapadla neka položnica pa je nisem šla plačat, sem pozabila... pa je rekel "ja saj se vsak dan z vozekom pelješ mimo pošte, pa bi šla noter pa položnico plačala!" In to je bil čas, ko je mala ful tečnarila v vozeku, pa če si se ustavil in šel kam noter v zgradbo je bil halo....  Brezveze...
Pri eni uhi not, pri drugi ven... trenutno  naše službe trajajo 24ur na dan!!!! Vzgoja in nega otročkov je naša profesija...
Lepo se z njim pogovori pa bo.. pri nas je ratalo.... in je zdaj vse boljše... čeprav ko pomislim da bom danes štrihala deske za stopniceuser posted image ...

ja, saj načeloma se da vse zmenit. samo včeraj nisem imela živcev in sem šla spat. Pa ne rečem če bi res ne vem kako posedala... kaj pa vem.
Zoprno je pa to, da greva danes do nedelje vsak na svoj konec. Mogoče je pa bolje tako... Vidiva se še v času kosila. Bom vidla kako bo takrat.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 16567
16.5.2007 10:32:17   
Anonimen
Izbiramo med Čateškimi toplicami in Terme Olimia...cena ista, isto daleč....kaj naj...

Mis, saj ima moj tudi kdaj pa kdaj PMS, pa mu rečem, da zamenjava za en dan in naj bo on doma s škratom pa naj kuha, pere, pomiva.......tisoč opravil naj naredi, pa potem reče...ja saj si pridna, ampak bom jaz kar v službi rajše...pa čeprav ima težko delo, ve da je meni še težje, ker imam delo še ponoči...

LP

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 16568
16.5.2007 10:34:45   
Arabela
 Mis, pomirita se danes preden gresta vsak na svojo stran, boš imela lepši vikend...
Pauser posted image user posted image vedi da ti tu ful zavidamo ker greš na morje.. Uživaj in se sprosti!!!user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16569
16.5.2007 10:35:16   
mis
Ja, se pomoje sploh ne zavedajo, da vse naredimo. Sej mi ni nič težko. On tudi vzame Tino pa je z njo, ampak doma je pa štala takrat. Jaz pa še vse ostalo postorim z njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16570
16.5.2007 10:36:28   
mis
Barby, meni je Olimia super. Maš tam jelene zraven, pa kočo pri čarovnici, pa super bazene... meni je super tam.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16571
16.5.2007 10:42:09   
moci
mis, najprej ti povem, da si bolj pridna od mene. jaz še mojega za pomoč prosim, obesi perilo, včasih pomije posodo...
in se mi zdi, da ni fer, da ti ne privošči čveka ob kavi. saj tak čvek je koristen - nisi ves dan sama, dobiš nasvete glede user posted image , ... pa jaz rečem, moram okrog hodit, ker je zoja tako ful bolj pridnauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16572
16.5.2007 10:42:56   
Lu
mis Tian je imel tudi bdobje neješčosti. Zdaj je zopet bolje.

Glede možeka. Pri an isto. Zdaj ga non stop poslušam. Fora je pa v tem, da pri Maji sem res imela več časa, zdaj mi ga pa enostavno zmanjka. Pa si rečem. Briga me. Pospravljanje lahko počaka. Z malim sva če se le da zunaj na sončku, hvalabogu. Potem ob 15 je pa še Maja z mano. In tako je dan naokrog. Kot bi mignil. Za mojega vem, da ne bi zdržal z obema cel dan. Ga vidim. Bi se znašel drugače in pomojem oba poturil babi ali pa moji mami. Mislim no comment.

mis zaslužiš si kavice user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lu -- 16.5.2007 10:44:21 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16573
16.5.2007 10:47:21   
Pikicapokica6
mis - pri meni je blo isto, mi je marsikdaj očital, da mam ves ljubi dan cajt in lahko kaj več postorim...Pa sem mu takoj povedala, kolk je ura. Mi imamo službo 24 ur na dan. Nočno vstajanje in tolažba dojenčkov pa je najbolj utrudljivo in zoprno. Men se bi zmešalo, če se ne bi dobivala z drugimi mamicami, da se malo pomenimo, tudi malo potožimo, in potem imam vedno večji zagon za druga opravila doma. Pa saj nismo roboti. Pa tud doma ne mormo viset cele dneve. Tega oni ne razumejo, ker mislijo, da so največji reveži, ker morjo v službo hodit, medtem ko mi "lenuharimo".

Oprost, me je kar malo pogrelo.......user posted image

Danes je tok čudn dan. In predvsem zelo stresen, se mi zdi. Smo dobili zavrnjen vrtec v našem kraju, zdaj pa ne vem, kaj nareditiuser posted image  Sem čist iz sebe.....Očitno bomo mogli varuško najdit.....Če se katera javi, kar naj poveuser posted image

Mala je ob 9. pojedla svoj jutranji obrok hippove kašice. Po obroku ji ponavadi dam piti malo vode, ampak ona še vedno hoče mojo joškouser posted image . Tako bi rada, da nam bi vsaj 1 obrok uspelo pojesti brez joške na koncu. Kako pa je kaj pri vas? Ali po obroku še vedno hočejo joško?

barby no kaj sem ti rekla user posted image .....pa je le posvetil sonček tudi k vamuser posted image
*anč* nate in na tvojo malo pikico sem pa včeraj pozabila, zato vama z zamudo čestitam za 7 mesecevuser posted image user posted image .

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16574
16.5.2007 10:48:19   
*anč*
oj!
tristan spi,jst pijem kavo in čakam, da pride moja mati, da bo mal vnuka čuvala, medtem ko se bom jst učila.
Lu   Lili bi mogla učeri oddat, sm tok jokala, pol me je pa klicala una punca in rekla če jo mam lahk še par dni, k se še doma dogovarjauser posted image nevem kaj bo iz tega.
mis   sej bo bolš, tut midva mava učasih podobna nesoglasja, pa se pol use zrihta. mislm, da si moški sploh ne predstavlajo kok mamo dela s tamalimi, je čist drugač par urc al pa cel dan, da o kuhanju, posprauljanju, sprehodih z mojimi 3 kužiji sploh ne govorim... pa še učit se je treba, usaj men.
barby   se veselim z vami!
frrrr in ostale, ki mate pikce, ki ne morjo kakat... sm se spomnla kaj bi lahko pomagal. ob sobotah na lj tržnici prodajajo domač, 100% jabolčni sok(mmmm kok je dober), ki te res odpre, če ga mal več spiješ. tristan ga ma full rad, pa še zdrav je, ker nima nobenih aditivov. delajo ga na eni kmetiji u brežicah in ustekleničenega po 1.5l prodajajo za tam okol 1evro, se mi zdi. probite pa mogoče pomaga. tristan kaka 1-3x na dan.
pikabu pozdravi se!!
grem, k se je pikec zbudu in mi tipkanje z eno roko ne gre najbolš!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 16575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  661 662 [663] 664 665   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  661 662 [663] 664 665   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.