|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
10.5.2007 12:11:26   
Anonimen
Scubadiver - držim pesti zate.
Lp, Anonimna7

(odgovor članu sonchek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
10.5.2007 12:27:48   
pikapikica
KATINA - user posted image  ti pošiljam ogromno user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
10.5.2007 12:33:02   
Špelka
Evo, scubadiver - moje pesti so že stisnjene zate: user posted image user posted image user posted image !!!! Srečno!!!!

Maks - čestitke za velikega in zdravega dojenčka!!!!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
10.5.2007 12:45:04   
maks
Hvala Špelka!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
10.5.2007 14:54:32   
nemrak
user posted image user posted image ,
jaz pa letim sedaj na pregled!!!
Se beremo!!!

(odgovor članu maks)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
10.5.2007 15:37:41   
sonchek
Pozdravljene...
Naj vam najprej sporočim moje podatke iz NS...ti so bili 1: 3600user posted image user posted image user posted image ..s tem da sem potem šla še na dvojni hormoski test (DHT)..s user posted image  je bilo vidno vse uredu...posnela mi je 12 slikic, ki se meni zdijo vse isteuser posted image user posted image user posted image ...uglavne je bilo vse ok...
aja...pa za spol mi je povedala ampak naj bo zaenkrat skrivnost...user posted image user posted image user posted image

danes sem pa imela svojo G....spet mi je delala UZ...zgleda da nič več ne pusti naključju...pogovorile sva se malo...in me je trenutno zelo potolažila...s tem da me je na pregled spet naročila čez 3.tedne...zaradi mojih živcev oziroma da bom bolj mirna...user posted image
Nekaj časa sem razmišljala če bi šla na patološko, ampak sem se danes odločila da je bolje da tukaj ostanem...in tudi s dr. Strahovo sva se včeraj pogovarjale in mi je rekla da misli, da ne bo tam nič drugače...da je moja G. zelo uredu in da naj ostanem kar pri njej...
Šla sem dat kri na transfuzijo...in to je bilo to..

tako, da danes sem fulll bolj sproščena in vesela...
Punce hvala za pesti in grem naprej...kajne...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
10.5.2007 15:38:19   
sonchek
Nemrak..tudi zate držimo pesti....
vso srečo...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
10.5.2007 16:34:26   
mamuška

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Mamuska ti se pa tudi drzi. Semlih vceraj brala v eni mami o RH faktorju in je bil potem omenjen se  Kellov antigen. Takrat ocetu in mami vzamejo kri zaradi neke nekompatibilnosti. A gre pri tebi za to? Ce zelis lahko pogledam v medicinski leksikon in ti kaj vec napisem.

Za Kellov antigen sem jaz k sreči pozitivna, vsaj nekaj, kakšen je mož, še ne vem, včeraj sva končno zrihtala vso papirologijo, tudi za ADCC test, tako da so včeraj pošpikali mene, danes pa še moža. Zdaj samo molim, da je mož heterozigoten (en gen+ in en -, končni rezultat +) in imava lahko RH- otroka, prvi je namreč RH+, ker je mož sicer Rh+. Če je otrok v meni RH-, potem nevarnosti ni, titri pa so pač prisotni iz druge nosečnosti oz. poroda. Presurfala in prebrala sem vse, kar sem našla kje na netu v vseh jezikih, ki jih vsaj za silo znam, tudi o mamici iz MB, ki je 2 otroka izgubila zaradi neujemanja Rh faktorja, tretjega pa so rešili s  številni IU tranfuzijami ter še menjavo krvi po porodu. Ona je bila tudi K- in imela strahovito agresivna protitelesa. Poklicala sem tudi v LJ na Transfuzijo, kjer mi je najprej ena res zelo prijazna udravnica razložila svoj del, nato pa še zelo prijazen zdravnik svojo plat, tako da vsaj z njihove plati približno vem, kaj se dogaja in zakaj. Ta ženska iz MB je bila ultra pogumna in se jje odločila še za 4. otroka, jaz vem, da po tej nosečnosti zaključim, pa kakorkoli že bo. Preveč strahu je zraven in preveč nevarnosti.
VSem čestitke user posted image user posted image user posted image za dobro opravljeno NS, Katini en velik objem user posted image za njeno user posted image , danes je prestala tehnični del svoje nesreče, jutri bo že doma. Mislim nate, Katina!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
10.5.2007 17:22:52   
scubadiver
Ojla, sem nazaj iz NS. Reuzlat NS 1,5 mm, tveganje je 1:3799 - se pravi minimalno :) po unem grafu sovpada za rizik pri 15 letni nosečnosti. Mislim da za 31 letnico kar uspeh :)
Vse ostalo tudi ok in že vemo spol --- user posted image no vsaj precej sigurno tko da sva oba z mojim user posted image seveda presrečna.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
10.5.2007 17:25:41   
mamuška
user posted image user posted image user posted image SUPER!!!!! čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1260
10.5.2007 17:32:52   
nemrak
no, pa sem že nazaj!
Sonchek, čestitam ti za dobro opravljeno NS in današnji pregled!!user posted image

Tudi meni je danes delal UZ, sem bila prijetno presenečenauser posted image .
Vzel mi je bris, pregledal dolžino materničnega vratu....
Skratka vse. Mali user posted image  pridno raste. Za spol sva se odločila, da zaenkrat še nočeva vedeti. Bomo videli, če se bo dalo zmeniti na AC, da mi ne napišejo kromosome!! Čeprav danes se je mali lump/ika skrivala, da niti G ni videl spola. meni je čisto vseeno, samo da bo zdravo!!!
Ja, sem pa jaz tudi v user posted image . Upam, da ostane tako do novembra!!
Sedaj pa grem z našo navihanko malo na potep!

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
10.5.2007 17:34:18   
nemrak
scubadiver, čestitke!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
10.5.2007 17:49:30   
scubadiver
Hvala za čestitke user posted image
nemrak, sej meni je tudi res vseeno al bi bla punčka al fantek, sam sva pa hotla vedet iz firbca. Drugače pa enako, sam da bo zdravo bitjece user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
10.5.2007 18:00:36   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Ojla, sem nazaj iz NS. Reuzlat NS 1,5 mm, tveganje je 1:3799 - se pravi minimalno :) po unem grafu sovpada za rizik pri 15 letni nosečnosti. Mislim da za 31 letnico kar uspeh :)
Vse ostalo tudi ok in že vemo spol --- user posted image no vsaj precej sigurno tko da sva oba z mojim user posted image seveda presrečna.

user posted image user posted image user posted image ...čestitke in bravo za malega korenjaka....oh sem vesela za vas...kok je bil pa kej velik????

Nemrak...tudi tebi čestitke za uspešno opravljen pregleduser posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1264
10.5.2007 18:19:24   
nicolina
Sonchek in scubadiver, zelo sem vesela za vaju, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Nemrak tudi tebi čestitke za uspešen opravljen pregled user posted image user posted image

Kako je lepo slišat čudovite novice. Kar dan ste mi polepšale. user posted image Komaj čakam, da jaz še opravim NS naslednji petek in da bo vse ok. Pa saj vem da bo, sem zelo optimistična. Zdej pa se trenutno bojujem s slabostjo user posted image user posted image

user posted image user posted image  za vse moje drage novembrke..

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
10.5.2007 19:28:29   
andreja2000
nemrak user posted image  super,da je vse vredu,sem vesela zate!user posted image

sonchek user posted image   čestitke za dobro opravljeno NS!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
10.5.2007 19:34:30   
potepinka
Hello

Vsem za uspešno opravljeno NS in pregled čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,ful sem vesela,da se še nekaj dobrega dogaja.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
10.5.2007 19:52:46   
ninocka
Cestitke vsem za uspesno opravljene NS user posted image user posted image
Jst sem vceraj dobila rezultate krvnega testa in se je tveganje zmanjsalo na skor 1:18000 user posted image user posted image user posted image
Sem bla ful vesela.

Drugace se pa pocutim kar OK, kg so na - 3.5 (se ne sekiram, mam se skrivne zaloge user posted image ), danes sem si celo zazelela nekaj jest in sem celo kuhala user posted image user posted image Drugace pa se mi ob sami misli na hrano se vedno obrne zelodec.

Mamuska  jst sem tudi Rh -, sincek pa ima pozitivno krvno skupino. Glede na to, da me niso nic klicali, predvidevam, da je vse OK z mano in otrokom. Je pa grozno, vem. Menj e mami skoz v prvi nosecnosti govorila, samo da ne bos mela negativne krvne skupine (jo ma moja teta in so ble ful komplikacije, ampak ima vseeno 3 zdrave otroke) in pol sem bla. Moja dva sploh nista hotla verjet, sta me skoz silila naj grem se enkrat na samoplacnisko kontrolo krvi, se huje je pa blo, ko je ugotovila, da sta onadva obadva pozitivna user posted image . Sem jo pol zafrkavala, da meje ziher s posterjem mela user posted image V glaven upam,d abo vse OK in da bos pa zacetnih skrbeh uzivala v lepi nosecnosti.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
10.5.2007 19:58:20   
zirafa76
 pozdravcek, vsem cestitke ob uspesno opravljeni NS user posted image user posted image user posted image user posted image .....
Ali katera ve, kdaj lahko vidijo spol pri dvojckihuser posted image user posted image ? Meni ga namrec se niso mogli , pa umiram od zelje, da bi vedela.....user posted image

uzivajte..................a katera spremlja evrovizija??????user posted image user posted image in navija....

caooooooooo

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

Neposredna povezava do sporočila: 1269
10.5.2007 20:17:52   
scubadiver
Sonchek velik je 5,7 mm, kar je baje tud v povprečju user posted image  

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
11.5.2007 8:37:24   
Laubica
user posted image čestitke vsem jaz sem ravnokar tudi nazaj iz pregleda in sem poslušala srčekuser posted image in vse je vredu-maternični vrat in vse kar meriuser posted image ,lep dan še naprej vsem novemberkamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
11.5.2007 9:06:08   
Špelka
Čestitke scubadover in Sončku, za uspešno NS! user posted image user posted image user posted image

Čestitke tudi namrak in že 35 za uspešna pregleda! user posted image user posted image user posted image

Upam, da bom šla naslednji teden po vaših stopinjah, ko imam tako NS, kot tudi pregled pri moji G. Malo cvikam za maternični vrat zaradi bivših posegov. Pa tudi izcedek krem barve je še prisoten... user posted image  

1. user posted image  Pa me zanima - kakšen bris vam to jemljejo - za PAP ali bakterije?

2. user posted image  Kako kontrolirajo MV? Ročno ali z vaginalnim UZ?

Hvala za odgovore!

LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
11.5.2007 9:34:22   
nemrak
Špelka, hvala za čestitke!!
Tudi tebi bomo močno stiskale pesti. Vse bo v redu, boš videla!!!
A veš, da ne vem, zakaj mi je vzel bris. Mi ni nič rekel, jaz pa ga nisem vprašala. Priznam, da nisem niti pomislila na dva različna user posted image . Me je pa kar malo bolelo. Pa še rekel je, da lahko malo zakrvavim iz materničnega vratu. Zaenkrat še nisem user posted image .
Maternični vrat pa  je meni meril z vaginalnim UZ.

Lep sončen pozdrav!!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
11.5.2007 9:41:41   
potepinka
Dobro jutro!

No danes sem jaz dobila izvide Dvojnega hormonskega testa in je rezultat

1:2086,tako da ni potrebna AC.user posted image user posted image user posted image user posted image  Ful sem vesela da je vsaj enkrat dobra novica.Za odščip pa izven izvide ko imam pregled pri G 28.5.Upam da bo še tu dobra novica.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
11.5.2007 11:21:40   
Laubica
Potepinka čestitkeuser posted image
Špelka ,meni je pa bris vzela za pap,maternični vrat pa mi je merla kar ročno z metromuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......