|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
10.5.2007 21:18:31   
plenicka
Oj, punce stare in nove...saj vas vsak dan berem, pisat pa se mi ne da...sem zelo grozne volje.

Žiga je ok, to je najbolj važno, kajne?

PS: Lepo, da me kdo pogreša...Naty-Taja-ne jaz nisem na nobenem drugem forumu.Tale mi je najljubši...

Sem za srečanje na morju...bi pa tudi jaz raje med tednom.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.5.2007 1:47:26   
Čebelica81
Dober večer oziroma bolje rečeno dobro jutro.

ELAM - sm prou vesela, da je z bitjecem vse v redu in da se lepo razvija in raste. Kar se pa slabosti tiče, pa upam da hitro mine. A ješ normalno, al ti ne paše zaradi slabosti? A ti kakšna hrana smrdi?

LILY28 in tvoj mali ANŽE prav lepo pozdravljena med nami!!!! user posted image   Večkrat se javita in poročajta kaj se dogaja pri vas doma in kako napredujete.

Tuki ste dobrodošle vse, tud tiste, ki se nam pridružite kasneje. Seveda ni nč narobe in zato se kr opogumite.

DARJA75 - vidm da maš zelo pestro doma. Zihr ti ni dolgčas. Dej mi povej če ni skrivnost. A si načrtovala da boš mela prvega otroka pri 16-ih letih al se je pač zgodilo? A tvoj mož je tud bl mal doma? Tko kot moj. A službeno potuje, al ma tako službo da pač cele dneve dela?

KLAJA - jst pojma nimam kdaj je treba oddati za otroški dodatek. Zato tud jst še nism nč oddala. Sam je pa res da te kr vse mine, k maš tok enih obrazcev za izpolniti, pa tok letanja gor pa dol, za tiste fičnke na konc, k komi da so za paket plenic. Se na konc uprašaš, če se ti sploh splača vložit ves ta čas. Midva dobiva.... mah... rajš ne bom o tem, k ni omembe vredno. user posted image
Dej mi povej, če si zdej dobila moj mejl (sm ti poslala elektronsko pošto)? Sm ti pisala neki v zvezi s podaljšanjem porodniške.

SOLATJA vi mate tud pestro. Nikol dolgčas, kaj? user posted image Kar se pa gokarta tiče, pa jst še nism bla in me tud ne mika če sm iskrena. Mi je res kr neki to (kao eni avtomobilčki).

BALERINA - žal mi je da se poskus umetne oploditve pri tvoji svakinji ni posrečil. Držim pesti da jima hitro rata in da se ne bosta preveč sekirala. Nej poskušata in nej ne obupata, pa bo vse dobro.

NATY-TAJA - jst bi bla prou vesela, če bi vas končno tud v živo spoznala. Tko da sm za srečanje. Pa tud s tem se strinjam, da bi kr s celo družino pršli in nardil tak enodnevni izlet na morje.
Je Balerina rekla da ji bl ustreza med tednom. Jst sm pa na žalost takrt več al manj brez avta in skor cele dneve sama z user posted image . Bi rajš med vikendom, k mi bl odgovarja.

Da vm povem kako je blo pr pediatru v sredo. Težki smo 8.800 gramov, velki pa 73 cm. Je rekla dohtarca da bi lahko mela za tako velikost še kakšne pol kile več, ampak da ni panike. Je še vedno v mejah normale. Jao mene... dohtarji pa te njihove tabele. user posted image Pol smo se mal igrali. Je mogla Sara pogledat za cofkom, k ga je dohtarca vrgla na tla, v roko je mogla vzet rozino, pol ji je najprej dala eno kocko, da jo je dala iz ene roke v drugo in potem je dodala še eno kocko da je tolkla z njima. Sara je vse nardila tko kot je teba. user posted image Pol je pa še uprašala če kej govori, pa če se že na nogice kej postavlja. Vse od tega že zna. Govori: mama, ama, tata, baba, brrrrrm, k k (to je kuža, k ga zna tud pokazat), ne ne (to zna tud že pokazat - z glavico odkima)..., pokaže lučko, pomaha z eno al pa kr z obema rokicama, zna dati bravo oz. zaploskati, zna "plesat" če ji pojemo al pa če sliši kakšno pesem na TV ali radiu (tud če jo vprašamo kako Sara pleše, zna pokazat), pokaže ali pa poišče dudo... premika se naprej, nazaj, na nogice se je pa dvignila zaenkrat samo 1x (1.5.), ampak se mi zdi, da še ni dovolj močna v nogicah, al jo je pa mogoče še mal strah.

Postavila sm ji tud neki vprašanj. Glede Fluorovih tabletk mi je rekla da jih ona priporoča samo v primeru, če ima kdo v družini res probleme z zobno gnilobo, drugač pa ni nobene potrebe po teh tabletkah.

Glede glutena mi je rekla, da ji ga lahko brez problema že dajem. Pa sm se začudila da mi je patronažna rekla da to lahko šele po 1 letu začne otrok jest, pa je samo skomignila z rameni in rekla da temu ni čist tko. Pa tud za jagode mi je rekla da če ni nobene reakcije da tud to lahko je, sam ne pretiravat. Kar se pa tiče rib in morskih sadežev mi je pa rekla, da to pa res lahko je šele po 1 letu.
Ja očitno morš res na otroku vidt kaj mu paše in kaj ne oz. na kaj je alergičen in na kaj ni. Ker če bi poslušal te dohtarje, te lahko totalno zmedejo, ker vsak drugač pove in pol enostavno ne veš koga poslušat in koga ne.

Ok. Sm že nehala. Zdej pa šibam spat. Sm na uro pogledala.... matr sm pozna.

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.5.2007 1:52:50   
Čebelica81
Plenicka - lepo od tebe da si se spet malo oglasila. Ne sekiraj se preveč. Upam da bo kmalu minilo, karkoli ti gre narobe. Sem ti poslala z.s.

Pazi nase!!! user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
11.5.2007 7:33:50   
Balerina
No jaz imam še eno vprašanje glede hrane. Za jagode in morske sadeže res razumem so ful alorgeni in se jim je dobro čim dlje izogibat. Zanima me pa kateri ftugzverga jih potem dajete. Jaz sem našla le jagodnega in višno. Pa kaj naj vsak dan je samo višno?
No s tem glutenom se mi pa zdi da imajo dohtarji prav veliko dela. Otrok kao nevem kdaj že lahko je kruh pa gres in podobno pol ti pa kr naenkrat kakšna patronažna ali pa pediatr reče no pa izogibajte se glutenuuser posted image user posted image  halo kaj pa je v kruhu in gresu. Je eni kolegici patronažna svetovala naj se otrok izogiba glutena je pa lahko gres ker je kao bol mal glutena. Kaj a drugač mu bi pa dala kar koncentrat ali kaj user posted image user posted image .
Mi zdej Gaji res dajemo vse rezen jagod pa spremlamo reakcije. Res pa je če je kaj novega, kar še ni jedla in mislim da bi lahko imela reakcijo to poskusi doma med tednom, so zdravniki pri roki.

No šibam ker drugače vam bo še Gaja kaj napisali. Lep dan vsem juličkom in julikam od gaje saj drugač ne da miru če jih ne pozdravim.

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
11.5.2007 8:22:07   
darja75
dobro jutro,
čebelica 81
verjemi, da nosečnosti pr 16- ih nisem načrtovala, sem bila pa tudi jaz najbolj pametna najstnica in namesto, da bi poslušala svojo mamo, sem raje verjela takratnemu fantu, da on pa že zna pazit, saj je dovolj star, da to že nekaj let počne.
kar se pa mojega moža tiče, pa ja, cele dneve dela, ampak sem se na to že navadila, tako da sem čisto zmedena, če se slučajno zgodi, če kakšen dan pride prej domov. sploh ne vem kaj naj počnem, saj mi čisto poruši moj ustaljeni ritem (ha, ha).
joj, kok ste že veliki, pa težki. Kok ste imeli porodno težo. naš malček ima zdaj 70 cm in komaj 7520g. hvala bogu, da imam krasno pediatrinjo, ki mi ne teži, čeprav je čisto na spodnji meji. Saj zelo veliko poje (za moje pojme), ampak pri miru pa ni niti sekunde.

kar osem nas je

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
11.5.2007 8:25:02   
darja75
balerina
kar se frutzijev tiče, pa imajo tudi banano, marelico, vanilijo, res pa je, da je v vsakem sklopu seveda tudi jagoda (groza). mal moras premetat po trgovini, saj imajo povsod kar "nametane" vse vrste skupaj.

kar osem nas je

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
11.5.2007 9:14:13   
darja75
joj, kakšno razočaranje. poštar je prišel, prinesel pa ni obvestila ali bomo septembra začeli obiskovati vrtec ali ne. včeraj se je sestala komisija in sem upala, da bo še danes odgovor. PA GA NI!!! Na trnih še do jutri. držite pesti.

kar osem nas je

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
11.5.2007 10:01:43   
Balerina
Pa da poročam. Sedaj lahko ko je mal zaspala. Smo uporabili prvi flajšter. Ja seveda se še nismo naučili da se predalov ne odpira in je odprla predal pod štedilnikom pol je pa po men plezala in ji je zmankalo moje trenirke pa bum z rokicami se je tako nesrečno ob predal ujela da se je ta zapru in seveda pripru prstke. Pa niti ni tolk jokala, bol od razočaranja kot od bolečin, pol pa opazim da ji iz sredinčka kri tečeuser posted image . Me sedaj zaflajštrano premika pa jih normalno. Ostali tudi niso nič modri postali tako da upam da bo OK.

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
11.5.2007 10:16:46   
ElaM
Punce, čisto na brzino.
Kar se tiče otr. dodatka, je pri nas tako, da ti iz CSD-ja pošljejo obvestilo do kdaj je potrebno oddati novo vlogo.
Čebelica, a vaša je prelahka, kaj jih bom spet jaz poslušala, ko bova imeli posvetovalnico. Kako je drobna, pa meni se res ne zdi in tudi poje veliko. Ima  očitno podobno presnovo kot jaz, ki tudi v normalnih okoliščinah (nosečnosti izzvzeteuser posted image ) pojem vola in pol, pa se mi ne pozna.
Pa verjetno je tudi različno, a je otrok aktiven, a je bolj pri miru. Naša ni minuto pri miru in zato tudi vse pokuri.
Zdaj pa šibam, lepo bodite, papa

:)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
11.5.2007 10:24:21   
Balerina
Darja hvala za odgovor se mi je zdelo da mora bit več okusov ker tisti majhni jih imajo je pa vedno v kombinaciji z jagoda. Pa nisem vedla ali majo sma v Kamniku le ta dva okusa.

Glede vrca pa jaz res ne vem ali je res tak problem še kak vrtec narest. V enih mestih, Kamnik je na žalost med njimi, si prav priviligiran če dobiš vrtecuser posted image . Ne vem kaj bo ko bodo morali naši otroci v šolo ali bojo dovol velike ali bojo le priviligirani lahko za klopjo sedeli ostali pa bodo le zunaj poslušali. Saj kako da je za šole dovol prostora ampak če že tolk let primankuje vrtocev ja pol pa narediš še kakšnih pet.
Pol pa govorijo da pada nataliteta pa da mamo za stonj izobraževanje, tud vrtec je neke vrste izobraževanje.
To tukej ne bomo rešle. Zato raje kaj bol pozitivnega. Mi gremo pa na morje. user posted image user posted image  Še kosilo pripravim in pojemo pa gremo na jug. Baje bo dol lepo vreme v Ljubljani napovedujejo nekaj dežja. Pa saj so ga tud za včeraj in danes pa je sonce. Tako da tud tisti ki boste doma ostali lep vikend.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
11.5.2007 10:27:49   
solatja
jooj, dej te mi pomagat. sem odprla temo o njenem "po padcu" obnašanju... so jo dali na dojenček, novorojenček. res ne vem več, kaj naj z njo!!

balerina, tole je blo pa kr divje... se prav grozno sliši... pa sej drugega ne bo nič, boš vidla...

zarečenega kruha se največ poje: sem enkrat pisala, kk so fruchtzwerge polni barvil in da se jih odsvetuje, hahaha... mi pojemo vsak dan 2 mala (tud 3, če je treba), pa ne zbiram nobenga okusa, tud jagoda gre lepo dol. pač pa razmišljam, dabi ji začeela dajat ta večje... sicer je pa men tud tista varianta z višnjo bolljšaa kot z banano in marelico.... so pa skutice junior od ljubljanskih mlekaren skor pol cenejše user posted image user posted image user posted image user posted image pa mal bolj naraven okus mi majo, čeprav men je všnja od fruchzwergov res njam njam njam...

plenička, ti dobiš pa sam tole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kot reče sosedova ta mala: zelo, zelo!!!

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
11.5.2007 11:15:10   
klaja
Nisem uspela vsega prebrat, bom zvečer, samo tolko, da javim, da sem dobila tvoj mail Čebelica.

Zdaj pa grem kuhat, ker potem nesem diplomsko lektorici. Mater so dragi tile lektorji, komaj sem našla eno solidno. Sašaš sem vidla nekje, da si si ti sama lektorirala. Zdaj ful komplicirajo.

Ok, moram it

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
11.5.2007 15:51:43   
Alisa
oj,
mal na hitr ker pol grem končno na morčija. o sm za čez vikend. Ampak vseeno- važn da je morje.user posted image

Plenička - upam da se kmalu uredi, in da boš kmalu dobre volje. Poljubček Žigatu.

Frucwerge smo jedli vse okuse od jagode, banane, češnje vanilije  pa je vse bilo ok.

Za vrtec pa je pri nas komisija šele 16. in potem zvemo šele nekak do 25. 5 je rekla.user posted image , No upam da bo.

Punce moje, vsem želim en lep vikend, pa velik sončka in dobre hrane.

Pozdravček, Alisa 

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
11.5.2007 16:15:46   
sašaš
Ku-ku! user posted image

Najprej moram pozdravit Darjo in Lili! Žio! user posted image

Če se bomo menile za srečanje - nama z Elo bolj ustreza med tednom. Moj tudi večinoma cele dneve dela in zato bi vikend raje prišparala za nas 3, ko smo lahko skupaj. Darja, tudi meni je včasih čudno, če je med tednom prej doma. user posted image

Kaj imajo ti pediatri vsak svoje fore - Ela je imela 7720g in 70cm in je meni rekla, da so to super mere. user posted image

Fruhcverge (ne znam napisat prav user posted image ) tudi pri nas jemo vse okuse - tudi jagodo.

Klaja, ja, jaz sem kar sama kao lektorirala svojo diplomsko. Itak, da so mi rekli, da jo moram dat lektorirat. Sem rekla, da jo bom - pa je nisem niti pipnila in naslednjič sem rekla, da je zdaj zlektorirana. Klinc pa še za to zapravljat - kdo pa sploh prebira te diplomske!? Meni se je šlo za papir! Sem pa delala diplomsko o celiakiji - se pravi, o glutenu sem pisala na dolgo in široko. user posted image

Lep viken vsem!!! user posted image user posted image user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
11.5.2007 21:04:37   
Naty*Taja
Hojla, ste pa pridne! user posted image
Klaja - a tole lektoriranje je nujno? Men se je kr zamalo zdelo, ko je moj pisal diplomo dve leti nazaj in je dal eni diplomirani slavistki za lektorirat in sem potem jaz našla not še take banalne napake, da bi ji najraj nazaj nesla in rekla, naj da dnar nazaj!!! Po moje imam jaz čist dost pojma o slovnci, da znam sama. Mogoče bi me kaka vejca zj... sam tiste pa tudi oni, ki bodo (če bodo) brali ne bodo opazli?!??!!?!
Bom še vidla. A ti si pol že čist blizu? Sam še zvezat in .... boš fertik, potem pa še eno leto porodniške in ... potem delat? user posted image  
Jaz se pa sploh še nisem obremenjevala glede vrtca - oz. sploh nisem pomisla na to, da mogoče ne bo sprejeta?!!?!? Če je bil pa Marcel takoj.
No ja, bomo vidli. Drugače imam pa itak eno možnost za privat, če slučajno dobim delo.... a ve katera za kak prosti plac za profesorico matematike? user posted image
Naša mala bo pa po moje glih zdej zletela! Je tak hecna, ko misli, da če se bo spustila, da bo pa kr naenkrat stala?!user posted image
Janči, kak pa kaj tvoj Kajetan, a že hodi, glede na to, kako se je že ful hitro postavil na noge? Ma kaj res nimaš pet minut časa za mal napisat? A še greš ob sredah kej na srečanja?
Glede srečanja nas pa bo očitno premagala želja po medtedenskem srečanju, ker sva za zdaj samo dve za vikend. Nič zato, jaz se bom po vseh močeh potrudla tudi takrat prit. Kdaj pa bi? In -  Solatka a že veš kje? user posted image  Po moje kr za obalo, da majo v kaki gostilni kako plesišče- za plezat za tamale? user posted image
Kak se mi morja lušta - Aliska a me vzameš zraven??'user posted image
Plenička, da nisi ti v kako depresijo padla? Če si, se kr hitro poberi in pridi nazaj med nas. Dej no mal tule na forumu potarni in potoži, da ti bo lažje. Men je ful hudo, če vem, da je kdo tako slabe volje. Kako naj ti pomagamo? Je ravno zdej moja soseda v tako depro padla in men je ful hudo, ker ji ne morem nič pomagat! Kr naprej tuhtam, kaj naj? Mam svojih problemov očitno premalo, da se tolk v tuje vtikam user posted image . Pa če ne morem iz svoje kože......
Tudi vsem ostalim en velik lep pozdravček iz sončne celjske kotline in imejte se skrajno lepo za vikend, ko bo verjetno tule gor spet zatišjeuser posted image . Se pišemo.

MONTIGNAC

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
11.5.2007 21:56:59   
kapesanta
Ku-ku - a pogrešate me? Ja lepo slišat. Pridno skor vsak dan preberem, pa nimam kaj napisat... O službi vam nočem govort, ker sem vam fovš, k ste še doma... pri Roku nč novega - o tistih zgornjih zobih, ki naj bi prejšnji mesec bli tik pred tem da ven pokukajo, še ni duha ne sluha.
Aha - eno novico pa imam - pediatrinja nam bo ušla v rodno ljubljano, tako da smo spet pri izbiranju. Pa tolk sem bla vesela, ker mi je poratal super pediatrinjo najdit. Ah no, sej bo.
Danes sva se s Pleničko potepali v Laškem (z otrokoma seveda) - sva pojedli super tortici in borovničeva frapeja na terasi v zdravilišču, pol pa en giro po parku (pa naju je moj seneni nahod pregnal) pol pa še en giro po shoping centru Tuš v Laškem - živa žalost - bomo še vedno v Celje hodil...

Vsem novim - helou. Vsem starim pa dvakrat (ker se že dali poznamo).
Vsem bolanim - čimprej bodite spet zdravi, vsem zdravim pa da ne bi slučajno zboleli....

Spet kr neki nakladam - grem raj spat...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
11.5.2007 22:03:55   
kapesanta
Aja
Jaz bi bila tudi za vikend, ker bi prišli družinsko. Med tednom me sigurno ne bo, ker bi prišla glih enkrat zvečer user posted image . Pa sej se lahko vse dobimo družinsko, pa ne bo štrajtov v bajt....
No sej grem spat, no.

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
11.5.2007 22:55:55   
klaja
Naty-Taja, ja lektoriranje je nujno, pri nas ful komplicirajo. In da ne rečem, da me je skoraj kap, ko sem po netu malo iskala in zasledila cene od 30 do 40 bivših tisočakov.  Zdaj sem našla eno  nekej za 15 tisočakov. Pa tudi za prevod so nekje cene okoli 20 evrov, jaz sem po sreči dobla po polovični ceni. Nisem pričakovala, da so take cene. Me zanima kolko bom dala za vezanje, ja pa še evidenčni vpis....

Če bo vse po sreči bom v četrtek oddala. Mentorica mi ni in ni odgovorila, potem pa sem podravnateljici poslala mail in je ta obvestila mentorico. Ta pa je nalogo pogledala v uri in pol, ni mi jasno kaj je delala mesec in pol, odkar sem ji nalogo poslala. Zdaj pa sem že dva dni na trnih, če mi bo uselo do roka ali ne.

Glede porodniške pa še nič ni na vidiku, da bi dobili še kakega člana. Mogoče pa bo kaj uselo.

Plenička tudi jaz vama pošiljam en objem!

Pa lep vikend vsem!

< Sporočilo je popravil klaja -- 11.5.2007 22:58:32 >

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
12.5.2007 0:02:55   
Čebelica81
Čer.

Darja75 - ...in kaj si pol nardila oz. kako so tvoji starši reagirali, k so zvedl da si noseča? Jst si sploh ne znam predstavljat kako bi moji reagirali. user posted image   Že zdej si nekako nism upala povedat oz. nism vedla kakšna bo reakcija. Skoz sm mela v glavi da še nism uspela zaključt faksa, pa tm kjer sm kr neki časa delala preko študenta me niso hotl zaposlit in da bi mi lahko kej zarad tega naprej metal. Drugač so moji starši zakon, sam vseen me je to mal morilo. In ti morm povedat da sta bla starša, brat in vsi sorodniki fuuuul veseli. Itak sm bla pa že dva mesca noseča, pa še vedla nism da sm. user posted image
Moj mož je bil prej v eni firmi, k je fuuuul službeno potoval in je sam za vikend pršu domov, včasih pa še to ne (odvisno kok delč je letel). Zdej je pa zamenju službo, pa ne potuje več, ampak glih tko ga cele dneve ne vidm. Je pa razlika od prej, ker zdej vsaj prespat pride domov. user posted image Se pa dostkrat zgodi da ga skor ne vidm k dela od 5. ure pa do 22-ih
Ja, vsi pravijo, da je Sara velika punčka. Porodno težo je mela 3240 g, dolžino pa 50 cm. Kakšne mere ste mel pa vi ob rojstvu?

Balerina - kar se tiče telih skutk pa jst ne kupujem več skutk od Danone, zato k so ful dragi, pa čist nč boljši od ostalih skutk (npr. od Ljubljanskih mlekarn). Kot je napisala že Solatja. Je pa res, da so skutke fruhcverge čudne, k je povsod "prliman" še okus jagode.
Upam da s prstki ne bo nič narobe in da se rana kmalu zaceli. Joj kaj nas še vse čaka. Mi do predalov še nismo prišli, se pa včasih spogledujemo z vtičnicami.
Lepo se mejte na morju. user posted image

ElaM - ja men se Sara ne zdi glih suha, tko da res ne vem od kje dohtarci ideja da bi mogla met vsaj pol kile več. Je prou lepo "zalita" punčka. Aja. Že vem od kje dohtarci manjka še pol kile pri Sari: ja v tabelco je pogledala, ne!!! user posted image Sej sami znajo bl mal povedat in presoditi očitno. user posted image

Klaja - sam da si dobila moj mejl. Zdej pa hitr v akcijo. user posted image Pa sporoči ko boš kej zvedla. Ok? user posted image

Alisa tud vi se mejte fino na morju. Pa dejte mal sporočit kok ma morje stopinj, da vem kdaj se bom lahko not vrgla. user posted image

Sašaš - zanimiva tema za diplomsko nalogo. Kaj pa študiraš?

Kapesanta - hahaha. Matr si dobr napisala za tiste bolane pa zdrave, pa nove pa stare.... hihihi user posted image . Sm pa jst na istem kot ti, kar se srečanja tiče. Bolš mi je vikend. Med tednom nimam avta, al ga mam pa glih po 18. uri. user posted image

Darja75 in ostale punce k čakate na sprejem za vrtec - mene so v torek klicali iz vrtca, pa je rekla da so mel v sredo komisijo. Ker sm pa tud jst vsa na trnih in me zanima kdaj bomo obveščeni, sm jo uprašala kdaj lahko pričakujem odgovor. Rekla mi je da BOMO PISNO OBVEŠČENI PO POŠTI NAJKASNEJE DO KONCA NASLEDNJEGA TEDNA (se pravi do 18.5.). Mi je pa povedala, da je ful preveč prijav za jasli, kot je pa prostora in da vsi user posted image sigurno ne bodo sprejeti. user posted image user posted image Jst se bom itak pritožila, če bomo med temi nesrečniki tud mi.
Zdej si pa predstavljajte, da bi blo v teh časih tok otrok kot včasih, ko je blo v eni družini tud po 10 otrok ali več. Hudiča.... sej bi mel šole pa vrtce kr sred ceste (bi se otroci lepo na tla usedl in se "izobraževali"). Res je sramota od tele naše države: v vrtcih ni prostora, šole so "brezplačne" (kao), da ne govorim o višin otroškega dodatka.... Ja res, naši vrli politiki se trudijo povečati rodnost v Republiki Sloveniji!!!? user posted image Odlično jim gre, sam še tko naprej pa bo. user posted image user posted image No pustmo že to. user posted image
Upam, da sem vas vsaj malo pomirila, sej naslednji petek bo kmalu tu. user posted image

Zdej pa mislm da je že skrajni čas da neham nakladat. Pa itak morm jt vsaj mal zamižat user posted image , k grem čez par urc že na pohod okol Ljubljane. user posted image Seveda gre tud Sara pa moj user posted image .

Lep vikend vam želim.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
12.5.2007 8:39:07   
darja75
joj, kok ste se razpisale ...
čebelica81
ja, hvala bogu za mojo mami. vedno pravi, da je za pet minut nehala dihat, potem pa je začela reševat situacijo. ko je zvedla, sem bila noseča že 6 mesecev, tako da kaj drugega kot to, da ga imamo, ji ni preostalo. poklicala je svojo ginekologinjo, da končno opravimo prvi pregled. potem pa se je blo treba še v šoli skregat, da bom kljub vsemu nadaljevala šolanje. odobrili so mi tri mesece porodniške, enega pred porodom in dva po. no, nikoli prej ne kasneje nisem tako z veseljem obiskovala pouk, kot takrat. so me mogli kar iz šolr vreč. rok sem imela 7.10., jaz pa sem sedela v šolski klopi vse do 4.10. je pa res, da sem mogla dat sinkota že pri dveh mescih v varstvo.

še vedno nič novic iz vrtca.

kapesanta
kako pa to, da si ti že v službi, kdaj greste pa ostale.
jaz imam hvala bogu odobren še lanski dopust, tako da mi vse do zadnjega tedna v avgustu ne bo treba tja.

kar osem nas je

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
12.5.2007 9:34:20   
Angellina
Traraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image !

Matr na zadnje k sem bla gor, je blo tako zatišje, zdej pa bum tresk auč napad mamic na rr!!

Neki vam moram povedat. Ekhmmm MARK JE DOBU SVOJ PRVI ZOOOOOOOOOOOOOB user posted image !
Končali smo z furanjem brezzobega imaga user posted image user posted image user posted image .

Mami je pa dobila službo in je bla včeri že na uvajanju. Yeeey user posted image

Frtolin se je prebudil in spustil krik svobode user posted image

čau

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
12.5.2007 11:24:37   
kapesanta
Angi - čestitke za zobek in super prvi dan uvajanja v novi službi...
Darja - 2 meseca pred koncem porodniške so mi ponudili novo delovno mesto, občutno bolje plačano in predvsem tisto ki sem si ga vedno želela, vendar sem morala začeti delat takoj, so mi pa že takoj predlagali da bi do konca porodniške delala na 4 ure. Malega pazi mami, ki je doma čez dvorišče, tako da sploh ni bilo kaj premišljevati. Pa še moje staro delovno mesto je bilo ukinjeno in bi me, če se nebi strinjala, verjetno porinili na kakšno dolgočasno delovno mesto v prodaji. In sploh ni nobenega problema - mali sploh ne porajta da grem in da me ni, z mami se super razumeta, jaz pa sem itak hitro doma.

l.p. Mateja

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
12.5.2007 12:56:13   
darja75
angelina
blagor vam, mi pa še vedno čakamo prvi zob. pa se mi že zdi, zdaj pa bo, pa ga ni in spet tako že nekaj mesecev.
zdaj se pa spet full slini in upam, da bomo rešili tole z zobmi in mesom.

kar osem nas je

Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.5.2007 14:25:15   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: darja75

angelina
blagor vam, mi pa še vedno čakamo prvi zob. pa se mi že zdi, zdaj pa bo, pa ga ni in spet tako že nekaj mesecev.
zdaj se pa spet full slini in upam, da bomo rešili tole z zobmi in mesom.

uh, a pol naš frtolin, ni bil zadnji brezzobi 10 mesečnik? user posted image
No sej se ni zabat, da bi brez njih ostali...sam kaj ko so toook bogi nede? Našga Marka morajo zelo matrat, ker je nadpovprečno siten.

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.5.2007 15:07:11   
Vesna
živjo ženske.sem sicer avgustovka,ma bi vas nekaj vprašala.moj ssinko ima 9 mesecev,je že skoraj vse,je zelo aktiven,dobrovoljček,ima že 9,350kg in 75cm,ponoči pa se mi zbuja tudi 5x na noč,on bi se dojil,ima pa že 6 zob,in ponoči kar malo boli mene seveda.zanima me če mu lahko dam med v mleko ?a mu lakho dam že pit kravje mleko?sem mu že naredila čokolino na kravjem mleku in gres ta teden in ni bilo nič narobe.med pa me zanima zato,če kaj bolj uspava.
lp vsem julijčkom in julijam

8.8.2006 sem dobila največji zaklad na svetu,prečudovitega sinčka Vala.

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Alergije
Michonne RR

Ali ima vaš otrok kakšno alergijo?

Ne (82%)

Da, na cvetni prah (12%)

Da, na pršice (0%)

Da, na hrano (6%)

Da, na več različnih (0%)

Da, drugo (0%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!