|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
11.5.2007 11:28:12   
maks
Potepinak:čestitke!user posted image
Špelka: seveda bo drugi teden vse okuser posted image
Vem, da ste že enkaj govorile o tem; da že čutite mehurčke; jaz pa se mi zdi, da na trenutke že kr konkretno čutim; sam sam skoz filing, da je itak prekmal, no tok prekmal ne, prehajam že v 16 t, pa tudi user posted image je kr velik. Sem kar mal zmedena, sam to je to si pravim. Kaj pa ve mislite oz. čuti že kera mal bolj?
Hvalauser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
11.5.2007 11:42:28   
potepinka
maks

Jaz čutim ko bi se mi user posted image  premikal ne vem al sem nora al kaj,meni se to zdi res prehitro.Enkrat ga čutim na levi pol na desni itd...Ne spovnem se pa kako je bilo v 1user posted image  ker je že tega 10 let.
Lp

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
11.5.2007 11:47:14   
sonchek
Hoj...
dons je pa spet moj prvi dan v službi...sicer sem po 4 ure...ampak je kr fajn...
Sam tok da vas pozdravim in šibam še mal delat....hihihiii res mal...
l.p.

Aja pa še to...jaz še nič ne čutim user posted image ...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
11.5.2007 14:04:34   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz sem pa danes zaključila s 4 urno bolniškouser posted image .
V ponedeljek me že čaka 8ur.
Kaj jamram, saj sem sama tako hotela. Vem, da bi pri nas ful kompliciral potem z dopustom in grem za nekaj časa delat polno. Potem pa poleti zopet na 4 urni delavnik. Tako sva se tudi včeraj dogovorila s G.

Jaz sem pa nekaj dni nazaj čutila user posted image , sedaj pa par dni že nič več.
Bilo je bolj kot nekakšni metuljčki. Ampak sem ga pa včeraj videla in slišala user posted image .

Lep pozdrav!!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
11.5.2007 14:06:46   
maks
Potepinka:od moje prveuser posted image je minilo 3 leta, sam nimam seboj spominske knjige, da bi lahko pogledala kdaj sem začutila; mislim, da okrog 20 t.
Sam drugič pravijo, da lahk kar par tednov prej čutiš. Jaz tudi mislim, da je to, to.
Danes sem tudi prvič vzela magnezijevo tableto, tako da bomo videli, če kaj pomaga. Lp

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
11.5.2007 15:02:29   
scubadiver
Mah meni nikakor ni jasno.. to je moja prva nosečnost in sem noseča komaj 12 tednov ampak se mi zadnji teden zdi kot da me nekaj žgečka tam spodaj. kot da bi čutila premike. Ampak vem da to ni možno in si ves čas že dopovedujem da to ni mogoče. verjetno samo psiha al sem pa medicinski čudež user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
11.5.2007 16:15:26   
tintin
Hojla souser posted image , jaz sem iz pregleda..uff bila sem tam od 9-14h, tako da sem skoraj cel šiht oddelala tam (to je pa pač če hodiš na pregled v porodnišnico). Zredila sem se cca 1,5 kg; kri in vodo imam super, svetovala mi je 300 mg magnezija vsak dan, ponovni pregled imam 14.6., morfologijo pa 27.6. Aja, popravljen imam datum PDP na 2.11.2007. Drugega pa nič: pregleda in UZ nisem imela, ker nimam nobenih težav. Toliko od mene...lp vsem!! user posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
11.5.2007 18:19:23   
murencek
tintin, zakaj ti je svetovala magnezij? A je to Donat Mg ali tablete ali ...?
Jst sm totalno nepodkovana v tem. Pregled imam sicer v pon, ampak vidim na forumu, da nekaterim magnezij kr teče user posted image user posted image . Zakaj?!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.5.2007 18:35:17   
maks
Murencek: meni je predpisala magnezijeve tablete; jih ližem; ker sem povedala, da imam spodaj včasih občutek, kot da me razteza ali tišči. Baje je to pogost pojav pri drugi user posted image .  Mislim, da pomaga tudi pri krčenju ali če te bolijo noge..

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.5.2007 20:22:58   
tintin
Murencek: magnezij mi je svetovala kot preventivo krčem (takšnim in drugačnim). Ker ne maram Magnesola (vedno dobim drisko) sem v Mullerju kupila prav magnezijeve tabletke 150 kom za 2 evra... kao jih je fajn pit celo nosečnost.user posted image

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.5.2007 21:35:19   
Anonimen
Tudi jaz sem imela danes pregled. Mali je bil zelo živahen. Sicer mi ne bi delal UZ, ampak ker sem prejšnji teden imela dva dni rjav izcedek, me je pogledal. No pa ni bilo nič videti. Sem mu tudi povedala, tako kot vsakič do zdaj, da me ves čas v spodnjem delu špika, pa je tudi medi predpisal Magnesol tablete (300 mg/dan). Rekla sem mu tudi, da mi je splošni dr. rekel, da mu naj rečem, da mi napiše na izvid tudi Da vsak dan priporoča kratke sprehode in mi je rekel, da napisal bo, ampak, da je zadnjič eni to tudi napisal in da so ji prekinili bolniško. Ali se je to že kateri zgodilo? Sicer pa je napisal predlog komisiji za bolniško do predvidene porodniške. Toliko za danes.
Lepo se imejte
Anonimna7

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.5.2007 22:10:27   
analana
Pozdravljene,
jaz pa sem pred dvema urama imela nuhalno in je tokrat z mojim otročkom vse v najlepšem redu.Je zelo živahen,tako,da sem bila na pregledu skoraj eno uro ,ker zdravnica ni morala opraviti meritev.Možnosti za DS je 1:4376 to je baje vredu.
Glede slabosti pa nič sprememb.Izgubila sem skoraj šest kilogramov, noseča pa sem danes točno 13 tednov.

Upam,da nisem preveč zatežila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.5.2007 23:18:00   
mamuška
Še ena, ki jutri dopolni 12. teden in ji je še vedno za crknit slabo user posted image user posted image

(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
12.5.2007 8:30:51   
nicolina
Še ena se javlja, ki je v 12 tednu in ji tudi zeloooo slabo user posted image user posted image
Analana, čestitke za uspešno opravljeno NSuser posted image user posted image

Drugače vam želim lep dan...

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
12.5.2007 10:13:22   
buba1131
Mene pa zanima če kaj jeste ribe oz lignje, školjke?
Jaz sem jih zdaj sem pa prebrala da jih user posted image ne smemo jesti, ker vsebujejo svinec in živo srebro In je že v najmanjših količinah škodljivo za otroške možgane.
Jaz sem pa jutri hotela na lignje.

Lp

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
12.5.2007 10:17:46   
Mamathea
Lep pozdravčke vsem

Joj spet ste bile tako pridne in napisale zelo veliko postov. No pa sej tako je prav, da si pomagamo, se tolažimo, delimo izkušnje...
Katina zelo mi je žal zate in sedaj je tudi mene postalo zelo strah, NS imam v torek in že danes močno držim pesti, da bi bilo vse ok.
Zadnje dni me zelo, zelo špika po jajčnikih, pač tam nekje spodaj, verjetno je to normalno in s tem se tudi tolažim in pijem Magnesol, ki pa tudi meni povzroča drisko, zato se bom tud jaz odpravila do Mullerja po magnezijeve tabletke...
Drugače pa me slabosti še vedno spremljajo in res komaj čakam, da se poslovijouser posted image .
Lep vikend želim vsem, imejte se super fino in ne pozabite na bušije.user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
12.5.2007 11:55:08   
mamuška
Školjk jaz že itak ne jem, točno iz tega razloga, a tudi velikih, dolgoživečih rib ne (tuna, pes ipd). Jem pa drobne morske ribe čimmanjšega formata (sardine, slanike, mlade skuše, male osliče), sveže, nezamrznjene in od čimbližje. Naš Jadran zanekrat še ni kritičen in tudi te ribe živijo tako kratek čas, da ni panike, vsaj tako so pomeni povedali. za lignje pa res ne vem, jaz jih obožujem, jedla jih zdaj sicer še nisem, ampak po mojem tistih 5 lignjev ne more imeti tako groznega učinka. Saj vsakodnevno požremo ulala svinjarije, za katero niti vemo ne. Školjk pa bise ognila, tudi zaradi pogostih zastrupitev z njimi.

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
12.5.2007 12:13:37   
heaven
ciao souser posted image !
No se po dolgem casu tudi jaz malo javljam. Mi je doma crknil net in vam ne morem povedat kako mi ob vecerih manjka RR! Cestitke vsem za uspesno opravljene pregledeuser posted image .
Jaz cakam naslednji pregled, ki ga imam 16.5. in upam da mi bo spet naredil UZ ceprav mocno dvomim. Je res fajn videt pikico kako raste. Z mano je drugace vse OK in trebuscek je zacel pocasi rast. Niti jaz ne cutim se nic, seveda pa komaj komaj cakam kdaj bom zacutila prve brcike , saj se bom po moje sele takrat prav zavedala da nosim pod srckom pravo zivo bitjece.
Lep dan punce!!!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
12.5.2007 12:16:39   
potepinka
Pozdravljene souser posted image

Ja za morske sadeže sem enkrat zasledila ki Pušenjak odgovarja da so prepovedani v nosečnosti.

analana user posted image user posted image  za NS

No pri meni pa sedaj ni več slabosti in bruhanja.Končno vsaj imam željo nekaj pojest.

Punce lepo uživajte vikend

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
12.5.2007 14:58:30   
ninocka
Sej nimam kaj za napisat, ampak tud kaj za delat ne doma (oz. bolje povedano imam, pa sem prelena user posted image ), pa bom malo tuki tezila user posted image

Morski sadezi so pomoje bolj kriticni zaradi zastrupitve z njimi. Jst mislim, da nobena hrana sama po sebi ni skodljiva, ampak je bolj nevarno to, da se z njo zastrupis al pa fases kaksno salmonelo,  ker te ne morejo zdraviti.

Magnezij - da vam povem mojo zgodbo iz prve nosecnosti. Jst mam ze od nekdaj obcasno krce v mecih. Pred nosecnostjo jih ful casa nisem mela, pol sem ga pa ene 2 x fasala. In sem bla par dni po tem na pregledu pri G in mi je predpisala magnezij.  In evo anekdote kaj se je zgodilo po  prvi tableti magnezija :

Ponoči pa so me mučili krci (2 - v vsako nogo eden) - ceprav sem spila magnezij, ki preprecuje krce user posted image . Eden me je zgrabil pa še zjutraj (v desno nogo spodaj) in ko sem se zadrla AU, KRČ! LUBI MASIRI! me je moj za rit zgrabu in začel masirat user posted image Ni nč pomagal, ha ha ha user posted image
Sem pa zjutraj komi vstala iz pojstle, sem se z rokami za rob pojstle držala, da sem sploh lahko hodila in ko sem prlezla do konca, sem ugotovila, da sem na nočni omarici pozabila očala in sem mogla se nazaj odvlečt in pol vse jovo na novo...Če bi me kdo vidu, sem bla tko smešna, kot en 130 letni starček user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal zrak mesat po hisi, da se ne usmradi user posted image ... sej sem rekla, da mi je dolgcas...user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 1295
12.5.2007 20:46:11   
Laubica
user posted image Ninocka si me nasmejalauser posted image ,veš meni pa magnezij pomaga ,ko imam gužvo v salonu ga spijem in nimam problemov drugač pa me kar boliuser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
13.5.2007 19:02:54   
potepinka
Hojla

Opažam da ste vse danes nekam izginile.Pa saj je prav ko je pa bil tako lep dan.Jaz sem cel dan preživela zunaj.Stanje pri meni je tako kot da ne bi bilauser posted image .
Super.Še naprej uživajte

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
13.5.2007 19:30:35   
scubadiver
Ojla punce, tudi jaz sem bila bolj kot ne zunaj. Je blo prelepo da bi clovek čepel doma.
A ostale se djae utrujenost? potepinke vidim da ne.. ampak jaz sem pa še vedno grozno zmartana pa ne da se smilim sama sebi, ker ni v tem fora. Sem srečka nosečka in v tem uživam. sam energije mi pa res manjka. Mogoče kakšne vitaminčke papat al pa kej takega? res pa je, da sem bla že prej precej brez kondicije. Drugače pa slabosti ni in je vse super. user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.5.2007 9:44:20   
TANTRA
Dobro jutro v en sončen, vroč dan...

Še danes, potem pa napovedujejo dež in ohladitve...brrruser posted image user posted image
Pa tako prijetno je v teh dneh na sprehodu...

Drugače počutje kar ok...Malce mi je bilo slabo nekaj dni, predvsem če sem zvečer kaj pojedla...
Še dobro da sem si nabavila majčke in kapri hlače za te vroče dni...Še kakšno capri trenirko pa sem do jeseni založena...
No, naslednji teden še ac...Oh, kako si želim, da bi bila že za menoj...Upam, da bo vse ok...

Čestitke za dobro opravljene ns....Le tako naprej novemberke...user posted image user posted image user posted image
Zdaj nam že rastejo bušiji...

Pozdravček v lep dan

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.5.2007 9:55:21   
tintin
Hojla so-nosečke,
en lep, hiter pozdrav od mene. No, mene pa pesti utrujenost, da je kaj...sploh zdaj, ko je bilo vroče, sem bila popoldan čisto kaput in bi lahko spala in spala po nekaj ur na dan....pa še ponoči brez problema.
Tudi meni hrana zvečer ne paše (mi naredi slabo), pa težka hrana ali pa preveč sladka tudi ne...Če bo tako celo nosečnost, potem s kilami ne bo težav. Pojedla bi pa ful solat in sadja (jagode, marelice, češnje njammmm), pa kakšen navaden jogurt mi tudi zelo paše....
Res je, naši bušeki rastejouser posted image , tako lep občutek....jaz bi ga kar skoz božala. Vsem LP, pa tistim, ki imate razne preglede ta teden - srečnouser posted image
Jaz sem se danes zjutraj naročila za morfologijo in jo imam 27.6. ob 8.15user posted image Spet bomo videliuser posted image !

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......