ElaM
|
Punce, dobro jutro. Tinkara še spi, meni je pa tako nagravžno slabilo, da sem morala vstat in si pripravit zajtrk. Sicer je počutje boljše, kot je bilo prvič, zdaj so slabosti res jutranje in čez dan samo kdaj pa kdaj. SašaŠ sem jaz tudi imela namen iti v službo, no saj z junijem grem, samo bom samo za par mesecev, če bo vse po sreči. Je pa to murphy, močno sem si želela menjat službo in sem poslala par prošenj in na te, ki sem jih poslala nazadnje, sem bila na vse vabljena na razgovore. Res hecno. Potem se pa lažem, da sem že dobila službo. No, saj dejansko sem jo, doživljenjsko. Sašaš, a je doktorca tudi kaj težila, da je Ela majhna? Naša ima 70 cm in je rekla, da je majhna. sem šla potem gledat v tiste njihove grafe in je na 50. percentili. Kar se meni ne zdi majhna, pač pa povprečno velika. Aja, še to, še ena, ki je na koruzi. Jo kljujemo že 9 leto. Stari smo, ja. Solatja in Balerina, vama pa seveda čestitam. Alisa, držim pesti za danes. Poročaj. Naty-Taya, hvala za izčrpno poročilo, kako zgleda življenje z dvema majhnima živcema. In res si pridna, da ti sfolga še diplomo pisat. Jančika, upam, da ste se že pocajtali. Tole je pa pri vas res že prav nadležno. Je čas, da odženete bacile stran. Tinkara je zdaj tri dni nekaj driskala in sem bila že vsa zaskrbljena, kaj bo zdaj to. No, pa se je stanje normaliziralo. Ni čudno, da nabaše kakšen bacil, ker je čisto vse za v usta, če pa ne more dati v usta pa vsaj obliže. Prav nadležno je tole. Klaja, a ima Julija že kaj zob? Full je boga, da jo tako matrajo. Sicer pravijo, ne vem, pa če je res, da kasneje, ko zrastejo boljši so. Naša ima tudi še samo 2, na vrhu pa čisto belo dlesen. Angie, kaj pa s tabo kaj dogaja? Daj malo poročaj kakšno službo si dobila. Pa lubčka Marku od Tinke. Plenička, Supernova, Kapesanta, Pearl, Malicki, Čebelica (verjetno sem še katero pazabila), tudi vam en lep pozdrav!