Anonimen
|
Joj, sem hotela vec napisat. Gre se za bratovo punco..Punca je nenormalna... Bili sva kolegici skoz, odkar je zacela z mojim bratom, vedno sem ji zaradi njene gluhote pomagala, klicala okoli v njenem imenu in tak dalje.. Nato se zgodi tak.. Sta si nabavila racunalnik in valda nista imela omrezne kartice za internet.. S fantom sva bila tak dobra in sva jima rekla, da jima posodima dokler si ne nabavita nove.. Meseci minevajo, minevajo.. Od tega se nic. Jo prosim,da vrne,me je napadla fizicno.. Tako se pravi,da sva se steple.. Nato je mojemu ocetu rekla v faco,da jo prevec mucimo... Mi ji dajemo hrano, streho nad glavo, vse kar si zeli ona pa tako. Fotru se je sfuzljalo in jo je nagnal.. Cez nekaj mesecov sta prisla nazaj, a sem se raje izselila.. Sedaj sem se k ocetu vrnila zaradi nekih stisk, in eto.. Baba opet zacenja.. Tezi mojemu fotru, naj ji posodim te stvari in te.. Jaz pa ce recem NE, je oce jezen.. In se skregava.. Zato mu ustrezem. Ampak povejte mi, je to normalno da jaz njej pomagam, medtem ko me je zadnjic napadla noseco, pa se pogovarjamo se ne.. Tak je,ko da se ne bi poznali.. Jaz nevem kako ocetu dopovedat, da to kar sem si kupila s svojim denarjem, ne dajam ljudem s katerimi se ne pogovarjamo.. Sedaj zopet iscem hiso zase,fanta in bodocega bebeka.. Povejte mi, sem res nesramna ker ji ne zelim posojati stvari???
|