|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bratova punca...
6.5.2007 15:20:45   
Anonimen
Srček ne jočem se tukaj!!
Mar misliš,da bom kaj rekla tej punci,pa da se spet spravi name??Ne, hvala..Ni vredna, da bi jaz zaradi nje otroka izgubila!!

Poleg tega pa..Samo sem napisala kak je,in vas vprašala:
Povejte mi, sem res nesramna ker ji ne zelim posojati stvari???

Samo to me je zanimalo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
6.5.2007 15:27:04   
muška
Nisi nesramna!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.5.2007 16:05:20   
Anonimen
Nisi nesramna, jaz še najboljši prijateljici marsikaj ne posodim, ker pač ne ceni in dobim nazaj uničeno, strgano, sprano.....pa sva še vedno naj prijateljici.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.5.2007 17:09:18   
Maleal
Nisi nesramna,jaz tudi nikoli več ne posojam cot,sem posodla nosečniške pa sem dobila nazaj sprane,uniočene,kot da bi bile nošene 10 let in ne par mesecev,namesto bele barve je bila rozauser posted image .

Drugače pa mi je čudno,da se pustite da vas tako vozi.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.5.2007 17:35:19   
Anonimen
Ok ne bom presojala si nesramna ali ne. Jaz tudi ne posodim ravno vsakemu človeku, pa se za to še ne zdim sama sebi nesramna....
Ampak poglej z dobre strani, vsak hip ji lahko NA GLAS za hrbtom rečeš kar češ.
Kaj bi jaz dala za gluho taščouser posted image pa po možnosti še mutavouser posted image No upam, da te vsaj malo potolažim, ene nismo tako srečneuser posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
6.5.2007 18:32:02   
Gina
Jaz sem tud preveč blond, da bi kaj razumela. A ti to kako špansko nadaljevanko citiraš? Ha, ha, spet nas nekdo (smajli, ki vleče elastiko)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
6.5.2007 20:51:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Jaz sem tud preveč blond, da bi kaj razumela. A ti to kako špansko nadaljevanko citiraš? Ha, ha, spet nas nekdo (smajli, ki vleče elastiko)...

Razmišljam v isti smeri. Smajlikisemečepotleh

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
6.5.2007 20:54:15   
firasto
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če gre za posojo, si morda nesramna, v kolikor pa je ta posoja sinonim za podariti nekaj, kar potrebuješ sam, o tem teško sodim. Zagotovo pa je bilo zelo nesramno od tebe, da si se vmešavala v varanje. Nisi jima dala možnosti, da se odnos med njima uredi po naravni poti, in da sama ugotovita, ali sta resnično za skupaj, ali pa bi tvoj brat v zameno dobil kakšno prijaznejše bitje in bi ti tako tudi dobila brata nazaj. Ni vedno vse zlato kar se sveti in na videz slabo ni nujno tudi v resnici slabo.

< Sporočilo je popravil firasto -- 6.5.2007 20:57:02 >

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
6.5.2007 20:54:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nati

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Razmišljam v isti smeri. Smajlikisemečepotleh

A se nas je toliko ta vikend barvalo user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
6.5.2007 21:07:47   
Anonimen
Kaj neves,da SMS-i obstajajo???
Ce ne razumes o cem pisem, ne rabis brati.. Simpl je

Si nesramna ja tudi tukaj gori.In si nesramna,če ne moreš bratu ničesar posodit.Si in si.Zadovoljna????
In tudi brat ima potemtakem pravico živet v hiši staršev kot ti razen,če ga nažennejo z njo vred.
P a še enkrat ti povem da SI nesramna sram te bodi .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
6.5.2007 21:08:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: firasto

Če gre za posojo, si morda nesramna, v kolikor pa je ta posoja sinonim za podariti nekaj, kar potrebuješ sam, o tem teško sodim. Zagotovo pa je bilo zelo nesramno od tebe, da si se vmešavala v varanje. Nisi jima dala možnosti, da se odnos med njima uredi po naravni poti, in da sama ugotovita, ali sta resnično za skupaj, ali pa bi tvoj brat v zameno dobil kakšno prijaznejše bitje in bi ti tako tudi dobila brata nazaj. Ni vedno vse zlato kar se sveti in na videz slabo ni nujno tudi v resnici slabo.

A to,da nekomu stojiš ob strani,pomeni,da se vmešavaš?? Mislim ne..

Vi ste res butci,nič ne štekate!!!

(odgovor članu firasto)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
6.5.2007 21:09:40   
Anonimen

Kaj neves,da SMS-i obstajajo???
Ce ne razumes o cem pisem, ne rabis brati.. Simpl je

Si nesramna ja tudi tukaj gori.In si nesramna,če ne moreš bratu ničesar posodit.Si in si.Zadovoljna????
In tudi brat ima potemtakem pravico živet v hiši staršev kot ti razen,če ga nažennejo z njo vred.
P a še enkrat ti povem da SI nesramna sram te bodi .user posted image user posted image user posted image

Hehe,bratu naj bi nekaj posodila,ko me je takoj drug dan hoto ubiti??A dejte no..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
6.5.2007 21:10:07   
Anonimen
Ja ,če si doma takšna,da ljudi zmerjaš kot tukaj,potem si NESRAMNA.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
6.5.2007 21:10:31   
Anonimen
Tebe naj bo sram,ko se skrivaš,namesto da bi povedala kdo si!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
6.5.2007 21:13:19   
Anonimen
A res v življenju nimaš kej počet kot tukaj jokat????? In zakaj anonimnost? Zato, da nas boš vse po spisku poslala nekam, ravno zato, ker nisi zadovoljna z našimi odgovori?????Jes, res si otročja. Prvo sebi pospravi podstrešje, potem pa se ponujaj drugam!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
6.5.2007 21:14:02   
caillou
Saj vem, ti bi rada tole slišala :"Ne, ti pa že nisi nesramna, nesramni so vsi ostali, ki ti pravijo da si nesramna." Nesramneži, nesramniuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
6.5.2007 21:14:31   
Anonimen
Tebe naj bo sram,ko se skrivaš,namesto da bi povedala kdo si!!!!

In za koga se to gre???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
6.5.2007 21:54:59   
Kalamaki
Jeeeeee, akcijauser posted image user posted image Kdaj bo drugi del te žajfnice? Ma super familja ste, ti povem. Še dobro, da ste se našli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
6.5.2007 22:52:00   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 44
6.5.2007 22:56:59   
Anonimen
Mal čudni ste vsi skupaj. Kar se posojanja stvari tiče, nisi nesramna, če jih ne posojaš, to je pač tvoja izbira in je problem drugih, kaj si o tvojem neposojanju mislijo. Me pa zanima, kako jo je oče enkrat že po hitrem postopku nagnal, zdaj pa je ni sposoben.user posted image

(odgovor članu Kalamaki)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
7.5.2007 7:17:21   
Anonimen
Anonimna, ki je odprla to temo:
1. vredni ste eden drugega
2. star slovenski pregovor pravi: gliha v kup štriha
3. ja, si nesramna - kar tako počez, do vseh, ki se ne strinjajo s tabo

Kontentuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
7.5.2007 7:58:58   
srki
Ne, nisi nesramna.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.5.2007 9:04:30   
Dejča
Ne, nisi nesramna, samo zelo neumna - mi pa še bolj, da te beremo in ti celo odgovarjamo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.5.2007 10:50:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image no,da vidimo kako se bo nadaljevalouser posted image user posted image user posted image user posted image

In ti povem po resnici SI nesramna in brezobrazna pa nima veze kdo si,če se ne upaš predstavit.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
7.5.2007 12:15:34   
Slončica
A to bo na POP-u od 3 naprej?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?