|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  622 623 [624] 625 626   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.5.2007 10:25:02   
nanica
mi gremo pa v lj se z vzpenjačo peljat, na lj gradu je pa razstava o gabrijelu gruberju (arhitekt gruberjevega prekopa), pol pa še na bolšjaka. pride še kakšna?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15576
6.5.2007 10:36:07   
moci
heloooouuu goda, a si prišla čveke pogledat user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15577
6.5.2007 10:37:38   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, zaenkrat sem razkrila le pozitivne spremembeuser posted image da ne bo zgledalo, kakšen zmaj od babe semuser posted image

čakam na sotrpinke, pol pa še kaj dodamuser posted image

aha, a čem jaz kaj povedatuser posted image ne vem, če biuser posted image user posted image
meni se zdi, da sem precej živčna mamauser posted image se moram v red spravit, samo še ne vem kakouser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15578
6.5.2007 10:38:46   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Jutro!
Pri nas smo registrirali bolnika št.2.
Nap gospodič Jaša je po treh dneh sitnobe postal popolnoma hripav- diagnoza-blažji laringitis. bajeuser posted image  Ne vedo točno! Vročine ni, ušesa ok, kašlja ne, smrka ne, malo rdeče grlo in fant brez glasu oz. čisto hripav!
Zdravil nismo nič dobili, malo bomo inhalirali...jutri če en bo bolje, pa nazaj k zdravniku, da bodo dali laboratorijske teste delat.
Tii se stanje izboljšuje, in to je to....

Spal je gospod celo noč. Zjutraj se je pa zbudil zahripan.....
To je to, za danes, zaenkratuser posted image !

no, nehajte zbolevat. kaj je zdaj to za en user posted image
upam, da ostane samo pri hripavosti, bo imel jaša šarmanten glasuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15579
6.5.2007 10:40:01   
moci

mi gremo pa v lj se z vzpenjačo peljat, na lj gradu je pa razstava o gabrijelu gruberju (arhitekt gruberjevega prekopa), pol pa še na bolšjaka. pride še kakšna?

nas mika, ampak bomo prepozni, jaz sem ravnokar iz banje, zdaj je na vrsti dragi. preden se v red spravimo, boste vi že domauser posted image
popoldne pa ni bolšjaka, ane?user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15580
6.5.2007 10:43:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

Jutro!
Nap gospodič Jaša je po treh dneh sitnobe postal popolnoma hripav- diagnoza-blažji laringitis. bajeuser posted image  Ne vedo točno! Vročine ni, ušesa ok, kašlja ne, smrka ne, malo rdeče grlo in fant brez glasu oz. čisto hripav!
Zdravil nismo nič dobili, malo bomo inhalirali...jutri če en bo bolje, pa nazaj k zdravniku, da bodo dali laboratorijske teste delat.

upam, da ostane samo pri hripavosti, bo imel jaša šarmanten glasuser posted image

Ja, glas je trenutno fulll šarmanten...
sploh ko reče Ej (to je njegova omiljena beseda, tako nas pokliče), je res slišati kot pravo GLOBOKO GRLO (ala Zopan Predin, ki ga njegova mama obožujeuser posted image )

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15581
6.5.2007 11:03:28   
moci

Jutro!

Ja, glas je trenutno fulll šarmanten...
sploh ko reče Ej (to je njegova omiljena beseda, tako nas pokliče), je res slišati kot pravo GLOBOKO GRLO (ala Zopan Predin, ki ga njegova mama obožujeuser posted image )

no vidiš, je hotel samo mamo osrečituser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15582
6.5.2007 11:22:53   
muki1
Dobro jutro.
Ne morem verjeti, moji trije so me pustili spati do 9.51 user posted image
So vstali in mene pustili, potem me je prišla Neža budit, je rekla naj vstanem, ker me bo drugače glava bolela.

Altati: upam, da ne bo kaj hujšega. Sem najprej prebrala bronhitis in sem se čisto zaprepadila....potem sem videla, da piše laringitis in nisem več tako zelo zaprepadena, samo še rahlo. Upam, da bo še naprej tvoj dobri stari dobrovoljček Jaša.

Nanica: spremembe?
Hmmm
malenkost bolj sem organizirana
ugotavljam, da preživiš, tudi če spiš 6 ur
skrbi me za prihodnost še bolj, kot ponavadi

Največja negativna pa je ta, da sem še bolj obremenjena s sojimi kilami. Ne zaradi otrok...zaradi kil user posted image  user posted image .

P.S. Kaj pa študiraš?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15583
6.5.2007 11:57:24   
Anonimen
Sva kar dobro uro spala...potem sva pa še posteljnino oprala in dala sušit, jedla (pojedel je CELO banano!! prvič), se previla, sedaj pa vse pripraviva in greva k atiju....tašča bo pa kosilo skuhala user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15584
6.5.2007 13:42:57   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

P.S. Kaj pa študiraš?

nekaj na f

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15585
6.5.2007 14:16:37   
muki1

P.S. Kaj pa študiraš?

nekaj na f

What the fuser posted image  ........................ user posted image .
Pa nima veze.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15586
6.5.2007 14:18:55   
frrrr
najprej vam sporočim, da je temperatura padla po kakanju in je bila 0:00 že 36,9 user posted image
zdej pa še 2 fotki pripopam:

user posted image
user posted image
tk je na kolenih, pol se pa full smešno naprej in nazaj odriva (sonožni odriv)

pa nekatere pišete, da vaši sončki nočejo bit na trebuščku... mi imamo pa kontra problem - noče bit na hrbtu... sva z možem že eksperta v oblačenju medtem, ko on kravice pase user posted image no, mau je mogoče zoprno, ker ga je potrebno non stop lovit

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15587
6.5.2007 14:19:32   
nanica
mi smo že nazaj. če kupiš karte za vzpenjačo na avtomatu, ne moreš dobiti karte za voziček, potem pa je bolj enostavno, da voziček dvigneš čez rampo, kot pa da ti manualno odprejo vratauser posted image svašta

zdaj pa pečemo krompiruser posted image pol gremo pa pred hišo pripravljat teren, ker nam bodo prišli naredit teraso-pomoluser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15588
6.5.2007 14:21:22   
frrrr

sem vas nekaj vprašala, pa tok čvekate, da me ignorirateuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem odgovorila, ker še nismo tolk daleč... men res leze osmica vn, sam js se ne slinim user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15589
6.5.2007 14:21:44   
nanica

P.S. Kaj pa študiraš?

nekaj na f

What the fuser posted image  ........................ user posted image .
Pa nima veze.....

saj ni skrivnost, le malo sem hotla biti skrivnostnauser posted image
na zalogo delam še eno srednjo šolo, farmacevtsko
drugače sem v drugem poklicu, saj veš

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15590
6.5.2007 14:23:20   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sem vas nekaj vprašala, pa tok čvekate, da me ignorirateuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem odgovorila, ker še nismo tolk daleč... men res leze osmica vn, sam js se ne slinim user posted image

frrrr, meni je zobar svetoval čimveč čigumijev žvečit, da mu pomagaš ven. je pa trajalo enih deset let, da so mi vsi štirje ven zlezli. in ravno te dni moram poklicat zobarja, da grem enega spulit. me je bolj strah kot rodit, ampak res

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15591
6.5.2007 14:29:30   
frrrr

A je katera na vezi z štorkljico? Nas nekaj ignorira zadnje čase, pa na pikinik je tudi ni bilo user posted image
js sm ji v eni temi, ki jo je odprla napisala, da jo pogrešamo... pa nič user posted image ne vem kako smo se ji zamerile... očitno smo se ji, ker nas res ignorira... po ostalem forumu jo je polno, pri nas pa nč user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15592
6.5.2007 14:30:49   
moci
meni že ene 2 leti modrostna rasteta.user posted image
mi gremo pa šele zdaj ven. gremo na kubuja. to je en lokalček v gozdu, ki ima igrišča in sladoleeeed. no, upam, da ima sladoleduser posted image
nanica, a greste še kaj ven? al boste samo luknje kopaliuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15593
6.5.2007 14:51:33   
altati

najprej vam sporočim, da je temperatura padla po kakanju in je bila 0:00 že 36,9 user posted image

Me veseli, kar tako naprej!!!!

pa nekatere pišete, da vaši sončki nočejo bit na trebuščku... mi imamo pa kontra problem - noče bit na hrbtu... sva z možem že eksperta v oblačenju medtem, ko on kravice pase user posted image no, mau je mogoče zoprno, ker ga je potrebno non stop lovit

Hvala enako!
Mi tudi že obvladamo to oblačenje....bil bi pa samo in edino na trebuhu...naš tudi spi an trebuhu!

Očitno imata Jaša kar veliko podobnosti, še zbolita istočasnouser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15594
6.5.2007 14:53:34   
frrrr

ste kaj drugačne, odkar ste mame? kako se to kaže v vsakdanjem življenju?

moje spremembe so zadnje čase take:
+ na čustvenem področju močnejše doživljanje (velika sreča, ljubezen, veselje ob majhnih stvareh) enako, kr solzna skoz user posted image od sreče, žalosti....
+ več optimizma, hkrati skrb za prihodnost otroka, ker tako packamo ta planet to še nism pogruntala user posted image
+ dobila sem novo veselje do peke slaščic to še ne user posted image
+ ne prenesem nepospravljene kuhinje to js že skoz... no, podrgnila bi jo lahko kdaj malo bolj... mene bolj moti, če so lonci ali karkoli drugega okol po pultih
+ mnogo bolj učinkovito študiram, saj izkoristim čas maximalno to še čakam, me še ni prijelo user posted image
+ že zjutraj pospravim bivališče, pa še vmes čez dan nekajkrat enako
-  mački sta v primerjavi s časom pred otrokom malo zanemarjeni naš muc je še veliko bolj zanemarjen, ker ima na voljo samo nekaj minut, ko smo na Koroškem user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15595
6.5.2007 14:58:54   
frrrr
borovnicka in Tjaš - čestitke za 7 mesecev user posted image

Arabela - je fajn kakcal včer ja... na srečo, ker je bil res že bogi, od ponedeljka zjutraj ni blo kaj drugega kot smrad, ki zasolzi oči user posted image

naša noč - ob 20ih zaspal in niti ene joške ni spraznil do konca... ob 0:00 sm šla spat in ga pristavila, potem se je pa ob 2:00 še 1x zbudil in papcal... in spali smo do 7:30... no, vmes je pa enih 6x zihr zajokal v spanju, da sm bla v pripravljenosti... že preden sm šla spat sm ga šla 2x dvignit, pa je kr spal in sm ga samo odložila nazaj v posteljo...
danes je pa 2x pol urce že obdelal, kaj več pa še ne user posted image ima poln nos in se mi zdi, da težje nazaj zaspi, ko se enkrat zbudi...

zuni pa sonček user posted image jutri bo že kak sprehod padel, danes še ne upam, ker preveč piha

barby - tut pri nas so bile te jutranje urice spanja bolj dogovor kot pa realnost... pa sm mau spremenila in vztrajam pri svoji prosti urci od teh praznikov dalje... moška uživata, js pa tut, čeprav včasih samo berem, ker mi ni več za spat...

altati, vaš Jaša tut noče med dunajske dečke, naš si sam namerno glasilke uničuje s tem, da trenira za reklamo piva Bud user posted image upam, da bo z Jaševim glasom tekom dneva kaj bolje in ne bo potrebno delat laboratorijskih testov... pa super, da je s Tio bolje

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15596
6.5.2007 15:00:28   
frrrr
altati, te podobnosti so res včasih že mau friki user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15597
6.5.2007 15:13:17   
altati

altati, te podobnosti so res včasih že mau friki user posted image  

ja, pri naju jih je res kar malo preveč, a neuser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15598
6.5.2007 16:04:52   
Anonimen
Mi smo že nazaj...zdaj je šel pa dragi hitro nekaj sladkega kupit, ker dobiva obisk, pa nimam nič user posted image

Je bil škrat ful priden in je jedel takrat kot mi in se mu je ful dopadlo...drugače pa imamo 2 ZOBA!!!

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 15599
6.5.2007 17:17:43   
piskot
dan.

TJAS VSENAJBOLJSE ZA OBMESECNICO!

takole, danes je mamici prvic uspelo popoldansko uspavanje martina. najhuje je to, da moram tudi jaz zraven lezat, ker je malo morje stvari za opravit .... zdaj spi ze 2 uri. pa sem se spokala iz postelje, ker se mi ne da vec lezat. sam ne smem nic pocet, ker je tudi ati zaspal v dnevni. je revez do 2h gledal filme, zdej je pa cist prec user posted image .

beki, barby verjemita, enkrat se bomo tudi mi naspali user posted image . jaz se vedno upam user posted image  imam pa vsaj to sreco, da martin 99% zaspi zvecer brez problema, ko ga dam v posteljico. se pa potem pogosto zbuja. vsaj na eno uro. ampak doji se pa ponoci ne vec, od 20:00 do 6:00 se uspavamo s cajem, v narocju. ne vem ce je to najbolj pametno, ampak zaenkrat je tako.

nanica jaz ne stekam teh mladink, ki nosijo ledvice na prepihu. imam malo morje spodnjih majic, da jih kombiniram z majicami, ker so zdaj itak vse majice samo do popka, pa se pol spodnja ven vidi.

razlika odkar sem mama je pa ta, da nic vec ne pocnem tako kot prej. prej je bilo vsak dan vsaj 2 uri sporta, pa ene 10 ur sedenja za racunalnikom. vmes sem se kaj skuhala, pa sla na kaksen drink. tko da sem imela prve mesece po porodu resne probleme s prijavanjem na drug nacin zivljenja. sem imela pa ravno vceraj en pesimisticen dan, kam vse to pelje, kaksno prihodnost lahko nudim otroku ... bad v glavnem. danes je ze bolje, jutri bo minilo user posted image . macka pa tudi mi zanemarjamo.

altati kaj se pa greste pri vas!? takoj pozdravit vse!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  622 623 [624] 625 626   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  622 623 [624] 625 626   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.