|
RE: IUI - majčiče, junijčice 6.5.2007 20:53:02
|
|
|
|
DaisyE
|
IUI - majčice, junijčice 1. tosja (MB, 1. IUI) - 3. 5. - 7. 5. 1. UZ 2. curkica (2. IUI, čaka ) 3. nana - 4. 5. 4. sarcy21 (1. IUI, Praga) Drage IUI-jevke - veselo na delo! Javite s čim se drogirate in vse ostale pomembne datume, pa seveda tudi to, katera klinika vas ima na grbi. Pol pa kar veselo na delo. In ne glede na to, da bodo zdravniki pomagali, lahko še doma malo tako čisto za ziher. Optimistični začetki - srečni konci! FAN CLUB Mojca9000, Anitka, ija, DaisyE, monikap, gold fish, Dalija, sonček.djukelca , sayuri Drage punce, zelo ste pridne. Kar tako naprej. Pridno čvekajte in ne pustite, da vas grde in slabe misli ulovijo. Sem glih dons dala to skozi, pa nič ne pomaga. Nič boljše ni. Zato vam želim samo to - POGUMNO NAPREJ! Tosja naša draga, zate bomo pa jutri stiskali pesti, kot nori. Nima veze, če so NPZji v OŠ, še tolk bolš, ker lahko potem 60 minut, kolikor traja preizkus samo zate navijamo. Tršic nas je pa tule, kot veš, malo morje! Nana, upam, da ti je uspelo zrihtat vse, kot je treba. Sarcy21, kakšna je pa zdaj situacija pri tebi? Maš kakšne datume, al moraš čakat, da te pokličejo? (Pa nič se jezit name, če količkaj spremljaš forume, že veš, da sem nepoboljšljivi firbec.)
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 6.5.2007 20:56:02 >
|