Eca
|
Zdravo! Evo še mene.... No, pri nas pa v vrcu kroži slinavka (pravilno se menda reče vnetje ustne sluznice ). Naš na srečo ni nič prinesel domov. Je pa menda ful kriza, ker se po ustih in jeziku naredijo neke obloge ali rane in moraš potem to čistit in mazat, pa še boli. Traja pa kakšne 10 dni. Otrok itak da nič ne je, vročino ima....skratka , če dobiš tole. Naš se je čez vikend "potegnil" ali kaj, ker mu v ponedeljek nisem uspela nič "poletnega" oblečt in obut. Pa sem spet zapravljala . Se tolažim, da je še en zadaj, ker jaz bom bankrotirala. Ne vem kako ve shajate, samo jaz nimam slabe plače/bolniške/porodniške samo glede na to, da pravijo mali otroci male skrbi (stroški), kaj še me čaka . No, naš drugi "Janez" v trebuhu je včeraj pomahal na UZ-ju, še vedno je na glavi, posteljica že čisto dozorela, brce samo občasno in rahle, CTG kaže popadke..... Upam, da ne bo pred majem. Včeraj sem letala še v bolnico na sestanek za ea in ko sem šla mimo porodnišnice me je kar stisnilo, da bom čez par dni že tam na polnem penzionu . Pravljica - mali je pravi "cukerček". A bi še naročli eno punčko? Mi bomo imeli dva fanta, pa bo lahko izbirala ! Bobek - ja, upam, da čimprej minejo te bolezni pri vas , verjamem da si potem tudi ti čisto izčrpana in imaš vsega dost. Jaz si na tvojem mestu ne bi upala še enga bebija naročit, bi bila čist "po ", ker bi me bilo strah, da se pri drugem ne bo ponovilo. No, upam, da te nisem sedaj prepričala, da ne boš imela še kakšnega . Meceno - ko boš naslednjič v centru, javi, da se dobimo, dokler sem še v enem kosu . Grem počasi v kopalnico , se moram mal polepšat (beri oprat lase). Uživajte kolikor lahko in se beremo. Eca - srečka nosečka
|