|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  607 608 [609] 610 611   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.5.2007 20:38:38   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya
jst bi ga do nafte zabila na svojem vrtu, da bi pol mela vsaj to od njega da bi bla bogatauser posted image . Ne resno, prav pujsi so eni.

Ah, saj zdaj ramzišljam, da mu mogče delam krivico. Je že nekaj časa nazaj, ko sva se menila, pa je želel priti že prej, samo zaradi moževih tekmovanj ni zneslo, ampak sva se vse fiksno zmenila, še podatke si je zapisoval, še to sem mu razlagala, kako nas bo našel in sva se zmenila, da pokliče, če ne bo vedel, kam, tako da pozabil verjetno ni. Upam, da je vse v redu z njim in da je vseeno samo pozabil na vse skupaj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15201
3.5.2007 20:39:18   
gaya

Gaja tud še ne kaže znakov plazenja, ampak jo kr mal maltretiram po nasvetu ene moje drage prijateljice user posted image . Ko ji rečeš naj pokaže velika velika se ravn tko reži ko Maks(kakor da bi bla cimra) šele ko nehaš, pa začne roke vzdigovat, papa naredi šele ko nehaš govort in ko uni k mu je blo kao namenjeno že greuser posted image , za živjo pa stegne roko, sam je reva zmedena, ker jo jaz učim živjo, mama ji pravi zdravo, babi ji pravi čaouser posted image user posted image user posted image , jim moram povedat da naj bodo tiho pa sam roko vzdigujejouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15202
3.5.2007 20:41:51   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

jst bi ga do nafte zabila na svojem vrtu, da bi pol mela vsaj to od njega da bi bla bogatauser posted image . Ne resno, prav pujsi so eni.

Ah, saj zdaj ramzišljam, da mu mogče delam krivico. Je že nekaj časa nazaj, ko sva se menila, pa je želel priti že prej, samo zaradi moževih tekmovanj ni zneslo, ampak sva se vse fiksno zmenila, še podatke si je zapisoval, še to sem mu razlagala, kako nas bo našel in sva se zmenila, da pokliče, če ne bo vedel, kam, tako da pozabil verjetno ni. Upam, da je vse v redu z njim in da je vseeno samo pozabil na vse skupaj.

sem prav čakala, da bo na dan udarila tvoja dobrota in prijaznost in skrb za sočlovekauser posted image , samo zate user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15203
3.5.2007 20:47:15   
Pikabu
sam je reva zmedena, ker jo jaz učim živjo, mama ji pravi zdravo, babi ji pravi čaouser posted image user posted image user posted image , jim moram povedat da naj bodo tiho pa sam roko vzdigujejouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala, pri nas je isto. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15204
3.5.2007 20:48:57   
Anonimen
Škrat je že 20.20 zaspal in je bil zvečer ful priden...upam, da bo tudi ponoči...naš da pa roko ko mu rečeš zdravo...ko pa hočem pokazat, da je veliki, pa tako roke dol tišči, da ni šans...pa-pa tudi še ne zna dat, ve pa da oseba ki reče pa-pa, potem ponavadi izgine...ah, saj bo dojel...nekatere stvari še prehitro...

LP

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 15205
3.5.2007 20:49:18   
Pikabu
sem prav čakala, da bo na dan udarila tvoja dobrota in prijaznost in skrb za sočlovekauser posted image , samo zate user posted image

Ja, tako je to. Naprej vsa penasta, potem pa pomislim na najslabše. To se še večkrat zalotim, če mož kam gre, pa ne pride domov do ure, ki jo reče, pa se ne oglasi na telefon, potem pa penim in penim, na koncu pa pomislim, kaj če se mu je kaj zgodilo, jaz pa taka, pa samo še molim, da je vse v redu. user posted image Sem čudna, saj vem.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15206
3.5.2007 20:50:43   
Pikabu
ampak jo kr mal maltretiram po nasvetu ene moje drage prijateljice user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15207
3.5.2007 20:56:20   
Pikabu
Jaz imam pri Maksu kar slabo vest, da ga sama premalo spodbujam. Sem šla zadnjič brati, kaj je Ema znala in sem se prav zgrozila, kaj vse je že, Maksa pa niti kaj dosti nisem učila. Sem si mislila, da je itak še prekmalu, da ima še čas. Se pozna, da sta dva, pa potem na to malo pozabim. Ga pa zdaj z Emo pridno učiva, mali se nama pa reži sto na uro. A veste, kaj je zadnje čase najbolj smešno? Mamina joška. Kakšen smeh, ko jo potegnem ven.user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15208
3.5.2007 20:57:05   
Pikabu
Zakaj se pa jaz sama s sabo pogovarjam? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15209
3.5.2007 20:57:50   
altati
vava -  res bomo mislili na vas! Pa sporoči kako bo! Jaz verjamem, da bo vse super in tako kot si želišuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 15210
3.5.2007 21:04:54   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
nas bodo malčki zdresirali, da ne bomo panični za vsako buško.

Moja izkušnja: če se takoj ne ustrašim tako zelo, pride vse za mano. user posted image
meni se je pa zdelo, da sem zdej full bolje odreagirala... pa mi je mož vseeno rekel: dej nehaj panično skakat zdej tu z njim po stanovanju in se umiri. meni se je pa zdelo, da sem čist kul user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15211
3.5.2007 21:08:23   
piskot
cer.

malo sem preletela kaj ste pisale, vec se mi pa ne da.

vava jutri bo vse okej. mi bomo navijali za vaju user posted image

nanica verjetno niste ne prvi ne zadnji ki se jim je to zgodilo. Blaz bo pa tudi kot kaze vse uredu prenesel, saj je dec user posted image

eh, spet mi gre macek zbudit tamalega. martin spi, macek se gre pa pod postlo vozit po hrbtu, tako da se naprej poriva po letvicah. upam da se martin ne bo zbudil.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15212
3.5.2007 21:10:10   
altati
Pikabu-jaz bi za ringlo rekla JA! Za naši pa NE! Ler se mi zdi malo preveč genetsko obdelan - naši mislim, poln vsega in svašta....

Šri nas je zopet bolezen, naša Tia ima angino-streptokok. Dobila ospen, vročina je zopet na 40, smo zopet na Voltarenu.

Dopoldne smo se potikali po Avstriji, zapravili velikoooo eur-ov ( sem še zase Benetton oropalauser posted image ).

Malo vas preberem, potem grem pa Tii dat zdravila!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15213
3.5.2007 21:21:07   
moci
a sem kaj zamudila? user posted image
nanica, a vi imate vodo?
mi smo ravnokar dobili obvestilo, da ne vejo zakaj je ni in ne kdaj bouser posted image user posted image user posted image a so nori. mi pa celo goro posode, pobruhanih cunj in pobruhanega user posted image . user posted image
in zdaj je prišla voda. kaplja iz pipe. itak da ni pitna in bog ve kok časa bo še tekla. jo zbiram v posodo. pa k izviru smo jo šli za pit iskat. eh, kje mi živimo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15214
3.5.2007 21:21:44   
moci
altati, a v benettonu imajo tok velike številke?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15215
3.5.2007 21:25:38   
Anonimen
Mi je pa zdaj vse dol padl, ker se je škrat zbudil...in vem, da bo spet huda noč pa vas kar zapuščam in grem spat...

user posted image

Želim vam vsem mirno noč, predvsem pa nam revam, ki otročki ne razumejo, da tudi mamice nismo nadnaravne...

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15216
3.5.2007 21:29:38   
moci
barby, naspite se

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15217
3.5.2007 21:31:22   
Maxica

Jaz imam pri Maksu kar slabo vest, da ga sama premalo spodbujam. Sem šla zadnjič brati, kaj je Ema znala in sem se prav zgrozila, kaj vse je že, Maksa pa niti kaj dosti nisem učila. Sem si mislila, da je itak še prekmalu, da ima še čas. Se pozna, da sta dva, pa potem na to malo pozabim. Ga pa zdaj z Emo pridno učiva, mali se nama pa reži sto na uro. A veste, kaj je zadnje čase najbolj smešno? Mamina joška. Kakšen smeh, ko jo potegnem ven.user posted image

Hvala enako. Meni se Lan tudi kr skoz nekaj premajhen zdi še za to pa za ono. Potem berem, kaj vaši že znajo, aha, rečem, mi smo spet toliko mlajši itd. Potem grem pa brat v Maxovo knjigico, se pa zamislim. Sem ravno včeraj potegnila iz omare tiste knjigice Igre z dojenčkom in še eno podobno imam, ampak jaz nekak nisem tak tip, da bi zdaj jaz frise pokala vanj po navodilih iz knjige.user posted image  Pa pol ugotovim, da to itak midva z možem že čist spontano delava z Lanom, brez navodil.user posted image
Glede joške bi se pa jaz na tvojem mestu pošteno zamislila.user posted image user posted image  Hecam se.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15218
3.5.2007 21:33:51   
nanica
user posted image user posted image user posted image
kaj piješ, moci, to je pa izjava dneva

IZVIRNO SPOROČILO: moci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15219
3.5.2007 21:33:53   
piskot
pri nas je pa najbolj smesno ko mami zeha. tko da po mojem se ponoci nalasc zbuja tako pogosto, da potem mami cez dan cim vec zeha, da se imamo cemu smejat.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15220
3.5.2007 21:35:12   
altati

ne boš verjela, v benettonu sem jaz na S, zato pa rada ta zapravljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15221
3.5.2007 21:36:16   
piskot
maxica a vi ste zdej zdravi? so pikice sle sluzit drugam?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15222
3.5.2007 21:36:24   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

malo sem preletela kaj ste pisale, vec se mi pa ne da.

vava jutri bo vse okej. mi bomo navijali za vaju user posted image

nanica verjetno niste ne prvi ne zadnji ki se jim je to zgodilo. Blaz bo pa tudi kot kaze vse uredu prenesel, saj je dec user posted image

eh, spet mi gre macek zbudit tamalega. martin spi, macek se gre pa pod postlo vozit po hrbtu, tako da se naprej poriva po letvicah. upam da se martin ne bo zbudil.

sem skoraj blaža zbudila od smeha. mački so res carji. ob nepravem času na nepravem mestu. naša mala mačka se goni in vedno v spalnico pride jokat. tu jo lahko vsaj zaprem iz spalnice, predstavljate si, kako je bilo na morju, ko imamo v hiški en sam prostor (edino ven bi jo lahko zaprlauser posted image ). piškot, kakšnega pa imate, lahko bi kaj pokombiniraliuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15223
3.5.2007 21:37:10   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image user posted image user posted image
kaj piješ, moci, to je pa izjava dneva

eno ledeno kavico bi...user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15224
3.5.2007 21:37:26   
altati
Našemu Jašu sta pa itak najbolj smešni Tara in Tia, ki se mu pačita na tisoč in en način in jima niti pod točko razno ne morem konkurirat!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  607 608 [609] 610 611   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  607 608 [609] 610 611   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.