beki24
|
Kaj pa bi bilo Jaši pa nimam pojma, žal, bom pa malo pogledala v knjige, če kje kaj o tem piše Drugače pa k zdravniku, ker je to čudno, al pa vsaj pokliči v ZD in povej, da ima laringitis in kaj se je zdaj zgodilo...........ne vem, mogoče pa je kakšna povezava?!?!? MUKi- jst ne vem kaj bi naredila z vašo Ivo, mogoče se pa zaradi bolezni trenutno ne redi, oz. je že shujšala tisto, kar je pridobila od 20. aprila Kakorkoli, jaz bi ji začela dajati adaptirano mleko, da boš vsaj vedela koliko popije- mogoče je moja ideja butasta, ampak, kaj pa, če tvoje mleko ni dovolj hranilno- tudi to se lahko zgodi??? Od GH pa ji dajaj predvsem kalorične stvari- veliko banane (sveže) in rižolina, pa veliko za piti, da ne bo zaprta!! Pa upam, da vas prehladi, bolezni kmalu zapustijo, da se bo lahko redila!! Verjetno, ker je precej prehlajena skoz, tudi zato slabo pridobiva na teži Pa upam, da bodo tudi drugi izvidi vsi vredu, verjetno jo bodo zdaj pregledali od pet do glave! Držim pesti, da se vse najlepše izteče!! Tinkara se kotali že ene 1,5 meseca non- stop, zdej se matra, da bi se plazila, na rokice se že dvigne, samo nog še ne zna pod rit povleči! Pa ko obupa se spet kotali in tako pride povsod!! Sedi čisto še ne, drugače pa sedi kar dolgo, čim pa jo kaj zmoti , če jo kdo pokliče in se na hitro obrne v drugo stran, ali če želi na levo in desno se stegniti kam bolj daleč za igračo, takrat se pa prekucne! Drugače je pa tako cute, ko je huda in naredi z ustnicami šobico in piha skozi nos Hvala za čestitke- čas res leti Ja pridem jst tudi v Kranj, če me hočete , prej grem še do taščice po kakšne položnice, potem pa bom jst kar pri Altati parkirala, ker imajo tak fini parking, tako da jst bi kar do tja prišla- ob ene 10ih, 10.30, 11ih- ve povejte!!