|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  604 605 [606] 607 608   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.5.2007 11:48:39   
moci
moram še mal težit s

piknikom

bo treba pohitet, drugače se bomo težko našleuser posted image

kje potem, pri vavi ali pri muki?
in kdaj? če kampiramo, potem je bolje sobota,ne?
kdaj imate čas?

user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 15126
3.5.2007 11:54:51   
moci
pozabila dodat še naničino povabilo imamo na razpolago. katera še kaj ponuja?
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15127
3.5.2007 12:03:11   
Anonimen
aloha, ja ja , jest imam Tristana ....hvala za čestitke .... sej vas sploh ne morem sproti brat, ko pa tako veliko naklofate..... 

Tian tudi tebi vse najboljše !!!

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 15128
3.5.2007 12:35:57   
vava
Čao!
Danes smo pa pri nas zelo umirjeni. Vsaj skušamo biti, ker se pripravljamo na jutrišni usodni dan. Jutri imamo namreč MR (magnetno resonanco) s katero bodo našemu otroku preslikali glavo - upam, da enkrat za vselej in dokončno. Zjutraj moramo biti na pediatriji že 7:30 in to na tešče (nazadnje lahko je ob 4 ponoči). Sva se odločila, da ga bova kar zbudila. Upam da bo hotel kaj pojesti. Potem mu bodo dali počasi narkozo in ga zapeljali v tisti valj, kjer bo ca pol ure. Mene je že zdaj groza. Iz tega naj bi dobili celo podobo male bučke, pa da vidimo ali je zdaj vse ok, ali je umirjeno stanje samo posledica zdravil. Potem bodo šli posnetki na konzilij, kjer se bodo odločili ali bo potrebna operacija, ali smo se rešili in bomo končno začeli "živeti".
Sem že pisala, da ne hodim v cerkev, ampak zadnje dni potiho in včasih tudi naglas prosim vse živo in mrtvo, da bi bilo vse v redu. Ker če bo potrebna operacija .... sploh ne morem pisati o tem. V sebi se vsa tresem, čeprav skušam biti "normalna" in upam, da Luka ne čuti moje vznemirjenosti. Zato se z njim čisto normalno igram in takrat ne mislim na nič drugega, kot nanj in najino igro...
Ne vem koliko bom danes lahko pisala, imam pa pc ves čas prižgan in vsake toliko preberem najnovejši čvek. Jutri popoldan gotovo napišem kako je bilo. Do takrat pa PROSIM DRŽITE PESTI za našega miška. No zdaj ko pančka, si celo upam potočiti kakšno solzico upanja.
rada vas imam
v.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15129
3.5.2007 13:07:53   
nanica
vava, že zdaj stiskam pesti za vas za jutri. verjamem, da bo vse v redu. bodi močna mama, me smo z vami user posted image

pa vse najboljše - komu že?user posted image

naji in lanuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
lu in tianu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa *lini* in tristanu   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 3.5.2007 13:10:11 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 15130
3.5.2007 13:21:08   
lucika
joj, vava, močno držim pesti!!!! vse bo ok, boš videla. se bo izkazalo na koncu, da so bila vsa njihova " predvidevanja" čisto zastonj.
jaz v cerkev kot inštitucijo verjamem samo na pol; mislim, da tako kot večina od nas; ker res ni pošlihtano tako kot mora biti. verjamem pa, da je nekaj nad nami, ki nas spremlja in varuje. tudi vas. ko pride kaka slaba zadeva, pa tudi molim. ko je bil aidan pikica, in nisem vedela, če se bo obdržal, ker se prejšnji dve nista. ko je bil na intenzivni in se ni vedelo niti kaj mu je, niti kaj sploh bo z njim. ko kak divjak pridirka mimo nas in že vidim, kako so nam štete sekunde. mogoče žalostno, ker molim, ko bi rada, da se kaj slabega srečno konča. ampak to je vse kaj lahko v tistem trenutku pomagam. in če pomaga, vsaj toliko, da se sama boljše počutim, mi je to ok. četudi nisem pri maši vsako nedeljo. evo, sem eno rundo še za vas:)
da ne bo katera mislila, da se delam norca. ne, resno mislim!

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 15131
3.5.2007 13:28:24   
frrrr
čestitke za pol svečke Lanu in mamici naji78 user posted image

česttike za 7 mesecev Tianu in Tristanu, ter mamicam Lu in *lini* user posted image user posted image

lucika, Maxica, barby, Arabela - tut pri nas bil divja noč... zgleda res bila kriva luna... ob 24ih se je zbudil in sem ga dala v najino posteljo, da bi ga podojila, a on se obrne stran in zaspi... ga dam v njegovo posteljo, čez 5 minut isto... enih 4x sm še poskusila, potem pa ga popokala k nama in spala mau počez, da ne bi mogel spet pobegniti user posted image

moci - ajda ni žitarica... zdej pametujem, ker me je pred enim mesecem štorkljicauser posted image razsvetljila, prej sem tut js mislila, da je žitarica

štorkljica nas pa zanemarja, al se sam men zdi? js jo pogrešam!

vava - držim pesti za vas... sm kr zdej stisnila, da bo do jutri tapravi učinek. držte se! ne pozabi, da smo tu in navijamo za vas! za zdrave jutrišnje izvide!
pikapolonico sem ti hotela pripet, pa mi smajliji ne delajo user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 3.5.2007 13:30:58 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15132
3.5.2007 13:31:21   
Pikicapokica6
vava - ne vem točn, za kaj gre pri malčku, ker me dolgo časa ni bilo na forumu, vsekakor pa želim in upam, da bo jutri vse ok. Že sama misel na to, da je s takim majhnim otročkom lahko kaj narobe, je grozljiva, kaj šele, ko to v resnici doživiš. Bodi močna kolikor se le da. Jaz držim pesti in mislim na vas.

Ne zmorem vsega sproti brati, tako ste čvekalaste. Tudi od mene vse najboljše za nove osvojene meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

arabela - kako dobro te razumem. Tudi pri nas je enako. Sem že tako zmučena, da komaj še stojim, vendar pa upam, da bo le enkrat konec te drame. Kar naprej jo imam na joških, ker nič drugega ne pomaga. Če jo pustim nekaj časa dreti, je na koncu že taka histerija, da se potem še 2 uri ne more umiriti in še v spanju ihti od hudega. Res ne vem, kaj se dogaja. No, vem, da bodo pri nas zobki, ampak pri prvih dveh niti slučajno ni bilo tako hudo. Tudi čez dan mala nima potrpljenja in hitro menja razpoloženja.

Ko bo možek doma in bo lahko malo popazil in potolažil malo, bom imela več časa za branje, da vas končno preberem in še mogoče kaj napišem.

Do takrat pa uživajte.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15133
3.5.2007 13:35:35   
frrrr
aja, še to... mi smo nazadnje v ponedeljek zjutraj kakali in danes sm mu spet skuhala suhe slive, ter mu dala mau slive za pocuzat s prsta, pa tisto vodo sm mu dala za pit, ampak ni imel časa pit tako, da sm mu potem kr nekaj žličk uturila... upam, da bo kakec privekal iz riti še danes user posted image
glede na naše prejšnje stanje s kakanjem (4-5x na dan) si nisem mislila, da bom kdaj navijala za drekec pekec user posted image se prav spomnem, da sm vas ene 2 meseca po Jaševem rojstvu vprašala, če je kaj narobe, ker je bila plenica samo polulana... prej so bile vse tudi pokakane.
drgač sva pa danes sprobala cvetačo... z vilico se je ne da čisto speštat, pa je vseeno papcal user posted image je pojedel 2-3 mini žličke cvetače, potem pa za sladico slivo čez, ki jo je tolk veselo cuzal, da mi je skor prst pojedel utrgal user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15134
3.5.2007 13:37:38   
frrrr
MAMICA81 - mislim, da je bilo na zadnjih straneh kar nekaj besed tebi namenjenih... drgač si bla pa tut veliiiikokrat omenjena na našem forumu, ker smo te pogrešale

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15135
3.5.2007 13:51:15   
frrrr
nism vam povedala kako je naš mali pred dobre pol urce zaspal user posted image položila sem ga na posteljo in še preden sem pripravila joško, je mali stisnjen k moji roki pančkal user posted image  user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15136
3.5.2007 13:54:48   
gaya

vava  še meni so solze stopile v oči, pa ne bodo tebi, ki si mamica. Držim pesti, kar se da in verjamem, da ste dokončno ok. Druge možnosti ne dopuščamouser posted image . Držte se vsi trije user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15137
3.5.2007 13:56:09   
Arabela
Z malecko sva si šli po rožice, jih bova popoldne posadili, sedaj pa sva pomagali atiju in pokosile travo.... (mala v kenguruju je pomagala potiskat kosilnico)... noč je že pozabljena....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15138
3.5.2007 13:56:14   
Anonimen
Jaz sem zdaj boljše...sem spala 1 uro in bila sva na krajšem sprehodu...se še enkrat opravičujem za napake...

Aja pa Lan user posted image  za pol svečke...

Torej frutolino vsebuje gluten...a je...bo...vsaj vem, da nima alergij na gluten...sam sem pa res trapasta...vsepovsod gledam kaj piše, tu pa nisem...danes mi gre res vse narobe...pa še slabe volje sem kot user posted image

Vava jaz srčno upam, da bodo jutri rekli, da je vse ok...user posted image user posted image

Mamica81 lepo, da sedaj sodeluješ z nami, bolj kot si prej..te je lepo brati...

Punce, bi se mi tudi udeležili piknika, ampak ne bi pa prespali, ker dvomim, da bi nam uspelo...smo navajeni na svojo spalnico in svoje postelje in me je kar malo strah ritem in okolje menjat...ne vem no...itak bomo mogli probat enkrat, če ne prej pa na morju avgusta...

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 15139
3.5.2007 14:38:04   
Pikicapokica6
user posted image user posted image user posted image user posted image ma jaz vas mam toooook rada!!!!Je tak lepo, da sem spet tukaj. Zdaj imamo pr bajt ADSL. Sem skoz navijala, da ga zrihtamo in da bomo končn tud mi tako "in" in socializirani kot ostali. Včasih res veliko lažje napišeš kakšno stvar kot pa poveš ob kofetu. No kofetki seveda še zmer ostanejouser posted image .

Mam stanovanje, kot bi bomba trešla notr, ampak kaj čmouser posted image  Mala je sitna in jo ves čas nosim in prekladam sem pa kje. Če bo kdo pozvonu na vrata, se bom kar potuhnila, no edin, če mi bo kdo prišel kaj pospravt, pol ga pa spustim notr. Najboljš da na vrata obesim obvestilouser posted image .

kakanje: odkar jemo gosto hrano, imamo drekec vsake 2 dni. In to seveda konkreten zalogaj in močno odišavljen. Ker nimamo palčka zavijalčka (saj se temu tako reče a ne?), moramo plenice kar sproti ven spravljat.

Kako pa kaj z vašimi zobki - mislim na zobke od vaših malčkov. Ali ste še kje bili tako hitri kot pri nas?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15140
3.5.2007 14:57:57   
mis
Mamica, naša še nima zobkov in mislim da vsaj polovica oktobrčkov tudi še ne.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 15141
3.5.2007 14:58:42   
mis
@lina dobrodošla nazaj. Jutri telovadba? Če ne bo dežja bi jaz šla peš. kaj praviš?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15142
3.5.2007 14:59:45   
mis
Naša je spet tako lepo zaspala. Dam v posteljico in spi. Je pa zdej fora, da v vozičku težje zaspi. Se je tako na posteljico navadilauser posted image . Je bila pokonci od 10h do 14:30, pa je zdej samo dol padla. V vozu pa neuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15143
3.5.2007 15:00:33   
mis
Vava, držim pesti. Poročaj. Res želim vse najlepše in še en user posted image  od Tine za Luko.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15144
3.5.2007 15:01:28   
mis
Hm, vidim da ni nobene. Al pa se skrivate? Nč, grem kej narest. Pojedli smo, plenice zložene... grem brat...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15145
3.5.2007 15:13:00   
Pikabu
Čestitke za sedem mesecev:

user posted image Lu in Tianu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image *lini* in Tristanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za pol svečke:
user posted image Naji in Lanu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15146
3.5.2007 15:17:38   
mis
O pikabu! Si za naskok na 700 al si mi ušla?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15147
3.5.2007 15:19:20   
Anonimen
V glavnem...prosim, sploh mi ne omenjajte več kako naučiti otroka spat...sem zdajle skoraj iz kože skočila...sem pol ure probavala, da bi sam zaspal...pa sem skoz zraven stala, pa je jokal kot nor...tako da pri nas bomo spali kot bo mali diktiral in kolikor dolgo bo pač sam potreboval, da spi celo noč...ker zdajle sem pa zadnjič to probavala in sem tako živčna, da bi si kar čike šla kupit in celo škatlo skadila....user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15148
3.5.2007 15:20:21   
Pikabu
Le pozdrav še iz našega konca.

Spet mi je uspelo, da oba spita, kakšen balzam. Danes je bil dopoldne možev ata na obisku, pa smo kasneje šli ven in malo predolgo hodili, tako da je bila Ema sitna ko ne vem kaj, se mi je več kot pol poti nazaj drlaaaaaaaaa, da mi je bilo že kar nerodno. Drla se je sicer zato, ker sem jo držala za roko, če je ne bi, se kar ustavlja, pa trga rožice, pa s kamenčki se igra. To dela, če je utrujena, potem bi pa še kasneje domov prišli. Ko smo pa prišli, sem na hitro dala gor za polento. Ko je bila kuhana, grem po Emo in.... ona spi na tleh. Potem je jedel samo Maks, zdaj pa tudi on pridno spi. Maks je pa danes pravi cuker. je bil lačen, pa je prav lepo zdržal, da smo do doma prišli. Doma je tudi sedel v stolčku, ko sem pripravljala in mirno čakal. Zdaj je tudi zelo pridno zaspal. Upam, da se bosta zbudila oba dobre volje, da bomo še kaj lepega počeli popoldne.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 15149
3.5.2007 15:21:26   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis

O pikabu! Si za naskok na 700 al si mi ušla?

Tukaj sem, malo še za nazaj berem, pa komentiram. user posted image Bo prej 700. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 15150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  604 605 [606] 607 608   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  604 605 [606] 607 608   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.