ajja
|
Oj! Sva prišla domov, da na hitro pripraviva nekaj za kosilo, potem pašibamo nazaj ven. Punce, komaj čakam petek, da gremo na morje. Se veselim in sem nestrpna kot otrok. Tiste, ki imate na vozičkih trde košare, jih še uporabljate ali ste že zamenjale? Mi jo še vedno imamo, zunaj itak naš Žiga še večino časa prespi, sem pa za en sprehod preizkusila športni nastavek, ampak je ves čas nekam lezel. Drugače smo fajn razen občasnih izbruhov dretja. Kar naenkrat začne tulit kot , potem ga tolažimo, ampak nič ne pomaga, potem pa kot bi odrezal naenkrat neha in je znova dobre volje. Sicer pa bi kar naprej sedel in bil pokonci, obračanje s trebuha na hrbet je mala malca, najraje je nagec, ko pa oblačiva plenico je ojoj, kar pleza po previjalni mizi. Oblači pa se ne rad. di111, tudi naš veliko bruha, ampak se tudi za vsako po mojem mnenju preobje, ker se najino hranjenje skoraj vedno konča tako, da mu mleko že teče iz ust, ampak on je še vedno priklopljen in vleče. Tako da je včasih jok, ker ga preveč hrane tišči v trebuščku, potem pa bruha in je o.k. Tako kot si rekla, ker pridobiva na teži in je vse ostalo tudi v redu, se ne sekiraj. Aja, sem ti poslal ZS. delfinčica29, ti kar jej piškote, jaz sem pa čokoladni odvisnik. Če je ni doma, moram nujno v trgovino samo po čokolado, tako da se mi že vse prodajalke smejijo. Kaj morem, če mi cuker kar naprej pada. Kolikokrat na dan vaši malčki jejo? Moj običajno 6x pa mi je v lekarni rekla, da je to premalo. Jaz pa mislim, da je čisto v redu. Ko je lačen, daje zelo jasne in glasne znake, kaj hoče, napreduje tudi dobro, nesmiselno se mi zdi, da bi ga silila z dojenjem, če ni lačen. Lepo se imejte pa uživajte na sončku! A. P.S. V sredo pa boste imele lepo vreme. Se meni tudi lušta priti, ampak imam mal več kot uro in pol vožnje v eno smer.
|