|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
30.4.2007 14:45:44   
Ni novih sporočil
bobek05
S., me veseli, da na veliko uživate... Naužijte se morskega zraka še za nas... Pri nas za kratke rokave ni problem, pa tudi po pesku rad rovari, se pa boji živali. Nad njimi je totalno fasciniran, ampak boji se jih prijeti, pobožati in se upogumi šele, ko jaz npr. pobožam psa, muco, zajčka itd. Ne vem od kod mu to, ker nima nobene neprijetne izkušnje z nobeno živaljo in je že od malega navajen na psa in muco (sicer v stanovanju nimamo nobenih živali, jih je pa ogromno pri mojih) user posted image  Verjetno gre za kakšno obdobje, kaj pa vem..

S., pred tvojim postom sem ravno nameravala vprašat kje se vse potepajo??!! Ste vse na sončku, ali kar kje na dopustu???

Sicer pa jaz očitno tudi ne morem brez RR (beri: Julijk 05), ker ko le utegnem visim tu gori user posted image  Ful vas je fajn brat zato se javljajte!

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.5.2007 22:23:42   
Ni novih sporočil
PBJ
Jutri bom dopolnila 21. tednov in moram vam pokazati trebuh pri polnih 20. tednih:

Jutri še dopust, potem pa v četrtek in petek v službo, pa spet vikend. Ko bi bil vsak teden takšenuser posted image ...

Mi bomo letos kar hitro pobrisali na dopust. 22.junija delam zadnjič, potem bomo pa verjetno kar drugi dan šli.
Antigona, vi pa kar uživajte.

Danes smo bili pri babici in bilo je precej hladno in je pihalo, tako da se maj ni nič kaj prijetno začel.
Drugi teden gremo na 3d na Ptuj in upam, da zvemo, kaj bomo dobili. Do sedaj nam ni hotel/a pokazati. Pa še morfologijo bomo imeli v kratkem, tako da se bo menda ja kaj videlo.

Dajte mi nekaj predlogov za imena fantka ali punčke. Jaz že imam nekaj izbranega, ampak bi rada še vas slišalauser posted image . Torej, kaj paše k Juretu?

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.5.2007 0:30:53 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.5.2007 19:08:18   
Ni novih sporočil
mayci
Čau julije!

Danes smo prišli z morja, pa sem se morala takoj priklopit in vas malo prebrat.user posted image  Smo en teden namakali nogice na Lošinju! Bilo je super. Naš Lan je tako zelo užival, da smo ga komaj spravili zvečer spat, pa čeprav je doma zaspanček. Pa vsak dan znova je moral morje najmanj 10-krat poskusit, če je še slano... Ja, prav čudovito smo se imeli! 
Zdaj smo končno tudi pri nas doma dobili internet (smo ful za časom, a ne)user posted image in bom-JUHU-lahko vsak dan na Ringaraji in ne samo enkrat na mesec pri mojih starših. 
Torej, se že veselim, da bom lahko večkrat v vaši družbi-če se me sploh še spomnite?...
Zdaj grem pa ta malega spravit spat, ker je čisto izmučen od poti. Jutri pa služba..user posted image

Lep pozdravček od Mayci in Lana

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.5.2007 22:34:10   
Ni novih sporočil
PBJ
Mayci, a ste imeli lepo vreme? V morju pa ste si verjetno samo nogice namakali. A so že junaki, ki se kopajo v morju?
In sedaj, ko imaš inetrnet, boš kmalu postala odvisna user posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.5.2007 22:53:42   
Ni novih sporočil
mayci
Ja, ves teden smo imeli sončekuser posted image , tako da smo res lahko ful uživali. Midva z Lanom sva se samo obale držala in namakala samo nogice in rokice, moj dragi pa je pogumno zaplaval-pa še bolj pogumno zelo kmalu prišel nazaj ven-ha,ha! Je morje še vedno user posted image  mrzlo, čeprav je bilo kar nekaj takih, tudi otrok, ki so zaplavali.
Jaz bom rajši počakala še en mesec in pol, potm gremo pa tako spet dol- komaj čakam!user posted image
Kako ste pa pri vas preživeli praznike? 

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.5.2007 11:59:57   
Ni novih sporočil
Eca
Samo sporočam, da sem še v enem kosuuser posted image , sicer prehlajena, MArk itak kuha 39stopinj, tako da upam, da se čimprej pozdravimo in grem pol v Rim.

Lepo se imejte!

Eca

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
4.5.2007 7:42:37   
Ni novih sporočil
Meceno
Mi smo tudi že doma...Mayci pozdravljena med dnevne RRuser posted image

Jaz sem spet teta , brat končno dobil sina Ervina in moja mami sedmega vnukauser posted image
Vsi smo se lepo kopali, kljub mrzli vodi, Tara je šla cela notri, kar parkratuser posted image posledice so vidne na nosu oz so bile že pred prihodom na Hvar
Jaz sem bila več v vodi kakor poleti oz sem kar plavala, tudi po 20min, mogoče je rakija delovalauser posted image
Okoli bososti.......skos je hodla po kamnih bosa, še po skalah mi je plezala bosa, jaz pa v teniskih zraven

Grem kavo pit.........

Eca se slišiva......

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.5.2007 14:01:03   
Ni novih sporočil
Antigona
Ojla punce!!!

Upam, da mi danes rata spisat tole... Ma sem dva dni nazaj napisala cel roman, potem mi je pa ven vrglo, in ker je bila za mano guzva se mi ni dalo se enkrat ponavljat vsega.

U glavnem tukaj uzivamo, sicer nam vreme malce nagaja (vceraj zvecer je bila celo nevihta in dez), danes ful piha, je pa drgac trenutno soncek in ful vroce, sam pihat bi lahko vsaj malo nehal, ker niosi mivko naokoli...

V torek smo bili v nekem naravnem parku oz. neke vrste zivalskem vrtu in smo videli ful afriskih zivali (slone, zirafe, leve, tigre, krokodila, noje, ma svega i svasta) Zan govori ze k strgan doktar, ga komaj ustavis, pa vse bi naenkrat povedal user posted image ... Zdej pocas napredujemo, hodimo naokoli ze bozi, brez kapice, pa tud brez majcke... Komaj caka da gre premetavat pesek in delat poticke. Se pa se zmeraj ne upa do morja, ker so precejsnji valovi in to kar glasni... No danes so sploh cist taki, da bi lahko celo deskal na njih, ko pa tako piha...

Tudi vceraj smo sli na en mini izletek v Hammamet oz. v novo Medino in tam so ful veliki kipi slonov ( Hanibalovihhh slonov), pa seveda bazar. Smo nakupili cel kup spominkov, je prav fino barantat...

Zan popoldne spi tudi po tri ure, kar doma ze nekaj casa ne. Se vidi da ga tukaj vse blazno utrudi...

Me veseli da ste cez praznike tudi ve uzivale in se vam se kaj javim.
Se s user posted image  vsak dan malce menjava medtem ko Zan spi, en dan grem jst na net, en dan pa on, da sva na tekocem z dogajanjem user posted image , pa da jaz pomirim malce mojo odvisnost od RR)

No, pa sem spet spisala cel roman in upam da mi tokrat ne vrze ven user posted image ...

Pupe uzivajte in se se beremo!!!
Lep pozddravcek iz Tunizije!
user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.5.2007 18:58:08   
Ni novih sporočil
mayci
Čau julčice!

Joj, Antigona, ko berem o tvojem uživanju v Tuniziji, se mi kar sline cedijo po tipkovnici...user posted image Si vse tako v živo predstavljam, ker sva bila midva na Djerbi na poročnem potovanju pred tremi leti, pa si ful želim spet tja. Letos nam ne bo ratalo, računamo pa na drugo leto...

Sem pa danes kljub dežju tako dobre volje-juhuhu, petek je!user posted image

Imam eno vprašanje: ali je kateri mogoče uspelo malčka odvaditi od dude in kako? Mi naj bi jo čimbolj opustili iz zdravstvenih razlogov-tekočina za bobničem. Smo sicer uspeli uporabo že zelo zmanjšati, ne vem pa, kako bi jo kar ukinila. Mogoče pa niti ni tak problem, če jo ima samo za spat, a ne?

Uživajte v petku in že vnaprej hvala za mnenje!user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.5.2007 19:08:10   
Ni novih sporočil
Meceno
Antigona do kdaj boš še v Tuniziji ? Uživaj, pa malo še namesto mene nogice namoči. Jaz že pogrešam morje, smo klicali Radeja ( tisti ki nam oddaja hišo ) na morje in je rekel da dežuje oz je že isti večer ko smo mi odšli. A ko smo bili mi doli, je pa žgalo in zvečer je bilo tako toplo zunajuser posted image .............

Hja, deda ima spet vseh prib. 200 slik in bog si vedi kdaj bo moj Sašo vse prenesel na ta računalnik. Sicer jih imamo vse po malo raztrešene naokoli user posted image . Še lanske, od meseca maja ima dedauser posted image .

Bobek.......stanovanski kredit KBM, kjer si kredit vzame lahko mami, oče, malo pa še babiuser posted image  Hja, kje si človek lahko sploh pri teh razmerah naredi hišouser posted image  ?
Sicer te ne poznam tako zelo, toliko pa, da si upam trditi...če bi imela hišo na deželi, malega nebi sama pustila zunajuser posted image ..nekje bi bil potok, sosed ki bi divjal s traktorjem, gnoj z vilamiuser posted image . Je pa fino imeti hišo, po možnosti lastnouser posted image ...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
5.5.2007 0:14:44   
Ni novih sporočil
pravljica
še manj kot 2 meseca in gremo tudi na morje user posted image  

glede hiške na vasi...kaj pa vem, jaz nisem takšne sorte user posted image  pa sem bila prej v hiši, na vasi (s šolo in vsem ostalim v bližini)...ampak trenutno mi/nam to ne bi odgovarjalo...tako, eno vikend hiško nekje čisto na samem ja, takoj, lahko sredi gozda, daleč od civilizacije...ampak za vsak dan pa...ne, hvala user posted image

nam ne dopušča čas, niti popoldanske dejavnosti tavelike, ki bi v tem primeru odpadle (tako pa gre sama v glasbeno po pouku, pa na ure kitare, pa k baletu, pa k sošolki na rd itd. itd.)...ni vezana na nobno prevozno sredstvo, na nobenega dedka ali babico...vse lahko opravi sama v času, ko sva midva v službah...na poti domov jo pobereva, če ne, pa tudi lahko sama pešači do doma user posted image  na vasi si takoj vezan za vsako stvar na prevoz...za nas to še gre, ampak otrok pa je sigurno za marsikaj prikrajšan...igro zunaj tako nadomesti pop. na igrišču ali čez vikend pri babicah (ki imajo hišo, vrt in vse kar sodi zraven)...ma ne vem, sva se veliko pogovarjala o tem, ampak bi bilo več izgub kot pridobitev...vsaj dokler sta še v OŠ

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.5.2007 9:52:17   
Ni novih sporočil
bobek05
Ojla, Julije...

Te dni sem vas bolj brala... Za pisanje ni bilo časa.

Danes je spet čudovit dan - moj zlati mož je spet pobasal malega in ga odpeljal k babicam in dedkom... Kar pomeni, da bom do večera spet sama. JUPIIIIII !! user posted image  Sicer bom tako ali tako večino časa delala za faks, ampak nekaj minutk pa bo že ostalo tudi za počivanje (beri: lenarjenje) user posted image  

Pri nas je vse po starem. Anej je ok, le iz noska mu teče že cel teden.. Upam, da se ne razvije v kaj hujšega. user posted image  Sem upala, da se bomo tega rešili zdaj, ko je bil več kot 1 teden doma, pa se žal nismo.
V sredo, ko smo se vrnili v MB si je na prst na nogi (palček) vrgel polno flašo (to njegovo, ki jo ima za piti).. in ima seveda pol prsta modrega... Mislim, da bo šel noht dol. user posted image  
Danes ponoči pa se je 2x zbudil - se mu je nekaj hudega sanjalo in je FUL jokal. Vmes je prav histerično vpil NE! in še s kazalcem kazal (to včasih dela, ko komu izrecno reče NE - pokaže nanj s kazalcem)... SPloh ga nisva mogla pomirit. Nesla sem ga v dnevno, kjer se je čisto stisnil k meni in hlipal... user posted image  Potem mi je revček v naročju zaspal in ko sem ga odnesla nazaj v posteljo, je še nekaj časa v spanju hlipal... user posted image user posted image user posted image  Hvala bogu, nočnih mor nimamo pogosto...

Zdajle pa letim.. Delat in uživat - malo eno malo drugo... user posted image

P.S.: Mi že odštevamo dneve do velike dvojke!!! user posted image  user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.5.2007 14:47:54   
Ni novih sporočil
Antigona
Ojla punce!

Ze spet jaz user posted image ...
Ocitno imam na morju prevec casa user posted image .
Domov pridem sele 12. tega, smo si vzeli kar orngi pocitnice, cele dva tedna...
Nogice sem v morje ze namocila, tudi za vas, kaj vec pa ne bi, ker je voda tako user posted image  mrzla. Zana se zmeraj ne spravim blizu morja, se prevec boji. Je pa res kar glasno in valovi se razlijejo kar visoko. Sicer pocasi napredujemo, ampak ko se pribliza val bi mi kar v narocje skocu, srcek pa mu bije 300 na uro. Se dobro da imamo toliko casa, do konca dopusta bo verjetno tudi on ze uspel nogice namocit...

Eca, upam, da si ze na poti v Rim, in da ti cimprej mine, ter brez komplikacij. Kmalu se nam kaj javi!

Mayci tukaj je res ful dobro. Smo v hotelu Magic life in tocno tako tudi je. Sam pihat naj ze enkrat neha user posted image  user posted image  user posted image ! Hrana je bozanska, in ce se ne bom pocasi zacela brzdat me bo ginekologinja posteno okregala. Tortice so pa sploh bozanske, take socne in oh in sploh. Zan bi pa itak ves cajt jedu tortice. Ampak si da zaenkrat se dopovedat, da mora najprej pojest juhico, pa makaroncke al pa rizek al pac nekaj, sele potem lahko dobi tortico...

A ja, da se pohvalim po novem znamo celo steti in sicer to zgleda takole:
Ena, dve, se ena user posted image , se mu posteno narezimo ko tako lepo stavke zlaga... Je cel slovnicar postal user posted image ...

Ajde uzivajte se naprej!!!!

user posted image user posted image user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.5.2007 16:48:18   
Ni novih sporočil
Anonimen
Evo še jaz user posted image  počitnic konec, pa s polno paro naprej user posted image  pa še cel teden sem sama (in to do NEDELJE zvečer) user posted image  mož bo poslovno v Portorožu (Navtični sejem), pa se mu ne bo splačalo vsak dan vozit v LJ, pa bo spal kar na jadrnici user posted image  skratka, skoraj podaljšane počitnice user posted image

Na Lošinju je bilo fantastično...Mayci naslednjič kava, a ne user posted image

Pri nas imamo tud eno fobijo pred muhami user posted image  "ustrašu" "mami, ustrašu" user posted image  upam, da mine.

No, kdaj se bomo vidle????????

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.5.2007 18:39:01   
Ni novih sporočil
bobek05
Jaz imam maja precej zasedeno - tako skoz teden kot skoz vikende... Imam fraj šele od prvega vikenda v juniju - se pravi 2. ali 3. 6. Se vam zdi prepozno?

T. me se lahko vidimo tudi v LJ, ko bom imela 3-dnevni seminar (17., 18. in 19.5.), drugače pa se vse skupaj lahko dobimo spet v Celju, v Planet Tušu ali City parku - kor sem že omenila, meni ustreza za tole srečanje 1. teden v juniju...

Zdaj se pa javite še ostale...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.5.2007 19:46:42   
Ni novih sporočil
CIPRESA
Oooooo kolk mam za prebrat od zadnjičuser posted image , no  Eca tebi želim čim hitrejši odhod v Rimuser posted image user posted image user posted image komaj čakam vesele novice!!!

Pravljica user posted image user posted image user posted image čestitke za pogum pri puljenju in rovarjenju modrostnega zobauser posted image user posted image

Antigona tebi pa kar malo zavidam, 14 dni v Tunizijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah, ja jaz imam Tunizijo v pisarni za računalnikom in s tečno šeficouser posted image user posted image user posted image

Za vse ostale pa en pozdravček od nas treh, ki smo sedaj zaenkrat ZDRAVIuser posted image user posted image user posted image in veseliuser posted image

Jutri pa spet jovo na novo vrtec in služba, res si želim že počitnic, morja in sonca, pa sladoledauser posted image Ko to mine potem pa  nas čaka še eno lepo opravilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - user posted image ha,ha!!!!!!

Čau!!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.5.2007 22:01:17   
Ni novih sporočil
mayci
Čau!

Da se še jaz malo pofočkam...user posted image
Bobek, jaz sem za, da se dobimo prvi teden v juniju. Lahko pa bi se mogoče pridružila tudi takrat, ko boš v Ljubljani na seminarju.

Antigona ne mi cedit slin, je že ful pozna ura, jaz pa bi zdajle pojedla en kupček tistih super tortic! Uživajte sto na uro, še malo za nas, ki moramo jutri v službo in v vrtec...

Sunqueen-kavica velja!user posted image

A kdo ve, kam se je skrila Anckabancka? Ja, verjetno ima res ogromno dela s svojima malima princema.user posted image

Lepo se imejte, pa en čimlepši ponedeljek vam želim!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.5.2007 22:12:45   
Ni novih sporočil
Eca
Samo na kratko se javljam.

Hvala za lepe želje, upam, da bo jutri dan d. Pregled imam ob 10h in upam, da me kar v p. obdržijo. Mark je šel na počitnice k mojim staršem, tako da nimamo še te skrbi, kam ga dati med mojim bivanjem v Rimu.

Trebuh mi otrdeva, to je pa tudi vseuser posted image

Punce držite se in se javim ob prvi priliki z novicami o user posted image - upam vsajuser posted image

Lp, Eca

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.5.2007 22:30:45   
Ni novih sporočil
mayci
Eca, držimo pesti zate, da greš jutri v Rim in nam kmalu sporočiš veselo novico!user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
7.5.2007 8:31:44   
Ni novih sporočil
Meceno
Eci je voda odtekla, tako mi je napisala ob 5h zjutraj in 10min.....kaj je sedaj, ne vem. EA pa tudi ne vem če bo imela, pa tako si jo je spet želela. Ja, nič, poročam ko mi bo kaj novega napisala............DRŽITE PESTI

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
7.5.2007 13:19:54   
Ni novih sporočil
Meceno
V štajersko prestolnico je ob 11.38 prijokal Dorian ( 52cm,3590g) in razveselil Marka, atija in mamo,

To mi je poslala Eca

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  in sladko se imejte user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
7.5.2007 21:09:09   
Ni novih sporočil
mayci
user posted image user posted image Čestitke mamici, očiju in velikemu bratcu Marku!
Malemu Dorianu pa želimo dobrodošlico na tem svetu!user posted image

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
7.5.2007 21:17:20   
Ni novih sporočil
mayci
Joj, punce, danes sem prebrala eno ful lepo pesem o čustvih mame do novorojenčka. Se jo splača prebrati..

PREŠTEVAM PRSTKE
(Ksenija Šoster Olmer)

Preštevam prstke
na drobnih ročicah,
v naročju ves svet držim,
preštevam prstke na malih nožicah,
obenem se jočem in se smejim.

V komaj odprte očke zrem,
polne modrosti in globine.
Nastežaj odprem okna in vrata srca
ter zbrišem sled bolečine.

Božam lička, mehka kot žamet,
svilnate laske in lok obrvi.
Spoznavam skrivnosti ustec, ki iščejo
in kako življenje diši.

Zdaj, ko dobila sem v dar
ključe za skrinjico sreče,
ni mi več mar za ta nori planet,
naj kar brez mene se suče.
Jaz grem uspavanke pet
in znova preštevat prstkov deset.

user posted image  

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.5.2007 22:37:26   
Ni novih sporočil
žogicanogica
user posted image user posted image user posted image Čestitke Eca! Dorian pa je ful lepo ime!
Mayci FUL lepa pesmica sem si jo kar skopirala. Vidim, da si Kamničanka. A vrtec si dobila v Kamniku? Ker pri nas ni bilo varjante.
Antigona ful se mate noro!! Uživajte naprej!
Lp vsem

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.5.2007 22:48:49   
Ni novih sporočil
pravljica
Čestitke Eca, dorian in vsi ostali vpleteni v to pravljico! user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu žogicanogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.