|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Metroseksualci
24.4.2007 13:07:27   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Vse v mejah normale. Da je tip urejen, to pomeni čist in dišeč in z nezaraščeno brado in štrlečimi lasmi user posted image , da pa si sposoja mojo mascaro, puder, vsake pet minut preverja če mu vsi lasje prav stojijo, je večkrat pri kozmetičarki k na fuzbalu pa pivu.... pa brez komentarjauser posted image

Dedc nej bo dedc!

Se kar podpišem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.4.2007 13:22:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

ne da se mi zdej po netu iskat.. kaj bi to blo?! Halo?! Seksalci na metre?

user posted image user posted image  Ne. Moški ki skrbijo za svoj videz kot ženske, če ne še več. Npr. imajo make up, hodijo na pedikuro, imajo torbico...ala David Beckamm (al kako se napišeuser posted image )

Pedri torej.. :)))) Zakaj ne reces po domace?.. user posted image user posted image user posted image user posted image  

Men se zenske niso vsec.. ki so prevec na to mahnjene.. Kaksna dobra krema j zlo fajn.. kej vec.. je pa ze ovira.. :))

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
24.4.2007 13:25:39   
Njuškalo
Meni so taki moški user posted image Od naših je tak naprimer Borut Pahor.Načeloma zelo čeden moški,ampak ,da bi meni rekel: ej lubica,danes ne morem k tebi,ker si grem obrvi pult...ne,to je pa zame too much.user posted image user posted image user posted image
Dedc naj bo dedc!user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.4.2007 14:28:57   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

da bi meni rekel: ej lubica,danes ne morem k tebi,ker si grem obrvi pult...ne,to je pa zame too much.user posted image user posted image user posted image
Dedc naj bo dedc!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Točno, dec naj bo dec!

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.4.2007 14:37:32   
Angellina
Tjazy metroseksualci niso pedri.
To so moški, ki skrbijo zase, so vedno urejeni, običajn brezhibno obriti, nosijo izbrana oblačila, se mažejo s kvalitetnimi kremicami, hodijo na manikire, pedikure…
Včeraj je bil na tv3 Ameriški Psiho (igra ga Christan Bale), če je kdo gledal...le ta je odličen primer metroseksualca, če ne štejem morilskih podvigov, seveda. V začetku filma nam Patrick Bateman (AP) opisuje svoj običajen dan...torej prebudi se, se pogleda v ogledalo, gre pod tuš, medtem podrobno opiše 1001 stvar, ki si jo MED tuširanjem nanese na telo (gel za tuširanje, piling za telo, olje niammpojmakako.......). Če bi imel čas, bi se tuširal ves dan. Po tuširanju sledi nega obraza. Piling, tonik, krema za osnovno nego, vlažilna krema, serum, masaža obraznih gubic, maska... če ima po negi obraz preveč zatečen (beri rahlo rdeč) , si nadene hladilno masko čez oči user posted image in odide v spalnico vaditi vzgibe, saj mora biti njegovo telo brezhibno, zdravo, biti mora v odlični formi...
Skratka moški je obseden z osebno higieno, večno mladostjo, salonsko lepoto in imagem in NI PEDER.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.4.2007 14:39:12   
Taula
Skratka moški je obseden z osebno higieno, večno mladostjo, salonsko lepoto in imagem in NI PEDER.

Določi metroseksualci so, določeni pa ne. Samo določeni moški jih mečejo v isti koš. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.4.2007 14:48:12   
Anonimen
Pa da mi v postelji reče: Draga, a si ta teden bila na depilaciji nog? Ker imaš malo daljše kocine od mojihuser posted image  pa sem jaz bil predvčerajšnjim.

Ali pa na priu z dedi: Si sam nos grem napudrat.user posted image

Ali pa moji mami: Ej, tašča, noro maskaro imaš, a mi jo posodiš?user posted image

Ali pa da čveka z mojimi kolegicami: Ne, najboljše je, če si masko za mehko kožo narediš iz...user posted image

Hvala! Jaz hočem deda!user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.4.2007 15:09:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

To so moški, ki skrbijo zase, so vedno urejeni, običajn brezhibno obriti, nosijo izbrana oblačila, se mažejo s kvalitetnimi kremicami, hodijo na manikire, pedikure…
Včeraj je bil na tv3 Ameriški Psiho (igra ga Christan Bale), če je kdo gledal...le ta je odličen primer metroseksualca, če ne štejem morilskih podvigov, seveda. V začetku filma nam Patrick Bateman (AP) opisuje svoj običajen dan...torej prebudi se, se pogleda v ogledalo, gre pod tuš, medtem podrobno opiše 1001 stvar, ki si jo MED tuširanjem nanese na telo (gel za tuširanje, piling za telo, olje niammpojmakako.......). Če bi imel čas, bi se tuširal ves dan. Po tuširanju sledi nega obraza. Piling, tonik, krema za osnovno nego, vlažilna krema, serum, masaža obraznih gubic, maska... če ima po negi obraz preveč zatečen (beri rahlo rdeč) , si nadene hladilno masko čez oči user posted image in odide v spalnico vaditi vzgibe, saj mora biti njegovo telo brezhibno, zdravo, biti mora v odlični formi...

PEDER... torej... :))) user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
24.4.2007 15:21:24   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

PEDER... torej... :))) user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.4.2007 15:31:18   
Anonimen
Tjazy ne zganjej foušijeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 35
24.4.2007 15:40:09   
Anonimen
Mislm.. ce ena rece.. da ji je tak dedc vsec.. se ne pogovarjam vec z njo.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Morm it.. .na depilacijo.. pa v solarij.. pa masko.. pa na puljenje dlak iz nosa.. pa vgradil mi bojo dusilc in disave v rit.. in pol ko bom prdnu.. ne bo zvoka.. in lepo bo disalo.. :)))

Uuuu zdele pa jst enga pogresam.. :((  To bi blo fuul fajn lahko naprej furat.. :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.4.2007 15:43:36   
Anonimen
Srečkonosečko a ne?user posted image Ali Zahija?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
24.4.2007 16:11:41   
Sita
Ne, dec naj malo po švicu smrdi - rahlo, naj bo športnik, preprost, majica, hlače (ali brez), nobene kravate, nič finega - to je po mojem okusu. Pa če se kdaj ne obrije, je tud kul.
Moj je še umazan od žagovine včasih, tak lepo po lesu diši, njam. user posted image  

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.4.2007 17:06:49   
kaya2007
Do neke mere so mi všeč, ampak jaz si jih po svoje predstavljam...Pahor npr. mi ni metroseksualc, je premalo moški za to. Je bolj buzi user posted image  Bekam je pa bolj taprau dec, ki se ne boji priznati, da uporabi kakšno kremico in ki mu je kul, da dobro izgleda...to mi je všeč, ampak ne ko gre v skrajnosti!
To se mi zdi tko kot z roza majico, če je dec dec, je na njemu videti kul, če pa ni, pa izpade buzi user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.4.2007 18:31:40   
rija
Pa kaj vam je ljudi božjiuser posted image  Pojem metroseksualec je daleč, daleč od pedra....

Kaj pa je slovenska definicija deda, ki naj bo ded?

Da smrdi po švicu?
Da je po hrbdu kosmat ko opica?
Da je kosmat med nogami, da prijateljčka ne najdeš?
Da je cele dneve v stari ponošeni trenirki, copatah?
Da ima črno za nohti?
Da ne da nič na svoj izgled?

Ja, neka taka kombinacija bi morala biti, po vašem...user posted image

BLJAK, BLJAK in še enkrat BLJAK!

Evo, jaz bi lahko rekla, da je moj NA POL metroseksualec in vesela sem, da je tako.
Da da nekaj na zunanjost, da uporablja duš gel, kremice, da ima urejene kocine all over, da ima vedno urejeno frizuro, da hodi na fitnes, v solarij, nosi nakit, je stetoviran, ima več cunj in čevljev kot jaz, ima tudi več parfumov od mene....predvsem pa, da se zaveda, da je treba nekaj storiti zase.

****tiš, poleg njega sem kot pepelka....user posted image

In ne, ne hodi na pipanje obrvi, na depilacijo, na manikuro, ne pudra se, ne liči se in ne nosi torbice user posted image user posted image

In men zgleda res ded....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.4.2007 18:39:54   
kaya2007
Moj mož je pa daleč od metroseksualca, ves čas mu moram težit da naj se zrihta, namaže, si kupi kaj lepega za oblečt....pa nima nič proti vsem tem stvarem, samo bolj šlampast je in mu sploh ne pade na pamet. Je pa priden in me uboga, tko da zna bit tut zelo lep user posted image
Čevljev imam pa definitivno jaz več, mi pravi da sem stonoga user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.4.2007 18:40:45   
kaya2007
Da smrdi po švicu?
Da je po hrbdu kosmat ko opica?
Da je kosmat med nogami, da prijateljčka ne najdeš?
Da je cele dneve v stari ponošeni trenirki, copatah?
Da ima črno za nohti?
Da ne da nič na svoj izgled?

takega pa tudi slučajno ne bi hotla imeti...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.4.2007 18:44:11   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
mi pravi da sem stonoga user posted image

kaj bi te še oni od raho rekel user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.4.2007 19:12:04   
April
Kaj jaz to berem? Da mora rahlo po švicu smrdet???user posted image

Hvala bogu, da jaz kaj takega nikol ne doživim doma. Jaz svojega ne bi predalčkala, je pa tip bolj urejen od mene, redno hodi k frizerju, za manikuro in pedikuro skrbim kar jaz- spet redno vsak teden, nohti lepo pristriženi, pa s pilico spolirani, čevlji spucani, oblačila zlikana, urejena (ponošena trenirka je v uporabi izključno za travo kosit), kopalnica je pa itak polna raznih mil in kremic (jaz lahko komot zdržim tud sam z žajfo, deodorantom in zobnimi zadevami), telovadi tud, brije  se tud ne sam po bradiuser posted image . Tak je že od majhnega, mi je tašča rekla, da za cune že od vedno tako skrbi.
In rezultat....tip je pri osemintridesetih brez trebuha, idelnih mer za lepe obleke, z negovano kožo....
Mmmm pa men noro "diši".user posted image  Men je včasih kar neroden ko sem mal preveč free, se bo treba v roke vzet.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.4.2007 19:19:04   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

+ zaželjeno je da imajo denar...bojda.

Še en vic:
Sine: Tata, ja sam gej.
Tata: Sine, dal imaš ti penthaus od 300 kvadrata, nosiš Dolce i Gabana, nosiš Rolex....?
Sine: Ne, tata.
Tata: Onda si ti sine, obična pederčina.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 45
24.4.2007 19:26:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

Bekam je pa bolj taprau dec, ki se ne boji priznati, da uporabi kakšno kremico in ki mu je kul, 

heee.. kaksno kremico tud jest uporabim.. jih mam kr neki.. pa se nimam za metroseksualca zaradi tega.. mislim.. na depilacije res ne hodim.. pa vse to kar ste nasteli, da velja za metroseksualce.. maska na obraz.. pa ne vem kaj se..

Tusiranje.. da ne smrdis.. pa je logicno.. in ni definicija deca, da smrdi po svicu.. user posted image  Upam! user posted image

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
24.4.2007 19:37:29   
Njuškalo
Ene par vas je malo mimo usekal.Meni ta prav dedc ni tisti,ki zaudarja.user posted image To mene ne vzburja.Pravi dedc mora dišat, ampak ne pa da mi hodi na depilacije, pa puljenje obrvi pa tako naprejuser posted image No, če katero zanima,kakšen izgleda ta prav dedc, dam lahko tudi link...user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
24.4.2007 19:46:10   
tanikaa

, dam lahko tudi link...user posted image

Neeeeeeee, prosim, neeeeeeeeeeee

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 48
24.4.2007 19:47:46   
Anonimen
Jaz pa ne maram depilirane dece user posted image a sem čudna?

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
24.4.2007 19:50:30   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

, dam lahko tudi link...user posted image

Neeeeeeee, prosim, neeeeeeeeeeee

Grrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime bi izbrali?
lenika

Lana (57%)

Manja (15%)

Ajda (28%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!