vava
|
Pikabu in Max za 7 mesecev no no, kam me pa zdaj zanaša IZVIRNO SPOROČILO: nanica vava, vsakič znova sem vesela za vas, da ste v redu in če se bomo kaj potepali okoli Kolpe, vas gotovo pokličemo si tako mamljivo opisala, kaj narava vse nudi, da že čutim tisto mrzlico, ki me ob kampiranju prime, pa jutranjo roso na šotoru, pa vonj po ognjišču, pa mokre kopalke ali pa golo kožo, žulje od veslanja in badmintona, kakšen komarjev pik pa hrano iz kotlička ali žara, kakšen kozarček ob ognju in poljub v temi... no no, kam me pa zdaj zanaša a ne nanica ..... ah ti lepi dnevi in narava ... barby 84 mi obvladujemo Kolpo pod Kostelom - Kočevski konec. Vem, da je nižje toplejša, je pa pri nas čistejša. Tam blizu tudi polnijo to ta novo vodo Costella. Meni sicer grozno ime, ampak voda je pa res dobra in baje najčistejša pri nas. moci nič se ne sekiraj. Nam so tudi rekli, pred tremi meseci, da rokico preveč zateguje, da je hiperton. No zdaj z rokama super dela pa so pogruntali, da je hipoton (da ima premalo mišičnega tonusa v trebušnem predelu) in da zato še ne sedi. Zadnjič so mi na pediatriji rekli, da mu sedeti pri pol leta še ni potrebno ... so pa zapisali, da še ne drži teže na nogah a bi že moral, ali kaj?!? A v vseh buklah piše, da nikar ne primerjaj otroka in mu ne določaj mejnikov. Mesec gor ali dol. Vse bo še v redu. Včasih se mi zdi, kot da nimajo kaj drugega, kot iskati napake. Z dragim pa le spakirajta in pridita pogledat lepote narave. Zdaj pa resno razmišljam, da bi en piknik organizirala pri nas. Ja res je malce daleč, ampak, če ste za .... z največjim veseljem. Cimet je pa res čudežen. Danes pojedel ful jabolčka, včeraj pa riževo kašico z banano. Obakrat dodala cimet in kar ni nehal mljaskati Tudi pri nas RR ful počasen. Bo že.
|