|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  606 607 [608] 609 610   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.5.2007 19:24:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Naša je spet tako lepo zaspala. Dam v posteljico in spi. Je pa zdej fora, da v vozičku težje zaspi. Se je tako na posteljico navadilauser posted image . Je bila pokonci od 10h do 14:30, pa je zdej samo dol padla. V vozu pa neuser posted image
se mi zdi, da v vozičku zdej tut težje zaspijo, ker so firbčni...
z Jašo sva šla prejšnjič iz Vrhovcev do centra (NUK), kar je skoraj uro hitre hoje... bil je celo njegov čas za spanje, ampak ni padel dol... šele po poti nazaj... prej ga je pa vse zanimalo, avti, kolesarji, hiše, drevesa, pešci... firbec mali user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15176
3.5.2007 19:32:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ja, pišete kolk se mali plazijo, pa sedijo... naša še nič. Pa je stara 6 in pol. Ko je na tleh se obrne, ampak to je vse. Pa okol svoje osi se mal zavrti če hoče kaj dosežt, ampak premika se pa ne. Sedi Tud še ne sama.

Naš se tudi obrača iz trebuha na hrbet (pa še to samo v eno smer), pa sedi sam...druga nam pa še ni uspelo...nekateri novembrčki se že plazijo...samo upam, da se pri nas ne bo kaj zaštekalo, ker je en mesec prehitro rojen...zaenkrat je bilo vse ok...

LP
punce, naš je 20 dni prehitro rojen... se plazi in kotali v obe smeri, sedi pa še ne (par sekund in se zvrne)... sem ravno danes prebirala knjigo Bistro dete - Kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj... sem po preglednicah kaj naj bi otrok v določenem obdobju počel ugotovila, da naš skoraj 7mesečnik še ne počne nekaterih stvari, ki naj bi jih 4mesečnik počel, počne pa stvari, ki naj bi jih 8mesečniki počeli... se mi zdi, da je to res bolj tk okvirno... vsak otrok je pač individum in razvije določeno spretnost, ko jo pač potrebuje in je čas za to... sama sem shodila pri 12ih mesecih, brat pa že pri 9ih, pa sva od iste familije user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15177
3.5.2007 19:38:01   
frrrr
MAMICA81, js bom tut tečna kot user posted image , ko bom mogla malega doma pustit in it v službo... no, zdej se z možem nekaj dogovarjava, da bo on 2 meseca s tamalim na neplačanem očetovskem in grem js že septembra delat (če me zaposlijo valjda, drgač bom pa prošnje pošiljala in mogoče še dlje od njegovega prvega rojstnega dne z tamaučkom)... bo pa tako lažje kot pa takoj v vrtec... možu le bolj zaupam tamaučka, ker pozna njeove potrebe in bla bla... tako bom odrešena uvajanja v vrtec in cmerjenja (mojega, da neu pomote) vsak dan user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15178
3.5.2007 19:39:45   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Sano eno vprašanje na hitro, imam oba v naročju.

A lahko naši otročki jedo ringlo in naši?

Hvala za odgovore.
men se zdi ringlo enake vrste sadež kot sliva in pomoje ga lahko jedo... nisem nikjer zasledila, da je prepovedan

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15179
3.5.2007 19:44:16   
Maxica
Vava, danes bom še posebej mislila na vas in vam pošiljala same pozitivne misli. Res, prav smilite se mi, tako Lukec, ki bo moral vse to prestajati, kot tudi vidva, ki bosta težko pričakovala rezultat. Držita se, naj Luka ne začuti vajine skrbi, mi smo z vami.user posted image user posted image user posted image  Še posebej pa za našega korenjaka Lukca za spodbudo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15180
3.5.2007 19:46:01   
nanica
user posted image  user posted image  user posted image  ne vem, kdo se je bolj ustrašil, a sin a midva user posted image   user posted image  user posted image
sam se je usedel in hop s previjalne mize
jokal je kot strela, pa sem ga hitro dala pod vodo, to ga vedno pomiri,
pa se je relativno hitro umiril
sekunda nepazljivosti očka in sin je bil na tleh
joj, kaj nas še vse čaka, od bušk naprejuser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15181
3.5.2007 19:46:02   
Maxica
Pikabu, težko rečem, ampak po moje, da so ti sadeži res nekak istih sort kot ala slive, hruške in jabolki, tako da verjetno nimajo česa hudobnega v sebi. Probaj, ni druge. Saj zdaj ste pa itak stari že več kot sedem mesecev, verjetno ne bo panike. Kje si pa že ringlo našla?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15182
3.5.2007 19:46:20   
frrrr
naš današnji dan... dopoldansko spanje Jaša preskočil... je pa res, da sva spala do 9ih (verjetno posledica burne noči)... potem sva papcala GH (cvetačo in slivo)... mau čez 13. je zaspal in okrog 14. ure sem se mu pridružila -> rezultat: spala sva do 16ih user posted image in tako tudi popoldanskega počitka ni imel... no, in posledično sem mu danes skrajšala dan, ker se mi zdelo smiselno ob 18ih ga tučkat za pol urce... sva ob 18ih popapcala rižolino in kopanje... ob 19ih je že spal user posted image
bomo videli kakšna bo noč... upam na najboljše user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15183
3.5.2007 19:47:41   
Maxica
Ojoj, nanica, groza. Upam, da je v redu.user posted image  Ste se pa ustrašili, verjamem.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15184
3.5.2007 19:52:12   
nanica
maxica, le upam, da je vse v redu. buška ni nikjer nobena vidna, jok se je umiril, mislim, da je bil le od strahu pred letenjemuser posted image , zdaj je zaspal, bom pa hodila k njemu vsakih nekaj minut zdajle, da vidim, da je vse v redu, pa homeop. kroglico za šok bo dobil. joj, da bi bilo le res vse ok. user posted image res je bil le hipec neprazljivosti dovolj za prvi skok s previjalne

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15185
3.5.2007 19:52:26   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image  user posted image  user posted image  ne vem, kdo se je bolj ustrašil, a sin a midva user posted image   user posted image  user posted image
sam se je usedel in hop s previjalne mize
jokal je kot strela, pa sem ga hitro dala pod vodo, to ga vedno pomiri,
pa se je relativno hitro umiril
sekunda nepazljivosti očka in sin je bil na tleh
joj, kaj nas še vse čaka, od bušk naprejuser posted image
nanica, mene naš padec iz postelje že ni več tolk ustrašil kot pa padec z Jašo v naročju po betonskih stopnicah user posted image user posted image nas bodo malčki zdresirali, da ne bomo panični za vsako buško.
glede na to, da se je Blaž hitro pomiril predvidevam, da je vse ok in vam želim čimmanj podobnih situacij! možno pa, da bo ponoči mal bolj nemirno spal, ker bo podoživljal padec... pa kontroliraj temperaturo, jutri ga pa opazuj čez dan ali se kaj drugače vede kot sicer. za Blaža objem (smajli ne dela)!

< Sporočilo je popravil frrrr -- 3.5.2007 19:54:28 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15186
3.5.2007 19:58:13   
moci
joj, nanica, pazi na našega tamladegauser posted image res upam, da je vse ok.
poljubček od zojeuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15187
3.5.2007 20:01:44   
nanica
user posted image  hvala, upam, da bo res vse ok

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15188
3.5.2007 20:03:29   
gaya

o moj bog nanica samo da se je za enkrat vse srečno končalo, pa da je Blaž ok. Se pa strinjam s frrr mal ga kontroliraj za vsak slučaj. Nikol ne veš kaj se notri kuha, saj vrjetn ni nič, ampak preventiva je boljš k kurativa.

Punce Gaja pa danes že spi user posted image  Po 3 dneh žuriranja do 21.30 je dfanes padla v komo po prejšnjem ustaljenem ritmu. Samo upam, da se ne bo zbujala zdajuser posted image

Grem BB gledat, sem cel fan ratala user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15189
3.5.2007 20:09:18   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Kje si pa že ringlo našla?

V Merkatorju. In to v ta majhnem, ne v centru. Če že bučk nimajo (res jih nimajo, preverila tudi sama), imajo vsaj to. So pa čisto rahlo kisli, meni paše, zelo, Maksu pa ne vem, če bo, saj verjetno lahko z jabolkom ali banano mešam, a ne? Še čakam, da se mati Altatija javijo in povedo svoje mnenje. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 15190
3.5.2007 20:09:55   
Arabela
Danes je verjetno tak čuden dan ker naša je spala od 4ih do 6.15... zdaj sva bili zunaj da sva posadili rožice, jedli sva večerjo, zdaj pa se še vedno igra v stolčku.. ponavadi gremo ob taki uri že spat... danes pa je vse zamaknjeno.. joj upam da bo dobro danes spala...

Ringlo sem tudi jaz že zasledila v šparu...

Moram pa pohvaliti našo katarinco, ker odkar lepo sedi se ful dosti sama igra.... prej je sedela v stajici, jaz sem šla prat perilo. pa pridem nazaj pa se veselo pogovarja sama s seboj... ponavadi je takoj zajokala če je ugotovila da je sama v sobi... user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15191
3.5.2007 20:10:19   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Punce Gaja pa danes že spi user posted image  Po 3 dneh žuriranja do 21.30 je dfanes padla v komo po prejšnjem ustaljenem ritmu. Samo upam, da se ne bo zbujala zdajuser posted image

Grem BB gledat, sem cel fan ratala user posted image

js tut, zdej je mau smešno in zanimivo ratalo
upam, da bo Gaja imela lepo noč! kako si pa včeraj s sosedi zrihtala? je mož moral klicat policijo, al je tvoje sexi perilo in mesarski nož palilo?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15192
3.5.2007 20:10:36   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
nas bodo malčki zdresirali, da ne bomo panični za vsako buško.

Moja izkušnja: če se takoj ne ustrašim tako zelo, pride vse za mano. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15193
3.5.2007 20:11:48   
Pikabu
Nanica, vse bo v redu, preventivno ga pa le malo opazuj.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15194
3.5.2007 20:15:17   
Pikabu
Jaz sem pa sedaj tako jezna. user posted image user posted image user posted image Še eni zavarovalnici je pri meni "odklenkalo". Smo bili dogovorjeni, da pride predstavit, ker bi se rada življenjsko zavarovala ali nekaj podobnega in tipa ni bilo. user posted image user posted image user posted image Nerviram moža, da pride pravočasno domov, ker je hodil zadnje minute, smo kosilo dobesedno zmetali vase, hitim pospravit, oba otroka uredit in spedenat, da bosta mirna, potem pa tipa sploh ni. user posted image user posted image user posted image Niti ne pokliče, nič. Enostavno ga NI! Jaz sem pa založila listek, kjer imam njegovo številko, da bi ga poklicala. Pa zdaj je itak vseeno, če se prikaže, bo samo še vrata videl, če pokliče, bo pa tudi slišal ta svoje. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15195
3.5.2007 20:17:52   
Arabela
Pikabu, moj dragi sklepa življenska zavarovanja....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15196
3.5.2007 20:32:53   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

upam, da bo Gaja imela lepo noč! kako si pa včeraj s sosedi zrihtala? je mož moral klicat policijo, al je tvoje sexi perilo in mesarski nož palilo?

sem si dala vato v ušesa in šla k Gaji spat. Pol je pa kr naenkrat vse utihnilo in danes sem zvedela da so jih eni drugi prjavli. Ker v našem bloku je polno malih otrok.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15197
3.5.2007 20:33:36   
Pikabu
Ja, pišete kolk se mali plazijo, pa sedijo... naša še nič. Pa je stara 6 in pol. Ko je na tleh se obrne, ampak to je vse. Pa okol svoje osi se mal zavrti če hoče kaj dosežt, ampak premika se pa ne. Sedi Tud še ne sama.

Maks se tudi plazi še ne, niti ne kaže interesa, ker ne mara biti na trebuščku. Zdaj ga kar malo prislim, ga dam na trebušček, sebi med noge, tako da ga z nogami oviram, da se ne more obrniti na hrbet. Nekaj časa nama uspeva, potem pa začne huuuuuuudoooooo protestirati. Mu pa že malo uspeva, da se dvigne na pol na kolena, pa da gre čisto malo vztratno. Se pa še ne sekiram, ker je bila Ema pri tem tudi pozna. Sicer se je tak čas že obračala na oba načina, kar se Maks še noče. Gre čisto na bok, že na pol na trebuhu, čisto se pa noče. Enkrat mu je uspelo, da je pristal na trebuhu in da je lepo dal tudi roke, ampak bolj po sili razmer. Se pa jaz moram zelo nazaj držati, ker je Ema tak čas obvladala že cel kup drugih stvari. Dala je že živjo, pa-pa, pokazala, kako je velika, zaploskala z rokami brao-bravo, čebljala bababa, atatatatata in podobno. Maks da pa-pa, če je pri volji, ampak bolj s pestjo udarja, čeprav vedno naredi na isti način, če mu rečeš, naj da pa-pa. Če se greva velik-velik, se mi samo smeji, se mu zdi zabavno, sam pa noče dvignit rok. Res se moram nazaj držati, da ju ne primerjam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15198
3.5.2007 20:34:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Pikabu, moj dragi sklepa življenska zavarovanja....user posted image

A res? Za katero zavarovalnico pa? A pride tudi na Gorenjsko? Mah, se moram najprej ohladiti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15199
3.5.2007 20:35:02   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Jaz sem pa sedaj tako jezna. user posted image user posted image user posted image Še eni zavarovalnici je pri meni "odklenkalo". Smo bili dogovorjeni, da pride predstavit, ker bi se rada življenjsko zavarovala ali nekaj podobnega in tipa ni bilo. user posted image user posted image user posted image Nerviram moža, da pride pravočasno domov, ker je hodil zadnje minute, smo kosilo dobesedno zmetali vase, hitim pospravit, oba otroka uredit in spedenat, da bosta mirna, potem pa tipa sploh ni. user posted image user posted image user posted image Niti ne pokliče, nič. Enostavno ga NI! Jaz sem pa založila listek, kjer imam njegovo številko, da bi ga poklicala. Pa zdaj je itak vseeno, če se prikaže, bo samo še vrata videl, če pokliče, bo pa tudi slišal ta svoje. user posted image user posted image user posted image

jst bi ga do nafte zabila na svojem vrtu, da bi pol mela vsaj to od njega da bi bla bogatauser posted image . Ne resno, prav pujsi so eni.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  606 607 [608] 609 610   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  606 607 [608] 609 610   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.