|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Metroseksualci
25.4.2007 9:00:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Pa ti to obvladaš, Tyaziuser posted image .

zihr ma doma vec mask in kremic in nevemcesasevse, kukr njegova draga ;)

Cist zalozeno kopalnico mam.. itak.. :)))) he he..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
25.4.2007 9:04:44   
Anonimen
zihr mas vse mozne l'occitanove in Lusheve izdelke doma, a ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
25.4.2007 9:06:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy
Morm it.. .na depilacijo.. pa v solarij.. pa masko.. pa na puljenje dlak iz nosa.. pa vgradil mi bojo dusilc in disave v rit.. in pol ko bom prdnu.. ne bo zvoka.. in lepo bo disalo.. :)))

user posted image user posted image user posted image  

D. Beckham meni deluje malo pedersko, pa Damjan Murno je tud metroseksualec, a ni? Pudra se že, pa depilira najbrž tudi. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
25.4.2007 9:07:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Pa ti to obvladaš, Tyaziuser posted image .

zihr ma doma vec mask in kremic in nevemcesasevse, kukr njegova draga ;)

Cist zalozeno kopalnico mam.. itak.. :)))) he he..

cak, ti pridm enkrat mal pokrast user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
25.4.2007 9:09:09   
Anonimen

Nee... vseh moznih pa nimam.. in mam sam l'occitanove.. tistih drugih ne..

Kateri so pa teb bolj vsec? :)) L'occit.. al Lus.. ? Po ceni zihr.. l'occitaine.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
25.4.2007 9:10:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Morm it.. .na depilacijo.. pa v solarij.. pa masko.. pa na puljenje dlak iz nosa.. pa vgradil mi bojo dusilc in disave v rit.. in pol ko bom prdnu.. ne bo zvoka.. in lepo bo disalo.. :)))

D. Beckham meni deluje malo pedersko, pa Damjan Murno je tud metroseksualec, a ni? Pudra se že, pa depilira najbrž tudi. user posted image user posted image

je, je...

pa Berlusconi je baje tuduser posted image ...pisalo v Mladini

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
25.4.2007 9:11:23   
Anonimen

no problem.. .

sam pod pogojem.. ce lahk na teb pokazem kako se uporabljajo.. Mam eno za masazo celega telesa.. :))) no.. v bistvu jo zeni smuknem.. ker je univerzalna.. user posted image user posted image

Dil?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
25.4.2007 9:11:31   
Anonimen

Nee... vseh moznih pa nimam.. in mam sam l'occitanove.. tistih drugih ne..

Kateri so pa teb bolj vsec? :)) L'occit.. al Lus.. ? Po ceni zihr.. l'occitaine.. user posted image user posted image

isti smorm hehe...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
25.4.2007 9:12:31   
Anonimen

Angelina.. a nism reku vceri.. da so pedri? :))) pa si me poteptala.. Preber si zdaj.. :))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
25.4.2007 9:15:05   
kaya2007
Murko pa res ni metro, on je PRAVI moški user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
25.4.2007 9:20:15   
rija

Angelina.. a nism reku vceri.. da so pedri? :))) pa si me poteptala.. Preber si zdaj.. :))

ja, ja...in vsi, ki so nekoč poslušali AC/DC so bili hašišari....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 86
25.4.2007 9:21:38   
Anonimen

no problem.. .

sam pod pogojem.. ce lahk na teb pokazem kako se uporabljajo.. Mam eno za masazo celega telesa.. :))) no.. v bistvu jo zeni smuknem.. ker je univerzalna.. user posted image user posted image

Dil?

ja, ce hocs met pol oci tko s plavo namalaneuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
25.4.2007 9:24:10   
Anonimen

no problem.. .

Dil?

ja, ce hocs met pol oci tko s plavo namalaneuser posted image  

A hocs rect.. da mas ti tako masko.. ki ti nardi efekt plave barve.. ???

Ja sej to bi mogoc dobr zgledal.. ker mam itak plave oci.. Plava na plavo pase.. a ne.. user posted image user posted image user posted image

No zmenjena.. jst te zmasiram.. ti pa men plavo masko nastimas.. :)))) user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
25.4.2007 9:37:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ja, ja...in vsi, ki so nekoč poslušali AC/DC so bili hašišari....user posted image user posted image

Neee.. to pa neee...

Pa ne tezit.. sem sam hecam.. noooo.. user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
25.4.2007 9:45:15   
rija
mater, saj ti verjamem da si ded....brez te tipično moške izjave: NE TEŽIT.....user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
25.4.2007 9:54:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

mater, saj ti verjamem da si ded....brez te tipično moške izjave: NE TEŽIT.....user posted image user posted image

he he.. tole.. NE TEZIT.. te bolj deca nardi.. kot pa vsak svic.. Tega si tile metrosek.. zihr ne upajo prvoscit.. :user posted image user posted image

ne vejo kaj zamujajo.. ko ne receje tega.. Nirvano.. user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 91
25.4.2007 9:57:54   
rija

vidiš, zato pa je moj samo na pol.....ker vedno znova doživlja nirvano user posted image user posted image user posted image  kozmični orgazem....karkoli....user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 92
25.4.2007 10:03:13   
Anonimen
Jaaa.. sej je vidt.. da rada zatezis tkole.. cist na hitr.. user posted image user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
25.4.2007 10:55:11   
VERONICA
Ah lahko vam samo rečem če bi moj za eno slikico dobil samo del denarja kar dobi David B. bi mu ves svoj make-up tudi PODARILA.
Ampak ali vi res mislite da on v vsekdanjem življenju tudi vedno tako izgleda? In da NIKOLI ne smrdi, pa naj bo po alkoholu, švicu ali čemu hujšemu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 94
25.4.2007 12:59:05   
srki
Tisto o AC/DC mi je znano ja, smo se že udadadli s takimi problemi, žleht in zlobni ljudje. Drugače pa mi pri moških pač ni všeč, če so preveč "poženstveni", sem pa seveda ne spada nega obraza, to je čisto nekaj drugega.

Okusi pa so različni in prav je tako!

< Sporočilo je popravil srki -- 25.4.2007 13:00:59 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 95
25.4.2007 15:57:33   
Anonimen
vsake pet minut preverja če mu vsi lasje prav stojijo, je večkrat pri kozmetičarki k na fuzbalu pa pivu.... pa brez komentarja

Dedc nej bo dedc!

SE STRINJAM!SVOJIH NAJLONK IN MASKARE NE POSODIM!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
25.4.2007 16:08:56   
Jutra
Ja, ja, ja, jaz poznam enega. Najprej sem mislila, da je homo, ker se tako oblači in rihta. Ampak po vašem opisu je to tipičen metroseksualecuser posted image

Na njem je vedno vse v nulo, dišiiiii, frizurica do zadnjega laska na svojem mestu, narcisoiden, nobena bejba ni dovolj dobra zanj (no, črtice pridno šteje). In večkrat na teden fitnes, sauna, solarij, športanje tako in drugače (v najbolj fensi opravi, seveda), občasno pedikura...

< Sporočilo je popravil Jutra -- 25.4.2007 16:11:06 >

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 97
25.4.2007 21:13:09   
Anonimen
Ajoj.. tjazi.. kolk si ti se za luno.. user posted image  Bom se poboljsal.. treba bit IN! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
25.4.2007 21:34:06   
ronja
Joj, ne, še meni se ne da niti k frizerju, kaj šele kake pedikure, kaj šele, da bi mi bilo to seksi pri fantu! Midva sva si najbolj všeč brez vsegauser posted image ...
Mam to veliko srečo, da so mu všeč tudi punce v trenirkah, da ni mahnjen na lepe cote in makeup, kar se super poklapa z mojim - kar se tega tiče - obupno šlampastim karakterjem. Je res, da ga ne moreš glih tako zelo razveselit s kakimi tipičnimi moškimi fantazijami kot druge moške, čeprav je tudi res, da vseeno nima nič proti miniki. Je pa hecen, tangice mu recimo baje niso všeč - tako je vsaj skoz trdil. Ko sem jih pa enkrat mela, ker mi je blo pač vroče, so mu bile pa všeč... Sem ga seveda vprašala, kak zdaj to, so mu všeč al ne, pa pravi, da na plakatih pa na drugih ritih mu ne potegnejo, na meni so mu pa všečuser posted image - no, pritoževala se ne bom - očitno je 3D efekt ali pa " v živo" naredilo svojeuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 99
25.4.2007 21:35:39   
Rožica I
Meni pa tole moško depiliranje smrdi user posted image ! Sem stara šola in bi še najbolj zrajcana padla v krohot, če bi se mi kak tip prikazal spodaj brez... dlak! Ej, shit, če pa bi skinil še tisto kosmato linijo nad sramno kostjo in do pod popka, bi pa iz protesta šla k taprvemu (kosmatemu!) sosedu user posted image !
Moški MORA bit moški, da je lahko moj moški user posted image

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 25.4.2007 21:36:39 >

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Oskar, Adam, Izak ali Manuel
TLF

Katero ime bi izbrali za sina?

Oskar (17%)

Adam (5%)

Izak (15%)

Manuel (9%)

nobeno (54%)

vseeno (1%)

Število vseh glasov: 551

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!