Barbid
|
Živjo Čolnarna je uspela, super, upam da se bomo še dobivale, mogoče bi blo fajnda bi se vsakih 14 dni, recio ob sredah... no predlagajte... Naša LANA ima nov voziček Ma ne morem jo v tej vročini vozit v lupinci. Ja, je bla akcija v Arielu (od 6.do27), za Jaguar 4, ful ugodno, pa itak da so že vse prodal (sem preklicala vse arielove prodajalne v sloveniji. No in, smo šli v Baby center - kaj pa čmo - in kupili Quinni Freestyle. Barve itak nimajo nobne pametne (črna, modra, peščena), tko da je očka zbral peščeno. Sicr je meni bolj všeč Quinni speedi je veliko lažji in lepši, vendar pa ne tko funkcionalen kot freestayle. Nismo čakali akcije, k pri meni je tko: ko si nekaj zberem je treba iti takoj kupit, ker če ne me mine, ali pa vmes vidim kaj drugega, pa še cele praznike bi bli z lupinco. Res bi prišparali 40 evrov, ampak zaradi tega ne bomo nič bolj revni. Ko sem bila noseča, sem itak diplomirala iz vozičkov (če bi blo po mojem bi že novembra kupili Quinnija), pa mi je sošolka prekrižala vse načrte. Saj sem bila vesela k je dala veliko stvari za Lano, a žal gre trend tako naprej, da če imaš 4 leta star voziček, si kot........ In očka je voziček sestavil, ob 21 zvečer, Lana je mogla malo počakat (ponavadi hodi spat ob 21), sva jo položila notr je ful vriskala. Pravi MERCEDEZ ! Atena: zdaj lahko vzame še Davida v ležalnik, tolk ma prostora. Punce moram vam povedat, da je Atenin DAVID, pravi ROMEO. Mojo LANO je prijel za rokico in ji pripovedoval......... Komaj čakam (ne vem katera je slikala), to slikco k se držita za rokice. Zdaj pa mi pojemo zajtrk in potem šibamo na sprehod. Vsi trije, valda...., HAPPY FAMILY z novim vozičkom ! Pozdravček Barbi
|