|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
22.4.2007 21:34:29   
Marelica
...še en lep dan za nami. Smo hoteli malo na sprehod po hribih, pa sva se z možekom tako napokala grila, da se nama kar ni ljubilo. Smo pa martinčkali pred hišo.user posted image  Ogrodje za gugalnico je dobilo lepe nove barve.user posted image

Glede srečanja je tako: iz naše strani če bomo prišli, pridemo vsi, tudi možek. Kaj ve boste pa vse kar same z otroki user posted image  Datum zaenkrat ustreza, uro je še čas določit... Dajte še možeke zraven pripeljat, noooooo. Moj je prav navdušen, da vas spozna.

Lahko noč!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
22.4.2007 21:45:14   
mojčika
Tudi jaz nisem mislila prit sama, samo izjemoma, če bo imel kaj nenapovedanegauser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
22.4.2007 22:02:36   
eya
Ojla!

Velja, smo tudi mi za srečanje, 6. maja. Kaj pa lokacija, živalski vrt, a to še velja? Glede ure mi je načeloma vseeno, Marelica ti določi, ali pa kaka druga, če imate kako željo...

Mivko iz Puconcev smo pa mi v soboto v Merkurju iskali, pa so mi rekli, da je nimajo in da je nikoli niso preodajaliuser posted image  Nič mi ni jasno, ker so mi tu na rR svetovali, da jo tam prodajajo... No, sicer je bil pa en mulc, verjetno ni dolgo pri njih zaposlenuser posted image  Upam, da jo bomo dobili v OBIju... Mojčika, a vaši so ga potem dobili v Obiju?

Sicer je pa tudi za nami en lep dan, moj je sicer moral delat, pa smo ga šli vmes peš obiskat, tako da smo se kar nahodili. Smo imeli pa res lepo vreme, jaz sem kar malo opečena... Včeraj na pikniku je bilo pa tudi luštno in slastnouser posted image

Tole Nutella torto bom pa jaz mojemu dragemu spekla za najino obletnico (bova imela že deseto., 1. maja). Ko jo vsi tako hvalijo, jo pa res moram naredit.

Pokora, pa je ta vaš poštar vedel, da gre za enoletnika? Joj, kako nekateri vestno opravljajo svoje nalogeuser posted image

Nič, grem počasi spat...lepe sanje.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
23.4.2007 9:00:00   
miaxxx
Hojla,

jaz vas zmeri hočem neki vprašat, potem pa vedno pozabim... kako vašim malčkom strižete nohtke??? Jaz našemu še zmeraj, ko spi... kar je zdej malo težje ker me med njegovim dnevnim počitkom ni doma zaradi službe. Ponoči pa tudi ne gre... ker ima zatemnjeno sobo. Pa je tako zoprno... ne vem kako naj ga navadim striženja nohtkov... sploh noče bit pri miru.

Je pa dva dni nazaj pogruntal spanje na trebuščku in mu je očitno zelo všeč, ker drugače sploh noče več spat. Je tako smešen... kot en kuža si išče položaj v postelji kje in kako se bo namestil, da bo najboljše. user posted image

Nč, lepo se imejte... uživajte saj bo spet en krasen dan. Jaz se pa mogoče še malo kasneje oglasim, če mi bo čas dopuščal.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
23.4.2007 9:08:32   
alička
Pri nas nohtki niso tak problem Miaxxx, jih strižem tako da mi sedi v naročju (rokico in nogico), včasih se malo kregava. Jaz ponavadi odštevam še 5 nohtkov, še 4 nohtki, ona pa se smeji user posted image user posted image .

Midve sva že iz posvetovalnice.. Podatki za statistiko 83 cm in 10.300 g.
Jaz sem si za danes vzela dopust, tako da šibava na sončka.

pa pa

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
23.4.2007 9:19:05   
Anonimen
Jutro!

Mojčika, za srečanje nas kar vpiši, midve prideva (da le ne bi spet prišlo kaj vmes), za očka bomo pa še videli, kako bo na času.

Miaxxx, jaz Kristini postrižem nohtke tako, da jo posedem v moje naročje in jo fajn objamem, da ne more preveč migat. Običajno kar pusti. Smo pa imeli obdobje, ko se je upirala in smo postrigli en noht na dan. Ko smo prišli do zadnjega, smo lahko spet šli od začetka user posted image user posted image user posted image .

Včeraj smo bili v živalskem vrtu, je bil poln do zadnjega kotička, lepo, Kristina je uživala, malo nas je prijel sonček, potem smo šl pa še na kosilo na Križno goro. mmmmm, je bilo dobro.

Miaxxx, user posted image user posted image user posted image  hehe, to iskanje pravegapoložaja je tudi pri nas aktualno. 

Gremo na zrak.
lp 

(odgovor članu miaxxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
23.4.2007 9:43:51   
Krista28
Marelica, tudi pri nas je mišljen možek zraven. Bomo me bolj brez skrbi kako čveknileuser posted image user posted image . Včeraj smo spet kolesarili, mali uživa. Zmatra se sicer ne, sva pa midva zato bolj crknjenauser posted image .

Jst sm pa že kar nervozna. V sredo in četrtek grem delat, tako da......konec porodniškeuser posted image . Me kar stiska...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
23.4.2007 9:50:57   
Anonimen
Še to: bo katera hodila po arboretumu sedaj, ko bo ta njihov sejem? Midve bova tam 27., če bo lepo vreme, ker bo tam tudi možek, službeno sicer, ampak  bomo vseeno lahko malo skupaj. Pa nekaj krogov bova naredili, gledali račke, mami si bo kupila rožice. Ste vedele, da se da v Arboretumu dobiti brezplačno čebulice tulipanov? Po končani razstavi jih izkopljejo, v zameno za malo pomoči pa dajo čebulice. No, vsaj včasih je bilo tako.

Včeraj sem videla, kako je naša user posted image  drobcena. Sta bila tam dva otročka, fantek star 10 mesecev in punčka, malo starejša od Kristine, pa je bila naša zraven njuju kot en palček. Še en čas bomo lahko imeli cunjice št. 80. Čeveljčki so nam še št. 19 preveliki user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
23.4.2007 10:31:28   
eya
Dobro jutro!

Mi2 sva pa že notri nazaj, sva že en krog s triciklom naredila. Zdaj je pa mali kar dol padel, jaz sem pa prišla malo sem pokukat. Moram it potem likatuser posted image

Ankica, mi2 sva čisto blizu arboretuma in bova gotovo kaj šla, čeprav ravno 27. bomo pa verjetno na Dolenjskem. Če boš še kak drugi dan v arboretumu, pa sporoči.

Miaxxx, Žiga tudi kar lepo pusti, da mu nohtke postrižem, mu jih pa nikoli nisem strigla med spanjem. Mogoče ti bo pomagalo, če mu boš vsakič odločno rekla "Nohtke je treba postrič"... Nam je to pomagalo pri čiščenju zobkov...je imel obdobje, ko ni hotel ust udpret, potem sem pa malo bolj odločno nastopila in rekla, da je zobke treba umit in zdaj vsakič, ko sliši ta stavek, na široko odpre ustauser posted image  Nohtke pa tudi pri nas tako strižemo, da odštevamo, pa vsakič, ko odrežem, pohvalim, kako ima lep nohtekuser posted image  

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
23.4.2007 10:33:43   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm
9. mesec: 8500g, 71,5cm   

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12 mesec: 11.510g, 82 cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50 cm

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12 mesecev: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12 mesecev: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist)

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5 cm

user posted image eta  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm
9. mesec: 9315g, 73cm 

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49 cm
10. mesec: 9000g, 75 cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm
9. mesec: 10050g, 75cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

ob rojstvu: 3480g, 49 cm 
9 mesecev: 8140 g, 68,5 cm 

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52 cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55 cm
9. mesec: 9700, 73,5 cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600 g, 53 cm 

user posted image ana26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48 cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

11. mesec: 7840g, 72 cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53 cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54 cm

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53 cm
11. mesec: 11500g, 79 cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50 cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
23.4.2007 10:40:07   
barba
Ja, srečanje! user posted image  Jst sem za, sam bom brez moža prišla, user posted image  ker gre prvi vikend v maju na barko s sodelavci.

Miaxxx – striženje nohtov je pri nas eno veliko mahanje in prepričevanje.user posted image Meta pusti en prstek čisto lepo postrič, potem je pa dost. Tko, da ponavadi mož kakšne knjigice kaže al pa Nodija bere in kar gre.user posted image Med spanjem pa ne gre, ker se ful hitr zbudi.

Krista – mi tud fil kolesarimo. user posted image  Včeraj smo naredili 20 km, kar je prva mal daljša tura v zadnjih dneh. Meta ful uživa. user posted image

Ankica – mi gremo (predvidoma) tud 27. v Arboretum user posted image

Te dni praznujemo občinski praznik in tko je blo včeraj »srečanje in žegen« konjev iz občine. Blo je super in veliko lepih konj. user posted image  Še utrinki:

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 23.4.2007 10:41:25 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
23.4.2007 10:43:41   
Pokora
Nas pa na srečanje po vsej verjetnosti ne bo user posted image  Takrat bomo verjetno še vandrali okoli. Če pa pridemo domov že v soboto, pa definitivno pridemo vsi trije.

Eya, poštar me je še vprašal koliko je mali star in je potem pametoval da ne ve kaj na njega naslavlajo pošto, če je še tako majhenuser posted image  Res je faca!

Jaz nohtke zdaj že strižem čez dan, samo so zelo na horuk porezani, ker ga ne morem prepričati da bi bil dve minuti pri miru. Če se pa le spomnim mu jih pa med spanjem postrižem - samo kaj ko me še vedno tare ementaler sindrom. Kako na gosto pa vi strižete nohtke? Našemu so čez zimo rasli počasneje, zdaj mu jih moram pa zopet striči na 3 dni, ker je drugače čisto popraskan.

Joj Krista, tudi mene kar stisne ko preberem da mora katera nazaj v službo! Mene to čaka čez 2 meseca, pa mi je že zdej panikauser posted image  Kako pa je kaj Kristjan zadnje dni v vrtcu? Je še hudo zjutraj?

Ankica, mi pa nosimo celo še cunje št 74! Ne več sicer vseh, ampak npr od H&M-a, k majo mal večje cifre, so nam še prav! Tako da sem mu za poletje zdaj kar 80 vzela, ker računam da ga bo pomlad malo potegnila.

Jaz pa že odštevam: še dvakrat grem spat, potem pa počitniceuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
23.4.2007 12:57:45   
Nenya
Ojla!

No jaz sem še doma, ampak bolj zaradi prijaznosti zdravnice, ki mi je dalal bolniško do praznikov kot pa da bi me še tko bolelo, je veliko bolje s križem.

Ste čveke in pol komaj vas preberem, kaj šele da bi vsem lahko odpisala.

Na srečanje pridemo, če se bomo vrnili z morja, po moje prideva kar oba z ŽS.

Striženje nohtov = mora, oba jo morava držati, pa še se upira na vso moč.

Najino novo dete veselo brca, na morfologiji je bilo vse super, ful se je prekopiceval/a po trebuhu, le spola ni videla čist točno, pravi pa da bo punčka, a ker je pri Mini trdila da bo fant ne vem kaj naj si mislimuser posted image . Naj bo le zdravo dete, pa ni važno kaj je.

Kupili smo gugalnico, peskovnika še ne, je mal nezaupljiva do hoje ali plaznja po travi, se bo že privadila.

Uživajte!

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
23.4.2007 19:30:33   
Marelica
Sem vas že tekom dneva brala, pa kar nekak nisem prišla zraven za odgovarjanje.

Dopoldne sva se s Katarino potepali... zaradi mene, ker sem morala dat kri in vodo v laboratorij. Joj in me je skoraj kap, ko mi je medicinska s. rekla, da bo treba eno uro počakat sede v čakalnici (test z glukozo, no, saj veste). user posted image  Sploh nisem vedela, da me to čaka in še dobro, da sem se zjutraj samo vode napila. Jao, pa še Katarino sem imela s sabo, me je skrbelo, da ne bo vzdržala. Pa me je še punca prijetno presenetila in je celo uro pridno čakala z mano ko bubica. Malo se je tetam nasmejala pa otrokom, za vsakim pogledala, ki je prišel in šel... očitno ji le ni bilo tako tečno. So se pa ljudje kar čudili, kako je pridna.user posted image  Pa jaz tudi, če sem iskrena.user posted image

Pri nas nohtki sploh niso problem. Ji že od vsega začetka strižem budni in lahko zraven gleda, jaz pa komentiram, kako so dolgi, predolgi. Jo pa čisto nežno držim, da nima občutka, da jo v kaj silim. Če ji slučajno več ni, se raje z njo vmes malo pohecam... bi mi bilo žal, da bi se ji zamerilo. Potem pa obvezno dobi škarjice v roke (z varovalom), da se z njimi ponovno spoprijatelji.user posted image  Aja, strižem ji pa nekje enkrat tedensko, najpogosteje po kopanju (če ne pozabim).

Nenya, of, a pri vas so trdili, da bo v prvo fantek.user posted image  Na srečo dobro poznam mojo ginekologinjo in vem, da raje ne bi nič rekla, če ne bi bila prepričana. Če bo pa slučajno punčka, bom pa ful šokirana. Pa ne, ker je ne bi marala, ampak, sem zdaj že psihično prepričana, da je fant.

Pokora, daj, potrudite se prit na srečanje. Bi mi bilo žal, če vas ne bi bilo.

Barba, luštne slikice konjičev in vaju z Meto, seveda.user posted image

No, nazadnje pa se moram pohvalit, da je gugalnica končana. Katarinina polovička, pravzaprav. Sam sedež smo dobili rabljen, še enega pa nismo kupovali zaenkrat. Za tafirbčne dodajam slikico v album. Se mi zdi, da je res super uspela, Katarina je pa na najino veselje zelo navdušena nad guganjem.

Lep večer vsem!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
24.4.2007 10:15:14   
barba
Pa ne, da sem dons prva tle.user posted image  Se vse potepate?

Jst še zadnje detajle pri diplomi popravljam, Meta je pa s taščo na sprehodu.
Končno spet spimo celo noč brez zbujanja za dudo in joka. user posted image  Sicer potem vstanemo ob 6.45, ampak vsaj spimo normalno.user posted image

A bom na srečanju pol samo jst brez moža? user posted image  

Sem nas mal dvignila ... user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
24.4.2007 13:24:50   
ksenija.
Na začetku spet  vse naaaajboljše vsem slavljencem, ki sem jih zamudila.

Spet sem našla malo časa za forum, da vas pozdravim. Z Blažem sva sama doma, Zala je šla k nečakinji na počitnice, sedaj pa samo čakam, kdaj me bodo poklicali, da naj pridem po njo. Mi pa kar paše malo miru, seveda kolikor mi ga pač Blaž privošči.

Prejšnji teden sva imela z Blažem posvetovalnico ob enem letu, še vedno smo bolj med manjšimi aprilčki, merimo 74,5 cm in tehtamo 8770 g. Seveda smo dobili tudi pikeca, ki smo ga prenesli čisto brez joka, niti trznil ni. Lulček pa je zaenkrat OK, hvalabogu, da ne bo potrebno kakšnega rezanje ali pa na silo gor vlačenja, ker jih baje to ful boli.

Drugače je Blaž pravi veseljak, zelo rad pleše in poje ter igra na frulico in boben. Veliko že zna povedati, seveda ga razumem samo jaz. Pokliče nas vse tri, Zali pravi »aja«. Če je žejen reče »AB«, če je lačen začne cmokati z usti in reče »amama«, če hoče gor reče »tn«. Zadnjič je bila prava finta, ko me je moja mama vprašala kaj jejo naši zajčki, pa ji jaz odgovorim brikete, Blaž pa reče »kete«. Zelo uživa, ko se lahko zunaj igra, seveda najbolj v peskovniku, vendar ga je potem treba celega pretrest preden ga nesemo not. Drugače pa je res ful, ful stabilen in samostojen, sam spleže dol iz postelje in tudi zunaj, ko imamo eno stopničko, se sam obrne in gre nazaj dol ali pa se prime za ograjo.

Smo pa tudi mi sedaj v tem obdobju, o se jaz ne smem niti premaknit ven iz sobe, pa že tuli, ko zmešan, pa ga včasih kar malo pustim, da se zdere, ker non stop pa ga res ne morem dvigovat. Pa ful je postal ljubosumen na Zalo, jaz pa včasih zanalašč Zalo pocartam, ker se mora navadit.

Ta teden bo končno končana hiška – Blaževo darilo za rojstni dan, komaj čakam, da jo pripeljemo, potem pa jo doma še poštrihamo in da vam jo poslikam in pokažem.

Mi bomo čez te praznike kar doma, en dan bomo šli malo k mojim sorodnikom v Prekmurje, gremo pa že kar hitro na morje, od 29.6. do 9.7. in sicer v Nerezine. Že komaj čakam. Smo dobili najprej odobren en termin v sredini avgusta, pa si jaz ne upam tako pozno več nikamor it, takrat bi lahko prišli že z enim članom več domov.

Moj trebušček se kar vztrajno širi, kile pa kar nočejo gor sem me je zadnjič kar malo ginekologinja pokregala. Pa kako se naj redim, če sem pa cele dneve v pogonu, ko lečem za mojima dvema nagajivcema, včasih še jest nimam časa.

Nenya, mi bom z odvajanjem dude še kar malo počakala, ker potem ko bo prišel dojenček, bi jo po moje tako ali tako hotel imet nazaj. Sem si pa zamišljala, da bi ga probala na to foro dobit, da bi mu rekla, da je on sedaj že veliki fant in da bo dudo dal dojenčku, vendar ne vem če bo takrat pri 18 mesecih že to razumel. Drugače pa ima dudo res samo za spanje, čez dan mu drugače dude sploh ne dam, tudi če joče ne. Kako drugače odvadit pa ne vem, ker je bila Zala brez dude.

Pokora, tebi sem še dolžna odgovor glede torte. Za oblikovanje smetane imam eno tako plastično bovlo z različnimi nastavki od Tupperware, mi je zelo super, ker res lahko vso smetano spraviš ven, če te zanima več, mi povej pa ti lahko poslikam. Obliko torte pa sem dobila tako, da sem spekla tri navadne biskvite za rulado (enega z dodatkom čokolade), potem sem vzela dve skledi za solato – eno veliko in eno manjšo za glavo (obe posodi sem ovila z peki papirjem) in sem not nalagalo biskvit, ki sem ga malo namočila in kremo, na koncu sem vse pokrila z biskvitom, obtežila in pustila par ur v hladilniku, potem sem to obrnila na pladenj in okrasila. Tako torto sem sedaj delala prvič, drugače sem vedno delala klasične torte iz modelov. Je pa res, da je zelo, zelo mudno, ampak mislim, da se je moj trud splačal.

Mojčika, ti si bila na II. Gimnaziji v Mariboru?  Tudi jaz sem hodila na to gimnazijo. Katera letnica pa si, če ni skrivnost, jaz sem 1975.

Marelica, jaz kar pustim Blaža, da se igra v peskovniku, parkrat je že poskusil kakšen kamen pa tudi pesek, ampak je videl da ni užitno in sedaj več ne poskuša. Pa saj ga ne morem non stop držat na rokah in ga vstran vlečt od vsega. Saj ne bo umrl, če bo malo umazanije pojedel.
Aja, pa sem glih sedaj parkrat razmišljala, da bi bil počasi čas, da se s Katarino na kakšen potep pripeljeta.

Pokora, a vaš se tudi trave boji, Blaž se je sicer ne, kar korajžno koraca po njej, se je pa trave ful dolgo Zala bala, sploh ni hotela hodit po njej.

Sem vam sedaj kar nekaj naklopfala, na srečanje pa pridemo, če le ne pride kaj nepredvidljivega vmes. Pridemo pa vsi, tako da nas bo največ!!!

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
24.4.2007 14:28:23   
mojčika
No samo na hitro, te dni sem dokaj v pogonu, služba, letim domov in spet naprej, moja sestra je v bolnici ima dokaj močne popadke že od 5. meseca naprej...

Sicer sva veliko zunaj, veliko dela imam doma, ker se samo noče nič naredituser posted image , zdaj jem kosilo kar v šoli, ker je sicer bolj malo časa, da bi se sama tudi normalno prehranjevala. Danes bi morala še na eno predavanje, zvedela sem danes, pa sem kar rekla, da me ne bo, ker nimam varstva, kako ga naj dobim kar tako naenkrat...

Ksenija. jaz sem na II. gimnaziji poučevala, sicer pa sem hodila v srednjo šolo čisto na drugem koncu Slovenije, v Idrijiuser posted image

Tudi mi se učimo plezati s postelje dol, že znamo, a malo moram še popazit zraven, se včasih preveč nazaj potisne z rito...

Pesek sem dobila, a ga še nisem videla, tako da ne vem, katera znamka je...

Nohtke tudi mi strižemo po kopanju, če je sitna postriževa le eno rokico, pa drug dan drugo, spi pa definitivno ne dobolj globoko, da bi ji to delala v spanju...

Dudo imamo tudi mi samo za spanje, tudi jaz še ne bom odvajala...

Tako to za zdaj... bodite lepo, se pa pri nas napravlja na dežuser posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
24.4.2007 16:20:44   
miaxxx
Ojla punce!

Duda - mi jo imamo samo za spanje drugače pod nobenim pogojem in se je kar sprijaznil. Sem malo razmišljala, da bomo med poletjem skušali odvaditi recimo najprej, da zaspi brez in potem, če se slučajno zbudi ponoči, da jo dobi. Ko bi to šlo, pa bi kar vrgli stran... ampak moja teorija je eno praksa bo najbrž drugačna. Jo ima res zelo rad - odkar jo dobi samo za spanje še toliko bolj user posted image . Jo bolj ceni user posted image .

Jutri pa mi pihamo svečko... joooj kar ne morem verjet. Sem kar mal taka... kako naj rečem... mah ne najdem besede...  mal me čustva preplavljajo.

Jaz res nisem vedela kaj naj mu kupim za RD, ker igrač ma zadosti pa nekaj jih bo ziher dobil od drugih, za oblečt tudi...  že pred časom smo mu kupili tricikel ampak sem mu ful hotla dat jutri neko malenkost in sem kupila... gatke (spodnjice) HI HI... smešno ne... tako mu gre na jetra plenica, da si jo skozi dol vlači in sem rekla, da ga bom kakšno uro popoldan mela kar brez plenice.. Ga dam itak na kahlo in se vedno polula noter pa je pol kakšno urco suh tako da... Če se bo pa polulal pa tud ni panike - ga bom pa preoblekla. Pa ene barvice sem kupila. Si je zadnjič s kemikom brke narisal po pomoti... ker je tlačil v usta... pa naj ima potem barvice. Mi bo lahko kaj lepega narisal.

Ksenija zanimivo ne, da je Blaž ljubosumen na Zalo. Bi prej pričakovala obratno. Kako bo kaj reagiral potem, ko ne bo več najmlajši?!

A samo še to... včeraj smo probali s striženjem nohtov v budnem stanju in je bil tak jok. Ampak nam je ratalo. Se bo kar mogel navadit. Ampak on ni jokal, ker bi mu jst nohte strigla ampak iz jeze, ker mu nisem dovolila imet škarjic user posted image  Zadnje čase je kar tak, da če mu kaj prepovem ali pa odvzamem se začne kar dret. Ampak se ne dam. Ko vidi, da sem jaz glavna preneha. In se čist normalno naprej igra. Ni pol nč jezen name... se mi zdi, da zelo hiter pozabijo na jezo in užaljenost.

Zaenkart toliko.

Lep dan! 

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
24.4.2007 20:21:05   
Krista28
Oja,
Duda: Mi jo imamo tudi podnevi. Brez nje je joj, pa še v vrtcu jo  ima, da jim peska zunaj v usta ne daje, pa potolaži se z njo.

Nohtke pri nas strižemo v budnem stanju in ni večje panike.

Vrtec: Baje se v redu zaigra in ni večjih težav, še vedno pa joka ko ga oddam, ko pa pride pa cmevka, pa ful se k meni stiska.

Konec pd: Napočil je dan ko grem v službouser posted image user posted image user posted image , tko da zdaj bom verjetno bolj poredko tukaj gor (služba od 7.30 do 15.30). Občutek je kot da grem prvič, pa še prvič grem z vlakom. Danes sem si kupila še ene čevlje (nizka peta) pa pr frizerju sem bla, da se vsa zaraščena ne prikažem.user posted image

Diplomska: Zaenkrat stoji. Zamenjat sem hotla mentorja in temo, pa se mi ta ne javlja (je možno da ni dobila mojega maila?user posted image )

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
24.4.2007 21:46:55   
2mak
Joj, jaz se vedno, ko pridem na RR, čudim koliko zamudim, ko me nekaj dni ni gor. Ampak mi res nekako ne znese, ker sem veliko zunaj, pa v službi, pa pospravljam, pa... No, sedaj ko se javljam, se najprej lepooo zahvaljujem, da ste se spomnile na mojo Mančko, ki je praznovala rojstni dan. Imeli smo se res lepo, bili smo zunaj, v naravi (na vikendu), bilo je 12 otrok s starši (+ Manca in midva) in smo se celo popoldne zabavali. Res lep spomin.

V vrtcu je super. Malo sem se bala, da bo zdaj (po bolniški) kriza, pa ni. Zjutraj ne joka, ko prideva ponjo se lepo igra, vzg so ful prijazne, informacije potujejo... Upam, da bo vedno tako. Od dudice jo pa odvajamo in jo ima samo zvečer za zaspat. Po pravici povedano že komaj čakam, da jo fliknemo stran! Čeprav je res, da včasih takooo pomaga...

Aha, Mojčika kar tu se ti zahvalim za pravljice na mp3-ju. Včeraj sem jih dobila (ker jih je zadnjič U. pozabil doma). Sicer jih je gor samo polovica od tistih, ki so napisane (?), pa malo preskakuje, a ni hudega. Včeraj sem se že naposlušala!!! Res še enkrat hvala!

Sedaj pa grem še malo brat in potem spat. Aja, Maychika, a ti si v pb-ju v službi?

PA VSEEEE NAJBOLJŠEEEE VSEM, KI STE PRAZNOVALI V TEH DNEH!!!!

2mak

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
24.4.2007 22:17:50   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: 2mak

Aha, Mojčika kar tu se ti zahvalim za pravljice na mp3-ju. Včeraj sem jih dobila (ker jih je zadnjič U. pozabil doma). Sicer jih je gor samo polovica od tistih, ki so napisane (?), pa malo preskakuje, a ni hudega. Včeraj sem se že naposlušala!!! Res še enkrat hvala!

Joj 2mak, kriza, pa meni je vse delalo, sem preverila, a naredim še eno, se mi ni težkouser posted image  Kaj risanke si tudi dobila??

Jaz pa zdaj buljim v ta dohodninski obrazecuser posted image , kolk je to tečno...

No moram dokončat, lepo spite

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
24.4.2007 22:36:31   
alička
Dober večer!

Včeraj sem P. vprašala kako je z zobarjem...baje vabijo šele pri treh letih user posted image  (na Gorenjskem). To se mi sicer zdi malo pozno...no ja bom še preverila.
Sem včeraj vnesla podatke od naše pupe na RR, da mi je izrisalo graf, pa vidim da je krepko nad povprečjem v višini, že zdaj...no, saj ne recem, da nima bit po komu visoka user posted image .

Včeraj smo bili tudi pri frizerju...bolj za probo kot zares, saj nima še tako dolgih lask kot MM, žal user posted image . Ji je bilo še kar všeč, dokler je videla v ogledalu, kaj frizerka dela, ko pa je začela striči zadaj je planila v jok in konec veselja. No takoj, ko jo je oči spustil iz naročja je stekla iz salona, na ploščad, kjer so lokali in trgovinice (ni avtomobilov), pa takoj v prvi bife user posted image user posted image . Jaz sem jo malo od strani opazovala, kaj bo...odmašira do enega tipa, ga lepo pogleda in ta roko v torbo in hop že napihuje balonček user posted image . Ko smo se potem vsedli v lokal, je hodila od mize do mize in šarmirala vse po vrsti. Očitno bo prava žurerka, po očiju!

Pri nas so čeveljčki številka 20, dude ni nikoli imela, tako da nimam kaj svetovati, flaške pa se je odvadila čez noč, zdaj že nekaj časa veselo pije iz kozarca, magičnega lončka, slamce pa še ne obvladamo.

Aja, danes pred spanjem sem jo slišala, da ima malo zamašen nosek in sem ji rekla pihni (bolj za štos, saj je do zdaj bila le enkrat malo nahodna, pa nimava še nobenih izkušen s praznenjem nosu)  in ji pokazala, pa je frajerka pihnila čisto zares in sparznila nosek user posted image , ha ha upam, da ji ni samo slučajno ratalo.

Za srečanje se ne upam še nič reči, ampak šanse so male....user posted image .

Mirne sanje...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
24.4.2007 22:38:00   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: mojčika

Jaz pa zdaj buljim v ta dohodninski obrazecuser posted image , kolk je to tečno...

Midva z mojim pa sva bila včeraj pridna user posted image  in sem danes že poslalal.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.4.2007 8:00:14   
eya
Jutro!

Danes bom pa jaz prva...

Dohodnina-jaz jo moram še za mojega napisat, ker se njemu ne dauser posted image  Meni je pa ni treba oddat, vsaj nekaj.

Včeraj sem malemu kupila sandale in to št. 19., ker so mu še ti malo preveliki, 20 so bile pa ful večje. Do pa razlike med firmami, ker so sandali 19 čisto enako veliki kot eni čeveljci št. 20. Sem mu pa kupila Superfitove in upam, da bodo zdržale čez vso poletje...

Pihnit pa tudi naš zna noska, ampak ne tako konkretno, da bi kaj ven prišlouser posted image

Krista, lep začetek spet v službi!

Anže...

user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.4.2007 8:02:28   
eya
user posted image ace, 29. 03. 2006 (kajča, Klavdija, roj. 13.02.1978, specilaistka za mednarodno poslovanje, bodoča magistra znanosti  )

ob rojstvu: 3260g, 52cm
9. mesec: 8500g, 71,5cm   

user posted image ina, 29. 3. 2006 (Nenya, Neva, 2. 11. 1979, prof. ang. bodoči magister)   

ob rojstvu: 3200g 

user posted image ia ,  31. 3. 2006 (maychika, Maja, 21. 3. 1979, diplomirani upravni organizator)   

ob rojstvu: 3500g, 50cm
12 mesec: 11.510g, 82 cm

user posted image iga, 1. 4. 2006 (Eya, Vesna, 14. 11. 1979, dipl. biolog)  

ob rojstvu: 3400g, 52cm
12. mesec: 8700g, 77 cm  

user posted image ok, 2. 4. 2006 (popmilka)  

ob rojstvu: 3250g, 51cm
12. mesec: 10320g, 82cm 

user posted image aya Marina, 4. 4. 2006 (Mojčika, Mojca, 22. 3. 1976, prof. slov. jezika, vaditelj plavanja)     

ob rojstvu: 3890g, 52cm  
12. mesec: 10700g, 77 cm

user posted image ara, 5. 4. 2006 (Marjana77)

ob rojstvu: 3220g, 50 cm

user posted image atarina, 7. 4. 2006 (Marelica, Barbara, 29.8.1979, univ.dipl.ing.agr. )    

ob rojstvu: 3260g, 48cm
12 mesecev: 10180, 78cm 

user posted image elissa, 7. 4. 2006  (flecker1, Valerija, 20.5.1977, slaščičarka)   

ob rojstvu: 3100g, 49cm 
12. mesec: 9945g, 75cm

user posted image nže, 8. 4. 2006 (Cebelica2, Mateja, 30. avgust, dipl. ing. kem. tehn.-bodoči)

ob rojstvu: 3090g, 50cm

user posted image iva, 9. 4. 2006, (alička)

ob rojstvu: 3210g, 51cm
12 mesecev: 10300g, 83cm

user posted image eli, 9. 4. 2006 (livia, Maja, 5.7.1976, dipl. ekonomist)

ob rojstvu: 2780g, 49cm
9. mesec: 7790g, 70,5 cm

user posted image eta  9. 4. 2006 (barba, Barbara, 25. 1. 1981, bodoči prof. fizike)    

ob rojstvu: 3690g, 54cm
9. mesec: 9315g, 73cm 

user posted image ene, 10.4. 2006 (DrejcDrejc, Andreja, arhitektka)   

ob rojstvu: 2950g, 48cm
9. mesec: 8050g, 71cm 

user posted image arcel , 10. 4. 2006 (*zvezdica*, Urša, 12. 9. 1977, sociologija-kadrovsko menedžerska smer)  

ob rojstvu: 2950g, 49 cm
10. mesec: 9000g, 75 cm 

user posted image jda , 11. 4. 2006 (halena, Helena, 15. 12. 1977, zobotehnik)   

ob rojstvu: 3040g, 52cm 

user posted image ana Ela , 13. 4. 2006 (ČebelicaMaja)

ob rojstvu: 3590g, 53cm
9. mesec: 10050g, 75cm 

user posted image laž, 15. 4. 2006 (ksenija., Ksenija, 24. 8. 1975, gradbeni tehnik in vaditelj plavanja)    

12. mesecev: 8770g, 74,5cm

user posted image anca, 20. 4. 2006 (2mak)    

ob rojstvu: 3910g, 52 cm

user posted image aj, 21. 4. 2006 (Majčika, 16.06.1973, arheologinja) 

ob rojstvu: 4160g, 55 cm
9. mesec: 9700, 73,5 cm 

user posted image nže, 25. 4. 2006 (miaxxx)

ob rojstvu: 3600 g, 53 cm 

user posted image ana26. 4. 2006 (rozica11, Špela, 11. 1. 1979, univ. dipl. ekonomist)  

ob rojstvu: 2680g, 48 cm 

user posted image ucija Maja, 26. 4. 2006 v Lj (DeVilla)

11. mesec: 7840g, 72 cm

user posted image aber, 27. 4. 2006 (maja979, Maja, 11. 6. 1979, zdravstveni tehnik)   

ob rojstvu: 3450g, 53 cm  

user posted image ik, 27. 4. 2006 (Pokora)

ob rojstvu: 3750g, 54 cm

user posted image ristjan , 28.4.2006, (Krista28, Tatjana, 8.10.1974, ek. tehnik)  

ob rojstvu: 3900g, 53 cm
11. mesec: 11500g, 79 cm  

user posted image ristina, 3. 5. 2006 (Ankica, Andreja, 11. 6. 1979, prof.  geo. in zg.)    

ob rojstvu: 3090g, 50 cm 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako kupiti popolno darilo za praznike?
Praznični nakupi daril so lahko stresni in dragi. S pravim načrtovanjem in premišljenim pristopom lahko najdete popolno ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?