Antigona
|
Ojla punce!!! Upam, da mi danes rata spisat tole... Ma sem dva dni nazaj napisala cel roman, potem mi je pa ven vrglo, in ker je bila za mano guzva se mi ni dalo se enkrat ponavljat vsega. U glavnem tukaj uzivamo, sicer nam vreme malce nagaja (vceraj zvecer je bila celo nevihta in dez), danes ful piha, je pa drgac trenutno soncek in ful vroce, sam pihat bi lahko vsaj malo nehal, ker niosi mivko naokoli... V torek smo bili v nekem naravnem parku oz. neke vrste zivalskem vrtu in smo videli ful afriskih zivali (slone, zirafe, leve, tigre, krokodila, noje, ma svega i svasta) Zan govori ze k strgan doktar, ga komaj ustavis, pa vse bi naenkrat povedal ... Zdej pocas napredujemo, hodimo naokoli ze bozi, brez kapice, pa tud brez majcke... Komaj caka da gre premetavat pesek in delat poticke. Se pa se zmeraj ne upa do morja, ker so precejsnji valovi in to kar glasni... No danes so sploh cist taki, da bi lahko celo deskal na njih, ko pa tako piha... Tudi vceraj smo sli na en mini izletek v Hammamet oz. v novo Medino in tam so ful veliki kipi slonov ( Hanibalovihhh slonov), pa seveda bazar. Smo nakupili cel kup spominkov, je prav fino barantat... Zan popoldne spi tudi po tri ure, kar doma ze nekaj casa ne. Se vidi da ga tukaj vse blazno utrudi... Me veseli da ste cez praznike tudi ve uzivale in se vam se kaj javim. Se s vsak dan malce menjava medtem ko Zan spi, en dan grem jst na net, en dan pa on, da sva na tekocem z dogajanjem , pa da jaz pomirim malce mojo odvisnost od RR) No, pa sem spet spisala cel roman in upam da mi tokrat ne vrze ven ... Pupe uzivajte in se se beremo!!! Lep pozddravcek iz Tunizije!