|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  621 622 [623] 624 625   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.5.2007 22:27:52   
beki24
pri nas Tinkara že ene 2,5 meseca sama zaspi zvečer, samo da se zdaj po novem, spet zbuja sredi noči, sicer ne je, ampak hoče pa k meni v posteljo, da se potem lahko vrti in me brca v prsiuser posted image , drugače pa zelo zgodaj, vsaj zame, vstaja, ztam okoli 6.30 ali 7.00, jst pa še čist koma- le zakaj, ko pa ne znam it spat ob normalni uriuser posted image

drugače sem ji pa danes stolček za hranjenje na mizo prišraufala in je vsa navdušena, da lahko notri sedi! Včeraj je pokazala tudi zanimanje za zelenjavo (aleluja) in sva zdaj že 2x jedli krompir in bučkeuser posted image ! Probava se plazit, če ji pa ne gre, se začne pa dret, se ji ne da matratuser posted image

zobkov še ni, imam pa včasih občutek, da ko bodo ne bo samo edenuser posted image

pa sama hoče flašo s čajem držat, pa kozarec in potem se veselo polivamo ali pa v prazno vlečemo, ker v sede ne zna flaške dvigniti tako, da bi kaj ven priteklouser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15551
5.5.2007 22:34:10   
beki24
no ja sej zdej ste šle pa vse spat, zjutri bo pa spet 2 strani za prebratuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15552
5.5.2007 22:34:54   
piskot
beki24 tudi mi se zaradi poskusov samostojnosti nekajkrat na dan preoblecemo, ker je totalno moker kadar pije. no, kadar se igra s flasko. pije samo ce slucajno kaj ven pritece user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15553
5.5.2007 22:40:07   
Anonimen
Punce, lahko noč...

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 15554
5.5.2007 22:46:04   
mis
Evo, šibam spat. Sem bla sama doma pa sem prvič v soboto BB gledala.user posted image  Sem se mal narežala kakšne neumnosti so to. Ampak zanimivo je kako notr padeš. Kot v kakšno jamo...user posted image

Tina še vedno lepo spi (trkam), zaspi tudi kar v redu, včasih takoj ko se jo položi, včasih traja par minut, ampak ne joka, mal jamra, mal joka, mal miži... skratka se trudi. Včeraj smo imeli eno srečanje spet in sva prišla ob 1h domov, tašča Tino pazila. Brez problemov. Se je zbudila šele ob pol šestih. Zaspi pa zdaj vedno ob 20h.

Zanima pa me, koliko naj bi otrok potreboval za 1 obrok. Naša kolikor poje in ne glede na to kaj je je po 2 urah lačna. Je pojedla fuuuul zelenjave s kokošjim mesom danes, domače, pa še mal krompirja... pa je bla čez dve uri lačnauser posted image  Tud en velik frutek lepo poje, pol je pa spet lačna. Se mi zdi da zadnjič ko je jedla polento, pa pol še mali frutek je bila pa dlje sita. Kakšno mnenje?

Šibam spat. Niočko.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15555
5.5.2007 22:46:56   
muki1
jaz bi pa gesla...o nekih novih slikah debatirate na veliko????

A je katera na vezi z štorkljico? Nas nekaj ignorira zadnje čase, pa na pikinik je tudi ni bilo user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15556
5.5.2007 22:54:36   
lucika
moci, evo mene, sem gledala bb. ampak ,halo ,jaz to gledam res zavzeto:)
pri nas se mali slini ze od enega drugega meseca dalje. tak da to ni bil znak. na zgornji dlesni mu zobek gleda ven ze od januarja. nekatere ste gledale na srečanju, ampak tudd to ni nič...
spodaj je dobil najprej take bolj povdarjene krogece, na zunanji strani dlesni, potem se mu je pojavila luknjica (taka zareza v dlesni), po parih dneh pa tini mini zobek, ki se ga bolj čuti, kot vidi. jaz sem ga ob prvi sitnobi (k o je bilo dugo izključeno), namazala s calgelom namazala, pa je bilo ok. tud ponoci ne spi nic slabse:) ne morem rect, da je za to, da spi na meni, ne ob meni, kriv glih zobek. sem se ze hvalila, da smo jo super odnesli, pa mi je tasca rekla, eh ,cakaj da bodo kotniki rastli..ojej. no, je pa res da se velikokrat joce v spanju, mogoce je pa to od zobka:(

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15557
5.5.2007 23:00:34   
muki1
Eh, saj ne vem...o teh zobkih. Pa zakaj jih to mora tak mučit, kak so ubogi user posted image . Mi jih čakamo že kakšna dva meseca, sem menila, da smo tik pred zdajci, imamo vse simptome...pa še nič.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15558
5.5.2007 23:11:56   
lucika
najbojl kruta o zobkih pa je ta, da imaš ravno kaka tri leta mir z njimi: prvo par let rastejo, malo miru, potem izpadajo in rastejo novi, potem pa je sranje z njimi, dokler ti jih ne populijo ven. tak da nekega uzivanja z njimi glih ni:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15559
5.5.2007 23:15:34   
beki24
še en post, da bo okrogla številkauser posted image

mi tudi zobe že od januarja čakamo, slinjenje, tiščanje pesti v usta in vsega kar pride mimo ust.............pa očitno to še ni touser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15560
5.5.2007 23:22:28   
muki1
Eh, babe, jaz grem smrdet...ne morem več nič. Se beremo jutri.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15561
6.5.2007 6:08:51   
Arabela
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image .... spet nam ni uspelo se uspavat... sem jo ziljonkrat položila v posteljo, pa ni šans da se ne zbudi.... ob 23ih pa sem jo dala k sebi v posteljo pa je zaspala... ampak je kar mirno spala, sva se dojili šele ob 4ih zjutraj, pa zdaj pred 6to....  ker včeraj zvečer pa je res jokala... je nisem mogla več poslušati, moje male puže...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 15562
6.5.2007 6:11:14   
Arabela
      Čestitke za 7mesecev:

user posted image user posted image user posted image BOROVNICKA in TJAŠuser posted image user posted image user posted image

Se pa že dolgo ni oglasila? A ima katera kakšne stike? Kako je z maleckim?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15563
6.5.2007 6:12:45   
Arabela
Beki, WB... upam da bo internet spet malo boljši.. .

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15564
6.5.2007 6:28:10   
Arabela
Frrrr... vi pa fajn kakate... upam da je mali Jaša danes boljše...
Kar se pa tiče dojenja, jo tudi jaz dol dajem z bradavice, ker sama tako ne bi spustila..

Mi pa po novem kakamo med večerjo... in to take smrdljive kakece, da se lahko še z atijevimi kosajo...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15565
6.5.2007 6:29:21   
Arabela
Kar se tiče piknika pa bom zaenkrat pustila odprto, moram mojega pobarat če bi sploh rad šel...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15566
6.5.2007 7:27:01   
Anonimen
Jutro...glede na to, da je včeraj škrat sam zaspal, se je ponoči ful zbujal...zgleda, da ga je nekaj matralo, ker se je ful v joku zbudil...sva se v dveh urah zbujala na 10 minut...user posted image

Sem pa jezna kot user posted image  na mojega, ker gre spet na vikend delat, midva pa spet sama...sem pa nekje, daleč v mislih upala, da bo zjutraj malo s škratom in bi jaz eno oddremala...ja boš...ob sv. Nikoli...pa sva se dogovorila pred kakšnim mesecem, da mi en dan v tednu (sobota ali nedelja) zjutraj pripada kakšna urica spanja...pa je tudi to izzvenelo v prazno...user posted image user posted image

Arabela, tudi mi bomo enkrat prespali noč, samo pri nas še ni videti, da bo kmalu...

user posted image user posted image Borovnička in Tjaš user posted image  za 7. mesecevuser posted image user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 15567
6.5.2007 8:39:40   
beki24
jutro

no prav mi je, kaj se pa hvalim kako spimo, danes se je od 2.oo naprej zbujala na 1 uro in nni hotela spatiuser posted image - vstali sva potem ob 6ih, ko je že tudi drugič jedla, torej moje spanje danes, ene slabe 3 ure- katastrofa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15568
6.5.2007 9:12:21   
nanica
dobro jutro. nekam slaba udeležba je bila včeraj na čveku, premalo pofočkanih. kje ste, ilegalke, ajmo ven iz grmovjauser posted image

mi gremo že prvič v mižavlje, smo vstali pred uro in pol, pa že sitnarimo

mene pa danes nekaj ledvice bolijo, pa samo en večer sem bila brez spodnje majice. a ve nosite spodnje majice?
jaz jih včasih sploh nisem prenesla, zdaj pa ne prenesem, če sem brez nje.

ste kaj drugačne, odkar ste mame? kako se to kaže v vsakdanjem življenju?

moje spremembe so zadnje čase take:
+ na čustvenem področju močnejše doživljanje (velika sreča, ljubezen, veselje ob majhnih stvareh)
+ več optimizma, hkrati skrb za prihodnost otroka, ker tako packamo ta planet
+ dobila sem novo veselje do peke slaščic
+ ne prenesem nepospravljene kuhinje
+ mnogo bolj učinkovito študiram, saj izkoristim čas maximalno
+ že zjutraj pospravim bivališče, pa še vmes čez dan nekajkrat
-  mački sta v primerjavi s časom pred otrokom malo zanemarjeni

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 15569
6.5.2007 9:13:24   
Anonimen
Naš je pa postal malo siten, sem ga naložila in nesla v posteljo, je pogledal, sem mu dala dudo (kot veste, je videt ne more, se vedno začne jokat), jo je še celo zagrabil in že zaspal...user posted image user posted image  čudno...mogoče bo pa spal...jaz se mu grem pa kar pridružit...ve pa počasi čvekajte, da bom potem lahko vse prebrala...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15570
6.5.2007 9:18:41   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Čestitke za 7mesecev:

user posted image user posted image user posted image BOROVNICKA in TJAŠuser posted image user posted image user posted image

Se pa že dolgo ni oglasila? A ima katera kakšne stike? Kako je z maleckim?

sem jo videla klepetati, ne vem več kje, mogoče smo pa prevelike čveleuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15571
6.5.2007 9:23:03   
moci
mis, pojma nimam, koliko potrebuje, zoja poje mogoče za pol frutka, zdaj sploh malo pojeuser posted image

nanica, jaz spodnjo majico nosim pozimi. zdaj pa ne več.
jaz se pa nisem tako pozitivno spremenilauser posted image še bolj imam razmetano, manj uspešno študiram user posted image
moj mačkon je pa ful bogi, ker ga zanemarjam

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15572
6.5.2007 9:41:25   
nanica
moci, zaenkrat sem razkrila le pozitivne spremembeuser posted image da ne bo zgledalo, kakšen zmaj od babe semuser posted image

čakam na sotrpinke, pol pa še kaj dodamuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15573
6.5.2007 9:50:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

ste kaj drugačne, odkar ste mame? kako se to kaže v vsakdanjem življenju?

na to vprašanje pa ne morem odgovoriti, ker se sploh ne spomnim več, kako je bilo ko nisem bila....čez 14 dni bo moja Tara Petra stara 11 letuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15574
6.5.2007 9:53:58   
altati
Jutro!
Pri nas smo registrirali bolnika št.2.
Nap gospodič Jaša je po treh dneh sitnobe postal popolnoma hripav- diagnoza-blažji laringitis. bajeuser posted image  Ne vedo točno! Vročine ni, ušesa ok, kašlja ne, smrka ne, malo rdeče grlo in fant brez glasu oz. čisto hripav!
Zdravil nismo nič dobili, malo bomo inhalirali...jutri če en bo bolje, pa nazaj k zdravniku, da bodo dali laboratorijske teste delat.
Tii se stanje izboljšuje, in to je to....

Spal je gospod celo noč. Zjutraj se je pa zbudil zahripan.....
To je to, za danes, zaenkratuser posted image !

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  621 622 [623] 624 625   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  621 622 [623] 624 625   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

ime
mama je

kakšno ime naj izberem?

alija (6%)

mija (13%)

žana (13%)

ema (31%)

tina (11%)

zala (26%)

Število vseh glasov: 446

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!