|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  608 609 [610] 611 612   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.5.2007 21:38:35   
nanica
moci, še sreča, da imate izvir v bližini. mislim, da mi imamo vodo, je pa manjši pritisk kot prej. prinesi cunje in posodo k meni, če boste še jutri brez. brez heca, resna ponudba

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15226
3.5.2007 21:38:48   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

naš da pa roko ko mu rečeš zdravo...ko pa hočem pokazat, da je veliki, pa tako roke dol tišči, da ni šans...pa-pa tudi še ne zna dat, ve pa da oseba ki reče pa-pa, potem ponavadi izgine...ah, saj bo dojel...nekatere stvari še prehitro...

LP
naš tut roko da, ko ga kdo pozdravi... papa se mu pa včasih uzegne - mogoče vsega skup ene 5x do zdej, pa mu prababica zihr enih 3x na dan teži s tem papa... je pa začel danes na veliko zloge ponavljati da-da-da-da-da in na-na-na-na, vokaliziranje mu pa že full uspeva - nekaj rečeš in vokalno čisto ponovi za tabo, ampak besede pa niso čist prave user posted image luštni so, ko vsak dan kaj novega pokažejo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15227
3.5.2007 21:38:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image user posted image user posted image
kaj piješ, moci, to je pa izjava dneva

IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a v benettonu imajo tok velike številke?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eno ledeno kavico bi...user posted image

moci, če pridem kdaj še nazaj na XS, te peljem na večerjo in ne samo ledeno kavouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15228
3.5.2007 21:40:11   
moci
nanica, nov podpis user posted image user posted image a sem ga pozno opazilauser posted image

piškot, vaš maček je res caruser posted image

altati, a S user posted image
joj, v ker špegu se ti gledaš, da bajsija vidišuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15229
3.5.2007 21:40:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

maxica a vi ste zdej zdravi? so pikice sle sluzit drugam?

Piskot, hvala, ja, tudi pikice so šle stran, tako da smo dobro.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15230
3.5.2007 21:41:04   
piskot
nanica mi imamo eno razvajeno najdenko. pa se z napako je. ko smo jo nasli je bila ful bolana. in se zdej skoz smrci. smo jo imeli ze na operaciji, ker je imela tako uniceno mehko nebo od bolezni, da so ji morali noter z laserjem vzgat luknjice, da je lahko spet dihala. je pa blokovski macek, steriliziran, naj place ima na akvariju... mal ma dolgocasen lajf no, zato se pa vozi pod posteljo.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15231
3.5.2007 21:43:24   
moci

moci, še sreča, da imate izvir v bližini. mislim, da mi imamo vodo, je pa manjši pritisk kot prej. prinesi cunje in posodo k meni, če boste še jutri brez. brez heca, resna ponudba

saj počasi mal pomivam pod kapljicami. to bo čistouser posted image
razmišljam, da bi šla v korito pri izviru prat. a ne bi dobro izgledalauser posted image user posted image user posted image
bom počakala en dan, kaj bodo zrihtal. potem bom pa na občino prat nesla. user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15232
3.5.2007 21:45:09   
frrrr

eh, spet mi gre macek zbudit tamalega. martin spi, macek se gre pa pod postlo vozit po hrbtu, tako da se naprej poriva po letvicah. upam da se martin ne bo zbudil.
tega bi bil naš maček tut sposoben počet user posted image user posted image no, zaenkrat se mu v Slovenj Gradcu prilizuje, pa naju z možem skoz zasleduje... ampak mu ne zaupava, ker ima predivji karakter in bi zihr kaj ušpičil, če bi ga vzeli nazaj... bi najprej še mau počakal, potem pa udaril... tak je pač naš muc user posted image in zato mora služiti user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15233
3.5.2007 21:45:20   
moci
piškot, od kdaj si pa ti tok zabavna user posted image user posted image user posted image jaz se bom polulala.

nanica, hvala za ponudbo, ti ne bom cunj prinesla, da boš potem videla kakšne umazanke so user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15234
3.5.2007 21:45:38   
nanica
piškot, pol pa ne bo nič ženitve. čakamo na pravega. naša je abesinka, majhna mucka, zato ni vsak samec primeren zanjo

moci, podpis je že od včeraj, kot bi slutila današnji levji skok

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15235
3.5.2007 21:46:12   
Maxica
Ja, Lan se pri nas tudi najbolj lepo in iz srca nasmeji Maxu. Pa četudi je on čisto pri miru. Joj, kakšno jutro ju gledam na postelji, Max še spi, Lan zraven že buden, pa se tako obrne, da ga lahko malo pocuka po laskih, da se ja tudi Max zbudi in potem se igrata.user posted image  Kako si samo želim, da bi bila tudi, ko bosta večja, tako iskreno in zares prijatelja. Me kar malo srce zaboli, ko pomislim, kako sva se s sestro kdaj za brezveze kregali, kako se je samo morala mama počutiti.user posted image
Naš Lan je pa danes osvajal srca ljubljanskih moških, hehe. Smo čakali v vrsti za registracijo avta in je najprej en mlad fante začel vanj nekaj govoriti in seveda mu je Lan brž naklonil en svoj nežen nasmeh, potem se je pa še obrnil in je začel "osvajati" še starejšega moškega za nami. Vsi čist medeni.user posted image  Kdor zna, pač zna.user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15236
3.5.2007 21:46:34   
piskot
moci a nimate nobene gostilne v blizini? gostinci bodo znoreli brez vode, bodo verjetno prej na obicni kot ti.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15237
3.5.2007 21:47:30   
Maxica
Vidim, da nas je vedno več v ilegali.user posted image  Sam eni trije uporabniki gledajo naš forum.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15238
3.5.2007 21:48:37   
nanica
moci, lahko probaš oreške pred nakupom in če ne boš zadovoljna, vrnemo denaruser posted image user posted image user posted image

misliš, da bo župan na roke pral? da ne bodo potem govorili, da pere umazano perilo, a si predstavljaš naslovnico slovenskih novic ali direkta: župan b.p. pere umazano perilo v d.user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15239
3.5.2007 21:48:55   
frrrr

pri nas je pa najbolj smesno ko mami zeha. tko da po mojem se ponoci nalasc zbuja tako pogosto, da potem mami cez dan cim vec zeha, da se imamo cemu smejat.
user posted image  user posted image si misli: evo, spet mi je ratalo user posted image

piskot, barby, Arabela - želim vam lepo noč!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15240
3.5.2007 21:52:08   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

maxica a vi ste zdej zdravi? so pikice sle sluzit drugam?

Piskot, hvala, ja, tudi pikice so šle stran, tako da smo dobro.user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15241
3.5.2007 21:53:23   
moci

piškot, pol pa ne bo nič ženitve. čakamo na pravega. naša je abesinka, majhna mucka, zato ni vsak samec primeren zanjo

mački intenzivno ženina išče, sinu pa kar taprvo, ki mim pride privošči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15242
3.5.2007 21:54:44   
moci

moci a nimate nobene gostilne v blizini? gostinci bodo znoreli brez vode, bodo verjetno prej na obicni kot ti.

kmečki turizem user posted image user posted image user posted image
pa kmetije
ojoj kje žvimuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15243
3.5.2007 21:55:04   
piskot
nanica ah vi ste potem bolj fancy. mi smo pa street walkerji, tudi pri babici imamo tako krdelo najdenckov, posvojenckov in njihovih potomcev. trenutno stanje je 3 komadi. mozeva mami je imela vcasih kanadske gozdne macke. pravi risi. veliko je tudi po razstavah hodila. ste vi tudi v tem cirkusu?

frrr saj se moram sicer pohvalit, danes smo prav dobro spali. ati je imel martina do 2:30, potem je pa od 3-6 spal, pa se potem do 7:30. se je moja malenkost naspala kot ze dolgo ne.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15244
3.5.2007 21:55:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati
Pikabu-jaz bi za ringlo rekla JA! Za naši pa NE! Ler se mi zdi malo preveč genetsko obdelan - naši mislim, poln vsega in svašta....

Šri nas je zopet bolezen, naša Tia ima angino-streptokok. Dobila ospen, vročina je zopet na 40, smo zopet na Voltarenu.

Dopoldne smo se potikali po Avstriji, zapravili velikoooo eur-ov ( sem še zase Benetton oropalauser posted image ).

Malo vas preberem, potem grem pa Tii dat zdravila!

O, hvala. Našija sem samo dva kupila, sta tudi meni dobra za jesti, tako da ni panike.

Naj se Tia čim prej pozdravi, pa upam, da ne bo tako hudo kot zadnjič. Pa kaj je to nekaj čudnega? Moj brat je tudi zdaj dvakrat zaporedoma zbolel. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15245
3.5.2007 21:55:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Glede joške bi se pa jaz na tvojem mestu pošteno zamislila.user posted image user posted image Hecam se.user posted image

Samo tako rad jo vidi. user posted image user posted image user posted image Zdaj jo bolj poredko, ko tako lepo po žlici je in kadar jo le potegnem ven, je ves presrečen. Čeprav prej se je tako smejal, potem pa dvakrat potegnil, pa začel okoli gledat, pa spet nazaj v priklop za dva potega in spet naokoli. Malo me heca tale naš mali.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15246
3.5.2007 21:56:10   
moci

moci, lahko probaš oreške pred nakupom in če ne boš zadovoljna, vrnemo denaruser posted image user posted image user posted image

misliš, da bo župan na roke pral? da ne bodo potem govorili, da pere umazano perilo, a si predstavljaš naslovnico slovenskih novic ali direkta: župan b.p. pere umazano perilo v d.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tapravi ja

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15247
3.5.2007 21:56:42   
Pikabu
Piskot, user posted image user posted image user posted image user posted image za vašega mačka in fantiča, ki obožuje mamino zehanje. Mene si tudi pošteno nasmejala. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15248
3.5.2007 21:56:59   
piskot
jaz sem pa danes mango kupila. a mislite, da je pametno to poskusit?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15249
3.5.2007 21:58:54   
Pikabu
Maxica, to si pa ful lepo napisala. Pri nas je tudi Ema zakon. Naša Ema pa zjutraj kar k njemu v posteljo zleze, če se midva potuhneva in se igrata. Pa Ema lahko skoraj vse z njim dela, on se ji pa smeji. Prava mala cukrčka sta, tudi jaz upam, da se bosta vedno tako lepo razumela.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  608 609 [610] 611 612   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  608 609 [610] 611 612   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.