Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 5.5.2007 20:53:13
|
|
|
|
blanč
|
Gita, zakaj te morm kr naprej klicat prosim, če se vsaj 3xna dan javiš, da bomo vedle kako je s teboj. Mora bit vse uredu in me mormo to vedet.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 0:40:08
|
|
|
|
biba26
|
Saj ne morem vrjet!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 7:36:16
|
|
|
|
sayuri
|
Punce, pustite Anonimne provokatorje pri miru. Ignorirajte.... Itak nikoli nič pametnega ne povejo in potem izgledajo takole: , ker jih noben ne šmirgla . Koala , ti pa si mačka ej . Držim pesti zate danes. PA takoj na raport, ko prideš domov
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 11:40:00
|
|
|
|
koala
|
Evo me, samo ne takoj po prihidu, ker sem najprej šla malo v horizontalo . Torej delna punkcija ni bila potrebna se mi je kar kamen odvalil od srca, zato pa jutri ponovim vajo, vožnje v LJ, ja jutri pa je dan D, ups, dan p. Tosja ti si zlata da se tako trudiš z seznami, Špelka, ti se pa ne jezit, škodi pikici. anonimne pa na ignor, pa bo!!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 11:45:22
|
|
|
|
Špelka
|
Evo, Koala, jest teb sporočilo pr majčicah, ti pa tukaj! Sem vesela, da ti ne bo treba trpet 2x! Pa ja, sej mate prou, brez veze se je ukvarjat z anonimnimi strahopetkami, samo včeraj mi je pa res dvignila pritisk, ker vem, koliko so meni pomagali tile seznami - da sem vedla, s katerimi puncami sem si glede punkcij in otestov blizu in smo se potem lahko spodbujale! Obljubim, da ne bom več nobeni težila! Lep pozdravček!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 12:18:21
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Špelka, pozdravljena! Kako se imeš kaj? Kako tvoje slabosti? Mene so sedaj kar dnevno začele dajat! Sej midve sva le mesec dni narazen! Uživaj v koker se le da!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 12:25:01
|
|
|
|
Špelka
|
Ti, soncek - jest sem izgleda ena izmed srečnic, k ne poznajo nosečniške slabosti - do zdaj! Ampak sem pa zato pokasirala krvavitve in izcedke, kar je verjetno ravno posledica pomanjkanja nosečniških hormonov. Pol pa izbiraj, kaj maš rajš! Ja, skor točno 1 mesec narazen sva! In če maš ti zan bit (če bo sreča), da dost skupaj rodiva - sej veš dvojčki znajo prehitevat! No, meni so se zdaj teli izcedki umirili....zaenkrat - in upam, da jih ne vidim nikoli več! No, upam, da tvoje slabosti ne bodo prehude! Pa piši mi kaj na ZS, ker se mi zdi, da s temi debatami o nosečnosti ravno se spadava sem - ali pač za vzpodbudo?? Ma, veš, me je kr strah kakšnih anonimk, da ne bojo spet svojih gobcev otrešale, kaj kam paše in kaj ne... No, lepo bodi!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 12:58:06
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Špelka prav imaš! Glih ni pošteno,da o težavah tukaj čvekave!Punce, se opravičujem, jaz sem začela, pa še Špelko not povlekla! Glede anonimnih, sem tok borbene volje,da bi kar prlimala! Morda je pa hormon kriv, sej veš, sej ga imela izredno visokega! Ti povem eno zgodbo, ki se mi je pripetila prejšnji teden! Sem bila na na morju in se peljem od Portoroža do Kopra,in me na Strunjanskem drevoredu en ljubljančan izsili,tip je gobec avta ven porinu,čeprav je bila skozi kolona in jaz pa sem se peljala na nasprotni strani in v vsej zmedi(še sedaj nevem zakaj) avtomatsko pritisnem na plin,da me ni ruknu! Mama in brat sta začela , pol pa sem razmišljala,zakaj preprosto nisem ustavila, zategnila ročno, šla do njega in ga ok.... , povrh mu še povedala,da sem in še šamar dala! pa nej me toži!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 6.5.2007 12:59:58 >
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 16:27:21
|
|
|
|
koala
|
Špelka in soncek.djukelica seveda je lepo brati tudi o nosečniških težavah tukajm zaspodbudo, pa tudi zato da vemo kaj še nas čaka.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 20:30:00
|
|
|
|
DaisyE
|
ojla punce! Evo, jaz sem prvič v življenju doživela, da me je nekdo zbrisal. In zdaj, ko razmišljam nazaj, razmišljam: "Pa kaj sem sploh takega napisala?" In bolj kot razmišljam, manj mi je jasno... Sonček in Špelka vama pa samo toliko... Hvala bogu, da tudi tule o nosečniških težavah razpravljata, tako vsaj še kaj slišim... Zdaj me sploh zanima, kdaj ima Sonček prvi UZ, in pa spol od Špelkine .Če se javljate na tej temi, vsaj še kaj izvem, drugače vas moram pa slediti ko James Bond po celem forumu... To se mi pa glih ne da... tako da prosim, mirno tule debatirajta naprej. Jaz bom full vesela.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 21:21:27
|
|
|
|
DaisyE
|
Mater pa to je ko uravnoteževanje medijev...
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 21:46:33
|
|
|
|
DaisyE
|
Še enkrat vas resno vprašam... A je še komu, poleg mojce, menstruacia po ICSIju zamujala in kako dolgo je zamujala? Moja zamuja že 8 dni. Jaz res ne bi 50 dni čakala, da mi jo umetno sprožijo... Že zdaj je 37 dni, kar je zame že ekstrem... Prosim lepo, a je to od hormonov iz postopka? Načeloma je moja kar precej točna, razmika je le dan gor ali dol. Karkoli imate na zalogi, bo pomagalo...
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 6.5.2007 22:29:14
|
|
|
|
citrončica
|
Daisye,meni je cca 14dni po IVF zamujala,potem pa prišla z vso močjo , punce,seveda obveščajte tud nas o vsem, tud ,to je le za vzpodbudo !!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 9:09:12
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, daisy, prav imaš, ker so zbrisali poste! Sej bolš! Bo manj vroče krvi! Za M , ti jaz žal ne morem nič pomagati! Sem čist mrzla na tem področju Moj prvi UZ je v četrtek, tok za vednost! Punce hvala, da niste naju okregali! Zdej moram pa še naši koali nekaj napisati! Zdej si že na GK, čakaš na svoje celice! Želim ti super punkcijo(da ne bo pomote) čim manj bolečo, veliko veliko super celic, in da nam prideš povedat same lepe novice! Vrni se z nasmehom med vse nas!Da se bomo pol vse skupaj smejale!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 10:01:26
|
|
|
|
GITA14
|
žal mi je Blanč, da me moraš skoz klicat, a nimam doma interneta, da bi bla skoz gor pri meni ni sprememb vse mirno počutim se isto kot prej, le občasno mogoče 2-3x na dan me malo špikne v spodnem levem ali desnem delu trebuha. še cel teden moram čakat na test za znoret. drugače pa čez teden normalno delam popoldne bol lenarim čez vikend pa uživam z možem, ki me obdaja samo z lepimi mislimi. lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 10:38:32
|
|
|
|
GITA14
|
konina in blanč kako se pa ve dve počutite? kdaj imate test in na kateri kliniki ste? lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 12:57:34
|
|
|
|
blanč
|
Počutje čist uredu, no ja prav fajn ker malo več lenarim, sem namreč v bolniški. Dol se mi zdi, da je nonstop neko dogajanje, nekako tako kot pred menstruacijo. Sem pri Rešu v PO in se mi zdi izjemen zdravnik. Oprosti nisem vedla, da nimaš neta doma. bom zdej nehala klicat pa čakala, da se sama kaj javiš. Bodi pridna in upam, da se kmalu bereva na nosečniškem forumu .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 12:57:42
|
|
|
|
konina
|
Živijo. Jaz sem se malo odklopila med vikendom. Me ful špika in se mi vozi po notranjosti. Napihnjena sem pa kot balon. Danes sem se javila v službi, pa mi je šefica rekla, da izgledam kot, da sem 4 mesece noseča. Upam, da je vse to dober znak in da se moji dobro počutita pri meni. Pa stalo hodim na stranišče! Sem skoraj več tam kot kje drugje. Ja, jaz sem jemala menopur od 14.4. pa do stop, ki sem jo dobila 23.4. Punkcijo sem imela 25.3. (dobili so 15 celic) in transfer 30.4. Oplodilo se jih je 10, vstavili so dve , dve pa so dali zamrznit. Dobila sem še inekcijo pregnyla in to je to. Sedaj pa čakam. Tako, kratek povzetek mojega dogajanja. Upam, da bomo uspešne ta mesec. Držim pesti. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 12:58:46
|
|
|
|
konina
|
Opa, punkcija je bila 25.4.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 13:00:01
|
|
|
|
konina
|
Ja, pa vse to se je dogajalo v Ljubljani. Sem še kaj pozabila? Drobnič je naredil transfer, punkcijo pa ne vem kateri.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 13:06:56
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
konina, danes mineva teden dni od transferja! meni se je drug teden zdel dooooooooooooooooooooolg,ampak sem ga preživela! držim pesti za ! zakaj ti pa niso vseh zamrznili? jaz sem mislila,da vse zamrznejo! boži svoji !
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 13:48:25
|
|
|
|
GITA14
|
konina pol smo samo dva dni narazen pa tebi niso nič rekli gdaj ser zglasiš nazaj? jaz moram it - dat kri 14.5 ob 7.30 lp gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 13:57:26
|
|
|
|
konina
|
Ja, kri moram dat 16.5. Upam. Upam, da me prej kaj ne prehiti. ste morda kaj prej poizkušale test naredit? Ima kakšen smisel? Jaz sem imela namreč menstruacijo 13.4. in jo imam redno na 28 dni. Tako da konec tedna bi moralo že pokazat ali je ali ni. Pa me je strah sploh pomislit, da bi lahko prišla do te priložnosti, da probam test. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 7.5.2007 14:04:49
|
|
|
|
GITA14
|
mene grozno drži da bi naredila test po drugi strani pa kaj pa če ne bom vidla , bom pa sploh ne vem kaj naj lp gita
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?