|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  577 578 [579] 580 581   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
27.4.2007 8:29:39   
frrrr
zdej sm bla pa resnično prva... čudne stvari se dogajajo na oktobru user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14451
27.4.2007 8:53:49   
mis
Dobro jutro! Mala je spala od 20:00 do 6:00 neprekinjeno, pojedla, sva skupaj zaspali, jaz sem vstala 8:20, mala in možek pa še drnjohata. Tudi čudeži se dogajajo. Jaz pa naspana!!!!!!!

Pripravljam govejo juho, tisti jabolček s cimetom ki ga je anč napisala, pa da vidim če ji bo takšno sadje všeč. pol pa akcija naprej.

Lep dan!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14452
27.4.2007 9:03:25   
Maxica
Dobro jutro. Grem mal pogledat, kam se lahko skidamo danes na izlet.
En dan imam v mislih Bled, bo katera na voljo?user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14453
27.4.2007 9:18:11   
Anonimen
Danes pa nisva dobro spala...se je škrat zbujal na vsako 1,5 uro ali 2,5 ure...potem se je pa že ob 6 ih vstal in sem kar mojega zaposlila, ki je že čul...jaz pa hitro še malo pod kovter...sedaj sem pa že malo pospravila in dala škrata v drugo rundo spanja...

Maxica jaz bi tudi šla na Bled...

Pikabu, daj mi povej koliko dolgo je trajalo, da je začel tvoj user posted image  spati celo noč...mislim, od takrat ko si obroke tako časovno porihtala? Ker midva sva včeraj jedla približno tako kot vi (saj sva že prej imela neko rutino, ampak sem mu sedaj dodala zvečer kašico - Frutolino), pa je ponoči bila katastrofa...

Mis user posted image user posted image user posted image  za vajin uspeh....

Frrrr jaz sem se v nosečnosti do 5 meseca rolala in sicer v službo sem se vozila z rolerji...cca. 700 m. Potem so mi pa rekli, da je boljše če jih odložim za en čas....

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14454
27.4.2007 9:27:10   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ker midva sva včeraj jedla približno tako kot vi (saj sva že prej imela neko rutino, ampak sem mu sedaj dodala zvečer kašico - Frutolino), pa je ponoči bila katastrofa...

... se opravičujem, ker upadam na vašo stran user posted image ... barby, mogoče je pa bila "pretežka" hrana za zvečer in je bil zato nemirenuser posted image Če sta se do sedaj zvečer izključno dojila, bi znal bit tudi to eden izmed vzrokov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14455
27.4.2007 9:58:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Ker midva sva včeraj jedla približno tako kot vi (saj sva že prej imela neko rutino, ampak sem mu sedaj dodala zvečer kašico - Frutolino), pa je ponoči bila katastrofa...

... se opravičujem, ker upadam na vašo stran user posted image ... barby, mogoče je pa bila "pretežka" hrana za zvečer in je bil zato nemirenuser posted image Če sta se do sedaj zvečer izključno dojila, bi znal bit tudi to eden izmed vzrokov.

user posted image  Petra, veš na to pa sploh nisem pomislila...a misliš, da če bi mu dala rižolinota, bi bilo pa ok? Sem že čist zmedena glede GH in spanja....

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 14456
27.4.2007 10:10:29   
Anonimen
Sem imela še taščo na obisku...smo se dogovarjali za piknik po krstu...zdaj se bo pa že škrat počasi zbudil...potem greva pa sesat in po tleh brisat...

In s tem bo spomladansko čiščenje končano! user posted image  jaz....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14457
27.4.2007 10:25:46   
Maxica
Pikabujček Maks in mamica Pikabu, čestitke za 7 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14458
27.4.2007 10:29:13   
Anonimen
Maks in Pikabu, čestitke za 7 mesecev!!!

Toliko že....user posted image

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14459
27.4.2007 10:44:11   
Anonimen
user posted image , a samo meni tako ful počasi dela RR? Se bom prej user posted image !

Mimogrede...kje pa ste vse? user posted image  ali user posted image ?

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14460
27.4.2007 11:23:51   
vava
Pikabu in Max user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 7 mesecev

no no, kam me pa zdaj zanaša
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

vava, vsakič znova sem vesela za vas, da ste v redu

in če se bomo kaj potepali okoli Kolpe, vas gotovo pokličemo
si tako mamljivo opisala, kaj narava vse nudi, da že čutim tisto mrzlico,
ki me ob kampiranju prime, pa jutranjo roso na šotoru, pa vonj
po ognjišču, pa mokre kopalke ali pa golo kožo,
žulje od veslanja in badmintona, kakšen komarjev pik
pa hrano iz kotlička ali žara, kakšen kozarček ob ognju in poljub v temi...

no no, kam me pa zdaj zanašauser posted image

a ne nanica ..... ah ti lepi dnevi in narava ...

barby 84 mi obvladujemo Kolpo pod Kostelom - Kočevski konec. Vem, da je nižje toplejša, je pa pri nas čistejša. Tam blizu tudi polnijo to ta novo vodo Costella. Meni sicer grozno ime, ampak voda je pa res dobra in baje najčistejša pri nas.

moci nič se ne sekiraj. Nam so tudi rekli, pred tremi meseci, da rokico preveč zateguje, da je hiperton. No zdaj z rokama super dela pa so pogruntali, da je hipoton (da ima premalo mišičnega tonusa v trebušnem predelu) in da zato še ne sedi. Zadnjič so mi na pediatriji rekli, da mu sedeti pri pol leta še ni potrebno ... so pa zapisali, da še ne drži teže na nogah user posted image  a bi že moral, ali kaj?!? A v vseh buklah piše, da nikar ne primerjaj otroka in mu ne določaj mejnikov. Mesec gor ali dol. Vse bo še v redu. Včasih se mi zdi, kot da nimajo kaj drugega, kot iskati napake.
Z dragim pa le spakirajta in pridita pogledat lepote narave.
Zdaj pa resno razmišljam, da bi en piknik organizirala pri nas. Ja res je malce daleč, ampak, če ste za .... z največjim veseljem.

Cimet je pa res čudežen. Danes pojedel ful jabolčka, včeraj pa riževo kašico z banano. Obakrat dodala cimet in kar ni nehal mljaskati user posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas RR ful počasen. Bo že.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14461
27.4.2007 12:26:39   
Anonimen
barby 84 mi obvladujemo Kolpo pod Kostelom - Kočevski konec. Vem, da je nižje toplejša, je pa pri nas čistejša. Tam blizu tudi polnijo to ta novo vodo Costella. Meni sicer grozno ime, ampak voda je pa res dobra in baje najčistejša pri nas.

No to pa res ne vem kje je...bo treba pridet raziskat...men je Kolpa zelo lepa in mi je bilo vedno všeč taborit ob njej...

Naš škrat je spal 2 uri in 45 minut...to pa še ne...potem je jedel, sedaj pa sesava...na RRju tudi mal čepim, da mi kaj ne uide...user posted image

LP

(odgovor članu vava)
  Neposredna povezava do sporočila: 14462
27.4.2007 12:47:43   
Pikabu
Hvala vsem za čestitke. Res vse skupaj prehitro mineva. user posted image Jaz bi malo upočasnila vse skupaj.

Mi pridno pospravljamo in pokamo. Imam že skoraj vse narejeno. Drugače me tako nevira tole pokanje in preverjanje, če imam vse, pa razmišljanje, kaj sem še pozabila. Saj imam spisek in kljukam, ampak vseeno se še kar pojavlja vprašanje, a sem še kaj pozabila. Možek trenutno peče pico, po kosilu bomo pa počasi odrinili.

barby
. jaz mu zvečer za predzadnji obrok dam riževo kašico od Milupe. Je pa nisem kar naekrat dala za cel obrok. Začela sva z eno žlico, naslednji večer eno in pol, še naslednji dve in tako naprej. Zdaj poje 7 žlic, s tem da jaz naredim bolj gosto in če primerjam količinsko, pride manj kot če bi z isto količino delala hippovo kašico. Koliko časa ja trajalo, da se je poznalo, pa težko rečem, se sploh ne spomnim. Bi morala za nazaj iti brati, če sem kaj pisala o našem spanju. Mislim pa, da ko je pojedel za cel obrok, je tudi jedel enkrat na noč, ko sem mu še čez dan zamenjala eno dojenje za GH, je začel spati celo noč. Na dan, ko je dopolnil 6 mesecev, sva zamenjala obrok čez dan, štiri dni kasneje je začel spati celo noč. To sem šla zdaj prav gledat za nazaj.

Zdaj pa hitim do konca pripravit, pa Maks mora pojesti svoje kosilo, da gre še malo spat.

Lepo se imejte, uživajte. Mi se vračamo v nedeljo, kdaj se bom pa kaj oglasila, pa še ne vem, ker bomo tudi ostale dneve bolj leteči.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14463
27.4.2007 14:30:31   
Anonimen
Hvala Pikabu! user posted image

Pa lepo se imejte!

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 14464
27.4.2007 14:37:17   
altati
Mi smo iz gora-bili na Uskovnici (peš iz Pokljuke).
Bilo super!

Samo to vam napišem, da Pikabu totalno pretirava kako je grozna v obleki!
Sem jo videla in izgleda prav fejst!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14465
27.4.2007 15:11:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Bilo super!

user posted image user posted image user posted image  Altati! Samo kaj ko Pikabu skoz govori, da ji visi tam pa tu pa ne vem kje še vse....pa je suhica (ziher - je še ne poznam v živo).

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 14466
27.4.2007 15:35:23   
Anonimen
Končala! Zdaj grem pa za mojim dvema, ki sta šla na sprehod, da sem lahko v miru pobrisala tla...Pa še tako lepo sonček sije...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14467
27.4.2007 15:50:00   
Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Bilo super!

user posted image user posted image user posted image Altati! Samo kaj ko Pikabu skoz govori, da ji visi tam pa tu pa ne vem kje še vse....pa je suhica (ziher - je še ne poznam v živo).

LP

Prav fejst debela.... manmjka na koncu. user posted image Ne, saj se strinjam, da je obleka res lepa, da mi paše, edino trebuh bi se lahko malo manj videl. Barby, drugače pa res nisem suhica. Raje ne bi o kg, jih je pa kar nekaj preveč, če gledamo, da je idelana tista, da višini odšteješ 100 in dobiš idelano težo. Imam kar nekaj preveč glede na to.

Mi pa zdaj res gremo. Preden ugasnem računalnik, sem morala na hitro prebrati. Nepoboljšljiva... user posted image

Res se se lepo imejte, me zanima, koliko me bo kaj čakalo, ko pridemo nazaj. Glede na današnje zatišje upam, da ne preveč. Za 600 me pa res lahko počakate. user posted image

Uživajte. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14468
27.4.2007 15:50:02   
Arabela
Lep pozdrav!

Po tednu dni je babi prišla iz morja, komaj je čakala da spet vidi Katarino in sedaj je malecka pri starih starših.. jaz pa po tednu dni spet malce bolj mirna.... ker ta teden je bil hudičof...

Zjutraj sva bili z malecko na sprehodu (ati je malo dlje drnjohal, ker je včeraj prišel pozno iz službe), nato pa smo šli v pizzerijo, kjer imajo igrala za otroke, gugalnice in mini živalski vrt.. .ej mala je ful uživala... na poti domov je omagala pa sem jo kar spečo dala babici...

Jaz pa se grem zdaj malce k atiju stisnit pa en popoldanski spanec dol vdarit po dolgem času....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14469
27.4.2007 15:51:41   
Arabela
Kar s tiče kil .. jaz sem s svojimi kar zadovoljna, ampak na trebuhu pa je ostalo nekaj odvečne kilaže.. kot da bi imela liposukcijo pa mi koža dol visi ko sedim... bljak... bo res treba trebušnjake delat....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14470
27.4.2007 16:04:09   
piskot
dan.

no vceraj smo se cisto prepozno privlekle domov, da bi imela se cas kaj napisat.

MAX VSE NAJ NAJ!

nanica mi smo prvic prakticirali ta sistem, da je dal ati martinu kasico in caj. je pa res da nase dete, ker cez dan nic ne spi, zvecer cisto omaga. ob pol devetih je spal. ati ga je dal v posteljo in je zaspal.

mis ja ful dobro tole. bomo videli, ce pri nas ne bo slo bolje, bomo verjetno ce ne prej ko bo sla mami v sluzbo primorani tudi kaj takega poskusiti.

sicer pa ... danes ponoci oziroma predvsem zjutraj sem preverjala, ce je moje dete se zivo. ob 23h sva se dojila, potem ob 2h in potem ob 5:30. zbudil se je ob 8h. obicajno ga tam od sestih naprej stalno uspavam, danes je spal ko bubica. vceraj sem mu namrec trikrat dala kapljice proti krcem. mogoce je to to. bomo videli kako bo danes. vem da se enim od vas to zdi se vedno veliko nocnih dojenj, nam pa ko smo se zbujali na eno ali dve uri, so to prava nebesa.

danes smo bili pa na obisku v mojstrani, prisli domov, pojedli, zdaj se valjamo po dnevni in gremo se na en dolg sprehod. potem me pa caka futranje zivine na kmeckem turizmu. babi in dedi sta sla v francijo in moram vsako jutro in vsak vecer tja macke futrat.

kranjcanke in okolicanke, nas je bil te dni na brdu in pravi da je noter ful dobro za sprehajat. a gremo enkrat v napad?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 14471
27.4.2007 16:07:15   
piskot
ENKRAT VAM BOM PA PREPOVEDALA SE POGOVARJAT O KILAH!

je ze malo miru, pol pa spet zacnete. saj smo videli na srecanju. vse prav dobr zgledate. tko da se nimate kaj pritozevat.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14472
27.4.2007 16:22:00   
Arabela
Čestitke sedemmesečniku!!!!

user posted image user posted image user posted image PIKABU in MAKSuser posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 14473
27.4.2007 17:43:17   
nanica
Piškot, jaz sem za Brdo v nedeljo, če bo lepo vreme, v kar pa ne dvomim preveč. Te pokličem zgodaj popoldan v nedeljo, prav?

Mi smo se vrnili z morja, smo bili z Zojo in moci na obali, papali kamenčke, občutili že relativno toplo (videli enih šest moških v vodi) morje, se dojili na plaži in res fino naklepetali. Bom prilepila slikice, sam da pride oči domov in mi pomaga, ker se je nekaj pokvarilo.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14474
27.4.2007 17:46:39   
beki24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAKS IN PIKABU

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 14475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  577 578 [579] 580 581   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  577 578 [579] 580 581   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.