|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
6.5.2007 18:22:56   
malicki
Lepo pozdravljene user posted image

mi smo praznike preživeli kar doma user posted image , ati se je učil ozir. pisal seminarsko tako da je cele dneve preživel za računalnikom, midve z Zalo pa sva se potepali naokrog.
Se tolažim, da bomo pa drugo leto tudi mi odšli nekam za prvomajske praznike. No smo pa vseeno bili na Dunaju za 1 dan in smo se imeli fino, Zala je bila zelo zelo pridna.

Jaz pa lahko rečem, da moja pupa očitno ve, da mamica potrebuje vsaj eno kavico na dan za dušo, ker kadar grem na pijačo, je vedno pridkana. Mi pa zadnji teden skoraj nič ne spi več v vozičku, samo sedi in se nagiba naprej, opazuje okolico, živali....

Opažam pa, da ne glede na to iz katerega konca SLo si, v razvojni očitno vsepovsod težijo. Kolegica mi je rekla, da je baje to za njih značlilno, ker oni imajo neke smernice in se jih ful držijo.
Zala se šele sedaj začenja plaziti, pa smo dopolnili 10 mesecev. Kakšna 2 tedna nazaj se je na trebuščku začela rotirati, vrteti kot ura, sedaj pa se pomika nazaj, pa čisto malo naprej. Smo še kar daleč od plazenja. Na nogice pa se še čisto nič ne postavlja, ima kar mehke. Ampak se ne sekiram, bom pa vidla kaj mi bodo rekli v razvojni čez 2 tedna.

Me pa zanima kako je pri vas izgledal pregled pri pediatru pri 9. mesecih? Mene so samo vprašali če samostojno sedi in to je bilo tudi vse glede razvoja. POgledal ji je ušeska in grlo, poskušal srce in pljuča, jo potipal po trebuščku in to je to.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
6.5.2007 21:45:03   
Jančika_
Lep pozdrav vsem. Me je Naty na eni drugi temi mal sklincala, zakaj se nič ne javimuser posted image . Ma kaj pa vem, sploh se mi ne da ne brat ne pisat, čez praznike smo imeli ultra akcijouser posted image , Vasja je trenutno v neki tečni fazi, jaz pa se pripravljam za tek na maratonu v Radencih in sem malo zmatrana, pa še tisti čas, ko sem ponavadi na RR, grem zdaj raje laufat. Sej se bom poboljšala, obljubim, dejte mi še kak dan, OKuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
6.5.2007 22:40:48   
solatja
čao čao!!!

evo, midve sma nazaj iz velenja. smo šli že v pon, ker mamo mi vsak 1. maj družinski piknik in morm povedat, da j bla naša ta mala med 50 nepoznanimi ljudmi popolnoma... SKULIRANA!!! nobenga teženja, nobenga obešanja po mami, niti po babici, iz rok na roke je kr šibala... skratka, kot da ne bi bla stara še ne 10m!!! čist se je vklopla in res ji je blo vseen, kdo se z njo ukvarja, pa tud če se nobedn ne bi, je kr lazla po travi in vstajala ob vozičku... js sm se tk načvekala, da sem na trenutke kr pozabla na njo, ko pa je tata izgral fuzbal, je pa pridno spala (sam js sm bla skoz živčna,ker nisem vedla, kdaj se bo zbudla in sem jo skoz čekirala!!). sam mal bol bogo je jedla (neuradno so ji pa baje zbasali v usta kr neki kruha user posted image user posted image ). je blo na koncu celo tako, da mi jo je moja mama prišla tožit, češ, da noče it več k njej, ker je skoz pri sestrični (ki jo je vidla prvič po kakem avgustuuser posted image user posted image ). sam pol pa ponoč ni spala 1,5 ure pa še dve noči kasnej spet ne 2 uri. in to zato, ker je bil presuh zrak. res je tk družabna, prav uživa, ko je velik ljudi okrog nje, ko se dogaja, hrup (drugih otrok idr.) je sploh ne moti.... ja, res ne vem, kje smo jo dobli, da je tk pridna user posted image user posted image pol je pa še ene 4 dni bil še brat spet s tamalim (pardon, on je že velik fant, je že star 4 in pol in ve vse o dinozavrihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) in sta oba lazla po vseh štirih po stanovanju in Gaja Helena je bla skoz kje drugje in počela kr neki... sta se igrala in nekam butala... sem bila vmes že fajn fajn jezna, ko sem med pakiranjem našla vse razmetano, pol sta se pa oba nasmejala, prav veselo in iz srca... ona z vsem ponosem svojih dveh zob in on z vso serijo zgoraj spodaj spredizadi levo desno ... povsod jih je polno user posted image user posted image user posted image pol pa res n morš bit več jezen. user posted image

ta tedn grem v avtošolo (cpp), nasledn pondelk grem na izpit (pa razmišlam, če so strokovno članki res nujni al so dost sam zapiski user posted image user posted image sem res jaki optimistuser posted image user posted image ), poroko sma prestavla za 14 dni, seveda naprej, pa zgleda da me čaka še neki zdravniških pregledov.... ah, kolk mi je dolgčas v življenju, nič se ne dogaja, sam gnijem doma na netu user posted image user posted image user posted image res mi manjka še sam kak maraton. pa sej tale klanc do naše bajte je že neki (kk ga bom jutr po dobrem tednu spet zvozla z vozičkom, nimam pojma, vem pa, da je dobr za rit user posted image user posted image ).

ah, bom nehala težit.

naš pregled pri 9m: teža, višina, obseg glave, kaj še lahko damo za jest (2x na teden po četrt rumenjaka), jo je pogledla, kk sedi, za plazenje je povedla, da je fajn, pa kaj če že govori pa t. res ful na hitr. ampak kaj majo pa s tem ploskanjem pa nimam pojma, res. naša zdej tolče z ropotuljicami al pa če me predmeta v obeh rokah, sama od sebe pa še ne ploska pa tud ne vem, zakaj bi. v čem je point? user posted image user posted image aja, pa še to, ko ste neklaj čvekale o tistih nesrečnih primerih in vsej tej tehnologiji... mislim, da si kapesanta ti omenla, da bi mogle met na vsakem pregledu v nosečnosti uz... js sm ga mela. sicer je bil 3 min, čist na hitrco je pogledla srček, jo zmerla, včasih stehtala in to je blo to. je pa res privat, tale moja G.

grem še mal razpakiravat user posted image user posted image user posted image lepo bodite in upam, da se Alisa jutri oglasiš z lepimi novicami user posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
7.5.2007 9:03:56   
Balerina
NO pa še od nas en lep popraznični pozdrav. Smo se včeraj vrnili iz morja ja je blo super. Ampak je Gaja kar uživala ko je domov prišla. Je cel stanovanje prečekirala če je vse OK.
Ja na morju je pe uživala včasih je bila pri enem drugič pri drugem smo bila cela familija tast in tašča ter od user posted image  sestra z familijo. Ja tamaledva sta se kar kregala kdo jo lahko na sprehod pelje sva mogla prve dni kar mal no oštro povedat da jo morjo mal na mer pistiti da lahko tud čez dan mal zaspi. Pa je blo kar fino so tud čist razumel da smo sem ter tja kdaj hotli it sami na sprehod midva sva imela pa tud nekaj časa zase. Ja kopal se nismo je blo premrzlo. No nam je pa tud stajca zelo prav prišla. Je včasih hotela bit sama pa smo jo dal v stajco in se je sama lepo igrala. Je pa tud v fazi mami mami. Če ji kaj ne paše jo lahko le mami potolaži. Pa če sem zraven je vse OK tud če je ona pri drugih če pa se poslovim od nje in kam grem je ka takoj jok. No je pa cel dopust pri nama spala, bila je pridna in hodila spat ob 19h pa čeprav je bil zunaj še sonček, no in sem se bala kaj bo doma.Včeraj je brez problema v svoji postelci zaspala. Najbrž si je mislila ima vsaj celo poslo zase ne pa da me omejujeta.

Posvetovalnica pri 9. mesecih: težo, višino (pa mi je pediatr rekel da merijo ni pa tako pomembna), obseg glave, sedenje in kako spremlja (z neko rdečo volno) ali sliši, kako vzame iz rok večje in manjše predmete in če tolče s kockami ki jih ima v rokicah. Ta test je delala sestra pa mi je bil mal mim saj je tamala v fazi spoznavanja tujcev in nezaupanja in je gledala le njo namesto predmetov nato pa se je začela jokat. No zdravnik ji je pregledal usta in grlo pa poslušal srce in pluča. Za hrano je vprašal kaj jemo in da ji lahko začnemo že vse dajat, razen jagod in morskih sadežev.

No sedaj pa grem predem user posted image  ves časopis ''prebere''.   

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
7.5.2007 10:46:55   
sašaš
Ojla! user posted image

Punce moje, jaz nimam nobenega časa več za tale rr! user posted image  Oz. se mi ne da - ponavadi sem zvečer veliko visela gor, trenutno se mi ne da čisto nič!

Sploh ne pridem na "čisto" s cunjami in z ostalim pospravljanjem, ker kar naprej bluzimo okrog. Morje smo podaljšali za par dni, se kar nismo mogli domov spokat! user posted image  V nedeljo ali pon. pa greva z Ela za en teden na Pag (s prijateljico in njenim user posted image ). Res bova z mojo čebelco tole porodniško izkoristili v nulo! user posted image  user posted image  Enostavno nimam obstanka doma...user posted image  

Nekatere pišete o "mama fazi". Pri nas je (zaenkrat) ni. Ela je najbolj vesela, če je lahko na tleh in po svoje raziskuje - ja, čedalje bolj mi je v pomoč pri pospravljanju. user posted image  V naročju sploh noče bit (razen, če jo mečeš v luft in podobne kozlarije). "Pokazat zna" že kar nekaj stvari - ploska bravo bravo, kako kašlja, kako vrešči papiga, pomaha pa-pa, kako pelje avto...pa še kaj bi se našlo. user posted image  Postavlja se na nogice ob opori in včasih ji tudi uspe že kakšen korakec. Jaz sem pa čisto zadovoljna, da smo hodili v RA. Ampak se mi zdi, da je pri 9m že veliko zamujenega za RA - je treba veliko bolj "delat". Pa tudi, če user posted image  ne bi hodili v RA, ne bi bilo kasneje nič narobe, mogoče bi bil kakšen samo malo bolj neroden.

Skratka, Ela je pridkana in vse ok - samo s hrano imamo težave. user posted image  Ampak se nič več ne sekiram, bo že jedla. Ima pa obdobja, ko poje res veliko. Ampak sadja pa nikoli, tudi banane ne. Sadne jogurte pa obožuje. user posted image  Sploh ima ene svoje fore s hrano.

A ste vsi dali urin pri 9m? user posted image  Eli smo "namontirali" tisto vrečko 6x...pa je šlo vedno samo v plenico! user posted image  Pa ji sestra štima te vrečke. Tudi doma sva probali sami pa nič! Danes bova spet (pa je že 2 tedna od pregleda). user posted image  

Alisa, kako? user posted image  user posted image

Grem zdaj mogoče še kaj malega pospravit!user posted image  Čau!

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
7.5.2007 14:09:43   
Naty*Taja
Ej, Saška - glede tele vrečke za urin! Bodi pozorna, da jo odlepiš takoj, al pa vsaj čimprej, ko opaziš, da se je polulala, ker drugače pride urin v stik z zalepljenim robom, vrečka se odlepi in je vse v plenici!! Poskusi, mogoče bo pa ratalo. Nama je to na pediatrični takrat ena luštna sestra to razložila. Mogoče pa vaša sestra tega  ne ve. Zdej ko ni tak mrzlo jo kr brez pleničke pusti in boš takoj vidla. Drugače pa vidim, da vedve ful uživata, kar se tegale morja tiče! user posted image  Jaz moram pa čakat na avgust..... kje je še to. Imamo zdej že kr konkretne priprave na poroko - vabila pa to.
Drugače smo pa mi ful v gužvi, ker se kr naprej kaj dogaja in enostavno nimam več časa za rr. Preberem še, pišem pa če imam res voljo zvečer, ponavadi.
Lep sončen dan in kr ven pejte, na rr pa sam kak pozdravček napišimo, da nas ne vrže tako kot zadnjič na drugo stran.

Kaj če bi se zdej ko je lepo vreme pri solatji in ostalih primorkah dobile? tja bi pa jaz tudi sama upala - je lažje kot LJ user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
7.5.2007 15:03:09   
Balerina
Ja Nety je res lažje na morje prit, večji motiv ko pa LJ.
No mi mamo pa take napade trme da popi.... Pa da ne govorimo o prehranjevanju. nič zelrnjave, sadja, mesa. Sam zajterk, ki je nekaj mlečnega, pa frutki.  Ma upam da to ne pomeni da bo kasneje tud zbirčna.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
7.5.2007 15:44:19   
solatja
naty, če se solatja sama ne spomni in zrajta, jo je pa treba prisilit, maš prav. user posted image torej, predrage julijke s svojimi podmladki, toplo vabljene (nekje naslednji teden, pon in tor rajši ne bi - v pon sem v lj, v tor bi pa mal počivali, ni pa nujno)!!!!! lahko pa tudi kasneje, še do začetka junija bi nekak šlo, pol bom pa mela že spet mal gužve (upam,da še en izpit in poroka). tk da je omejen čas user posted image user posted image user posted image čeprav za vas si lahka vedno rezerviram kak dan. sam da še mal raziščem, kje je kaka kul gostilnica al pa neki takega.... bom zrihtala!!!

aja, pa še neki sem vas misla vprašat: iz kod pijejo vaši otroci? Gaja Helena zdej že kr lepo pije iz kozarčka, ampak ne spije velik. na magični lonček oz. tist nastvek spije izredno malo, iz navadnega cuclja pa lahka zdej spije tud 1 dcl naenkrat ko se je naučila dihat med pitjemuser posted image ). user posted image user posted image user posted image mi je kr mal škoda, da bi jo zdej spet nazaj na cucelj navadla, ker že iz lončka pije, ampak malo... sej verjetno spije tok, kolkr ji paše... ni da bi paniko zganjala.

lp

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
8.5.2007 9:22:43   
darja75
no pa se spet oglašam. hvala bogu je naš malček zaspal. mamo velik problem z zamašenim noskom.
čez vikend vas nisem nič brala, ker so vikendi rezervirani za moža (ki je vsaj malo dom) in otroke, včeraj pa mi je še sosedal podturila v varstvo svojega bolanega sinka, zdaj smo pa mi v "riti". celo noč nismo spali, zdele je komaj zaspal. ah, ti zamašeni noski.
ja, no, še malo o mojih sončkih. no, ened je že veliko sonce, saj je star že 15 let, druga devet in še naš najmljaši, skoraj 10- mesečnik.
joj, vas berem, kako vaši otroci že nekaj povejo, naš pa še mama neuser posted image . ah, saj se obnašam kot, da bi imela prvega otroka. pa tut ploska ne, udarja pa z dvema kockama.
danes se mi je pa zgodila neljuba situacija. vedno ga pustim v stolčku za hranjenje, ko grem zbudit tamalo, danes pa pridem na stopnišče in ga zagledam ... stoji v stolčku in se mi smeji. meni je srce tako bilo, da sem mislila, da mi bo ven padlo... no, saj sem vesela, da se je končno na noge postavič, ampah strah...
ok, imejte se

kar osem nas je

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
8.5.2007 21:26:14   
klaja
Večer!

Se vam javljam po dolgem času, zdaj smo končno odgnali bolezen, no ja malo še nas muči. Midve sva že kolko tolko ok, malo še kašljava, ati pa ima še zmeraj bolniško, saj ima vnetej ušes. Tako da smo cele praznike preležali in nismo šli nikamor. Udeležili smo se edino kresovanja, bolj ati, midve sma kar prespali, sma si prisvojili postlo.

Najprej lep pozdrav Darji, lepo da si se nam pridružila in da še najdeš čas, kljub trem sončkom.

A se že vaši sončki sami dvignejo iz ležečega v sedeči položaj? Naša probava, pa ji še ne uspeva kaj dosti, če pa ji malo pomagam in jo držim za nogico, se pa že lepo dvigne. Zdaj ji je najbolj zanimivo, če je na tleh, da se lahko premika rikverc. Pa nekaj se probava na vse štiri stavit, jo je prav zanimivo opazovat. Drugače pa ji je uspelo nogice spravit v usta - hura, zdaj bo pa fizioterapevtka nehala težit.

Glede razvojne ambulante pa se mi zdi, da imajo očitno premalo dela, da kar vse pošiljajo tja. Zdravniki pa tako ali tako vidijo, da je z otrokom nekaj narobe oz. da nekaj ne dela prav.
Mi tudi hodimo na UZ možganov čisto brez veze! Mi je zdravnica na pregledu rekla, da oni tako vejo kakšno je stanje, da pa UZ naredijo zaradi staršev, da še oni vidijo kako in kaj. In kaj mi to koristi, kot pa edino to, da porabim denar za bencin in parkirnino. Kakšno je stanje so nama povedali že takoj po rojstvu in ne rabim tega poslušat vsakih par mesecev, saj tega ne bom nikoli pozabla. Pol pa še na izvid napiše, da priporoča kardiološko kontrolo enkrat na leto, takrat pa mi dvigne pritisk 100 na uro.  Za take podatke je pristojen kardilolog in se bom ravnala po njegovih navodilih in ne po eni k...... zdravnici, ki nima kaj za delat.
Evo danes pa sem se jaz razpisala, me razkurijo take stvari! Sem spet bila na razgovoru pri socilani delavki, ker nas mora vsake toliko časa kaj obveščat in povabit na razgovor, ker ji lahko drugače dela zmanjka,.......
user posted image hudiča pa tako zdravstvo! Delo si iščejo tam ko ni potrebno, da bi pa več denarja namenili za nuhalno svetlino, da bi pripadala brezplačno vsem, to pa ne.

Ok, saj bom nehala...

(odgovor članu darja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
9.5.2007 8:12:41   
Alisa
IZVIRNO SPOROČILO: sašaš

Alisa, kako? user posted image  user posted image

Ja glede levkocitov smo boljš- oz. padajo, tak da so zdravniki in jaz zadovoljni. Je pa problem ta klinčeva bakterija Stafilokokulus (nisem glih prav napisalauser posted image ), ker se jo ne da uničit , ker enkrat sama izveniuser posted image , čudne so te zdravniške fore.

Nič grem zdaj Anžetu naredit za jest pa se bom popoldan kaj javila, se nama mal mudi gremo na plavanje.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
9.5.2007 16:42:49   
Čebelica81
Ojla punce.

Zdele se sam na hitro javljam, ker šibava s Saro pol k pediatrinji.

Alisa ful dobr, da se zdravstveno stanje user posted image izboljšuje. Super!!!!! user posted image

Klaja - me zanima če si dobila z.s. od mene, k sm ti ga poslala ene dva dni nazaj? Al ti ga še 1x pošljem? Lahko ti tud na tvoj mejl pošljem.
Kar se pa tiče tvojega pisanja o teh naših vrlih dohtarjih k so polni "znanja" in ne vejo kako bi ga unovčili, se pa 500% strinjam s tabo. Itak znajo sam zaje.... in še ta čas, k bi ga lahko preživele z našimi user posted image , mormo obiskovat dohtarje, čeprav včasih za to ne vidim popolnoma nobene potrebe. In pol itak vsak dan gledaš na koledar kdaj in kje maš spet obisk kakšne ambulante. Rajš ne bom nadaljevala, k mislm da mam tud jst že 300 pritiska.

Angie - kaj pa s tabo dogaja? Kje si, da te ni? user posted image user posted image Dej mal napiš kaj kej počneš in kako tvoj user posted image .

Ajd. Tok za zdej, več pa pol.

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
9.5.2007 18:56:43   
klaja
Čebelica, ne nič nisem dobila, daj pošlji še enkrat.

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
9.5.2007 19:35:14   
ElaM
Punce, živjo,
da vam povem za mano je prvi nosečniški pregled, srček bije, po Zm sem noseča 9t2d, po uz meritvi en teden manj. Kar štima glede na moje dolge cikluse, do oploditve je prišlo kasneje.user posted image  Mi je še zelo slabo, ampak bo že moralo biti.
Alisa, user posted image user posted image  za izvide. Super, vidiš pestke pomagajo. O tej bakteriji pa nimam pojma, ne poznam te mrgolazni. Samo je pa res čudno, da ni antibiotika, ki bi jo pokončal.user posted image
Klaja, če nočeš odgovoriti, ti ni treba, samo to me zanima, ali si ti šla na NS? Upam, da ne drezam preveč. Sama sem zdaj pred to odločitvijo, prvič sem šla in tudi rezultat je bil zelo dober, zdaj pa kar pomišljam. Po pravici povedano, prvič bi verjetno šla na splav, zdaj pa tudi, po zaslugi tebe in Julije, ki je res cukr, najbrž ne bi.
Glede doktorjev se pa strinjam, držijo se kot pijanec plota, vseh teh svojih tabel in vse mora biti po regelcih. Naša je bolj med lahkimi in jo niti pogledala ni, samo v karton in je komentirala, da je med lažjimi in manjšimi. Potem jo je pa videla, je pa rekla , o saj lička pa imaš.user posted image  Očitno še niso vzeli, da je teža človeka odvisna tudi od konstitucije.
Z Ra pa nimamo izkušenj. Trkam.
Zdaj pa šibam, grem jest, najbrž se bom spet zredila, da bm na koncu, kot kakšen kit.user posted image
Papa

:)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
9.5.2007 21:25:22   
klaja
ElaM- ne nisem bila na NS, čeprav sem zdaj večkrat rekla, da ne vem kaj bi takrat naredila, če bi mi povedali za DS. Dolgo sem govorila, da verjetno nebi naredila splava (saj ko sem vidla mojo punčko, sem se kar zaljubla v njo), ampak sem skoraj prepričana da bi ga takrat naredila.

Lily 28 - vidim, da nas večkrat prebiraš, pa še napiši kaj!

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
9.5.2007 21:32:36   
sašaš
ElaM!!! user posted image  Juhu, prvi pregled! user posted image  user posted image user posted image user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
9.5.2007 21:50:40   
lily28
Pozdravljene punce,

klaja je ugotovila, da vas veckrat prebiram, vendar do sedaj vam se nisem nic napisala.
No pa sem se odlocila da se vam le pridruzim.

Za zacetek nekaj osnovnih stvari ki bi jih zelele vedeti o meni:
imam sineka Anzeta starega 9 mesecev, rojen je bil 27.7.2006.
Vceraj smo bili v posvetovalnici; velik je 75,5 tezak pa 10kg. Plazi se ze, pa na noge se ze tudi postavlja.
Ko bom ugotovila kako se slikca da v album vam sporocim, da si ga se ogledate.
Sem porocena, tak da je to ze za mano, je pa kar nekaj takoh na forumu ki se niso, zato vam zelim vse najboljse,
pa da bi ta dan potekal tako kot ste si zamislile.
Prigajam iz Velenja.
Po prebiranju sem ugotovila da solatja pride veckrat v Velenje, zato solatja ko
bos zopet tukaj se lahko zmeniva za kaksno kavico.

Verjetno se boste sprasevale zakaj se toliko casa nisem oglasila in sem sele zdaj po devetih mesecih nekaj napisala.
moram priznati, da sem vas odkrila dokaj pozno user posted image , ko je bil anze star 6 mesecev, in sem vas zacela samo brati, brala sem vas dokaj redno, no sedaj pa, hvala klaja da si me ogovorila, pa sem tukaj. Upam, da ne bo nic narobe, ker sem se vam sele zdaj pridruzila. Po prebiranju sem ugotovila da ste super punce.

No toliko zaenkrat.

Za konec pa samo se nekaj besed tebi alisa. Tvojo zgodbo spremljam od zacetka in ko sem to prebrala, sem dobila kar kurjo kozo. Zato ti zelim povedati samo to, da sem presrecna da je z anzetom vse ok, in  upam, da bodo to bakterijo cimprej unicili.

Lep vecer vsem skupaj.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
9.5.2007 22:12:45   
klaja
Evo, spet jaz! Madonca sem tečna tukaj!

Pa mi je uspelo, Lily28 dobrodošla! Seveda ni nič narobe, da si se pridružla, pa še večkrat kaj napiši. Julija pa Anžetu pošilja poljubček, je zadnje čase zelo radodarna.

Spet bo treba počasi oddat vlogo za otroški dodatek, kolko prej se mora to uredit? Glede na to, da imam do konca junija, moram že zdaj v maju oddat ali v juniju? Nič mi ni jasno.

(odgovor članu lily28)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
9.5.2007 22:42:48   
solatja
joj, čao lily in Anže!!!!! seveda, sem takoj za kavico oz. primeren nadomestekuser posted image user posted image

klaja, o teh zadevah ti res ne morem pomagat. user posted image user posted image dokler se da, se izogibam birokraciji user posted image user posted image pa nič nisi tečna. si ena redkih, ki se ji še da redno pisat. se mi zdi, da odkar je Anže zbolel, je Alise manj tukaj (česar ji nikakor ne zamerim!!), ampak ona nas je vse skupaj nekak skup držala, ker je vsak dan (navadno dopoldne) poročala o novicah. sem vedno vedla, da bo Alisa vedno kej novega povedala. user posted image user posted image user posted image pa nočem nobeni krivice delat, sem pač mela tak občutek.

oh, pri nas novega?? kregarije, pobotanja, hranjnje, previjanje,... danes me je peljal na gokarte, sem bila prvič, zadnjič in nikoli več. stran vržen denar pa še roka me boli. je blo pa pol na skuterju tok bolš. aja, pa včeraj je mela Gaja Helena dve hudi lekciji: 1) zdravila niso za otroke (kok je jokala, ko sem jo po prstih) 2) se je naučila, kk gre sama iz zakonske postelje. ji je dvakrat izredno lepo uspelo (z nogicami naprej in to...), ta tretjič je bla pa že preveč zagnana in je spet (user posted image user posted image user posted image user posted image ) padla na glavo s postelje. ne moreš verjet. kr zašprintala je in ni je blo več kos ujet. groza. user posted image user posted image user posted image je blo kr hudo z njo, tolk je jokala, ampak mislim, da ni nič hujšega. kako jo naj pripravim do tega, da bo bolj previdna???user posted image user posted image user posted image vem, da bo že jutr spet poskušala isto user posted image user posted image user posted image

ElaM: čestitam!!!! sam da bo vse ok še naprej!!!

Alisa, sej se boste tud te bakterije rešli. sem brala tisto tvojo debato s fiono apple in se mi zdi, da je to predvsem nadležna zadeva. držim pesti!!!

Darja, čestitam!! zgleda, da imaš res super družino, in izkušenj malo morje!!!user posted image user posted image user posted image se priporočam!!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
10.5.2007 9:09:07   
darja75
lily28
no, pa je še ena takšna, kot jaz, ki rabi nekaj mesecev, da se opogumi.
solatja
ja, ja, izkušenj malo morje, obnašam pa se, kot da je prvi otrok. No, ja, olajševalana okoliščina, prvega sem imela pri 16- ih, je bilo vse tako preprosto, brez kompliciranja, kam bo splezal, kje bo padel, druga pri 21- ih, me je že vse bolj skrbelo, zdaj pa še tretji, je pa sploh kriza glede skrbi.
pa naj še kdo reče, da ni bolje otroke imeti mlad (no ja, ne pretiravat tako kot sem jaz), ampak vseeno.
klaja
ja, zjutraj, ko sta tavečja v šoli, mali pa ima dopoldanski počitek, si pa tudi jaz vzamem nekaj časa zase, saj je potem od enajstih tako napeto: skuhaj kosilo, tamala pride ob enih, do treh kuhaj še enkrat tisto kar se ne da pogret (tavečji pride iz šole), potem pa spet do šestih ponovi vajo, saj bo možiček tudi prišel zelo lačen.
hvala bogu, da tamali ob sedmih zaspi, da je potem malo bolj mirno.

kar osem nas je

(odgovor članu lily28)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
10.5.2007 9:12:28   
Balerina
No pa da se še mi mal javmo. Ja včeraj je bil pri nas kar naporn dan. Gaja ni nič spala cel dan akcija do konca in še zvečer smo se moglo kar fino kregat da je pol zaspala. No danes se je zbudila mal pred pol 7h, kar je men najlepše saj ji moj pripravi mleko preden gre v službo in jaz lahko še mal poležim. No ko je pojedla se je sama s sabo mal pogovarjala in zaspala nazaj od 8h.
Tud Gaja ima nekaj lekcij za sabo. Je vse zanimivo sam da ni igrača. Zakaj nam ljudje igrače prinašajouser posted image . Je pa prišla v fazo ko če jo okregam da nekaj ne sme dvigne roko kot da bi mi hotla utišatuser posted image user posted image , se včasih vprašam kdo koga vzgajauser posted image .  No iz posle ali iz kakšne višine še ni padla (trkam po lesu) in upam da tud ne bo je pa včasih postala
že mal prepogumna ko stoji in zgreši kakšno pohištvo.
Je bil pa pri nas včeraj tud žalosten dan. Je bila svakinja na umetni in ni bila uspešnauser posted image . Bom še molo čakala da bom teta. Res ne razumem zakaj morajo nekateri tako trpeti in ne morajo imeti user posted image .  Bi jima rada pomagala pa v bistvu razen pogovora ne morem narediti nič. Upam da jima bo kmalu uspelo.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
10.5.2007 10:58:56   
Naty*Taja
Hojla punce - hvalabogu, da je nekaj novih, ki še imaste zagon za pisat!user posted image  
Sem opazla, da nas tastarih skor ni več! Zasavčanke - Angi, Kapesanta, Plenička - so se kr preselile na drug post in nas sploh ne j... več. user posted image  Jančika ima s pripravami na tek  in boleznimi očitno preveč dela, ostale pa ne vem? Klaja še kej napiše, pa Alisa kako poročilo.... itd.
A bi kako srečanje užgale? Tako, da bi nas lahko čim več prišlo? Nič nobena ne pripomni na to. Solatja, sej nisem misla točno pri tebi, pač nekje na obali za morjem. mmmmm......
Zdej nas je res ful... poglejmo kolk:
- Malicki
- Jančika
- Solatja
- Balerina
- Sašaš
- Naty-Taja
- Darja75
- Klaja
- Alisa
- Čebelica81
- ElaM
- Lily28
-Supre nova
- Angelina
- Kapesanta
- Plenička
- Pearl
- Tanja891
- Tvis
- Tiasha77
- Stenx

20 torej, a sem katero pozabla? Javi se...

MONTIGNAC

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
10.5.2007 12:40:29   
Alisa
oloha,
jao, saj sem vedla da me bo ena mal podrezala kje sem. EVo meuser posted image

Lily28 ja super da si se opogumila in nam mal napisala. Pa dobrodošla,saj če nas bereš veš da smo vsake veseleuser posted image .

Na glede na to da se res malo manj javljam je razlog obiski zdravnikov ki itak nič ne naredijo, in naš mali Anže ki je iz dneva v dan bolj aktiven in ga moram skoz lovit, ker mali gospodič kar misli da se lahko za vsako star prime i dvigne.
Ha pri nas pa so tud že potekale lekcije kaj sme in kaj ne pa tud jaz včasih pomislim a Anže mene vzgaja al jaz njega. Ker če mu kaj pokažem da ne sme  se kot kača zapodi v mene in me hoče ugrizntuser posted image , zdaj je sploh pogumen ko je predvčerajšnem dobil zgoraj obedve enkice na enkrat. Tako da imamo zdaj 4 zobeke pa zg. dvojkice so tud skoraj že zunaj.
Glede hrane pa tak mleka zjutraj in zvečer ikoli več ne spije 2dc tk kot je prej ampak približo polovico, tak da potem mava prej kašici in malo bolj obilno kosilce.

Punce hvala za podporo! Je pa ta bakterija res nadležnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja jaz sem tud za srečanje!!user posted image  Kje pa a gremo na morčija????

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.5.2007 16:26:45   
Naty*Taja
A bi se v Portorožu dobile? Je tak tradicionalno. user posted image
Sicer pa sej se je Solatja javla, da bo poiskala plac, kjer so igrala za tamale, pa dost placa in potrpljenja za 20 mamic z bebicami! user posted image
No Solatja in seveda vse ostale primorke in obobalke, dejte se malo potrudit.
Pa po moje bi bilo dobro kako nedeljo, da bi kr nekakšne familiarne izlete naredli?

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.5.2007 17:52:18   
Balerina
Jaz sem tud za srečanje ja pa na morju je tok fajnuser posted image . Sam bi pa skor raje med tednom mi mamo vikende tak zasedene da ne vam če bi lahko še srečanje kam spravla.
Ja Gaja je pa celo zaspala, zadnje dva dni nič ne spimo, in to po dveh urah vozičkanja. Bi že jaz skori zaspala tamala pa še kar polna energije. Jo je pa sedaj v vozičku polno. Jo moramo seveda privezat in ne sam podaj kot prej pač pa tudi ramena pa se vseeno zmuzne in okol obrača pa dvigije. Ne vem najbol da jo prilimam. No pa saj ko sva peš je še OK jo pravočasno ustavim če bi bila pa z rolrji pa ne vem kako bi sfurali.

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Plavalne kape
petruska

Ali v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?

Da (10%)

Ne (88%)

Samo pozimi (2%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!