solatja
|
čao čao!!! evo, midve sma nazaj iz velenja. smo šli že v pon, ker mamo mi vsak 1. maj družinski piknik in morm povedat, da j bla naša ta mala med 50 nepoznanimi ljudmi popolnoma... SKULIRANA!!! nobenga teženja, nobenga obešanja po mami, niti po babici, iz rok na roke je kr šibala... skratka, kot da ne bi bla stara še ne 10m!!! čist se je vklopla in res ji je blo vseen, kdo se z njo ukvarja, pa tud če se nobedn ne bi, je kr lazla po travi in vstajala ob vozičku... js sm se tk načvekala, da sem na trenutke kr pozabla na njo, ko pa je tata izgral fuzbal, je pa pridno spala (sam js sm bla skoz živčna,ker nisem vedla, kdaj se bo zbudla in sem jo skoz čekirala!!). sam mal bol bogo je jedla (neuradno so ji pa baje zbasali v usta kr neki kruha ). je blo na koncu celo tako, da mi jo je moja mama prišla tožit, češ, da noče it več k njej, ker je skoz pri sestrični (ki jo je vidla prvič po kakem avgustu ). sam pol pa ponoč ni spala 1,5 ure pa še dve noči kasnej spet ne 2 uri. in to zato, ker je bil presuh zrak. res je tk družabna, prav uživa, ko je velik ljudi okrog nje, ko se dogaja, hrup (drugih otrok idr.) je sploh ne moti.... ja, res ne vem, kje smo jo dobli, da je tk pridna pol je pa še ene 4 dni bil še brat spet s tamalim (pardon, on je že velik fant, je že star 4 in pol in ve vse o dinozavrih ) in sta oba lazla po vseh štirih po stanovanju in Gaja Helena je bla skoz kje drugje in počela kr neki... sta se igrala in nekam butala... sem bila vmes že fajn fajn jezna, ko sem med pakiranjem našla vse razmetano, pol sta se pa oba nasmejala, prav veselo in iz srca... ona z vsem ponosem svojih dveh zob in on z vso serijo zgoraj spodaj spredizadi levo desno ... povsod jih je polno pol pa res n morš bit več jezen. ta tedn grem v avtošolo (cpp), nasledn pondelk grem na izpit (pa razmišlam, če so strokovno članki res nujni al so dost sam zapiski sem res jaki optimist ), poroko sma prestavla za 14 dni, seveda naprej, pa zgleda da me čaka še neki zdravniških pregledov.... ah, kolk mi je dolgčas v življenju, nič se ne dogaja, sam gnijem doma na netu res mi manjka še sam kak maraton. pa sej tale klanc do naše bajte je že neki (kk ga bom jutr po dobrem tednu spet zvozla z vozičkom, nimam pojma, vem pa, da je dobr za rit ). ah, bom nehala težit. naš pregled pri 9m: teža, višina, obseg glave, kaj še lahko damo za jest (2x na teden po četrt rumenjaka), jo je pogledla, kk sedi, za plazenje je povedla, da je fajn, pa kaj če že govori pa t. res ful na hitr. ampak kaj majo pa s tem ploskanjem pa nimam pojma, res. naša zdej tolče z ropotuljicami al pa če me predmeta v obeh rokah, sama od sebe pa še ne ploska pa tud ne vem, zakaj bi. v čem je point? aja, pa še to, ko ste neklaj čvekale o tistih nesrečnih primerih in vsej tej tehnologiji... mislim, da si kapesanta ti omenla, da bi mogle met na vsakem pregledu v nosečnosti uz... js sm ga mela. sicer je bil 3 min, čist na hitrco je pogledla srček, jo zmerla, včasih stehtala in to je blo to. je pa res privat, tale moja G. grem še mal razpakiravat lepo bodite in upam, da se Alisa jutri oglasiš z lepimi novicami