|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
5.5.2007 20:45:16   
pika74
tlele smo pa mal srboriti user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1426
5.5.2007 20:53:13   
blanč
Gita, zakaj te morm kr naprej klicatuser posted image prosim, če se vsaj 3xna dan javiš, da bomo vedle kako je s teboj. Mora bit vse uredu user posted image user posted image user posted image in me mormo to vedet.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.5.2007 0:40:08   
biba26
Saj ne morem vrjet!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.5.2007 7:36:16   
sayuri
Punce, pustite Anonimne provokatorje pri miru. Ignorirajte.... Itak nikoli nič pametnega ne povejo in potem izgledajo takole: user posted image , ker jih noben ne šmirgla user posted image .

Koala , ti pa si mačka ej user posted image user posted image user posted image . Držim pesti zate danes.  PA takoj na raport, ko prideš domov user posted image

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.5.2007 11:40:00   
koala
Evo me, samo ne takoj po prihidu, ker sem najprej šla malo v horizontalouser posted image .
Torej delna punkcija ni bila potrebnauser posted image se mi je kar kamen odvalil od srca, zato pa jutri ponovim vajo, vožnje v LJ, ja jutri pa je dan D, ups, dan p.

Tosja ti si zlata da se tako trudiš z seznami, Špelka, ti se pa ne jezit, škodi pikici.

anonimne pa na ignor, pa bo!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.5.2007 11:45:22   
Špelka
Evo, Koala, jest teb sporočilo pr majčicah, ti pa tukaj! user posted image  Sem vesela, da ti ne bo treba trpet 2x! user posted image  Pa ja, sej mate prou, brez veze se je ukvarjat z anonimnimi strahopetkami, samo včeraj mi je pa res dvignila pritisk, ker vem, koliko so meni pomagali tile seznami - da sem vedla, s katerimi puncami sem si glede punkcij in otestov blizu in smo se potem lahko spodbujale! user posted image  Obljubim, da ne bom več nobeni težila! user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.5.2007 12:18:21   
soncek.djukelica
Špelka,
pozdravljena! user posted image  Kako se imeš kaj? Kako tvoje slabosti? user posted image  Mene so sedaj kar dnevno začele dajat! user posted image  Sej midve sva le mesec dni narazen! user posted image
Uživaj v user posted image  koker se le da! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.5.2007 12:25:01   
Špelka
Ti, soncek - jest sem izgleda ena izmed srečnic, k ne poznajo nosečniške slabosti - do zdaj! user posted image  Ampak sem pa zato pokasirala krvavitve in izcedke, kar je verjetno ravno posledica pomanjkanja nosečniških hormonov. Pol pa izbiraj, kaj maš rajš! user posted image

Ja, skor točno 1 mesec narazen sva! user posted image user posted image user posted image  In če maš ti user posted image user posted image  zan bit (če bo sreča), da dost skupaj rodiva - sej veš dvojčki znajo prehitevat!

No, meni so se zdaj teli izcedki umirili....zaenkrat - in upam, da jih ne vidim nikoli več! user posted image

No, upam, da tvoje slabosti ne bodo prehude! Pa piši mi kaj na ZS, ker se mi zdi, da s temi debatami o nosečnosti ravno se spadava sem - ali pač za vzpodbudo?? Ma, veš, me je kr strah kakšnih anonimk, da ne bojo spet svojih gobcev otrešale, kaj kam paše in kaj ne... user posted image

No, lepo bodi!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.5.2007 12:58:06   
soncek.djukelica
Špelka prav imaš! Glih ni pošteno,da o user posted image  težavah tukaj čvekave!Punce, se opravičujem, user posted image  jaz sem začela, pa še Špelko not povlekla! user posted image
Glede anonimnih, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem tok borbene volje,da bi kar user posted image user posted image user posted image  prlimala! user posted image
Morda je pa hormon kriv, sej veš, sej ga imela izredno visokega! user posted image
Ti povem eno zgodbo, ki se mi je pripetila prejšnji teden! Sem bila na user posted image  na morju in se peljem od Portoroža do Kopra,in me na Strunjanskem drevoredu en ljubljančan izsili,tip je gobec avta ven porinu,čeprav je bila skozi kolona in jaz pa sem se peljala na nasprotni strani in v vsej zmedi(še sedaj nevem zakaj) avtomatsko pritisnem na plin,da me ni ruknu! user posted image user posted image user posted image  Mama in brat sta začela user posted image , pol pa sem razmišljala,zakaj preprosto nisem ustavila, zategnila ročno, šla do njega in ga ok....user posted image , povrh mu še povedala,da sem user posted image  in še šamar user posted image  dala! pa nej me toži! user posted image  

< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 6.5.2007 12:59:58 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.5.2007 16:27:21   
koala
Špelka in soncek.djukelica seveda je lepo brati tudi o nosečniških težavah tukajm zaspodbudo, pa tudi zato da vemo kaj še nas čaka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.5.2007 20:30:00   
DaisyE
ojla punce!

Evo, jaz sem prvič v življenju doživela, da me je nekdo zbrisal. In zdaj, ko razmišljam nazaj, razmišljam: "Pa kaj sem sploh takega napisala?" In bolj kot razmišljam, manj mi je jasno...user posted image

Sonček in Špelka vama pa samo toliko... Hvala bogu, da tudi tule o nosečniških težavah razpravljata, tako vsaj še kaj slišim... Zdaj me sploh zanima, kdaj ima Sonček prvi UZ, in pa spol od Špelkine user posted image .Če se javljate na tej temi, vsaj še kaj izvem, drugače vas moram pa slediti ko James Bond po celem forumu... To se mi pa glih ne da... tako da prosim, mirno tule debatirajta naprej. Jaz bom full vesela. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.5.2007 21:21:27   
DaisyE
Mater pa to je ko uravnoteževanje medijev...user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.5.2007 21:46:33   
DaisyE
Še enkrat vas resno vprašam...

A je še komu, poleg mojce, menstruacia po ICSIju zamujala in kako dolgo je zamujala? Moja zamuja že 8 dni. Jaz res ne bi 50 dni čakala, da mi jo umetno sprožijo... Že zdaj je 37 dni, kar je zame že ekstrem...

Prosim lepo, a je to od hormonov iz postopka? Načeloma je moja kar precej točna, razmika je le dan gor ali dol. Karkoli imate na zalogi, bo pomagalo...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.5.2007 22:29:14   
citrončica
Daisye,meni je cca 14dni po IVF zamujala,potem pa prišla z vso močjouser posted image ,
punce,seveda obveščajte tud nas o vsem, tuduser posted image ,to je le za vzpodbudouser posted image user posted image !!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
7.5.2007 9:09:12   
soncek.djukelica
jutro,

daisy, prav imaš, ker so zbrisali poste! user posted image  Sej bolš! user posted image  Bo manj vroče krvi! user posted image
Za M user posted image , ti jaz žal ne morem nič pomagati! user posted image  
Sem čist mrzla na tem področjuuser posted image
Moj prvi UZ je v četrtek, tok za vednost! user posted image
Punce hvala, da niste naju okregali! user posted image

Zdej moram pa še naši koali nekaj napisati! Zdej si že na GK, čakaš na svoje celice! Želim ti super punkcijo(da ne bo pomote) čim manj bolečo, veliko veliko super celic, in da nam prideš povedat same lepe novice! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vrni se z nasmehom med vse nas!Da se bomo pol vse skupaj smejale! user posted image user posted image  

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
7.5.2007 10:01:26   
GITA14
žal mi je Blanč, da me moraš skoz klicat, a nimam doma interneta, da bi bla skoz gor
pri meni ni sprememb vse mirno
počutim se isto kot prej, le občasno mogoče 2-3x na dan me malo špikne v spodnem levem ali desnem delu trebuha.
še cel teden moram čakat na test za znoret.

drugače pa čez teden normalno delam popoldne bol lenarim
čez vikend pa uživam z možem, ki me obdaja samo z lepimi mislimi. 
lp

gita

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
7.5.2007 10:38:32   
GITA14
konina in blanč

kako se pa ve dve počutite?

kdaj imate test in na kateri kliniki ste?

lp

gita

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
7.5.2007 12:57:34   
blanč
Počutje čist uredu, no ja prav fajn ker malo več lenarim, sem namreč v bolniški. Dol se mi zdi, da je nonstop neko dogajanje, nekako tako kot pred menstruacijo. Sem pri Rešu v PO in se mi zdi izjemen zdravnik. Oprosti nisem vedla, da nimaš neta doma. bom zdej nehala klicat pa čakala, da se sama kaj javiš.
Bodi pridna in upam, da se kmalu bereva na nosečniškem forumuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
7.5.2007 12:57:42   
konina
Živijo. Jaz sem se malo odklopila med vikendom. Me ful špika in se mi vozi po notranjosti. Napihnjena sem pa kot balon. Danes sem se javila v službi, pa mi je šefica rekla, da izgledam kot, da sem 4 mesece noseča. Upam, da je vse to dober znak in da se moji user posted image user posted image  dobro počutita pri meni. Pa stalo hodim na stranišče! Sem skoraj več tam kot kje drugje.

Ja, jaz sem jemala menopur od 14.4. pa do stop, ki sem jo dobila 23.4. Punkcijo sem imela 25.3. (dobili so 15 celic) in transfer 30.4. Oplodilo se jih je 10, vstavili so dve user posted image user posted image , dve pa so dali zamrznit. Dobila sem še inekcijo pregnyla in to je to. Sedaj pa čakam.

Tako, kratek povzetek mojega dogajanja. Upam, da bomo uspešne ta mesec. Držim pesti. 

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 1444
7.5.2007 12:58:46   
konina
Opa, punkcija je bila 25.4.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
7.5.2007 13:00:01   
konina
Ja, pa vse to se je dogajalo v Ljubljani.

Sem še kaj pozabila? Drobnič je naredil transfer, punkcijo pa ne vem kateri.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
7.5.2007 13:06:56   
soncek.djukelica
konina, danes mineva teden dni od transferja! user posted image user posted image user posted image
meni se je drug teden zdel dooooooooooooooooooooolg,ampak sem ga preživela! user posted image
držim pesti za user posted image user posted image !
zakaj ti pa niso vseh zamrznili?user posted image jaz sem mislila,da vse zamrznejo!
boži svoji user posted image user posted image ! user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
7.5.2007 13:48:25   
GITA14
konina pol smo samo dva dni narazen pa tebi niso nič rekli gdaj ser zglasiš nazaj?

jaz moram it - dat kri 14.5 ob 7.30

lp

gita

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
7.5.2007 13:57:26   
konina
Ja, kri moram dat 16.5. Upam. Upam, da me prej kaj ne prehiti. ste morda kaj prej poizkušale test naredit? Ima kakšen smisel? Jaz sem imela namreč menstruacijo 13.4. in jo imam redno na 28 dni. Tako da konec tedna bi moralo že pokazat ali je ali ni. Pa me je strah sploh pomislit, da bi lahko prišla do te priložnosti, da probam test.

Lp, Nina

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
7.5.2007 14:04:49   
GITA14
mene grozno drži da bi naredila test
po drugi strani pa kaj pa če ne bom vidlauser posted image , bom pa user posted image  user posted image user posted image
sploh ne vem kaj naj

lp

gita

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?