Naty*Taja
|
Jao, Tvis - naša ma mao lažjo obliko tegale sindroma MAMA, in samo mama! Sej ni problema jo kje pustit, ko me pa zagleda je pa čist paf in v solze in na drevo- ups, na mamo! To je obdobje, bo minilo. Je bilo pri tavečjem isto pa je minilo. Mene je pa včeri skor kap. Je šel tavečji s taščo in tastom v trgovino in se jima izgubil. So ga vsi tam iskali, potem so ga pa slišali, ko se je drl, ker ga je ena gospa ustavla in držala, da ni šel po tekočih stopnicah!! Jaz kr spala nisem, ko sem študirala, kaj vse bi se lahko naredlo!! Še ni tak dolgo nazaj, ko se je en mali ubil na teh stopnicah v Planetu v CE!! Res me je groza. Nikamor več brez mene, pa če kr crknem od utrujenosti. Je zdejle v taki bežeči fazi, da povsod, kjer le lahko spizdi! Groza. Me je pa še bolj groza za v vrtec, ko slišiš, kaj vse se dogaja. Uh, kaj vse nas še čaka tekom odraščanja naših otrok. Veš Janči, bom orng preštudirala za še kakega otroka met!! Mah, sej bo čas pomagal, da se pomrim. Jaz pa res ne razumem tehle pediatrov, kaj hudiča tolk komplicirajo glede tegale plazenja. Ogromno je namreč otrok, ki so shodli brez plazenja. Da bi jih mogu silit na vse štiri - uh je to ena bedarija. Po moje se ne nič sekirat. Se mi včasih zdi, da je mal marketinških potez pri vsem temle - da majo razvojne kej delat, že vsakega skor tja pošljejo in na veliko strašijo in zaskrbljujejo mamice. Po moje da kr velikrat brezveze. Ne vem zakaj ne dajo več na to, da bi lahko videli al se mali v bušiju zapletajo v popkovino? pa podobne zadeve. Sem se včeri menla z eno kolegico, ki ji je mala zaradi tega umrla marca letos in to 4 ure pred porodom! Ful je boga, itak. Pozdravljena tanova in kr pridruži se nam. Nas je vedno več in bi bilo prav luštno se dobit kje in tele naše plezalčke na kup dat!! Naša tudi že za par sekund sama postoji. Pa prišla si je gor, da ko stoji in se preprime, lahko prestavlja tudi nogice . Taki srček je. Se vzpne po mojih hlačah in me pogleda v luft s tistimi temnimi očkami, pa nasmehom od uha do uha . Včeraj sva imeli šolo, da je vtičnica ajs! Sem jo frcnila po prstkih pa je tako užaljeno jokala, kot da sem ji ne vem kaj naredila, med jokom pa je vztrajno tiščala prtke proti vtičnici! Trma mala - ampak kar je nevarno se pri nas ne sme in pika! Bom pa z njo imela glede tega velik več dela, kot z Marcelom! Njemu je bilo potrebno dopovedat sam glede rož in cd playerja, drugo pa ga sploh ni zanimalo! Tamala pa zna že odpret vse elemente, predale, se vzpne do roba mize ali pa kuhinjskega pulta in potegne vse dol, pa WC školjka in krtačka za WC pucat sta v kopalnici najbolj in!Pa tv v dnevni in vse one aparature pod tv, najbolj pa zaštarta, če vidi odprt pomivalni stroj in časopis... potem pa hama, hama in že žveči cajtng! Pa s tavečjim se že za igrače pipata, ker je vedno najboljša tista, ki jo ima drug.... V glavnem pestro.... BOm zdej nehala, da ne zasedem celga foruma... me je tak prijel za pisat.. ko bi le imela zdejle takole voljo, pri tehle zapiskih za diplomo, bi bilo v 10 minutah vse končano . Lep deževen dan vsem skup in pište kej.