|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  648 649 [650] 651 652   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.5.2007 8:54:23   
*anč*
Dobro jutro. punce!!
se spet mal javlam. tristan in tata sta zuni, jst se mam pa za učit. zadnje čase mam mal manj prostega časa, tko da mal manj čvekam... ne zamert!

mam pa eno nujno obvestilo: za 1.maj smo našli na morju malo kužiko lili, staro kakšen mesec in pol. mi je ne moremo obdržati, ker mamo že 2, prav tako najdenčka;  na bruhanje mi grejo ljudje, ki takole zapustijo majhne živalice. Lili je zelo majhna in ne bo veliko zrasla, ker ima majhne tačke in zelo kratke nogice. zdaj malo simpatično bitje išče ljubečega lastnika in če misliš,da si to ti ali kdo od tvojih prijateljev, me prosim pokliči na 041-911-209 ali mi piši na email anateppey@yahoo.com. Fotke lahko pošljem na mail.

nanica  full lepe fotke, mi smo zdej tut stol kupl,tko da bomo kmal packal...
punce pridne bodte pa prosm pomagite mi najdet lastnika za Lili!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16226
13.5.2007 8:54:57   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kje je pa muki? @lina? lu?

he he lu ga je žurala po 3 letih user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16227
13.5.2007 8:55:43   
piskot
jutro.

barby ane kako malo spanja je dovolj da smo zadovoljne user posted image . mi smo imeli danes sicer nekaj bujenj, vendar je slo vse skozi samo z obracanjem in dudo. dojili smo se ob 00 in ob 5h.

sam kako to dete svica. zjutraj je se malo pospal pri meni v postelji in se je z glavico dotikal poustra. je bil cist moker. no pol je pa se plenica spustila, smo imel pa itak celo posteljo mokro user posted image .

menda je srbija zmagala na euroviziji. morm kje najdt za poslusat. to bodo mel festo drug let dol user posted image .

mamica jaz ji navadnega mleka ne bi dajala sploh. razen ce najdes kje na veliki planini kaksno neoporecno kravo user posted image . a si sigurno ze vse znamke sprobala? poznam pa tudi primer enih kmetov, ki so eno kravo ravno v ta namen poskusali cim bolj naravno futrati, da so imeli mleko za dojencka. sam ta je zdej ze par let star. kaj pa kaksno rizevo mleko?

jaz bi na tvojem mestu sicer se vedno vztrajala pri dojenju. pojdi v arniko po tiste bachove rescue kapljice za pomiritev. pomagajo pri proizvajanju mleka, ker je mati bolj sproscena. ce je dojiljam uspelo po par letih spet priti do mleka, bo tudi tebi. menda obstaja tudi ena knjiga o tem, ce katera ve. ce ne pa povej, pa vprasam prijateljico kako je naslov.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16228
13.5.2007 8:56:54   
piskot
o stala, lu hvala da si naju spomnila. jaz sem pozabila da smo 13ega.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16229
13.5.2007 8:59:19   
Anonimen
Tako...pa sem naročila par stvari in zapravila že več kot 50 €...madonca sem pridna...Fredov obroč je naročen, prav tako mali bazenček in paviljonček....user posted image  mami...

Zdaj se grem pa malo k mojem stisnit...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16230
13.5.2007 9:04:50   
altati
Piskot in Martin- čestitke za sedmico!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja, Mamica81- se strinjam s Piskotom. Če res misliš, da moraš dodajat, daj riževo mleko. Kupiš ga lahko v Mercatorjevih hipermarketih. Pa tudi v bio trgovinah, večjih Sparih, vsepovsod...je pa ful sladko, tako da zna biti tvoji user posted image  všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16231
13.5.2007 9:07:54   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

mam pa eno nujno obvestilo: za 1.maj smo našli na morju malo kužiko lili, staro kakšen mesec in pol. mi je ne moremo obdržati, ker mamo že 2, prav tako najdenčka;  na bruhanje mi grejo ljudje, ki takole zapustijo majhne živalice. Lili je zelo majhna in ne bo veliko zrasla, ker ima majhne tačke in zelo kratke nogice. zdaj malo simpatično bitje išče ljubečega lastnika in če misliš,da si to ti ali kdo od tvojih prijateljev, me prosim pokliči na 041-911-209 ali mi piši na email anateppey@yahoo.com. Fotke lahko pošljem na mail.

Bom dala vsem svojim kolegom naprej. Upam, da boš našla kakšnega lastnika za Lili. Držimo pesti.

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Punce dajte mi nekaj pomagat. Čez 14 dni imamo poroko od kolegice. In rada bi imela oblečeno tisto ala enodelno obleko in hlače spodaj oz. pajkice. Kje naj to poiščem?Malo sem že firbcala pa nikjer ne najdem take kot bi jo želela. Imela bi tako z kr. rokavi ne na naramnice??? Help me.

Jaz sem si točno tako oblekico kupila v Benettonu. OPz. dve sem si kupila. Eno s kratkimi rokavi, eno pa brez. Takšno, da dam spodaj hlače, misliš a ne?
 Daaaaa. Bom šla pogledat. thks

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

user posted image user posted image  nanica super.....Ahhh, če ne bo prevroče, po mojem ne bi bilo nič narobe, če malo pomolita nosek na svež zrak.
frrrr srečno pot in lep dopust tudi od meneuser posted image .
lu ta moda s pajkicami meni še ni prišla v kri (predvsem zato, ker nimam lepih in suhih noguser posted image ), drugače pa kar dobr zgleda, če je kombinacija prava. Jaz bi šla verjetn v BTC gledat.....če imaš seveda čas in živce za touser posted image . Saj zdaj je to pravi modni hit in po mojem ne bi smela imeti težav dobit kaj primernega.

Saj to je čas in živce. Se mi ne da več. Bom pa šla še v Benetton pogledat in pa seveda BTC. Kaj čem. Moram bit uštimana, ne user posted image

Aja, da ne pozabim - dobili smo dva nova zobka zgorajuser posted image user posted image user posted image  Končno se je to obsedno stanje pri nas obrestovalo. Zdaj pa upam, da bomo lahko enkrat za spremembo mirno spali.
Čestitke. Pri nas še vedno nič.

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

o stala, lu hvala da si naju spomnila. jaz sem pozabila da smo 13ega.ha,ha si me nasmejala.  Ja čas hitro beži.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16232
13.5.2007 9:12:24   
Anonimen
user posted image  piskot in Martin...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 16233
13.5.2007 9:13:56   
Maxica
Piskot in Martin, čestitke za sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16234
13.5.2007 9:18:29   
moci
čestitke
Martin in piškot
user posted image

pa še vsem, ki sem jih zamudila:
Jaša in frrrr

Ajda Iza in štorkljica

Matjaž in @lina

Luka in vava

user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 16235
13.5.2007 9:27:44   
*anč*
vse najboljše Martin in Piskot!!! user posted image user posted image user posted image

Lu  hvala!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16236
13.5.2007 9:39:56   
beki24
Martin in Piskot čestitke za 7 mesecev!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 16237
13.5.2007 9:50:54   
Arabela
Čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image MARTIN in PIŠKOTuser posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 16238
13.5.2007 10:18:14   
Anonimen
Joj kak se meni nič ne da...a sem samo jaz tako lena, ali je še katera kje...moj škratek pa spi...je bil 4 ure pokonci pa nič siten user posted image  Val...

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 16239
13.5.2007 12:44:07   
nanica
martin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in piškot, čestitke za sedem mesecev!!!

mi smo pa že nazaj z nedeljskega sprehoda po stari ljubljani, prav lušno je bilo, vse polno otrok.

mogoče jo popoldan mahnemo še v volčji potok, čakamo prababico, da se zbudi in pove, če ji sploh paše it ven

zdaj grem pa kuhat, aja pa vsak večer zdaj spečem kruh. a nisem jaz pridnauser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16240
13.5.2007 12:45:56   
nanica
kdaj otroku lahko daš sojin jogurt, a katera ve?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16241
13.5.2007 12:50:46   
moci
mi smo s kafetka ob zbiljskem jezeru. zdaj pa iščemo idejo za izlet. samo je pa vroooooočeuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16242
13.5.2007 12:51:57   
moci
meni je pa lili tok cortkana. sem dragega prepričevala, pa nočeuser posted image saj drugače ima prav, samo jaz bi kar mela kužka.
takoj ko bomo na svojem... kdaj bo že touser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16243
13.5.2007 13:49:44   
moci
še jaz mal fotkic:
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 16244
13.5.2007 14:49:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

kdaj otroku lahko daš sojin jogurt, a katera ve?

jah, pomoje po 8.mesecu, tako kot iz kravjega mlekauser posted image .
Saj je soja tudi med alergeni.
Nečakinja, ki ima alergijo na kravje mleko, ni smela sojinih zadev do 2.leta. Ker je baje tudi med 'opasnimi' alergeni.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16245
13.5.2007 14:49:51   
altati
nanica, moci - luštne fotke!

nanice - lep avatar!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16246
13.5.2007 18:56:25   
muki1
Mi smo nazaj user posted image . Sem kaj zamudila dva dni ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 16247
13.5.2007 19:00:58   
nanica
ja, muki, mi kakamo nekajkrat na dan, dvakrat mami na hlače v naročje, danes očiju v naročjeuser posted image

trenutno stanje-sranje 2:1 za mamicouser posted image user posted image user posted image

kako ste se imeli pa vi?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16248
13.5.2007 19:18:54   
muki1
Tudi mi smo kakali: ata večkrat na dan, pujs nemarni user posted image , njegova najmlajša potomka tudi, bognedaj da bi kaj v tej mali ostalo user posted image . Midve z bjondi pa bolj skromno user posted image .

Meli smo se fajn, vreme pa bolj švoh. Dež, veter, toča, megla, sonce.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 16249
13.5.2007 19:26:57   
mis
no pa sem vas prebrala. cel vikend zaposleni, tako da ni bilo časa. v petek en pogreb (nič naše žlahte, od svakinje stara mama), včeraj cvičkarija, danes pa je imel prijatelj od moža 10 let poroke, pa mu je bil mož priča in smo meli mašo pa kosilo.
mala tečka, se pišemo zvečer.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  648 649 [650] 651 652   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  648 649 [650] 651 652   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.