|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
7.5.2007 20:47:41   
lunca2
Pri mozilli :
če imaš animaitoner samo primeš smajlita in ga neseš v okno in da spustiš na mesto, kjer želiš da bi bil.user posted image (najprej pa moraš seveda odpreti okno odgovor).user posted image
Če pa maš sweetim. com pa se postaviš kjer želiš da bi bil in samo klikneš na smajlita.user posted image

Mozilla je malce bolj zaščitena in ima nekaj svojih variant.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 7.5.2007 20:48:55 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
7.5.2007 20:49:25   
ta.nja
sem sam neki probavala. To lunca2 ti si caricauser posted image

< Sporočilo je popravil ta.nja -- 7.5.2007 20:50:46 >

Anejko bejko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
7.5.2007 20:53:09   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

In ker bo nov res super fini fajn! user posted image

Sam bo res!  user posted image   Najbolj fajn.

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
7.5.2007 20:55:13   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

sem sam neki probavala. To lunca2 ti si caricauser posted image

Mi je kr mal nerodn.user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
7.5.2007 20:56:45   
brina_3
čer punceuser posted image
Hoti se sprehaja mimo mene pa ne spoznauser posted image danes sem šla malo čez
šesto mimo tebe čez Saluminesuser posted image
Čebelco večkrat vidim kako sprehaja svojega Taja pa tudi ta.njo sem že večkrat videlauser posted image
drugače ko že govorite o zdravnikih.Danes sem dobila novo napotnico za ortopeda,ker mam levo koleno zopet zaotečeno in čutim hude bolečine v kolenu kot pred malo več kot enim letomuser posted image

Lep večeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
7.5.2007 21:11:30   
lunca2
brina_3 upam, da te ne boli preveč in da bo kmalu bolje. Kam pa greš k ortopedu?

Dekleta dejte mi povedat koliko prej ste si pripravile stvari za v porodnišnico? Jaz kar odlašam a bo treba pripravit da me kaj ne preseneti.user posted image

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
7.5.2007 21:18:28   
Miss Piggy
Ne greeee!user posted image Ups... pa gre. No tale je za malo Elo!
Sam prisežem, da ni prijel, dokler nisem neki napisalauser posted image . Sem se ziher ene 15 minut zaje...pa limala tegale slončka v prazno polje.user posted image

No dejte mi še to povedat, kako za vraga naj upoedabim sweetim v mozzili. Pri IE ga maš takoj v orodni al kaki vrstici že...kaj pa mozilla?

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
7.5.2007 21:35:00   
lunca2
Elis Jaz mam tudi v mozilli v orodni vrstici ta sweetim.com. Čudno da ga nimaš. Pri meni ga tudi nekaj časa ni bilo a se je kar naenkrat pokazal. kaj pa tukaj ko daš odgovor tudi nimaš na vrhu mywebsearch vrstice (na njej je cursor mania, smiley central, screensavers, fun cards)? Ali pa na MSN bi tud mogla bit veš. Dej mal poglej pa povej če maš kje.

Veš kaj še poglej: v prvi orodni vrstici ko maš datoteka, urejanje, pogled,.... Klikni pogled - orodne vrstice in poglej če imaš oblukano myweb search. Če nimaš klikni nanj in orodna vrstica bi se ti morala prikazati.

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 7.5.2007 21:43:16 >

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
7.5.2007 21:53:47   
brina_3
lunca2 v Trbovlje hodi ortoped iz Ljubljane,ki me je pred enim letom že operiral.Drugače je pa bolečina manjša kot lansko leto,vendar verjetno zaradi tega ker se fajena vsega hudegauser posted image
O tem kako so me operirali in kakšen odnos so imeli pa nebi...škoda beseduser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
7.5.2007 21:54:08   
Bubamaraa
dober večer....
evo zdele sem prišla domov....

in zjutri sem ob 5.20 vstala in šla v službo pol pa še na predavanja...In kaj zvem!!!! Da imam danes teden izpit...In nič ne znam.....tko, da se morm zdej mal šoli posvetit...vsaj malooooo....user posted image

grem še mal prečekirat RR pol pa spat.....

Hijenca ni kej!!!!! Javi mi kaj si zrihtala, ker sem misla nate!!!!

In punce kej novga?????Kdaj kak kufe pade????

Brina upam, da se koleno pozdravi...In, da uspešno nadaljuješ s košarko!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Romana26 -- 7.5.2007 21:55:40 >

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
7.5.2007 22:10:56   
lunca2
Brina pol sva že dve ki sva navajeni bolečin. Itaq niso odnosi tu v Trb. kaj prida. Sam, da je ortoped uredu. Upam, da boš čimanj trpela in da bolečine čimprej izginejo.
OOO Romana kako si kaj? Vidim, da si kar pridna.Ti se le malce user posted image bo potem bolje ko narediš izpit. Upam, da nimaš preveč težek izpit. Jaz se bom tud še mogla user posted image , saj nam je dala rok junija, julija ali avgusta. Ampak 28.junija ne bom mogla, ker ne vem v kakšnem stanju bom po porodu. PDP imam 22.6. Julija pa upam da bom že lahko šla na izpit drugače pa avgusta 100%. Da odkljukam še ta izpit in potem samo še user posted image .

Dekleta jaz grem počivat in gledat urgenco pol pa počasi user posted image , ker imam jutri kar nekaj obveznosti. Zjutraj moram dati kri in urin, nato pa grem v Trbovlje (v Sanolabor, Tuš in Baby center) pa na user posted image s prijateljico.

Lahko noč in lepo spite!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
7.5.2007 22:21:28   
Bubamaraa
Lunca ja jaz tudi upam, da naredim izpit, ker je ful težak..Imam pa Poslovodno računovodstvo...kr neki.....

Vidim, da si ti tudi pridna...Pa sej bo jaz pravim...Pol mi pa itak ostane samo še en in diploma...

Drgač sem pa pogledala tvoje nove slikce v albumu in vidim, da ste se tam gibali, kjer smo se mi..... Ker smo isto bili v Poreču...

lepo spite...jaz grem tudi spat....user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
7.5.2007 22:56:48   
Čebelica - trot
Ej Brina 3 ti me kr mal ruk, ker jaz itak nič ne vidim. Sorry, sploh te res nism vidla. Ti si kr zader za mano.

Ja Hoti hoče bit mal važna, zato kupuje nov vozek.user posted image user posted image user posted image . Sej se hecam, al pa tud ne. Da ,gremo jutr na kavo, ok.

Romanca26, da ne boš spet zamočila, fajn se uč, pa ne sam tipkat in suser posted image .

No jz sem pa zdele risala Bombažke na steno za mojga sončka. So mi ful všeč. Ko bodo čist gotovi vam pa prilepim kako slikco, če mi bo Hoti pomagala, tko kot vsem.

Nočko vsem.

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1388
7.5.2007 23:04:34   
Bubamaraa
Čebelica dej mi sliko pošlji na mail od bombažkov!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

plisssssssssssssssssssss.....bom čist pridna......

ja itak, da se bom učila......user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
7.5.2007 23:35:23   
Čebelica - trot
Ja Romana moram še dokončat. Napol izdelkov pa ne bom kazalauser posted image user posted image user posted image .

A so tebi tudi všeč?

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.5.2007 7:28:50   
lunca2
Dobro jutro!

Tako jaz sem ustala zdej pa se grem oblečt in šibam po opravkih, ki me čakajo danes.
Čebelica-trot tudi jaz bi imela ko končaš slikce od bombažkov, ker so mi zelo všeč pa nikjer ne najdem slik. Kje pa si jih našla?
Romana26 hehe. Čudno da se nisva nič videli. Mi smo bili vsak dan v Poreču, drugače pa smo se nahajali v Špadičih. user posted image Vidim, da si tudi ti pridna. Sva na istem s šolo. Meni je ostal izpit iz strokovne terminologije v nemškem jeziku. Bom držala pesti zate da nardiš ta izpit. Vem, da je težek ja!

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 8.5.2007 7:30:20 >

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.5.2007 7:44:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: brina_3
Hoti se sprehaja mimo mene pa ne spoznauser posted image danes sem šla malo čez
šesto mimo tebe čez Saluminesuser posted image

Aaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Resno?! No vidiš, zadnjič sem te pa spraševala, če si bila zraven, pa da te nisem vidla. Dej me drugič rukni prosim! Al pa poklič al pa neki, dej no! Pa oprosti, res. user posted image
Za čebelco pa verjamem, ona je važna, jaz pa ne. user posted image
Zdej si grem pa kofe skuhat, pa pol še pridem nazaj.

(odgovor članu brina_3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.5.2007 7:49:19   
Anonimen
Romana, ti povem na zs, kaj sem rihtala.
Čebelca, a si mi fouš mojga novga vojzeka, a, a , a? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.5.2007 7:51:25   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Dekleta dejte mi povedat koliko prej ste si pripravile stvari za v porodnišnico? 

Jaz sem imela en mesec prej zapokan. Pa sem šla 10 dni prej rodit. Je kar prav prišlo.

Sonce!!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.5.2007 7:53:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Dekleta dejte mi povedat koliko prej ste si pripravile stvari za v porodnišnico? 

Jaz sem imela en mesec prej zapokan. Pa sem šla 10 dni prej rodit. Je kar prav prišlo.

Jaz tud, pa sem šla 6 dni čez rok na induciran porod.  Nč ni prav prišlo. user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.5.2007 7:55:01   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

nič ne znam.....tko, da se morm zdej mal šoli posvetit...vsaj malooooo....user posted image

grem še mal prečekirat RR pol pa spat.....

user posted image   user posted image   user posted image   A nisi rekla, da se moraš šoli posvetit?  user posted image   user posted image   user posted image

Letos se še lahko režim, saj naslednje leto se vam pri učenju tako pridružim. user posted image   Upam.  Bi šla še en faks delat, pa imajo omejitev glede na leta delovnih izkušenj, in ker jih imam le tri leta, vsako leto izpadem in me ne sprejmejo. user posted image

Se danes kaj vidimo? Katera bo prej zunaj ... tekma se prične. user posted image

Hoti bo mela pa nov voz, pol nas šele ne bo poznala ...

Lp, Tina

Sonce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1396
8.5.2007 9:38:19   
rozicaa
Ahoj....
Mi smo meli pa pestro noč user posted image .....
Luka je skoz bruhal in driskal....... sva bla že pri zdravniku (sva srečala Ta.njo in Aneja) in zdej čakamo, če slučajno še vročina naraste..... pol takoj nazaj in najbrž noter na infuzijo.... k zlo mal pije in še tisto vse zbruha user posted image ...... pa čist je bogi......
Klinc pa toti virusi..... upam, da nov še Jakob kej dobil..... Bojana mi pa tud že neki zvija.....user posted image

Darja, Bojan, Luka in Jakob - mi se mamo radi :-)

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
8.5.2007 9:48:03   
Angellina
Jutro jutro jutrooooooooooooooooooooooo! user posted image

Ve ste smešne! user posted image
Kok ste naklofale! user posted image Sem mela tok za prebrat, da bi v OŠ ziher bralno značko dobila user posted image

Brinca upam, da te bo koleno nehalo bolet. A maš koga, da ti ga mal poboža, pa polupčka? Kdaj se bomo, pa medve sploh spoznale? Ker v bistvu hodiš domov po cesti, nad katero je naša hiška, tko da nismo daleč doma.

V petek in soboto grem pa na probo v novo službo. Mam tremo. Decembra 2005 sem nazadnje delala, zdej grem, pa v čist drugo smer. Kap me bo. Ne ne bo me. Jooooj...ma bo že...

Lunca jaz sem mela 1 mesec prej potovalko pripravljeno.

Bombažki? Kaj so to bombažki? Jaz bi jih tut videla čebela user posted image

Elis@ ti si bula, Dalija ti si pa že enkrat obriš to mastno faflico!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
8.5.2007 9:50:12   
mily
Čav punce.
Kako a ta četrtek tudi velja tko kt ponavadi?

Rozicaa devaj mu vodo po žličkah. Eno ali dve žlici vode in potem počivati 10-15 minut, da se želodček spočije. Pa skos ga opazuj, ker če bo postajal vedno bolj dremal in utrujen, ga kr pelji na infuzijo. Moja Nika ima ful občutljiv želodček in ko začne bruhat je ne ustavi nič. Zato nas v bolnici že kr dobro poznajouser posted image . Infuzije pa ne vzemi kot nekaj zelo groznega, ker mu bo samo pomagala. Nika je po eni ali dveh flašah čez noč, naslednje jutro prerojena.

No, pa upam, da do tega ne bo prišlo in bo lepo nehal bruhat user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
8.5.2007 9:50:25   
Angellina
Ajoj rožicaa! Bogec mali! Upam, da se čim prej pozdravi in da ne boste še ostali zboleli.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.