|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  554 555 [556] 557 558   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
20.4.2007 21:46:43   
nanica
moci, a je jagodno pecivo na zvezdi?
a ni istočasno tudi knjižni sejem?

mi bomo najbrž šli kaj v lj, vsaj po solato na trg
a se dobimo kje?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13876
20.4.2007 21:47:31   
moci
nanica, a zdej si pa še ti podlegla odsotnostni virozi?
darilo za 94? uf. to je pa ornk obletnica. moja prababica je skor do tja prišla (92) pa ni hotela daril. je rekla, da nič več ne potrebuje, ker bo itak kmal umrlauser posted image pa je 20 let nič rablauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13877
20.4.2007 21:48:41   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

uporaba soli, sladkorja...
za sol mi je rekla patronažna, da ni kej narobe, če uporabljamo... sama soli ne pogrešim v hrani, ker sm kot majhna imela neslano dieto zaradi vnetja ledvic... mož pa pravi, da ima hrana drugačen okus, če je slana user posted image js ne vem v čem je razlika, zato nč ne solim
za sladkor pa ni potrebe, ker mali ne ve kakšen je sladkan čaj in lahk tut nesladkanega pije... sama nikoli ne sladkam čaja, kakava, čokolina... zato ga tut malemu ne bom... če bo pa zaprt, vas bom pa takrat nagledovala kaj nej naredim user posted image

saj jaz sprašujem za sladkane kamilice, ker naš kaka po novem na tri dni in tisti dan 3x - vprašajte mis kako se je naš pokakal vpričo Tine, je v sekundi prišlo vse čez user posted image
jaz pa bi rada to njegovo kakanje malo razporedila na vsak dan malo, pa bi mogoče kamilice kaj pripomogleuser posted image
solim mu jaz nič, ker meni (ki sem ljubitelj zelenjave)  je njegova zelenjava prav okusna, tako "nedolžna" user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13878
20.4.2007 21:49:26   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

moci, a je jagodno pecivo na zvezdi?
a ni istočasno tudi knjižni sejem?

mi bomo najbrž šli kaj v lj, vsaj po solato na trg
a se dobimo kje?

če bomo šli z veseljem. matjaž ni ziher, ker ma velik dela... ti sporočim, ko se bo odločil.
čaki, a ti greš v lj samo zaradi solate?
knjižni sejem? pol moram pa mami doma zvezat user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13879
20.4.2007 21:52:16   
frrrr
nanica, tortico pa po forumu pošlji, bom v ponedeljek pojedla user posted image

moci, js tut ne plonkam, plonkce pa naredim, ker se takrat največ naučim user posted image no, sej zdej tega že dooolgo nisem naredila, v gimnaziji je blo pa del učenja user posted image

blazinice
pa js kr redno uporabljam, razen v bazenu... drgač je vse mokro user posted image še pri hranjenju moreva plenico uporabljat, ker drgač imam pri sedečem dojenju hlače mokre user posted image pri ležečem je pa postelja, pa Jaša tut user posted image

ne morem it user posted image kobile niso zanimive user posted image pa mau morm naklanfat, da bo imela altati kej za brat user posted image

*anč*, sej tale BB je taka neumnost, da jo je pač treba gledat... moci pa zato mau več na RR teži, ker ne more gledat user posted image user posted image

aja, moci - drgač js ne gledam tvja, ker ni časa... je že internet dost veliiika razvada user posted image te resničnostne šove pogledam... ko jih pa ni, pa ne gledam tvja
imam doma knjigico 365 dni brez TVja - igre za otročke, za vsak dan ena user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13880
20.4.2007 21:54:15   
frrrr

uživajte vse, ki greste k morju, pa namočite nogice še za nas
a ste se depiliraleuser posted image  
skor bi pozabla user posted image še sreča, da si me spomnila user posted image bi mož mislil, da so mu včeraj iz živalskega vrta medveda namest žene poslali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13881
20.4.2007 21:55:15   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, a ti ne spiš?
čak mau... pa to ne gre, da bi pred 22. spala... normalno grem nekje med polnočjo in 2. uro zjutraj spat... torej ne smem pretiravat... če grem nekje okrog polnoči bo čist kul user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13882
20.4.2007 21:57:32   
moci
ok, a potem mi še ni treba spat? ne bom samauser posted image
moj mi je kar spat ušel, ker ne more tv-ja gledat

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13883
20.4.2007 21:57:34   
nanica
mi imamo 16 let star tv in komaj čakam, da crkne

ker imamo satelitsko, nimamo popa in akanalauser posted image user posted image user posted image  in tako imam zvečer čas za učenje in ostale hobije
user posted image user posted image user posted image

anč, kaj boste pa vi delali čez vikend? prideta tudi vidva na jagodno pecivo na zvezdo (to je dobrodelna akcija, mislim da rotaryja ali koga že, za 1 € en kos peciva, za onkološke bolnike)

moci, na vrtu imam samo spomičiceuser posted image , tulipaneuser posted image in preslicouser posted image , solato pa na trgu

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13884
20.4.2007 21:58:41   
frrrr
js pa dans nism pridna...
za zajtrk sm Maxicino čokolado pojedla user posted image no, včeraj zvečer sm se pa le vzdržala user posted image
zdej pa zaključujem Manner napolitanke... imajo v Sparu akcijo XXL in namest 400g, dobiš 500 -> rezultat: pojedla pol kile napolitank tekom dneva, namest 400g user posted image GROZA!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13885
20.4.2007 21:59:39   
frrrr
lucika, napiš kej!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13886
20.4.2007 22:01:26   
*anč*
piskot  jst sm tristanu naribala jabuček pa dodala naseklane rozine pa cimet in mu je blo full ušeč ... pa pol ni blo nč narobe, tko da pomoje lahko probaš.

glede soli pa sladkorja, sm pa mnenja  manj je več. za sol sem celo slišala, da se do 1. leta ne daje, ker ledvice še niso dovolj razvite, da bi sol presnavljale, tko da nič ne solim.

frrrr  hvala za napotke!
nanica   lepo praznujte!!!user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13887
20.4.2007 22:02:36   
moci
nanica, a ti posodim naš tv user posted image user posted image user posted image no dam ti ga. so kosovni odpad ravnokar odvoziliuser posted image
mi imamo pa solato na vrtu (po mojem), pa še zmeraj se v najboljšem sosedu ogroooomno zapraviuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13888
20.4.2007 22:03:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js pa dans nism pridna...
za zajtrk sm Maxicino čokolado pojedla user posted image no, včeraj zvečer sm se pa le vzdržala user posted image
zdej pa zaključujem Manner napolitanke... imajo v Sparu akcijo XXL in namest 400g, dobiš 500 -> rezultat: pojedla pol kile napolitank tekom dneva, namest 400g user posted image GROZA!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst jih imam tudi. samo še nisem celih. sem pa eno milko z lešniki in rozinami

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13889
20.4.2007 22:05:09   
moci
cimet je tudi v milupini riževi kašici

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13890
20.4.2007 22:05:40   
nanica
moci, našla sem tvoj prvi post med nosečkami oktobrkami

maxica je pripela link in sem iskala svoj prvi post (kot anonimka na 17. strani), zdaj sem pa prišla do tebe

se mi je kar milo storilo, nostalgija po trebušku

kdaj boste pa kaj naročale še enega user posted image

a se bomo kaj skupaj zmenile, da bomo spet lahko skupaj čvekale

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13891
20.4.2007 22:06:35   
frrrr
eno resno vprašanje:
še vedno me muči dohodnina... sem redna študentka, lani delala prek študentskega servisa... junija sva se poročila... če sama ne uveljavljam splošne olajšave pri napovedi dohodnine, potem lahko mož mene da v olajšavo, al se motim?  glede na to, da me je prejšnja leta lahk mama dala, me verjetno zdej lahk mož da user posted image verjetno tut za čas izvenzakonskega skupnega življenja, a ne user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13892
20.4.2007 22:06:58   
piskot
ja saj imate verjetno prav, da je soljenje samo razvada. sladkamo pri nas tudi skoraj nic, samo peciva. uporabljamo pa drugace rjavi sladkor.

nanica bravo za dedka. ideje za darilo pa nobene pametne, sicer je pa itak odvisno od  tega, al se kam gre, a se kaj vidi, ipd.

frrr tistih 100g napolitank bo itak jasa pojedel user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13893
20.4.2007 22:07:45   
*anč*
nanica   mogoče pa res pridemo kej do mesta, k ena naša frendica dela jutr prou na tem jagodnem pecivu, sam ni še nč ziher.
frrrr  a se depiliraš?

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13894
20.4.2007 22:09:07   
frrrr

maxica je pripela link in sem iskala svoj prvi post (kot anonimka na 17. strani), zdaj sem pa prišla do tebe

zakaj se js tebe iz nosečnostnih debat nč ne spomnem? pa si bla očitno že pred mano na forumu, ker js sm se šele maja enkrat priklopla med oktobrke. sm smotka user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13895
20.4.2007 22:10:22   
piskot
nanica mi se bomo definitivno najprej odlocili za kaksno leto spanja. torej po tistem ko martin zacne celo noc spat. potem bomo pa naprej razmisljali.

frrr meni se sanja ne kako je s tem. danes tik preden sem oddala na posto, me je svakinja opozorila, da naj izpolnim se tistih 0.5% za naslednje leto. sem dala za pediatricno. upam da bo kej pomagal.

moci no sej, hvala. sem dost smotana, da sama nisem pogledala kaj je sploh noter v kasici.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13896
20.4.2007 22:10:33   
moci

daj link user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a tud na 17 str.? bom poiskala.
mi bomo po mojem kmalu naročali. kaj pa vem, no. ne vem, a se misliva midva kaj poročat, al kakouser posted image
jaz ne bi ful razlike. recimo ciljamo na oktober 08user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13897
20.4.2007 22:10:33   
nanica
anč in moči, se slišimo za zvezdo, a prav?

mi bomo šli najbrž okoli desetih, kaj pa vidve?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 13898
20.4.2007 22:12:43   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*
frrrr  a se depiliraš?

ne še... dej me še spomni, če bom slučajno preveč zabluzil tu gr in pozabla vmes user posted image

nanica, mi še ne bomo naročali... zdej morm diplomirat do septembra, ker pol me menda služba čaka - tk pravijo sodelavci, bomo vidli kaj bodo pa odgovorni v firmi rekli user posted image pol bo treba mau delat... hmmm, po načrtih bi imeli nekje čez 3-5 let user posted image velik razpon user posted image bomo sproti prilagajali glede na okoliščine user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13899
20.4.2007 22:13:12   
moci
frrrr, jaz sem na začetku ful mal tu klepetala, sem na enem drugem forumu. pa še pozno sem prišla, pa nik menda veš da sem menjala

nanica, tako kmalu pa ne verjamem. bom vprašala matjaža. samo zdaj spi user posted image user posted image user posted image user posted image
kdaj pa je sploh tole pecivo party?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  554 555 [556] 557 558   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  554 555 [556] 557 558   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.