Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 8.5.2007 19:55:27
|
|
|
|
konina
|
Uh, tole čakanje je pa hudo. Še dobro, da je tale forum. Nisem si mislila, da je teden lahko tako dolg. Danes sem utrujena, kar spala bi. Pa še na levi strani me je začelo špikat in v križu zbadat. Pa, saj bo kmalu mimo. Recimo, da sta obstali obe in mi malo nagajata. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 8.5.2007 19:56:34
|
|
|
|
konina
|
Pomota, na desni me špika.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 8.5.2007 19:58:34
|
|
|
|
DaisyE
|
A jutr pa test konina? Al je že kak padu? Blanč na sosednji temi vse rekorde podira!!! Take rabimo!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 8.5.2007 20:03:42
|
|
|
|
konina
|
jutr pa test, ja. zjutraj, če me le ne bo preveč strah rezultata. Mislite, da bo prezgodaj? 30. 4. sem imala transfer. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 8.5.2007 20:08:24
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja menda je kar hitro. Če nič ne pokaže, se še ne gre sekirat.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 8.5.2007 20:52:35
|
|
|
|
gold fish
|
Nima ginekolog glede bolniške nobene besede... samo osebni zdravnik? Imate vse potem ginekologa pač tam ko ste imele ET ali nadaljujete z rednimi pregledi in UZ kasneje pri svojih ginekologih?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 8.5.2007 21:13:42
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
konina, jutri je 9 dan po Et! Raje počakaj, če lahko; vsaj jaz ti tako svetujem! zlata ribica, tvoj ginekolog ti lahko da priporočilo za bolniško, čeprav jaz sem šla kar k osebnemu! Ti pa sama najbolj veš,s katerim se lahko zmeniš,da te pusti doma! Težko je čakat na test in je bolš,da se zamotiš z nečim!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 8.5.2007 21:14:43 >
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 7:58:23
|
|
|
|
GITA14
|
Jaz sem včeraj zvečer naredila test žal negativen komaj diham. razočarana gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 8:44:24
|
|
|
|
tejchka
|
gita 14 en velik , drugega ti ne znam ponuditi, svetovati, lahko ti rečem da sem z mislimi s tabo. Ali mi lahko katera pove koliko časa približno traja tisto predavanje o OBMP na šlajmarjevi (eno, dve uri)? lp, Tejchka
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 8:53:09
|
|
|
|
konina
|
Gita14, tudi jaz danes nisem več zdržala in poskusila test. In seveda bila razočarana, saj je bil en velik - . Tako sem žalostna, ampak po drugi strani sem pa kar po tihem pričakovala. Kar ne morem verjet, da sploh lahko še kdaj ugledam tisti tako željeni +. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 8:58:36
|
|
|
|
blanč
|
Punce tudi moj je -.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 9:19:32
|
|
|
|
GITA14
|
tejchka tečaj traja cca dobro uro odvisno kolk vprašanj pol zastavte. hvala ti za objemček. konina, blanč žal mi je da ste tudi vedve mogle zagledat ta preklet -. moramo biti močne za nove boje. jaz sploh še nisem zvedla če imam kej zamrznenčkov, pri transferju so rekli, da še ne vedo če bodo dobri za zamrznt in da zvem po pošti. Kdaj bo pa ta pošta pršla pa bog si ga vedi! gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 9:20:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Konina,blačn dokler ni je še vedno upanje.Nikar ne vržita puške v koruzo in se borita naprej za vajine . LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 9:25:26
|
|
|
|
konina
|
Tudi jaz nisem še nič po pošti zvedla za zamrznjenčke. Sem mislila, da to hitreje pošljejo, sestra je rekla, da v nekaj dneh. Pa ni še nič. Vem, da je upanje. Ampak pri meni ponavadi kar drži tisto kar test pokaže. Mislim, da me ne more več presenetiti. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 9:26:39
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
Gita, blanč, konina zdej sem pa tudi jaz žalostna! Dokler se vam ne ulije , ni še nič ziher! Morda bo pa vseeno na koncu ,saj imate lahko nizko raven hormona! Da se boste potolažile vam pošiljam en šopek Jaz sem dobila pošto v nekaj dneh za mojega zamrzjenčka!
< Sporočilo je popravil soncek.djukelica -- 9.5.2007 9:29:41 >
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 9:46:09
|
|
|
|
Špelka
|
Poslušte , punce, res, da je bil pri meni test že 8. in 9. dan pozitiven. Ampak z mano na punkciji in ET je bla ena punca, k sva se pol spet srečali na testu krvi na GK. In je rekla, da je delala test 10. dan (isto BC mini !) in je bil negativen. No, na testu krvi je imla HCG-ja še enkrat in še malo več kot jaz in nosi dvojčka! Tko da nič še ni izgubljeno!!!!
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 10:18:14
|
|
|
|
GITA14
|
meni se je danes pojavu rjav izcedek, tak da pri meni ni več upanja gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 10:20:51
|
|
|
|
Sulfinija
|
Gita, mi je. LP Mojca
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 13:00:03
|
|
|
|
koala
|
Punce, ki ste ugledale - , je pa tako kot so punce rekle, dokler se tečka ne vlije ostaja upanje.
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 15:03:36
|
|
|
|
ija
|
gita, dobro poznam občutek ... vzemi si čas, da boš zmogla nov boj v mislih s tabo , ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 18:55:20
|
|
|
|
sayuri
|
Gita
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 19:23:27
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Punce, ki ste ugledale - , je pa tako kot so punce rekle, dokler se tečka ne vlije ostaja upanje. bomo držale pesti še za zadnje upanje!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 19:54:53
|
|
|
|
DaisyE
|
Punce... Upanje umre zadnje
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 9.5.2007 20:11:05
|
|
|
|
gold fish
|
punce- se pridružujem kar mnenju daisyE. Držim pesti....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice 10.5.2007 19:06:16
|
|
|
|
konina
|
Danes smo pa vse malo odklopile, kajne? Jaz imam danes težek dan, kar na jok mi gre, pa vse me moti in živcira. Malo živčki delajo, pa se pripravlja in to je to. Naslednjič, če bo potrebno, pa sigurno ne bom delala testa prezgodaj. Samo živčke kravžlja. Ker rahlo upanje pa le še imam, da sem morda tudi jaz ena izmed tistih, ki so imele prenizko raven hormona.Težko verjetno, ampak .... Gita, prebrala sem, da si se poslovila od svojih . Upam, da se kmalu pobereš in optimistično kreneš naprej. Drži se. Lp, Nina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?