|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
8.5.2007 9:53:35   
mily
Aja, sem neki hotla vprašat. Jst si ne morem naštimat druge slikce tle zraven imena. Mislim, si ji lepo umanjšam in zrihtam, ampak je pol tuki na RR taka čudnauser posted image  Se sploh ne vidi tko lepo, mislim ni taka čista.Ma kira kako idejo zakaj je tko?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
8.5.2007 10:05:17   
Bubamaraa
morning.....

vglavnem sem se naspala...in zdej je fora v tem, da sem glih kar zvedela, da je sosedova punčka, ki je bila pri babi na počitnicah dobila vodene koze in se je vez čas družila z Danajo....

Tko, da punce zdej preventivno ne bi rada se gibala v vaši družbi in družbi vaših otrok...edino, če katera hoče, da jih dobi!!!!user posted image

pa še sama jih nisem niklo imela....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
8.5.2007 10:13:24   
mily
Romana, sej je boljš da jih zdej preboli a ne? Ne bo imela potem takšnih težav, kot zdej ti user posted image .

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
8.5.2007 10:16:39   
ta.nja
user posted image

Rožicaa - sedaj pa vem katera si user posted image  . Upam da bo z Lukcem kmalu boljše user posted image .
Anej se tudi bolje počuti, tako da bova šla malo na sprehod - če bo sijal sonček.

Anej je pa danes star user posted image mesecev. Jeeeeeeeeeeeeee user posted image

Lp se kaj vidimo zunaj

Tanja

Anejko bejko

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
8.5.2007 10:23:46   
rozicaa
IZVIRNO SPOROČILO: mily

Rozicaa devaj mu vodo po žličkah. Eno ali dve žlici vode in potem počivati 10-15 minut, da se želodček spočije. Pa skos ga opazuj, ker če bo postajal vedno bolj dremal in utrujen, ga kr pelji na infuzijo. Moja Nika ima ful občutljiv želodček in ko začne bruhat je ne ustavi nič. Zato nas v bolnici že kr dobro poznajouser posted image . Infuzije pa ne vzemi kot nekaj zelo groznega, ker mu bo samo pomagala. Nika je po eni ali dveh flašah čez noč, naslednje jutro prerojena.

No, pa upam, da do tega ne bo prišlo in bo lepo nehal bruhat user posted image

Ja ekola.... vročina nam je narasla na 38.3 user posted image ...... pa mali je že dvakrat spet bruhal.... kar je popil..... pa kr dremav bi..... (lahko da tud zarad večino prečute noči) pa klicarim v bolnico, da bi govorila z dohtarco..... pa se noben hudiča ne jav....... a kera ve, kdaj majo malco?
Po vsej verjetnosti nama sledi infuzija..... user posted image

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
8.5.2007 10:31:31   
mily
Ne vem točno kdaj je malca, ampak čist možn da res zdele. Kam pa kličeš, v bonico al v ambulanto? V bolnici bi se ti mogli vseeno oglasit.

Če se mu drema je zagotovo od dehidracije. Ne vem no, sej ga poznaš kakšen je ponavadi ko je zaspan (ko ni bolan) in kakšen je zdej. Nika postane čist švohna in tut stat ne more več, niti na silo bit budna.

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
8.5.2007 14:38:32   
mily
Sem mela RR mrk, a ve tut?
Rožica kako je? Mu je kaj bolje, ali sta že tam, kjer ni lušnuser posted image

Ta.nja čestitke Aneju za 7 mesecev user posted image

Kje pa ste vse ostale? Martinčkate, al se nobena noče z menoj pogovarjatuser posted image user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
8.5.2007 14:39:48   
Miss Piggy
Jst sem tle....

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
8.5.2007 14:41:56   
Miss Piggy
Jaz ne vem če smo mel RR mrk, ker je bil komp zaseden.

A katera ve kdaj Vahtar jutr dela?

Lunca, spoki stvari!!!! Nikol ne veš...

Š e neki sem hotla, pa se ne spomnim....me emšo zadnje čase j...!user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
8.5.2007 14:47:44   
Bubamaraa
Sem zvedela, da je inkubacijska doba za vodene koze itak tri tedne, tko, da mormo zdej čakati, al jih bomo dobili al ne....user posted image

Hothien reč svojemu user posted image , da se mu zahvaljujem za kavo in pijačo, ki jo je zjutri plačal..... Sva na hitr en kufe ruknila skupi....

in kaj boste kej počele????

Neposredna povezava do sporočila: 1410
8.5.2007 15:11:33   
mily
Jah no, ne morem vrjet, da ste se le prikazaleuser posted image  jst sem mela prej pisan cajt, pa ni blo nobene, zdele pa že mojga pričakujem, da pride iz šihta. Nika pa že kr naprej je, ker boga reva v vrtcu spet ni jedla in je zdej volčja lakota. Presranka mala!

Elis@ poklič za Vahterja. Jst vedno zdej raj pokličem, da ne naletim na Peščevo.

Ma Romana, sej vem, da so koze smotane, ampak a ni boljš, da jih zdej preboli? Jst sem bla po eni strani kr vesela, ko jih je Nika fasala. No ti si sicer druga zgodba, ampak sej ne moreš pomagat.

Neposredna povezava do sporočila: 1411
8.5.2007 15:15:58   
Bubamaraa
Ja itak, da je boljš, da jih zdej preboli....Sam mi imamo zdej dva  vikenda zaporedana dva praznovanja......user posted image

Pa bojim se res zaradi sebe....In  upam, da jih sploh ne dobim....user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
8.5.2007 15:19:03   
Miss Piggy
Romana sej koze hit minejo. Sploh pa un sirup ki ga dobiš ful pomaga.

Mi smo jih mel okrog Novega leta. Najprej tavečji, čez 14 dni še tamali, ki je bil star 9 mesecevuser posted image . Sej bo.

Ja mily, na Peščevo pa res ne bi rada naletela. Pr njej se še usedeš ne, pa že stoji pr vratih s kartoteko in te pošilja ven. Spidi gonzalesuser posted image .

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
8.5.2007 15:19:50   
mily
Pri teh kozah je itak vse možn. Sestrična jih je mela dvakratuser posted image , isto od prijatlce bratec. Oziroma njemu se je, kot posledica vodenih koz nardil ful velik herpes čez cel križ, pa vse do trebuha. Se mi zdi še bolj grozn no. 

Če jih pa že dobita, pa upam, da v res mili obliki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1414
8.5.2007 15:20:21   
Bubamaraa
Elis@ in kolk časa je trajalo...Mislim ta čas, ko sta dobila pikice in, da se je zadnja posušila....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1415
8.5.2007 15:22:01   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Ja mily, na Peščevo pa res ne bi rada naletela. Pr njej se še usedeš ne, pa že stoji pr vratih s kartoteko in te pošilja ven. Spidi gonzalesuser posted image .

Ja ona je res mal prtegjena. Sem se že zdavni odločla, da gremo k njej samo če bo grozna sila. Sam kaj ko se mi zdi, da je ona zmerom na šihtu?? Ne vem no, kadarkoli sem tam, tut ko greva k logopedinji, jo vidim. Mater mam srečo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1416
8.5.2007 15:22:12   
Miss Piggy
Joj Romana, nisem čist ziher. Kak teden po moje. Mislim pa, da  ko se zadnja posuši, mora bit še ene par dni v izolaciji. Mal sem že pozabla. Mily, pomagi...

Neposredna povezava do sporočila: 1417
8.5.2007 15:23:23   
Bubamaraa
Ja sam sem malo brala, da otrok ni več kužen, ko se posuši zadnja pikica.....user posted image

glih zato sprašujem koliko časa je to trajalo, da se je zadnja posušila???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.5.2007 15:23:29   
Miss Piggy
Mily, a vedve sta tud pr logopedinji? Kolk časa že? A je kej viden napredek?

Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.5.2007 15:24:11   
mily
Pomoje kakih 10 dni?? Najdlje so tiste v lasišču in na dlaneh. Nika jih je res mela full. Še po jeziku!

Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.5.2007 15:24:39   
Miss Piggy
Romana, od oka ene 7-10 dni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.5.2007 15:25:31   
Miss Piggy
Pa v ritki...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.5.2007 15:27:04   
mily
Ja midve hodiva od tretjega leta. Nazadnje je rekla, da ji zdej manjka samo še R, to se ji pa ne mudi user posted image . Največji problem pri Niki je, da hoče vse naenkrat povedat in se je ful ne zastopi, tam pri logopedinji se pa ful trudi. Ne vem no, men se zdi, da ji nuca, čeprav smo se na začetku ful lovile s to logopedinjo. Ma tak čudn prvi pristop do otroka in je Nika mela ful odpor. Zdej je pa že OK in gre rada.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.5.2007 15:29:44   
mily
Ja v ritki, pa šišici tutuser posted image . Jst sem jih tam naštela kr 15, ki so se skupi združevale in je blo grozn za videt. Sem ji mogla skos s fiziološko čistit, ker me je blo ful strah, da se ne bi vnele.

< Sporočilo je popravil mily -- 8.5.2007 15:30:50 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.5.2007 15:30:12   
Miss Piggy
Mi smo bli prvič. Zarad šumnikov in R. Pa mi je rekla, da mu manjka besednega zaklada. In mi je blo ful hecn, sploh ko ga primerjam z njegovimi vrstniki...user posted image

< Sporočilo je popravil Elis@ -- 8.5.2007 15:31:51 >

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!