|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  556 557 [558] 559 560   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.4.2007 22:41:19   
frrrr
glede na seznam, je odgovor mojemu prejšnjemu postu ne user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13926
20.4.2007 22:44:01   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

OKTOBER (33 user posted image )
01. vovkd (Manca), Ljubljana
02. Arabela, Maribor
03. Pikabu, Jesenice

04. meri, Maribor user posted image
06. HOPE79, Ljubljana ali Postojna
06. KATRINA,  Ljubljana
10. skip, Ljubljana
12. *AnaL*, Kranj
12. Maxica, Postojna
13. gaya, Jesenice

14. vava, Ljubljana ali Postojna
15. nanica, Ljubljana
15. nelly, Slovenj Gradec
16. fižolček
17. mis, Novo mesto
17. SANIKA, Maribor
19. atinav, Trbovlje
20. A_A, Ljubljana
20. mtina, Celje
21. borovnicka, Kranj
21. @lina, Novo mesto ali Ljubljana
22. beki24, Ljubljana

23. mtina, Trbovlje user posted image
24. altati, Kranj

24. JANJAA, Trbovlje
25. _andreja_, Trbovlje user posted image
26. Špela
26. tasha23, Postojna
27. ema79
27. sami_y
29. naja78
31. frrrr, Ljubljana

31. taja24, Ljubljana 

no, rdeče obarvane poznam... pa mtina je 2x vpisana... ostale so pa izginile neznano kam user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13927
20.4.2007 22:45:55   
frrrr
kam zdej spat? a ne gremo do 600. strani user posted image  user posted image  user posted image sm se glih ogrela user posted image pol bom pa spet hitela z depilacijo in kakšno ureznino pridelala user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13928
20.4.2007 23:09:22   
lucika
meni je celo uspelo vmes dohodninsko napoved oddati. nekak se mi ne spi danes....
polno imam takih nerešenih malenkosti...odlašam in odlašam... sploh z nakupom pekača, mi je crknil. kupila ga bova verjetno tik preden se mi računalnik vsuje in izbriše slike mojga srčka. o, ko bi si mal pred tem prišla k pameti..samo v trgovino je treba it...
pa čaka me še eno veliko delo...izbira načrta za hišo. kaj bi rada imam nekje v polmegli v glavi.a da bi dala na papir in se odločla fiksno..pa ni časa. mam čas....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13929
20.4.2007 23:10:09   
*anč*
lahko noč, babe!!
nanica nevem kdaj pridemo, če sploh, ampak ob 10h bo verjetno mal zgodi. te pokličem

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13930
20.4.2007 23:29:27   
frrrr
lucika, pridna... js morm še upedenat tole dohodnino user posted image drug teden...

zdej pa res pobegnem! no, lep vikend!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13931
21.4.2007 7:08:09   
moci
prvaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nanica, anč, mi pridemo. menda bomo štartal tudi okrog 10h, mal gremo še na hitro po mestu. pa dolgo ne bomo, ker ma dragi velik dela. bodo evrčkiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13932
21.4.2007 7:25:18   
Arabela
Dobro jutro na hitro! Si sušim lase medtem ko malecka še sladko spančka...

Modrci... meni so ti za dojenje postali preveliki... so se raztegnili, pa še joškice imam spet takšne kot pred nosečnostjo...user posted image minimini... tako da doma modrca ne nosim, zunaj pa imam takega ki ga lahko ob stran dam in joškica vun....

Pri nas malce oblačno, ampak pravijo da ne bo sile.. imamo danes družinski pikniik.. prvi letos.. njam njam..

Punce lep vikend, vse ki te na morju pa uživajte v morskem zraku... jaz komaj čakam da gremo junija..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13933
21.4.2007 8:10:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

eno resno vprašanje:
še vedno me muči dohodnina... sem redna študentka, lani delala prek študentskega servisa... junija sva se poročila... če sama ne uveljavljam splošne olajšave pri napovedi dohodnine, potem lahko mož mene da v olajšavo, al se motim?  glede na to, da me je prejšnja leta lahk mama dala, me verjetno zdej lahk mož da user posted image verjetno tut za čas izvenzakonskega skupnega življenja, a ne user posted image

Lahko te uveljavlja, ampak če te bo uveljavljal, moraš potem ti tudi svoje dohodke, preko študentskega servisa pisat zraven.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13934
21.4.2007 8:13:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

eno resno vprašanje:
še vedno me muči dohodnina... sem redna študentka, lani delala prek študentskega servisa... junija sva se poročila... če sama ne uveljavljam splošne olajšave pri napovedi dohodnine, potem lahko mož mene da v olajšavo, al se motim?  glede na to, da me je prejšnja leta lahk mama dala, me verjetno zdej lahk mož da user posted image verjetno tut za čas izvenzakonskega skupnega življenja, a ne user posted image

Lahko te uveljavlja, ampak če te bo uveljavljal, moraš potem ti tudi svoje dohodke, preko študentskega servisa pisat zraven.

a se nisi ti včeraj posovila in si na poti na morje user posted image user posted image user posted image sem vedla, da ne boš zdržala. user posted image a si doma ostala, da boš lahko z nami user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13935
21.4.2007 8:16:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

eno resno vprašanje:

a se nisi ti včeraj posovila in si na poti na morje user posted image user posted image user posted image sem vedla, da ne boš zdržala. user posted image a si doma ostala, da boš lahko z nami user posted image

čez kakšno urco jo mahnemo, pa sem šla prej še mal prebrat...saj veš odvisnost je huda stvaruser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13936
21.4.2007 8:33:08   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: moci

eno resno vprašanje:

čez kakšno urco jo mahnemo, pa sem šla prej še mal prebrat...saj veš odvisnost je huda stvaruser posted image

poznam to. user posted image
jaz pa pospravljam, pa vsake tok mal pokukam. grozna sem.
srečno pot. in uživajte

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13937
21.4.2007 8:39:46   
lucika
ja, tudi od mene...srecno pot!
jaz sem hudo razdvojena, kar se tiče morja! mi smo iz štajerske, torej, na morje ne morš "mal skočit". pol pa ko že gremo, so to že pol počitnice. sva se menila za prvega maja, pa ne greva. ker jaz umiram, ko gledam morje, pa se ne morem kopat. pa sem se že, za 1. maj, je bilo 18 stopinj. samo zdaj bi pa že lahko bila malo otroku za vzgled:)

kdaj pa greste prav na dopust? junija, septembra?

jaz sem svoje moške spakirala na potep, sama imam pa namen kaj koristnega naredit. in, taraaaaam, sem že na rr:)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13938
21.4.2007 8:49:07   
Maxica
Dobro jutro. Mi počasi odhajamo v bazen, pa seveda je prej treba še na RR skočit.user posted image  Upam, da se bo sonček kaj pokazal, no ja, če se pa ne bo, bom pa likala. Groza, kolk se mi kopičijo te cunje, odkar je tako lepo vreme.user posted image  
Lep dan.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13939
21.4.2007 8:59:53   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image Nanica in Blaž user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13940
21.4.2007 9:01:43   
Pikabu
Altati, uživajte, uživajte, uživajte. user posted image Jaz te bom tudi pogrešala....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13941
21.4.2007 9:02:07   
*anč*
dobro jutro!
JOJ, kaka nočuser posted image user posted image ! tamali se mi je pomoje ene 5x zbudu in se full dolg dojil, zvecer koje spal, pa jst nism mogla zaspat! tko da komi čakam, da gre spat in jst z njim!  zdej bova pa šla počas u trgovino, da nabauva neki za zajtrk.
moci, nanica nevem kdaj pridemo, sporočim.
uživite!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13942
21.4.2007 9:02:58   
Maxica
Nanica in Blaž, čestitke za šest zvezdic.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikabu in Lu, sem vaju že včeraj mislila vprašat, kako se vama je potem zdelo, ko so bili tudi vajini ta veliki otročki zraven, v zooju? So se vajini strahovi upravičili ali sta se brezveze vnaprej sekirali? Jaz sem bila kar zadovoljna, Max ni počel kakšnih vragolij, ampak je pa tako, da ga je treba vseeno imeti skoz na očeh, no. Se ne moreš kar sprostiti in reči, bo že.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13943
21.4.2007 9:04:48   
moci
blaž in nanica, čestitke, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a se pol torte že peče user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13944
21.4.2007 9:05:22   
*anč*
sej res ...  BLAŽ vse najboljše!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13945
21.4.2007 9:05:40   
Pikabu
Lep dan vsem skupaj.

Mi bomo danes polno zaposleni. Zdaj sem na hitro tukaj, potem gre možek račune plačat. Pa atija in moža moramo malo izkoristiti to dopoldne. Sem že cel teden po malem mama samohranilka, je skoraj samo spat domov hodil, danes bomo pa še spali sami. Končno je prišlo tisto tekomvanje, po katerm upam, da se stvari malo umirijio. Puce, držte pesti zvečer, da bodo dobro peli in kakšno medaljo domov prinesli. Arabela, ti greš pa lahko kar v živo navijat. Mi bomo pa popoldne nekam šli, samo še ne vem, kam, mogoče do moževih staršev, jutri bo pa tudi veselo, pride moj brat na obisk, se morava še zmeniti, da pride že na kosilo, potem bomo pa skupaj popoldne šli verjetno ne Bled, da se dobimo še z enimi prijatelji.

Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13946
21.4.2007 9:15:25   
Anonimen
Da se vam na hitro javim, ker imam frizerko na obisku in me bo pobarvala. Spali smo kar lepo...več pa kasneje.

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13947
21.4.2007 9:58:19   
piskot
jutro.

hitro javljanje pred sprehodom. noc ni bila po pricakovanjih. spet smo se zbujali vsake 2 uri. malo sumim, da je kriv jesprenj, ki ga je mami jedla vceraj, ker je martin ful prdel ponoci. in zdaj je ves tecen, ker je slabo spal.

vceraj sem ze skuhala juho, ribji paprikas in spekla pecivo. danes sem ocistila solato, polento bomo skuhali tik pred zdajci. prideta babi in dedi na kosilo. mozek je dezuren, midva pa piciva s kolegico na kofi.

BLAZ VSENAJBOLJSE!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13948
21.4.2007 12:34:11   
Pikicapokica6
Pozdravljene mamice!

Tudi jaz sem ena tistih, ki je poniknila neznano kam.....user posted image user posted image .Moram priznati, da me je kar malo sram, toda na žalost sem tista srečnica, ki ima težave z internetom in ga skoraj 4 mesece nisem imela, potem se pa enostavno nisem spravila nazaj na forum. Da bi vas šla brati za nazaj, mi ne bo ratalo user posted image  user posted image , saj ste tako pridne, da vam človek niti slediti ne moreuser posted image user posted image .

Naj povem, da sva s punčko super. Ter da sva ves čas na terenu - se pravi zunaj na sončku in mamo komaj čas, da se pridemo domov previti.user posted image

Uživajte tudi vi sto na uro, ker čas tako hitro mineva in kot bi mignil, bo treba nazaj v službouser posted image . Me že zdaj srce boli, toda kaj naj.....tako je življenje. Bomo pa pospešeno delali na drugem user posted image .

Lepo se imejte.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13949
21.4.2007 13:28:26   
Arabela
Pikabu, ddržim pesti za tvojega možeka in njegov zbor... vem kako se počutijo, ker smo tudi mi vsako leto ko jebilo tekmovanje tekmovali... občutkov ni možno opisat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 13950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  556 557 [558] 559 560   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  556 557 [558] 559 560   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.