Čebelica81
|
Dober večer oziroma bolje rečeno dobro jutro. ELAM - sm prou vesela, da je z bitjecem vse v redu in da se lepo razvija in raste. Kar se pa slabosti tiče, pa upam da hitro mine. A ješ normalno, al ti ne paše zaradi slabosti? A ti kakšna hrana smrdi? LILY28 in tvoj mali ANŽE prav lepo pozdravljena med nami!!!! Večkrat se javita in poročajta kaj se dogaja pri vas doma in kako napredujete. Tuki ste dobrodošle vse, tud tiste, ki se nam pridružite kasneje. Seveda ni nč narobe in zato se kr opogumite. DARJA75 - vidm da maš zelo pestro doma. Zihr ti ni dolgčas. Dej mi povej če ni skrivnost. A si načrtovala da boš mela prvega otroka pri 16-ih letih al se je pač zgodilo? A tvoj mož je tud bl mal doma? Tko kot moj. A službeno potuje, al ma tako službo da pač cele dneve dela? KLAJA - jst pojma nimam kdaj je treba oddati za otroški dodatek. Zato tud jst še nism nč oddala. Sam je pa res da te kr vse mine, k maš tok enih obrazcev za izpolniti, pa tok letanja gor pa dol, za tiste fičnke na konc, k komi da so za paket plenic. Se na konc uprašaš, če se ti sploh splača vložit ves ta čas. Midva dobiva.... mah... rajš ne bom o tem, k ni omembe vredno. Dej mi povej, če si zdej dobila moj mejl (sm ti poslala elektronsko pošto)? Sm ti pisala neki v zvezi s podaljšanjem porodniške. SOLATJA vi mate tud pestro. Nikol dolgčas, kaj? Kar se pa gokarta tiče, pa jst še nism bla in me tud ne mika če sm iskrena. Mi je res kr neki to (kao eni avtomobilčki). BALERINA - žal mi je da se poskus umetne oploditve pri tvoji svakinji ni posrečil. Držim pesti da jima hitro rata in da se ne bosta preveč sekirala. Nej poskušata in nej ne obupata, pa bo vse dobro. NATY-TAJA - jst bi bla prou vesela, če bi vas končno tud v živo spoznala. Tko da sm za srečanje. Pa tud s tem se strinjam, da bi kr s celo družino pršli in nardil tak enodnevni izlet na morje. Je Balerina rekla da ji bl ustreza med tednom. Jst sm pa na žalost takrt več al manj brez avta in skor cele dneve sama z . Bi rajš med vikendom, k mi bl odgovarja. Da vm povem kako je blo pr pediatru v sredo. Težki smo 8.800 gramov, velki pa 73 cm. Je rekla dohtarca da bi lahko mela za tako velikost še kakšne pol kile več, ampak da ni panike. Je še vedno v mejah normale. Jao mene... dohtarji pa te njihove tabele. Pol smo se mal igrali. Je mogla Sara pogledat za cofkom, k ga je dohtarca vrgla na tla, v roko je mogla vzet rozino, pol ji je najprej dala eno kocko, da jo je dala iz ene roke v drugo in potem je dodala še eno kocko da je tolkla z njima. Sara je vse nardila tko kot je teba. Pol je pa še uprašala če kej govori, pa če se že na nogice kej postavlja. Vse od tega že zna. Govori: mama, ama, tata, baba, brrrrrm, k k (to je kuža, k ga zna tud pokazat), ne ne (to zna tud že pokazat - z glavico odkima)..., pokaže lučko, pomaha z eno al pa kr z obema rokicama, zna dati bravo oz. zaploskati, zna "plesat" če ji pojemo al pa če sliši kakšno pesem na TV ali radiu (tud če jo vprašamo kako Sara pleše, zna pokazat), pokaže ali pa poišče dudo... premika se naprej, nazaj, na nogice se je pa dvignila zaenkrat samo 1x (1.5.), ampak se mi zdi, da še ni dovolj močna v nogicah, al jo je pa mogoče še mal strah. Postavila sm ji tud neki vprašanj. Glede Fluorovih tabletk mi je rekla da jih ona priporoča samo v primeru, če ima kdo v družini res probleme z zobno gnilobo, drugač pa ni nobene potrebe po teh tabletkah. Glede glutena mi je rekla, da ji ga lahko brez problema že dajem. Pa sm se začudila da mi je patronažna rekla da to lahko šele po 1 letu začne otrok jest, pa je samo skomignila z rameni in rekla da temu ni čist tko. Pa tud za jagode mi je rekla da če ni nobene reakcije da tud to lahko je, sam ne pretiravat. Kar se pa tiče rib in morskih sadežev mi je pa rekla, da to pa res lahko je šele po 1 letu. Ja očitno morš res na otroku vidt kaj mu paše in kaj ne oz. na kaj je alergičen in na kaj ni. Ker če bi poslušal te dohtarje, te lahko totalno zmedejo, ker vsak drugač pove in pol enostavno ne veš koga poslušat in koga ne. Ok. Sm že nehala. Zdej pa šibam spat. Sm na uro pogledala.... matr sm pozna.
22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari
|