|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  569 570 [571] 572 573   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.4.2007 0:00:57   
frrrr
RR nima prav ure naštimane... imam na sveže sinhronizirano na PCu in je šele zdej 0:00, men je pa že prejšnji post na 0:00 vrglo user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14251
25.4.2007 0:02:33   
frrrr
pa sm na novo stran prišla... evo, moci, pa ni več zatišje na oktobru... sm imela kar dost za prebrat od 16ih dalje 

nočko!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14252
25.4.2007 7:58:02   
gaya
Jutro

enkrat za spremembo sem malo bolj zgodna user posted image .

Tudi jst sem brala tole knjigo Spi dete spi, o kateri debatirate, ampak jst nekako nisem za te metode. Itak da bo metoda kao uspela, če pa otrok na koncu obupauser posted image .  Jst jo uspavam vsakič drugače, čist odvisno kako njej paše in koliko je utrujena. Včasih je dovolj, da jo dam v vrečo, pravljico preberem ali pesmico zapojem in že spi. Včasih jamra pol ure in išče pravi položaj. Tud drla se je že ko jesihar, pa sem jo imela v naročju in jo nosila, pa je pol omagala.( še vedno mislim, da je bolje da se dere v mojem naročju kot brez meneuser posted image ) Do polnoletnosti bo že znala sama zaspat user posted image , pol bo pa tko spet nekoga dobila do jo bo crkljal, samo to ne bo več mami user posted image .

Včeraj sem pa Gaji naštimala stajico. In mala veselo sedi notri in ne morte verjet, da mam celo čas časopis sedaj prebrat user posted image . Se pozna da sva bili doma, k je bil grd vreme. Danes pa spet na terenuser posted image

Punce tiste ki imate user posted image , kako se je napovedala na obisk, a vas je kaj zvijalo, al je blo samo izliv prijateljiceuser posted image . K mene že ene 2 dni šrauba v jajčnikih za ****, pa ne upam nič vzet zarad dojenja, ampak sledi o user posted image  pa ni user posted image

Pikabu me je skor fršlok k sem brala Emine podvige. Najprej sem mislila, da se je po glavi pobrilauser posted image , madona, od kje jim take ideje malčkomuser posted image .

Tko za silo pokomentirano, zdaj grem pa sebe v red spravit, pol pa je na vrsti zajtrk za obe. Spet mam neslano dieto kot med nosečnostjo user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 14253
25.4.2007 7:59:00   
gaya

U madona, pa prva sem, tole si moram pa prav označit na koledar user posted image

DOBRO JUTROOOOOOO, PUNCEEEEE

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14254
25.4.2007 8:22:40   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas je po mirnem večeru prišla burna noč... od pol enih naprej je mala spet imela svoje izpade... je jokala, se ful napenjala, se pokakala, potem pa jokala jokala.... a so to zobki?! Pa ful se je napenjala, ni hotela joške, potem sem namazala calgel, se je malo umirila in zizala do jutra....
A je to normalno pri zobkih?! A je lahko kaj drugega narobe, čeprav nima vročine.. mogoče jo trebušček boli ali  je kaj s prebavo?!

Danes bom klicala pediatrinjo, pa naj mi svetuje... najhuje je ko Katika joka pa je ne morem pomiriti.... PA tako luštna je bila že včeraj...user posted image user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14255
25.4.2007 8:25:23   
Arabela
user posted image user posted image user posted image PSAŠA in MIHA...
danes sta stara celega pol leta.. ČEstitkeuser posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14256
25.4.2007 8:35:30   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kje pa je MOCI? user posted image  user posted image  user posted image

sem šla spat. razočarana, ker ni bilo mukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14257
25.4.2007 8:45:19   
tasha23
jutro
za nami še ena neprespana noč. Gael je prav bogi zaradi tega zobeka. Včeraj nekje popoldne imel krvave dlesni (prav kri je pritekla), jaz pa sem se najprej ustrašila, nato pa si rekla:''morda pa je zobek prebil in bo do večera - najkasneje do jutra zunaj...'' ...''sanja user posted image o koruzi...'' noč spet prebedeli v joku a zobeka nikjer user posted image user posted image user posted image
Zdaj je spet zaspal, je pa danes bolj slab jedec, niti kruh mu ne paše (čeprav je nor nanj) Uff ta zobek, zakaj mu tako nagaja????user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14258
25.4.2007 8:47:15   
Maxica
Dobro jutro.
Čestitke Psaši in Mihcu za pol leta.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Arabela, joj, upam, da so res sam zobki, čeprav to že kar en čas traja pri vama. Pelji jo pokazat magari, da boš vsaj vedela, da je to to.user posted image
Muki, tam, kjer imamo mi tečaj plavanja, ima voda 31, zrak pa 34.
Grem še malo brat za nazaj, ste kar veliko napisale, mi smo bili od 22h naprej brez interneta.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14259
25.4.2007 8:54:16   
Maxica
Še dve vprašanji:
-a imate user posted image  še kaj v ležalniku? Pri nas je Lan postal preveč živahen in se kar obrača na vse strani, tako da ni več varno. Ga bom po moje kar v oglase dala. Ležalnik, ne Lana.user posted image
-a se vam kaj postavljajo na nogice? Naša tašča draga bi rada, da bi bil čimprej na nogah, že od kakšnega 3.meseca starosti naprej ga postavlja, pa ji je mož že razložil, da to ni dobro za hrbtenico pri tako majhnih. Včeraj mi jih pa spet začne nakladati, da ena njena znanka, ki ima tudi 6 mesecev staro punčko, ji pa kar pusti, da je na nogah. Tudi v posteljici se ji kar oprime za ograjo in se postavi na noge.user posted image  Pri pol leta?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14260
25.4.2007 8:55:26   
moci
vas čakam zvečer, pa nobene, zdaj pa cel kup branja user posted image
naša noč je bila grozna. ob pol 1h se je začela dret ko nora in ni nehala, kar tresla se jeuser posted image jaz pa v komi. če me nekdo zbudi, ko sem ravno zaspala mi ni nič jasno. ležim in se derem dej tiiiih bod. no potem pa dragi ugotovi, da mora ukrepatuser posted image
zdaj pa mala veselo pleza po celi dnevni in išče stvari, ki niso igračeuser posted image vsak dan pomivam tla, pa je še umazanauser posted image

beki, vidve imata pa ful red glede spanja in hrane user posted image

psaša, jaz sigurno že 2 tedna nisem likala, samo zgrnem, kar je za likat dam na kup in potem zmečkano oblečemuser posted image če res ne gre pa likam takrat ko rabimuser posted image

muki, neža je pa legenda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bom preverla, če ima zoja tud luliko na ritiuser posted image

lucika, jaz tudi sovražim vročino in komaj čakam dež. premišljujem o selitvi v skandinavijo.user posted image

zanič hrana - zelenjava user posted image meni je patronažna rekla, da je otroku treba dat 10x poskusit, šele potem sklepaš, da tega ne mara. jaz malo počakam, čez nekaj dni pa ponovno usekam s tisto hrano. in zelenjavo malo solim, če ne ne bo jedla. polenta enako. a ste probale kok nagnusna je neslana polenta?

frrrr, jaz jem pred in po in med 17. uro. če sem pa lačna user posted image
tvoja dieta mi je pa mal všečuser posted image
ja, res ni več zatišja. sam da prideta ti pa muki, pa je akcija. maxica pa nekaj štrajkauser posted image

gaya, meni se je sam ulilo user posted image user posted image user posted image user posted image zdej me šele šraufa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 14261
25.4.2007 9:00:05   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Še dve vprašanji:
-a imate user posted image  še kaj v ležalniku? Pri nas je Lan postal preveč živahen in se kar obrača na vse strani, tako da ni več varno. Ga bom po moje kar v oglase dala. Ležalnik, ne Lana.user posted image
Ja tudi Gael ni več varen v ležalniku, če ni privezan je takoj obrnjen na trebuhu user posted image , raje ga dam v stajico ali pa na raztegnjenem kavču (na tleh ga niam rada zaradi psa)
-a se vam kaj postavljajo na nogice? Naša tašča draga bi rada, da bi bil čimprej na nogah, že od kakšnega 3.meseca starosti naprej ga postavlja, pa ji je mož že razložil, da to ni dobro za hrbtenico pri tako majhnih. Včeraj mi jih pa spet začne nakladati, da ena njena znanka, ki ima tudi 6 mesecev staro punčko, ji pa kar pusti, da je na nogah. Tudi v posteljici se ji kar oprime za ograjo in se postavi na noge.user posted image  Pri pol leta?user posted image
Gael vsepovsod išče oporo kako bi se na noge postavil, pa mu ne dovolim, tudi ko ga imam v naročju se na pas od mojih hlač naslanja, da se lahko izravna. A najbolj posreče je kako se upira ko ga dajem v voziček - včasih me je kar strah, da mu ne bi kaj zlomila, ko pa tako trdno vstraja in se ne ukloni user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14262
25.4.2007 9:05:22   
moci

Še dve vprašanji:

sem se ustrašila, da res lanauser posted image
zoja je redko v ležalniku, največ je na tleh, samo kaj, ko povsod prideuser posted image

nič se ne postavlja, niti je ne postavljam. traparija. pri 6m na nogahuser posted image ojoj. jaz koj v taščo skačem, če se mi zdi, da ima zoja oporo pod nogamiuser posted image user posted image
se pa noče usest, ampak kar noge v tla tiščiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14263
25.4.2007 9:05:44   
tasha23
Uspavanje  mi smo še vedno pri cartanju - čeprav mi joške že očitno zavrača se zelo rad uspav v naročju (zadnje čase pri atijuuser posted image ), zna pa tudi sam zaspat, vendar je prevelik firbec in velikokrat bo lahko mrtvo utrujen in ne bo cediluser posted image .

Zelenjava FUJ! BLJAK! mami raje sadje jem: banana sliva, marelica, jabolko, hruška, maline, breskva... KRUH, plasmon piškotki...
Tudi mesek smo že poskusili, pa tudi to ni tako dobro kot sadjeuser posted image
Zdaj se je zbudil (spal je mogoče 25 min) in igra v posteljici.user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 14264
25.4.2007 9:08:05   
atinav
Jutro punce!
Evo se jaz končno še malo javim....v vaši debati je skoraj nemogoče sodelovati, ker ste res hiperaktivne s pisanjemuser posted image ...no jaz nisem vsak dan na RR in ko pa pridem gor vas je pa res nemogoče prebrati in tako se mi zdi da sploh ne vem kaj zdaj naj pišemuser posted image .
Uglavno naš Liam je pravi cukerčekuser posted image ...pri 6 mesecih je imel 63 cm in 7020g (bolj mnjše sorte, tako kot mamica in očiuser posted image ), zobkov še nič nimamo(no nekaj se kaže), imamo že tri goste obroke (kašica, sadje, zelenjava), spi kar dosti...zvečer gre spat okoli 19.30 in se prvič zbudi okoli 5h dobi flašo in se zdudi okoli 9h, pol ima prvi počitek okoli 10.30 in traja do 13h no pol pa ga spet zmanka okoli 15h in spi do 16.30...ja tale naš user posted image  je res tapravi cuker. No moram povedat da je začel tako spati, ko imamo gosto hrano...pa tudi ponoči sem kar sama ukinila hranjenje, ko mi je zvečer spil 210 ml mleka z kašico...bilo je malo panike ampak je kar hitro dojel da je konec nočnega papcanjauser posted image .
No pa mi je ratalo napisati par stvari...upam da bom v prihodnje bolj pridnauser posted image .

papa
Anita

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 14265
25.4.2007 9:15:31   
gaya

Še dve vprašanji:

Tud jaz sem mislila, da boš Lana dala v oglas, sem se že hotla javit ker takega pridnega fantička bi kuj mela user posted image . Drgač pa jo včasih še odložim v ležalnik, s tem, da jo privežem, samo lumpa je tud že pogruntala da če mal drma pas, se odveže user posted image .

Nič kaj dosti se ne postavlja.Ko jo je pediater v posvetovalnici postavil sam da je videl kolk ma trde noge je rekel, da je to  čist dovolj in da je ne smemo postavljat. Tud ko jjo kdo upre na noge jih opozorim. Maš pa ljudi, k res mislijo da pri pol leta hodijo. Meni je zadnjič ena mama rekla, ja kako pa hodi k je brez čevljevuser posted image  Sem rekla da gre kr bosa, je bolj zdravo user posted image , pa me je čist čukasto gledala. Ja neumno vprašanje dobi neumen odgovor user posted image

< Sporočilo je popravil gaya -- 25.4.2007 9:16:33 >

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 14266
25.4.2007 9:17:59   
gaya

Na še citirat ne znam več, k ne čvekam več toliko. Maxi upam da se zanjdeš user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14267
25.4.2007 9:24:36   
tasha23
Ej moj pa kar študira kako bi iz stajice pobegnil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič punce lepo se imejta, sonček je zunaj, midva pa jo pičiva ven, da se mal svežega zraka naužijeva.

LP

BTW: v ponedeljek (če ne pride so sprememb) gremo malo v LJ...
Se š kaj kasneje javim, ko bova s sprehoda.

LP

Tasha

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 14268
25.4.2007 10:14:49   
Anonimen
Noč je bila bolj tako...ne bom se pritoževala, ker bi lahko bilo huje (do 2 se je zbudil 3x - 1x jedel, potem pa se je zbudil ob 5.30 in spal do 7.30), zdaj spi drugo rundo...ampak je bil ful siten za zaspat (cca. 5 minut).

Naš bi bil rad kar na nogah, ampak mu ne pustim...za kakšno sekundo že, ampak to je dovolj...toliko, da ve da jih ima...

Mi pa z zobmi nimamo problemov (že trkam), vročine ni bilo...zobek je tudi že zunaj (čist majhen je), driske ni bilo, siten pa tudi ni bil kaj posebej...

Naš tudi ne more biti v ležalniku, ker bi z ležalnikom vred ustal...zato ga dam notri samo ko sem zraven njega in se igrava (to je 1x na teden)...najrajši je na tleh na penastih puzzlih pa se igrava, ali pa v stolčku za hranjenje...

V stajico sem ga pa samo enkrat dala za par sekund...bom danes spet poskusila...

Mi imamo tudi rajši sadje, kot pa zelenjavo...mu zelenjave že kakšnih 14 dni nisem nič dala...bom v ponedeljek dala bučko...meso mu bom dala po 7 mesecu...

A keksi, ki jih dajete škratom vsebujejo gluten? Kdaj smo rekli za skutke? Po 8. ali 7. mesecu?

Toliko zaenkrat...

LP

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 14269
25.4.2007 10:16:54   
Anonimen
Sem vedela, da sem nekaj pozabila...

user posted image  Psaša in MIha za pol svečke...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14270
25.4.2007 10:23:36   
psaša
Za nami ena čudna noč. Mali se je zbudil že ob 22.30 in bil lačen, potem pa že ob 4.30. Neka huda lakota je bila. Mogoče je čez dan pojedel premalo, ne vem. Potem je bil ob 7.30 že pokonci. Sedaj je pa končno zaspal, samo kaj ko bo to trajalo samo 40 min.

A pol leta je že mimo? Kam čas beži. Hvala za čestitke.

Pri nas smo pa brez vode. Sem komaj uspela dobiti par kaplic po dceli hiši, da sem si lahko skuhala kavo. Malemu sem pa kar kašico dala, ker sva drugače midva na adaptiranem mleku. Upam, da ne bo lačen ko se bo zdudil.user posted image

Zobki: pri nas še nič ne kaže, da bodo zobki
GH naš tudi ne porajta kaj preveč zelenjave

Ja tudi mi smo bili včeraj brez interneta, cel popoldne. Groza.user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14271
25.4.2007 10:30:08   
moci
čestitke
miha in psaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14272
25.4.2007 10:31:47   
Arabela
Klicala pediatra.. po opisu simtomov pravi da so zobki, če bi bilo kaj hujšega bi to že vročina nakazala... Pa saj berem da tudi ostali oktobrčki (no nekateri) štrajkajo...

Zdaj malecka spi, sem ji zmešala zjutraj banano in slivo (nisem vedla kaj ji dati, pa se mi to zdi nevtralnouser posted image ), pa tako ni hotela papat, se je rajši podojila... ej joške pa mam zaradi joškanja zadnjih dni čisto že pri kolenih... no ne glih ampak vsaj pri popku.user posted image ..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 14273
25.4.2007 10:36:58   
Arabela
NAša je že probala purančka, piščančka in teletino.... zmešano z zelenjavo je kar pridno papala...
Pa probali sva že od Hippa jogurt s sadjem.. tudi ma rada, nič ni bilo reakcij...
Keksekov ne jeva, jeva pa riževe krogece in pa žemljico že rada pocuza..

Zd

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14274
25.4.2007 11:06:07   
nanica
evo, mi iz posvetovalnice:

velik 66 cm
težak 6950 g
OG 43 cm

pohvaljeni, da je pridobil več kot še enkrat, zdaj! lahko damo za grahek jabolčkauser posted image
imeli malo debate o cepljenju, a je zaenkrat ostalo kot je bilo
tudi mišični tonus boljpi, pohvaljenjui
potem pa dve solzici pri jemanju krvi
in pol urina namesto v vrečko po mamiciuser posted image

zdaj se vozička, mami je ponovila snov, potem pa na izpit
upam, da bo zdržal brez mamice dve uri, da ne bom preveč živčna

aja, pa probali smo avokado (a je to saje ali zelenjava) in je bil navdušen, nekaj žličk je pojedel, nekaj pa napljuval po sebiuser posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 14275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  569 570 [571] 572 573   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  569 570 [571] 572 573   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.