|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bratova punca...
6.5.2007 11:17:36   
Anonimen
Zivjo punce...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bratova punca...
6.5.2007 11:18:24   
Anonimen
Dolga zgodba,ni kaj user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2007 11:19:31   
Erdbeere
matr pa zelo zakomplicirana....ne razumem lih najbolj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2007 11:21:15   
Marogica
Dokler ima brat punco, še tako gre, ko bo imel fanta...te pa piši....

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2007 11:24:03   
Anonimen
Joj, sem hotela vec napisat.

Gre se za bratovo punco..Punca je nenormalna...
Bili sva kolegici skoz, odkar je zacela z mojim bratom, vedno sem ji zaradi njene gluhote pomagala, klicala okoli v njenem imenu in tak dalje.. Nato se zgodi tak.. Sta si nabavila racunalnik in valda nista imela omrezne kartice za internet.. S fantom sva bila tak dobra in sva jima rekla, da jima posodima dokler si ne nabavita nove.. Meseci minevajo, minevajo.. Od tega se nic. Jo prosim,da vrne,me je napadla fizicno.. user posted image Tako se pravi,da sva se steple.. Nato je mojemu ocetu rekla v faco,da jo prevec mucimo... Mi ji dajemo hrano, streho nad glavo, vse kar si zeli ona pa tako. Fotru se je sfuzljalo in jo je nagnal.. Cez nekaj mesecov sta prisla nazaj, a sem se raje izselila.. Sedaj sem se k ocetu vrnila zaradi nekih stisk, in eto.. Baba opet zacenja.. Tezi mojemu fotru, naj ji posodim te stvari in te.. Jaz pa ce recem NE, je oce jezen.. In se skregava.. Zato mu ustrezem. Ampak povejte mi, je to normalno da jaz njej pomagam, medtem ko me je zadnjic napadla noseco, pa se pogovarjamo se ne.. Tak je,ko da se ne bi poznali.. Jaz nevem kako ocetu dopovedat, da to kar sem si kupila s svojim denarjem, ne dajam ljudem s katerimi se ne pogovarjamo.. Sedaj zopet iscem hiso zase,fanta in bodocega bebeka..

Povejte mi, sem res nesramna ker ji ne zelim posojati stvari???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2007 11:37:29   
Anonimen
Sama odločaš o svojih stvareh. Baba sama pa naj oddide za vedno od vas stran, očividno nekaj hoče.Ma bi jo.......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2007 11:37:41   
Špacka

Kaj pa tvoj brat pravi na vse to? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2007 11:41:04   
Anonimen
Kaj moj brat pravi na to...

Hmmm..Na zalost drzi z njo..On je bil tisti dan v tujini, ko me je napadla.. Po mobitelu mu je tezila,gnjavla.. Skratka,drug dan se je vrnil full pijan, in se spravil name.. In zaradi nje sem ostala brez brata, on prav tako brez sestrice.. In zdaj baba zeli tukaj ziveti,in nacrtujeta tako,vendar niti vprasata ne oceta ne mamo ce lahko tu zivi.. Ker dvomim,da bi onadva to sprejela,saj nic ne pomaga placevat, samo da ima hrano zastonj..

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2007 11:51:20   
Anonimen

Hmmm..Na zalost drzi z njo..On je bil tisti dan v tujini, ko me je napadla.. Po mobitelu mu je tezila,gnjavla.. Skratka,drug dan se je vrnil full pijan, in se spravil name.. In zaradi nje sem ostala brez brata, on prav tako brez sestrice.. In zdaj baba zeli tukaj ziveti,in nacrtujeta tako,vendar niti vprasata ne oceta ne mamo ce lahko tu zivi.. Ker dvomim,da bi onadva to sprejela,saj nic ne pomaga placevat, samo da ima hrano zastonj..

kako pa mu je težila po telefonu če je gluha??!!
pišeš pa brez repa in glave tko da v bistvusploh ne vem če vem o čem pišeš? kr neki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2007 12:36:42   
muška
Ja, ni kaj! Eni ljudje ne ločijo med posoditi in dati! Ona je očitno med temi.

Da pa te nosečo napade in tvoja družina to samo gleda zraven , tukaj pa nimam besed za tvojo familijo! user posted image user posted image user posted image

V naši bajti bi deklica letela s svojimi cunjami vred kot je dolga in široka na cesto, če bi roko položila na mene nosečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2007 12:39:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

kako pa mu je težila po telefonu če je gluha??!!
pišeš pa brez repa in glave tko da v bistvusploh ne vem če vem o čem pišeš? kr neki!

Kaj neves,da SMS-i obstajajo???
Ce ne razumes o cem pisem, ne rabis brati.. Simpl je!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2007 12:41:39   
Anonimen
Takoj drugi dan jo je nagnal oce..

Nevem zakaj obsojate ene, eni pac ne znajo pisat tako da bi vi dobro razumeli user posted image

< Sporočilo je popravil Gorazdova -- 6.5.2007 12:43:05 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.5.2007 12:56:33   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ja, ni kaj! Eni ljudje ne ločijo med posoditi in dati! Ona je očitno med temi.

Da pa te nosečo napade in tvoja družina to samo gleda zraven , tukaj pa nimam besed za tvojo familijo! user posted image user posted image user posted image

V naši bajti bi deklica letela s svojimi cunjami vred kot je dolga in široka na cesto, če bi roko položila na mene nosečo.

Pri mojih starših niti cunje ne bi mela cajta vzet.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.5.2007 13:17:58   
Anonimen
Ima i ludih posle rata.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2007 13:36:31   
*alja*
ja sori, ampak potem tvoji starši tudi niso povsem pošlihtani če to dovolijo. In če oče ( tvoj oče ) drži z njo po vsem kaj je naredila, pa mogoče tudi ti nisi povsem nedolžna.

Ker oče ti pomojem nebi obrnil hrbta kar tako in podržal z snaho!user posted image  

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2007 13:41:34   
Anonimen
Saj nisem rekla, da moj oce drzi z njo..
Vendar je pac taksen clovek, ki ne bi rad koga prizadel in on ima tudi kar mnogo proti njej, vendar ne zeli bratu nesrece...

Jaz njej nisem nic naredila,vedno sem ji pomagala,ko jo je brat varal,sem ji stala ob strani..In vse to za cisto brezveze,se zahvalila se ni.. Kaj sele da se zahvali moji druzini,da so tako dobri do nje...

(odgovor članu *alja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.5.2007 13:46:38   
muška
Vendar je pac taksen clovek, ki ne bi rad koga prizadel

a vaju pa ne prizadane, če oče drži z njo in ne s svojo hčerjo in sinom?

< Sporočilo je popravil muška -- 6.5.2007 13:48:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.5.2007 13:48:21   
Anonimen
Aja,pa naj se omenim to..
Imam tudi sestro,ki pa je dalec stran od nas..In ona ima ze dve mali hcerkici,in se pravi je predala otroske obleke dalje meni..Kaj je ta punca naredila?Nekaj lepih oblek pokradla za svojega otroka,ki ga sploh nima in ga se nekaj casa ne mislita imeti..Oce se je razjezil,ampak spet nic ni naredil..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
6.5.2007 13:49:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aja,pa naj se omenim to..
Imam tudi sestro,ki pa je dalec stran od nas..In ona ima ze dve mali hcerkici,in se pravi je predala otroske obleke dalje meni..Kaj je ta punca naredila?Nekaj lepih oblek pokradla za svojega otroka,ki ga sploh nima in ga se nekaj casa ne mislita imeti..Oce se je razjezil,ampak spet nic ni naredil..

Ja pa kaj ti nimaš 2 zdravih rok? Jaz bi jo razturla...njo in njeno sobo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
6.5.2007 13:51:11   
muška
Enako, kar je preveč, je preveč!

A kaj drugega pa vam ŠE ni pokradla?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.5.2007 14:05:55   
Tonchka
Mislim to je pa too much. Pa ta ženska je bolna, normalen človek tega ne počne. Bolj kot ti, se mi smili tvoj brat, ki jo bo moral gledati celo življenje.
S takimi ljudmi težko prideš do konca, probaj se čimprej odselit. Da pa te napada fizično zdaj ko si noseča????? Pa še krade povrhu, ni kaj, punca je premija. Kaj pa pravi tvoj fant na to, kaj če bi se on poskušal pogovoriti z bratom ali pa to žensko?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.5.2007 14:20:44   
Angellina
..jst bi jo klicala psihoza psihasta!

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.5.2007 14:31:27   
Dejča
Meni se pa nihče ne smili, saj so vsi odrasli. Če se niso sposobni postaviti zase in za svoje, jim nihče ne bo mogel pomagati. Jamrati je pa tako najlažje. Meni ena "priženjena" že ne bi grozila v lastni hiši!!!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.5.2007 15:13:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Gre se za bratovo punco..Punca je nenormalna...

Nenormalni ste vsi skupaj,  cela vaša družina.

Pa obilo zabave še naprej vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
6.5.2007 15:17:38   
Anonimen
Če prav razumem te je fizično napadla med user posted image , zaradi nje si šla iz domače hiše, doma se kregate zaradi tega, krade ti obleke za otroka ki ga pričakuješ......in vse kar si glede tega naredila je to, da tukaj jočešuser posted image .

Brat pa jo ima rad in jo istočasno vara, oče ji daje potuho ker je pač dober človek, ti ji pomagaš ker se ti smili....

A lahko pridem še jaz k vam? Tudi jaz pričakujem user posted image  in bi mi kaj cunj prav prišlo, pa še prav fino bi se najedla pri vas. Itak NIČ ne naredite!!!!!

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?